3,614 cititori

Ce mi-a plăcut (163)

În ritmul ăsta, peste vreo lună nu mai am ce să vă pun aici. Dacă acum nu prea mai am ce, când o veni căldura cred că vă pun pe voi să scrieți sau ceva. Până atunci, luați de citiți:

 1. O elevă de 12 ani din România a fost acceptată în grupul celor mai deștepti oameni din lume;
 2. Povestea lui Marga, cel mai cunoscut dealer bucureștean de heroină al anilor 2000;
 3. O întâmplare la policlinică;
 4. Mama îmi spune că am o viață frumoasă;
 5. De ce torc pisicile;
 6. Proceduri inutile cu efecte enervante;
 7. Nu-i înțeleg pe ăia care fumează iarbă;

31 de păreri la “Ce mi-a plăcut (163)

 1. Mulțumiri și aprecieri 😋
  Te fascinează așa tare întâmplarea de la policlinică?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Daaaaa…a fost si saptamana trecuta, nu? 😉
   Mie azi mi-a placut 5. Multumesc, @MV😊

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Eh, vârsta. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 2. Va salut de la Canosa di Puglia, undeva in sudul Italiei! Aici Hristos a inviat, pentru ortodocsi trebuie sa mai astepte o saptamana…
  Din lista am citit doar Mama imi spune ca am o viata frumoasa. Din lipsa de timp nu le citesc pe celelalte. Am ales acest articol dupa titlu. Frumos scris si cu multe puncte de reflectie.
  Eu nu m-am intrebat ce nu i-am spus mamei ci ce i-am spus. Nu i-am spus nimic.
  Despre avorturi…subiect teribil pentru mine. Am facut trei, doua in studentie si unul pe la 35 de ani. La primele doua inca nu stiu cum de nu am murit. Avortul este crima. Grozavia este ca am trecut senina mai departe in viata cu constiinta linistita ca pur si simplu nu am avut de ales. Ba este de ales mereu! Nasti copilul si-l dai in adoptie, ii dai sansa vietii si dai sansa unor parinti care abia asteapta un copil!
  Florii fericite tuturor! Sa fiti iubiti dar, mai ales, sa iubiti! Ca doar atat avem si doar atat suntem: cat iubim!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 15

  • Tâmplarul a înviat de mai multe ori, este?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 7

  • Nu. O singură dată. Pentru veșnicia noastră.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 3. Am citit. În sfârșit un articol de Bogdan care mi-a plăcut. Ăla cu pisicile îl citisem pe Facebook. O duminică minunată tuturor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • O să-i spun lui Bogdan. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 4. Numa-ntreb, să nu fac naiba v’o prostie și să iau notă mică la lucrarea de control: articolele pot fi asortate la nisipul de pe plajă? 🙄 Că le-aș păstra pentru mai târziu.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Nu toate, dar da. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 5. Eu nu stiu unde or fi „toti” copiii aia ai anilor 90 care se drogau. Nu am auzit de nimeni din cartier sa fi facut asa ceva. E drept, prin cartier ma refer de la bucata ce incepe de la stadionul Rapid si pana la parcul Giulesti. Dar na, acum daca zice autorul asa… Si ca sa fie pe aceleasi subiect, sunt de acord in schimb cu cel cu iarba. E drept ca in zona unde locuim noi nu pute, ca e zona buna, insa in nordul Londrei, fereasca al de sus… O dohoarnita aproape continua, inclusiv in autobuz… Enervant la maxim, noroc ca nu mai lucrez in zona respectiva. Acu ma delectez pana luna viitoare cand ne mutam din UK, doar cu minunata poluare de la avioanele care zboara efectiv nonstop pe deasupra orasului.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Da’ de sex oral sau anal ai auzit în anii ăia? Că, na, era rușinos să faci așa ceva, numa’ curvele practicau.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 9

  • Am avut doua care au fost productive de la 15 16 ani, una a ajuns maritata cu un etnic si cu 3 puradei cat si vreo 40de kile extra. Ailalta a ajuns sa stea cu un arab. Insa in rest pot sa garantez ca erau copii asa cum ar trebui sa fie si multi si multe nu stiau de sex ca erau prea ocupati cu joaca in spatele blocului.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 6. 1. Bine că trăiește la Londra, că în Ro n-ar fi testat-o nimeni.

