3,324 cititori

Ce mi-a plăcut (săptămâna 167)

Partea bună e c-a venit primăvara. Partea proastă e că ține doar două zile. Nfine, noi să fim sănătoși, luați de citiți câte ceva.

 1. Nu-i pasă nimănui cu adevărat de problemele altei țări;
 2. 10 poze pe care să le pui pe net ca să arăți că ai o relație perfectă;
 3. De ce M-am săturat de Dragnea nu e un motiv de emigrare;
 4. Cum a fost primul meu semi-maraton, kilometru cu kilometru (am râs);
 5. Medaliile pentru cei mai buni dintre pământeni;
 6. Taxa pe hipstereală;
 7. De ce ne prăjum la job;

26 de păreri la “Ce mi-a plăcut (săptămâna 167)

 1. 1. Bă frate noi nu dăm doi bani pe vecinul de lângă noi și tu vrei să ne pese de drama unui popor care e la mama dreaq. Oricum lungă introducerea care nu are absolut nimic în comun cu deznodământul / concluzia.
  2. Pe afară vopsit gardul înăuntru leopardul. S-a mai scris depre așa ceva și nu îmi mai bat capul! De obicei femeia face chestia asta și e obsedată de like! Go live with the like… if you can!
  3. Nu am citit… dar bă ba da… e unul dintre motivele pentru care poți să o faci! Și România se scrie cu “R” MARE.
  4. Hai că am râs! Am dat și de Andra – frumoasa fată și de Carmen. @Vero miss you!
  5. Skip
  6. Skip și la asta – poate mai pe seară!
  7. Recent am schimbat job-ul. La examenul psihologic, pentru medicina muncii, după ce am răspuns la un test format din vreo 4 seturi de întrebări a câte 20 fiecare. Mi-a zis că sunt o persoană sociabilă, că sunt jovial… bla bla bla numai de bine și la final a dat cu mucii în fasole. Cică i-a reieșit faptul că eram cam prajit! Capacitatea mea de muncă era pe la 20% și că datorită caracterului pot atinge maxim 40%. A început tanti să mă întrebe care sunt motivele că de obicei persoanele cu caracteristicile mele (chestiile bune de la început) sunt niste persoane care știu să își dozeze efortul pentru a face față tuturor problemelor legate de job. Eu mă simțeam capabil 100% nush cum dreaq i-a reieșit ei tocmai pe dos!
  PS. Mai bagă și tu articole mai multe scrise de gagici! Merci de selecție!
  @all o duminică plăcută!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Păi e simplu dom’ panteră, majoritatea oamenilor au despre ei o părere bună spre foarte bună.De aia s-au inventat testele astea, să li se mai dea peste nas unora care se cred buricul pamântului.
   Și zici că te-au angajat cu capacitatea de munca pe la 20%? hmmmm…
   Muhahahha

