26,372 cititori

Am stat de vorbă cu Ștefan Mandachi

Ieri pe la ora patru mi-a sunat telefonul. Știam cine mă sună, dar adevărata surpriză am avut-o când am aflat de ce mă sună:

– E Ștefan Mandachi în București și-ar vrea să vă întâlniți, poți?

– Pot.

Și cam așa s-a făcut c-am stat ieri seară de vorbă, ca băieții, mai bine de trei ore, cu omul momentului în România. De povestit, am povestit multe, c-așa e la bere, dar eu m-am dus acolo cu câteva chestii în minte pe care voiam să le aflu chiar de la sursă.

În primul și-n prmul rând trebuie să vă spun că omul e nebun, în sensul cel mai bun al acestui cuvânt. E un tip care crede cu tărie în ce spune și căruia i se luminează ochii de fiecare dată când povestește despre ce i s-a întâmplat în ultimele zile. Pentru că nici lui nu-i vine să creadă, i se pare că trăiește un vis.

L-am întrebat despre agenția cea mare care s-a ocupat de proiect.

A ridicat din umeri, pentru că nici măcar nu înțelegea ce vreau de la el. Ce agenție? Echipa, boss, echipa care e în spate. Aaa, echipa, păi sunt cinci oameni mari și lați, dintre care unul e chiar el. În rest, doi oameni care l-au ajutat la producția videoului și doi consultanți. Ăștia-s toți, asta e toată marea agenție care a lucrat PR stunt-ul.

Păi și scenariu, script, regie? Cine le-a făcut?

A râs și mi-a explicat c-a făcut cursuri de cinematografie la New York Film Academy și că are și-un scurtmetraj care a ajuns pe la mai multe festivaluri de film (well, p-ăsta aș cam vrea să-l văd și io).

L-am întrebat de ce e așa de lung videoul și de ce l-a publicat de pe 4 martie, dacă ținta era data de 15.

Ca să vedeți cât e de căpos, oamenii lui l-au sfătuit să nu dea drumul clipului, să mai aștepte puțin. Un sfat absolut logic, de altfel, pentru că până pe 15 martie mai erau zece zile, timp în care mesajul se poate dilua, consumatorul de internet are memoria peștelui de acvariu. Dar n-au avut cu cine sa se înțeleagă, omu’ pur și simplu nu mai avea răbdare. V-am zis că e nebun, nu? Cât despre lungime, ce-a ajuns pe internet e a treia versiune. Înainte de el a mai făcut încă două, iar primul avea fucking treizecișicinci de minute. Noroc că nu i-a plăcut niciunul pentru că ”nu transmiteau mesajul cum trebuie”.

L-am întrebat cât l-a costat totul până acum.

Din nou a ridicat din umeri. Mi-a spus că dacă o făcea pe banii firmei, ar fi știut cu siguranță. Așa, mă roagă să mai aștept un pic până își verifică extrasul de cont. Dar că să stau liniștit, o să fiu primul care știe suma exactă.

L-am întrebat de ce Cataramă, Țiriac și Becali?

Pentru el Cataramă și Țiriac sunt inspiraționali. Erau și sunt oameni de afaceri, cu viziune, pe care i-a admirat încă de pe când era adolescent. Și Becali? Becali e un personaj, n-ai cum să-l ignori.

I-am spus c-ar fi putut să folsească altă mașină pentru filmări, că s-au ofuscat românii când au dat cu nasul de Porsche.

De ce? E mașina lui, tot aia cu care merge și pe autostrăzile inexistente din România. N-a furat-o, nu i-a făcut-o nimeni cadou. Nu era mai nasol să mintă și să se descopere c-a mințit? Na, mai spune-i ceva.

L-am întrebat dacă a primit vreun ”semnal” că demersul lui nu e privit cu ochi buni de autorități.