  2. Așa, și? L-au prins pe Marga sau nu?

  3. A.G. se duce prea des la policlinică 🙂

  4. Emoționant. Totuși, multe aberații de-atunci ar trebui povestite și răspovestite așa încât să nu se mai repete.

  5. –

  6. Azi mi-a plăcut articolul lui B.D. 🙂

  7. Strada e un loc public. Și mereu va exista cineva deranjat de altcineva care face ceva pe stradă. Of, nu mai avem loc unii de alții.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Ah, încă o părere despre BD pe gustul meu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 7. 1. Am mai citit, am mai zis: norocul ei că trăiește-n UK. În Ro ar fi fost doar un alt „copil problemă”.
  2. Interesant.
  3. A mai fost.
  4. Interesant
  5. –
  6. –
  7. Pe un nefumător îl deranjează mirosul de țigară, pe ăsta îl deranjează mirosul de Maria. Mută-te Gheo, că nu ești plantă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 8. Fără legătură cu subiectul zilei: sper că nu ai uitat să îi zici LMA lu’ doamna Flory!😁

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 9. N-am reușit să deschid toate link-urile pentru că telefonul nu ia comanda la “sunt de acord cu cookie”.
  S-a deschis 6. Și e foarte mișto. Eu dacă mor de nervi pentru ceva, nu e din cauza regulilor. Le înțeleg apariția într-o companie. Ci a lipsei de explicații, a “deceului” din spatele acestor decizii.

  Și s-a mai deschis și ăla cu clinica. Probabil pentru că l-am mai citit o dată🙂.

  La mulți ani, florilor!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Păi, banc:unul în budă la supermarket se strângea de cuc și se strâmba în fel și chip zicând:aseară n-ai vrut să te scoli acum nu te las să te piși.Așa o fi și cu telefonul,:m-ai pus să-ți fac poză în lift, acum nu vreau să fiu de acord cu cookie.
   Știu, sunt porc!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • 😂😂😂
   Tu nu ești normal!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 10. Eşti o floare, eşti un crin. Ejti parfumu’ cel mai fin.
  5. Nu ştiu ce fumează eftimie, dar pare bun.
  6. Am lucrat la o companie care avea vreo 5 proceduri de pontare prin care, teoretic, putea să mă urmărească, la intrare, ieşire, 3 erau interioare. Totul era înconjurat de garduri plus paznici la porţi. Ghici cine mergea după bere în timpul programului ?. Şi nu, nu era penitenciar 🙂
  P.S. totuşi exemplul lu’ B.D. cu boarding pass la avion parcă nu prea merge pentru că avioanele alea operează pe mai multe aeroporturi unde unele au tunel de ăla prin care treci direct în avion şi altele au îmbarcare pe pistă cu scară de aia şi se pot rătăci pasageri. Zic şi io, că am văzut în filme.
  Restul exemplelor sunt mizerii.