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Mdea, m-au sunat de la fostul meu loc de muncă și mi-au propus să mă întorc înapoi. Într-un an mi-am făcut o mărire de salariu semnificativă de vreo 50%. În plus am dobândit și niște cunoștințe și software pe care dacă nu plecam nu prea aveam cum să le dobândesc.
   Dacă mă duceam la concurență probabil obțineam mai mulți bani, dar nu e timpul trecut. Mai am 29 de ani de muncă în care pot să fac pasul ăsta, în condițiile în care nu măresc ăștia vârsta de pensionare. În plus nu doar banii contează în viață!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Mai dă-i în plm şi pe ăştia cu testele lor psihologice.
   Eu am fost testat psihologic obligatoriu în fiecare an, timp de 26 de ani, trimis de compania unde lucram. Test cu vreo 200 de intrebari , test de perspicacitate, logică… plm, plus teste de îndemânare.
   Într-un an am dat testul şi după timp, mă sună şefu’ şi mă anunţă : Vezi că ai picat psihologicu’, tre’ să mergi să-l dai iar.Fmm.
   Îmi iau iar o zi liberă, mă prezint la cabinet, înăuntru erau 6 pisăloage de alea ( şi bănuaim că vreo două sunt în concediu de odihnă ) :
   – Bună zua, am venit să dau testu că am auzit că l-am picat.
   – Da ?, luaţi loc până caut fişa.
   Stau frumuşel pe scăunel în timp ce trag cu urechea cum şuşoteau două duamne :
   – Mvai, da’ ce ne facem tu, că de luna viitoare se apucă ăştia de restructurări, că cică e prea mult personal , bla,bla, nu mă prea interesa subiectu’. Vine tanti cu fişa şi-mi zice :
   – Mda, nu ati trecut testul cu întrebările şi v-am chemat să mai daţi niste teste suplimentare făcute de un celebru doctor conferenţiar docent din Cluuuj.
   – No bine, dau, da’ ce am făcut greşit în testu ăla că doar îs nişte întrebări simple.
   – A reieşit că sunteţi agresiv şi de aia v-am chemat pentru testare suplimentară.
   Pfff, fmm de muscă, sigur de la ea mi se trage. Era o întrebare că dacă mă bâzâie o muscă, ce fac, o omor sau o alung şi io am răspuns sincer, O omor, tu-i mama ei de jigodie.
   Băi, şi m-o chinuit aia cu testele lu’ dom’ profesor decent din Cluuj vreo 4 ore de am plecat de acolo foarte agresiv pe dinăuntru si cu ceva intenţii de crimă multiplă.
   Bine treaba era că ne rechemau pentru că trebuiau să facă ceva ca să pară că au mult de muncă acolo ca să-şi salveze joburile călduţe şi nu avea nici legătură cu musca aia nenorocită.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

 2. Bună dimineața. Aici e soare. Mâine plouă iar. Ultimul e interesant, dar foarte lung. Ăla cu maratonul e amuzant. Cam astea ar fi impresiile. Mă duc să beau cafeaua în curte.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Bună dimineaţa. Şi aici e soare. Mâine e luni iar. Mă duc să beau cafiaua în cur, pe scaunu’ din bucătărie. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Shoric, azi nu ne vinzi nimic, e închisă prăvălia duminica? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Ce să vândă didino? Nu orBservi că nu se înghesuie nimeni nici la cal, nici la cățel?
   Cafea “albă” ? Scaun de bucătărie ALB, model full fără piele și cu soare afară?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @HM, te pomenești că n-o găsi nimic alb prin bucătărie. 😜

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Să caute sub … șoric 😋🐖

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @didina, păi după ce am livrat toată săptămâna numa’ cai şi căţei , merit şi eu o zi de odihnă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 3. Excelent ultimul articol, Nwradu a descoperit din nou apa caldă, poze “diabet level” în mica mea bulă de internet, slavă cerului, nu există, nici indivizi care au nevoie de medalii de buni pământeni.
  Mișto descrisă hoinăreala maratonistă, pe la kilometrul 15 m-a apucat și pe mine setea. Apropo de alergat, îmi plac și aventurile lui Ciprian Muntele. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Și mie, dar Muntele scrie rar spre deloc pe blog.

  • Îl urmăresc pe feisbuc. Poate se-ndură și le pune și pe blog, ar ieși un serial tare mișto.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 4. Eu m-am înfipt direct în 7, că ai scris “am râs”. Și am râs și eu. Și e și soare afară.

  1. Minciuni! Tu știi câți prieteni Charlie am avut eu după incidentul din Franța?
  2. Am acceptat de curând cererea unei tipe pe care o pupă gagică-su în toate pozele. Tipul a participat la un maraton și statusul pus la o poză pupăcioasă a fost “Ea. A mea. Cel mai mare susținător al meu!” Dar ea e tânără, are 23 de ani. Are nevoie de asta. Noi, veteranii relațiilor, nu. Așa că vă rog io, fără comentarii prea aspre.

  Citite și celelalte dar aud un urlet din hol: plecăm odată??
  Și eu nici nu m-am machiat..