S-a gândit câteva secunde și mi-a zis c-a primit un sigur semnal. Un mall, în care are unul dintre restaurante, i-a interzis să mai folosească hârtiile alea care se pun pe tăvi, hârtii pe care nebunu’ le-a tipărit cu “România vrea autostrăzi”.

Evident, am discutat și despre faptul că o grămadă de oameni cred că totul a fost doar o mișcare de marketing menită să facă publicitate pentru Spartan.

Nu știu cum să vă explic, dar dacă până atunci toată discuția fusese pe relaxare, ăsta a fost subiectul care l-a enervat pe loc. Nu-i vine să creadă că oamenii îl pot acuza de așa ceva. Și ca să fie și mai clar, a scos telefonul din buzunar și mi-a arătat ce-a facut. În locul unde a construit metrul de autostradă, erau două reclame imense cu Spartan. De nervi, ieri, le-a desființat pe ambele. Pe una dintre ele, care era o sculptură în metal, a tăiat-o, pur și simplu a trimis niște oameni cu flexuri s-o dea jos și s-o ia de-acolo. Pe cealată era poza unui gyros din restaurantele lui. Acum scrie mare doar #șîeu.

Am insistat și l-am întrebat de ce a menționat totuși Spartan.

Mi-a răspuns tot cu o întrebare. De fapt, cu mai multe. Ce era să menționez? E businessul meu, e afacerea pe care am crescut-o singur, din care trăiesc și din care am avut și banii să fac toată nebunia asta. De ce să nu-l menționez? Am ceva de ascuns?

L-am întrebat dacă e conștient că lumea îl acuză că vrea să intre în politică sau că vrea să ajute pe cineva care deja a intrat.

La întrebarea asta a fost cel mai liniștit. Mi-a zis că se vor convinge toți că n-au avut dreptate când vor vedea că el n-are nico treabă cu politica și că nici nu va permite vreunui politician să profite de capitalul lui de imagine. Și cam are dreptate. Dacă e să fie ceva legat de politic, vom vedea cu toții în perioada imediat următoare, că doar urmează acuș alegerile pentru europarlamentare.

L-am mai întrebat multe chestii, mi-a mai povestit și el o grămadă, dar trebuie să mă credeți pe cuvânt că n-au legătură cu autostrăzile, ci mai degrabă cu ce vorbesc bărbații la o bere. Iar astea nu-s chestii de scris pe blog, că mai citesc și doamne sau domnișoare pe aici. Wink-wink.

Ce voiam să vă mai spun, dacă omul ăsta m-a mințit, atunci trebuie să fie un actor excepțional care și-a ratat destinul și stă să se chinuie pe la Suceava, în loc să aibă Hollywood-ul la picioare. N-ai cum să nu-ți dai seama când cineva te minte sau ascunde lucruri. Sau eu, cel puțin, nu prea am cum să nu-mi dau seama. Pentru că trăiesc cu impresia că mă pricep la oameni.

A, să nu uit. Când ne-am ridicat să plecăm l-au recunoscut niște cetățeni de la masa de lângă. Băbăiatule, ce veselie s-a dezlănțuit acolo când le-a confirmat omu’ nostru că da, el e ăla cu România vrea autostrăzi. Și să vezi ce fericiți zbierau ăia la slefie: “Șî eu, șî eu”. A fost sublim. Am râs singur până acasă.

Mno, cam așa arată, pe foarte scurt, omul care tocmai a reușit cea mai bună campanie-manifest, din ultimii ani, în România.

114 de păreri la “Am stat de vorbă cu Ștefan Mandachi

 1. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 14 Thumb down 42

 2. Cum era vorba aia, gura lumii numai pământul o astupă? Eu îi doresc succes, tare mi-a plăcut demersul lui. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 3

 3. Bravo lui, felicitări!

  #șîeu

  P.S.1 nu ți-a dat șî iel un pachețel cu ”ceva” pentru Suzana&Vasile? 🙂

  P.S.2 alo, băieții cu hate, scenarii și conspirații, săriți repede cu roșii și postări d’alea grele, atotștiutoare.

