Am avut niște zile mai aglomerate și n-am fost atât de prezent pe interneți. Așa că aseară târziu mi-a ajuns în fața ochilor chestia asta: Chestorul Vasile Oprișan, șeful IPJ Bacău, ne-a atras elegant atenția că femeile care sună la 112 atunci când li se mai scapă vreo palmă la vreo ceartă conjugală exagerează și că o astfel de chestiune nu trebuie semnalată poliției în mijlocul nopții, ci „poate aștepta până dimineață”.

Ce voiam să spun, mi se pare corect ce susține domnul chestor. Adică unde e graba? Ce atâta una-două pui mâna pe telefon și suni în toiul nopții? Parcă nu poate și aia să pună o compresă rece (știți, se umflă și se învinețește mai puțin), să se ducă la culcare și să sune și ea dimineață, în timpul programului cu publicul, ca toți oamenii.

În plus, degeaba n-a dat ăla în ea. O fi vorbit urăt, o fi înjurat, n-o fi fost varza călită suficient de călită, ceva a făcut ea, că doar nu și-a luat-o așa de pomană. Și dacă n-a făcut, toată lumea știe că preventiv așa e bine s-o mai altoiești din când în când. Să nu uite cine e șefu’ în casă. Sau, din iubire.

Așa că de unde obiceiul ăsta tâmpit să deranjăm organele care noaptea au lucruri mult mai importante de făcut?

Gizăs fucking craist!

Voi realizați că omul ăsta mai e încă în funcție?

sursa foto