  Nu ştiu dacă ştii da’ ai mai pus o dată ăla cu policlinica.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • L-am mai pus. Aia e, am o vârstă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 11. Merci,Mihai!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. Mulțumesc pentru selecție!
  1. O elevă de 12 ani din UK…….Bravo ei! O tenismenă din Canada, un tânăr fotbalist din Italia, un antreprenor din Franța….cam la asta începe să se rezume România.
  2. N-am auzit de Marga. Interesant.
  3. A mai fost. Am recitit.
  4. Pas.
  5. Încă unul din articolele mișto ale lui Eftimie, strecurate printre cele laudative (subtil) la adresa actualei guvernări și cele în care îndeamnă lumea să o luase moartă cu votul.
  6. Mi-a plăcut mult articolul lui Bogdan.
  7. Îl invit pe autor să facem schimb. Să văd dacă îi place mai mult mirosul de gunoi, pișat și fecale din blocurile și cartierele Bucureștiului.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 13. Ăăă, ăla de la 3. nu cumva a mai fost ?
  Întreb doar pentru că îmi place cum recunoaşte Vasliescu că e boşorog :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 14. 1. Trecem peste faptul că fetița în cauză locuiește în Anglia și este doar orginară din România. Am o cunoștință al cărei băiețel a fost acceptat în Mensa la 8 ani, cu IQ 156 parcă. A fost și la ”România, te iubesc” acum mai bine de un an ( https://www.youtube.com/watch?v=qZYiCY31OYA ), într-un reportaj despre copiii geniali ai României. Vreo 200 000, din care mare parte se pierd pe drum, sau pleacă în alte țări, care știu cum să-i aprecieze și să le maximizeze potențialul. Merită văzut, zic eu.
  2. Foarte urâtă lumea și povestea lui Marga.
  3. O experiență de genul am avut toamna trecută cu o astfel de doamnă în etate într-un parc. Nu avea copil sau nepot pe-acolo, doar s-a așezat lângă mine pe bancă, am înțeles foarte repede că era bine pusă la curent cu dinamica locului și personajele, dar m-a frapat felul în care înșira răutăcisme pe bandă rulantă (ba la adresa copiilor, ba a părinților, ba a unor tinere profesoare venite în parc cu copiii de la un after din zonă). I le-am atenuat cu mici observații pozitive, sau din alte unghiuri de vedere, până în momentul în care mi-a ajuns o amică și a trebuit să întrerup conversația. Într-un final am ales să părăsim și banca, în favoarea a două pietroaie, întrucât doamnei îi veniseră și ei 2 prietene. Ne-am simțit să le oferim locurile noastre, plus că interesul foarte vizibil din ochii noii cunoștințe pentru discuția noastră devenise foarte iritant pentru amica mea. La un moment dat, vine fie-mea la mine și mă anunță că una dintre doamnele respective i-a zis să nu-și mai proptească trotineta de banca lor. Am mers acolo împreună, am rezemat trotineta cu grijă de capătul băncii și am asigurat copilul că stă foarte bine. Doamnele au confirmat. Ba s-au oferit s-o și păzească.
  4. N-am chestii mocnite sau nespuse cu mama, dimpotrivă. Avem viziuni diferite asupra unor aspecte ale vieții și alegeri personale, dar cred că ne face bine să ni le exprimăm, ba chiar am ajuns să le înțelegem și să le respectăm una la cealaltă. Chiar mai devreme i-am trimis niște poze cu copiii, în contextul unei reușite destul de mare a băiatului, mi-a răspuns că sunt (ea și tata) foarte mândri de toți. Eu am vrut doar să vadă bucuria autentică de pe chipul copilului.
  5. Omul, de la ființă tolerată, a devenit animalul de companie preferat al pisicii? Bravo lui, omului, asta înseamnă evoluție. 🙂
  6. Una dintre cele mai inutile proceduri cu care am avut de-a face erau ședințele puse la final de program. Cu efectul enervant de-a risca să nu ajung la timp să iau copiii de la grădiniță, respectiv after. Am semnalat elegant și discret acest lucru, ridicându-mă și plecând la maxim un minut peste ora agreată de comun acord, la angajare.
  7. Prima oară când am fost în Amsterdam am făcut cunoștință doar cu mirosul de marijuana, ce ieșea din coffee shops. Câh, neplăcut, dar am fost certată că n-am încercat măcar o brioșă din aia ”specială”. Așa că a doua oară mi-am propus să fumez un joint, plus brioșă. Doar că atunci când aveam ocazia ba era prea dimineață, ba, seara, prea aglomerat. Dar a treia oară sigur va fi cu noroc! Asta așa, ca să pot spune și eu, în cunoștință de cauză, că nu-i înțeleg pe-ăia care fumează iarbă, normal.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 15. 7. Ăsta cred că stă în zona Liverpool. Au ăia ferme de apartamente ceva de speriat.
  2. Am rămas cam neterminat cu povestea. În fine…
  6. Citisem articolul. În Algeria mi-au verificat bordin pasu de vreo 9 ori așa că nu-i bai. Sunt bune câteodată procedurile uneori… Uneori cum e cazul de mai sus cu Algeria…
  1. Bravo ei!
  3. În timp ce citeam mă gândeam mă articolul acesta ori a mai fost ori băiatul se duce la policlinici pentru babe… Se pare că a mai fost!
  4. Nu se încarcă, dar mie mama îmi spune că este mândră de mine și îmi este de ajuns!
  5. Dau cu skip deoarece nu sunt mare fan pisici, și nici nu am astfel de dileme existențiale.
  Mc @Misule!
  @all vă pup și o săptămână frumoasă!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.