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 5. “Prajeala la job” bun. Multumesc pt articole!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 6. m’am oprit la punctele 3 și 6

  3: până la dragnea au fost alți tartori – iliescu, constantinescu și bestia de băsescu
  după dragnea vor urma alții
  credeți că în occident conducătorii lor sunt așa de preocupați de binele popoarelor lor că sunt competenți și patrioți? NU, ci de frica lor, iar totu a pornit cu revoluția franceză de la 1789 cu ghilotinarea regelui, reginei, nobililor și incompetenților din conducere, urmând să se răspândească în tot occidentu
  până când sărăciilor astea care conduc țara n’o să le fie frică de moarte de popor, la fel o să fie

  6: eu chiar sper ca usr să ajungă la guvernare, ca să creeze o super dezamăgire printre hipsteri și o ură la adresa lor, dar na, până atunci încă e cool să fi hipster, așa cum eu mă simt cool comunist :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 7. Mulțam de link.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 8. Da’ hoinaru a participat la maraton feminin ? Că numa cu femei a interacționat pe traseu. Și a terminat si ultimul 🤭. Bine, și io am participat la cursă de biciclete pentru copii da’ măcar am terminat în primii 20.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 9. Am ras cu lacrimi la articolul cu maratonul….in rest ….plictisita de politica si fara chef de prea multa gandire….am ras si la comentariul lui shoric ,criminalul de muste ….ca in croitorasul cel viteaz, noua dintr o lovitura.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 10. Mulțumesc pentru selecție!
  1. Corect. Cui îi pasă?
  2. Am pus niște poze de la nuntă și vreo câteva gen “noi doi prin tot felul de locuri îndrăgostiți lulea” acu’ enșpe ani când mi-am făcut contul de fb. Dacă se schimbă ceva în relație o să am grijă să anunț. Dacă nu, lumea tre’ să se mulțumească cu alea. Acum pun altfel de poze.😜 Dar am în listă câteva exemplare care pun astfel de poze. Ce să-i faci? Dragoste și social media.
  3. O fi știind ceva Cetin, dacă, după ce s-a plimbat prin Germania și UK, a aterizat înapoi în Pantelimon. 😜 E, oricum, printre ultimii oameni de la care aș primi sfaturi legate de emigrare. Și, în general, nu prea bag în seamă articolele astea scrise de frustrați care nu s-au adaptat p-afară și acum încearcă să o dea elegant, cu bullshituri d-alea gen cetățean de rangul 2, asigurări nu știu de care, bla bla.. Am mult mai mulți care s-au dus afară, s-au adaptat bine merci și au rămas acolo, fără să aibă probleme, decât cunoscuți care să se întoarcă cu texte d-astea.
  4. Am râs în hohote. Mai ales gândindu-mă că, în caz de semi-maraton, aș fi mai praf decât hoinaru. 🤣🤣 Adică, până și alergatul după STB este o provocare majoră pentru mine. 20 km? Preinfarct asigurat. 🤣
  5. Corect. Și fără social media existau mulți tâmpiți. Dar nu aveau unde să se “desfășoare”, nu aveau public. Mie mi se pare mai grav faptul că există acel public.
  6. Prost nu e ăla care cere, prost e ăla care dă. Chiar nu am înțeles unde e problema!
  7. N-am citit încă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Te-a pus pe gânduri şi pe tine ” De ce ne prăjum la job” ăla ? Să dau clik, să nu dau …
   Io zic să nu citeşti că o să devii foarte depresiv şi o să fii ineficient mâine la job :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Shoric, eu n-am job. 🤣

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Ionuț ești român patriot și ai servici ? 😋

   Ps. Mulțumesc pentru selecția efectuată cu atâta trudă de MV și îi doresc acestuia serviciu ușor mâine ☺

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Ionuţ, a, tu faci parte din categoria celor care atunci când dau faliment au nevoie de psihiatru nu de psiholog ?
   Oricum, ce am înţeles io din articol este că treaba este maronie în capitalismu’ românesc. Indiferent dacă ai job sau ai propriul biznis, trebe să-ţi iei un coach personal. Dacă nu ai unu’, treaba ta, dar eşti pierdut.
   Băi, cum fac unii bani din vorbe ….pfff. Şi costă doar 500 de mii de euro programu’ ăla PIAAC

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @HM, crecă mâine dimineaţă maestru’ Mihai Vasilescu are un vagon de metrou doar al lui din partea Metrorex pentru că a scris că în metrou se mai şi râde la orele de vârf. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.