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 5

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 9 Thumb down 24

  • @Laura, cred că nu știe de existența Suzanei și a lui Vasile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

  • MV adică voi nu ați discutat ca băieții despre pisicuțe ?

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

 4. Tot respectul! Sunt moldoveancă, îmi rup mașina pe străzile Moldovei și îmi crapă capul de nervi când mi se golește portofelul în service. Nu mai spun despre timpul pierdut în mașină, ca să ajung din punctul A în punctul B. Admir și susțin proiectul și îmi crește sufletul de bucurie când văd cum se entuziasmează oamenii din jurul meu când vorbim despre proiectul lui Ștefan Mandachi. Pe 15, la ora 15, timp de 15 minute, am reținut, ca doar n-am memoria peștelui de acvariu… 🤭

  Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 3

 5. Bravo Stefane! Ca putem strecura niste marketing pe acolo sau nu, pe mine m-ai castigat de client. Iar ce ai facut tu acolo e ceva de admirat. Nu ai cum sa multumesti pe toata lumea, mai ales pe cei care se considera “tinta” acestui mesaj, dar e clar ca proportia celor care te apreciaza e mult mai mare decat a celor care considera toata treaba aceasta un mare “fâs” si are in spate alt mesaj. Daca treci prin Oradea, mi-ar face si mie placere sa povestim la o bere.
  In alta ordine de idei, La multi ani tuturor femeilor !

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 9 Thumb down 53

  • Da, șef, așa sunt eu, naiva. Plm, să încep o discuție în contradictoriu cu tine ar fi fix pierdere de vreme.

   Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 1

  • @Vasilescule, “naiva”? Vrei flori și cadouri astăzi, da’ ți-i jenă să spui direct? 😂

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 4

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 23

 6. @ventidius. La cat mananc eu prin oras, ar da faliment si un amarat de fast food cu grisine. Dar mi-a placut ce a facut el. E o atitudine ce ma indeamna sa il sprijin cum pot.

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 3

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 9 Thumb down 32

 7. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 5 Thumb down 24

 8. La mulți ani, femeie!

  @Mihai, de “căciuliță” n-ați discutat?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 4

 9. Până luni habar n-aveam cine e Ștefan Mandachi, ce e Spartan și nici cât costă 1km de autostradă (4500 euro, zic unii).
  Dar cred ca Ș.M. știe cel mai bine 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 3

  • Eu ştiam de Spartan, souvlaki e meniul preferat când călătoresc şi ajung prin mall, iar pita aia e demenţială. Dar habar nu aveam numele omului din spate.
   La fel, când am văzut video-ul cu metrul de autostradă nu m-am întrebat cine e omul, de ce, cum… mi-am zis doar: – Ce idee genială! Chiar a făcut 1 m de autostradă: uite-l acolo gras şi scurt ca un mosor aşteptând să-şi desfăşoare panglica măiastră peste glia despletită.
   Succes! Şi să vedem în curând harta ţării pieptănată şi dichisită în împletituri de autostrăzi. 🚧 🚥🚗🚙🚚

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 5

  • Doamna @Laura, dacă un km de autostrada ar costa 4500 euro…ce bine ar fi.
   Doamna @Solandi, v a tras curentul de va exprimati gandurile in halul ăla?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @domnul MM,
   Da’ înmulțește, bre, cu o mie. Ce, ți-e greu? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 3

  • De ce cu 1000? Madame , ai scris 1 km (4500 euro), vrei sa aflii cat costa 1000 km?4.500.000 euro după tariful dvs:))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Marius M,
   Asta este exprimarea mea de 8 martie. Feminină. Chiar şi când vorbesc despre buldozere şi ciment.
   Nici vorbă de curent. Doar de moment.
   Altă întrebare?

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 2

  • @MM,
   Da, dom’le, ești bun la tabla înmulțirii, recunosc 🙂

   1m autostradă (cu Ă) = 4.500 euro
   1km autostradă (cu Ă) = 4.500.000 euro

   Am greșit dimineață, cu cafeaua nebăută 1km părea doar 1m 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 10. Foarte tare! Orice alte motive a avut in spate, nu-mi pasa, pt ca Omu’ a avut atitudine, intr o tara in care foarte putine companii/microintreprinderi, au curajul sa ridice capul, de teama sa nu le inchida afaxerile, care oricum nu merg bine in actuala economie.
  Bineinteles ca ii deranjeaza o astfel de atitidine pe AIA care nu au curajul sa o faca si pe haterii de meserie….vezi cazul Papaya.
  Sa aveti o primavara cu atitudine! 🤟

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 3

  • La papaya mesajul era politic, aici e neutru cu totul, sau cel putin transpartinic. Nu vad de s-ar deranja cineva, nimeni nu e vizat direct. Exact acelasi mesaj il va promova si PSD-ul maine, daca pierde alegerile, asa cum au mai facut-o. Nu sunt singurii care nu au construit autostrazi, ca sa se simta vexati. E ca si cum ai spune ca daca maine apare cineva iar cu un mesaj de tipul: nu veniti la vot ca politicienii sunt toti o apa si-un pamant!, risca pe bune sa fie saltat de PSD. Daca SM risca ceva, risca ca partidele sa-i ceara o cotizatie mai mare, pentru ca i-au crescut vanzarile.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 12

  • @ventilius,
   Tu (și nu doar tu) ai o boală cu crescutul vânzărilor astea. Pe bune, altceva nu-i de văzut în toata povestea?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 3

  • @Laura G.
   Ar mai fi dar nu vreau sa irit poporul de vitezomani intr-atat. As putea sa ma indoiesc de importanta subietului autostrazilor, sa ma intreb daca daca nu cumva e unul dintre miturile populiste, numai bun de muls de orice demagog.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 11

  • @Laura G
   Nu am nici o boala pe vanzari. E cat se poate de normal ca pe un om de afaceri sa il intereseze vanzarile si sa faca orice e legal si economi rentabil sa le ridice. Ce imi reprosezi tu e faptul ca nu cad in extaz religios in fata unei campanii de marketing inteligent condusa. Eu nu cred ca dezvoltarea romaniei e datorata lipsei autostrazilor. Asta mi se pare cea mai mica problema.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 12

  • rectific: inapoierea Romaniei e cauzata de lipsa autostrazilor

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 4

  • @ventidius,
   Dacă tu nu crezi asta, ești în mare beznă!
   Înapoierea României este cauzată ȘI de lipsa autostrăzilor (într-o măsură importantă, chiar)
   Zici mai sus că nu te afectează lipsa aotostrăzilor pentru că nu ești șofer? Pe bune, atât poți?

   Avantaje autostrăzi pentru fiecare individ:
   – siguranța circulației (mai puține accidente). Ai în familie șoferi? Nu te afectează dacă ar avea accident? Ha?
   – salvează vieți (ambulanțe, spital, rapiditate) – știi ce spun?
   – dezvoltarea comerțului, a turismului și a altor ramuri – cu autostrăzi costurile în comerț scad, turismul înflorește, lumea se dezvoltă, implicit tu, ca făcând parte din ea.
   – atrage investitori străini (și români din alte zone) – asta înseamnă locuri de muncă, salarii, bani mai mulți la populație și administrație locală care, la rândul ei poate dezvolta ceva. Ca să nu mai spun că, odată cu venirea lor, se mai civilizează zona respectivă.

   Tu, după mintea ta (o ai?), de ce crezi că e așa mare diferență între Cluj și Botoșani? Sau între vestul Transilvaniei și restul țării?

   Aruncă naibii ochelarii ăia de cal!

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 2

  • @Laura G
   Bine, las de la mine, înapoierea țării poate fi cauzată si de lipsa autostrăzilor, o fi una din mia de cauze, aflata undeva în coada listei. In nici un caz nu e “Marea Cauza” si in nici un caz construirea câtorva mii de km de autostradă nu ne va duce pe primele locuri ale Europei în privința PIB-ului pe cap de locuitor, asa cum a reușit Irlanda fără sa-si bată capul cu ele.
   Nu am zis ca nu ma afecteaza pentru că nu sunt sofer, am zis ca nu am un fetis pentru autostrăzi, ca nu ejaculez spontan doar când aud cuvântul, asa cum fac majoritatea șoferilor români.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 11

 11. Nu cred ca omul avea nevoie de marketing, cum insista un cititor pe aici. Am citit despre afacerile lui; ii merge bine. Eu am incredere in el si il felicit pentru intiativa.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 27

  • Șef, petrom a scos ZECE milioane de euro.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @ventidius,
   Așa și?
   E deștept, ne-a manipulat, face marketing de calitate, are beneficii, vor exploda vânzările la gyros, se va îmbogăți etc etc. Așa. Și?
   Bravo lui. Că până la urmă nu ia de la tine nimic cu forța. Ai putea face și tu același lucru. Poți? Sau …

   Comentariu beton! Thumb up 49 Thumb down 4

  • @ventidius, hai băi, nu se poate să-i fi ratat pe Mastercard!!! Că și ăia au donat 1 mil. euro pentru spital. Cardul e unealta diavolului, băncile, d-astea…. Bagă, că e mai grav decât la OMV. 🤣🤣🤣

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • @Mona
   Am zis eu ca e o problema? Dar geniul merita recunoscut si apreciat, chair daca el are acum interesul sa treaca pe sub radar. Eu in mod sigur nu am nici o problema, ca dovada chiar ieri am fost si am mancat la Spartan. Cu toate ca nu sunt sofer si autostrazile nu imi provoaca orgasme. Dar apreciez orice lucru bine facut, inclusiv marketingul.
   @MV
   Ai dreptate, banuiam ca gresesc, dar mi-a fost lene sa verific suma exacta. Imi ramasese in minte doar ca au dat mai mult ca cei de la Mastercard.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 11

  • @ventilius,
   Ca să vezi cât de îngust gândești, tu crezi că dacă nu ești șofer nu te interesează autostrăzile. Ce să zic? Sapă mai adânc și află cum ne afeactează pe toți lippsa lor. Accentuez: ne afectează rău și pe toți!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 16

  • @ventidius, în ce mod te afectează lipsa infrastructurii poți afla din manualul de economie. 😉 De fapt, altceva voiam să-ți spun. Pare că te-a afectat nițel ziua asta, poate nu ai primit suficientă atenție. Ne lași o adresă, ceva, să-ți trimitem niște ghiocei?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @ventidius,
   Am scris un răspuns mai elaborat și-ti explicam în ce mod te afecteaza direct. Am pierdut postarea, dacă am timp o rescriu mai târziu.

   Pe scurt, nu-mi vine să cred că întrebi așa ceva…

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Didina
   Manualele de economie se refera la infrastructura in general. Care presupune multe alte lucruri, autostrazile nefiind decat tichia de margaritar sau dramba infrastructurii. E posibil sa fiu afectat de semnificatia zilei, al carei hater declarat sunt, asa ca ma refugiez in orice subiect care nu are legatura. Ai vazut ghiocei de vanzare pe undeva? As fi interesat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 5

  • @Laura G
   E o diferenta mare intre Cluj si Botosani,(Transilvania/restul tarii) dar dateaza din evul mediu. De atunci are Clujul autostrada?
   Sa nu amestecam lucrurile, nu vorbesc de infrastructura la general, ci de cazul particular al autostrazilor. Sunt de acord ca Romania ar avea nevoie de mai multe sosele, reteaua ei rutiera fiind cam de trei ori mai redusa raportat la suprafata, comparata cu orice tara dezvoltata. Dar nu e normal sa incepi cu lucrurile de baza? Ai un deficit de 160.000 de km de sosea si te apuci sa faci 1000 de km de autostrada? Ai cai ferate pe care se circula cu 40 km pe ora din cauza podurilor si terasamentului neconsolidat si tu te apuci sa faci 100 km de tren de mare viteza care costa cam cat modernizarea intregii retele de cai ferate? Ai tara rupta economic in doua de munti traversati doar de vreo 7-8 cai de comunicatie practicabile, acolo unde o tara normala ar avea cateva sute si tu faci ce? Ai trei poduri peste Dunare cand ar trebui sa ai cel putin zece.
   Circulatia la viteza inalta e mai putin pericoloasa decat cea la viteza mica? Numarul accidentelor grave se reduce? Ai o statistica credibila?
   Poti sa-mi spui un exemplu concret de tara care si-a contruit cateva mii de km de autostrada si a scapat de saracie, ca exemple de tari care si-au construit si pe urma au stagnat economic sunt cu duiumul.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 7

  • Ai tara rupta economic in doua de munti traversati doar de vreo 7-8 cai de comunicatie practicabile, acolo unde o tara normala ar avea cateva sute .
   Las-o dreq, mai taie din ea.Adica munții sunt cauza diferentelor de dezvoltare dintre cele doua regiuni?Căteva sute de căi de comunicatie practicabile care să traverseze munții?Una la cât, la douazeci de km?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Marius M
   Munții sunt o cauza importanta a inapoierii țării. Geografia țării e una absurdă, cu munții în mijloc si cu râurile la margine, adică exact pe dos fața de o tara normala si coerenta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 7

  • @ventidius,
   Dacă atât vezi tu și atât poți gândi, te las în lumea ta. Nu m-apuc acum să dau lecții de economie (n-am competența) și nici să caut statistici pentru tine. Argumente există, multe. Trebuie doar să vrei să le afli/cauți.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 3

  • Laura G
   Nu am nici o problemă în a primi lecții de economie, chiar si de la tine. Si nu pretind cine știe ce competențe. Capacitatea de a aduce argumente pe mine ma mulțumește pe deplin. Mai putin însă afirmațiile sentențioase si atacul la persoana. Nu iti pretind sa cauti statistici pentru mine. Pur si simplu ma interesa daca afirmațiile tale au vreo acoperire.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

  • @ventidius,
   Afirmațiile mele nu-s chestii gandite/inventate de mine peste noapte și pe care aș vrea să le demonstrez, ci sunt din zona evidenței.

   Ți-am dat cateva repere, tu nu și nu, vrei compendii – caută-le! Pe google găsești zeci de argumente credibile

   Dacă tu vii și-mi spui că pământul e plat, iar dacă eu am dubii, îmi caut singură surse de informare ca să aflu dacă-i plat sau rotund.

   P.S. Impresia mea e că NU vrei să știi. Dacă ai fi vrut, până acum ai fi aflat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 12. Frumusețea va salva lumea. Dacă lumea va salva frumusețea. E concluzia unui articol pe care l-am citit cu ceva timp în urmă.
  Se potrivește perfect în context dacă înlocuim frumusețea cu încrederea la pătrat. Omul a spus într-un mod ingenios că vrea autostrăzi. #șîeu
  Ar fi perfect să ne concentrăm doar pe această idee, de ce naiba îl tocăm pe subiectul gyrosului, habar n-am.
  15 cu 15 în 15.
  Bravo, Ștefan Mandachi! Eu am încredere.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 7 Thumb down 19

 13. Măi, mesajul lui mi-a mers la suflet, cel puțin partea aia cu ,, ne place să stăm in noroi” pt că era vorba despre noi toți, nu numai despre guvernanți. Nu am considerat ca vrea sa își promoveze afacearea dar cu toate astea am cautat pe internet sa vad daca pot face comanda online Spartan pt micul desfat de la birou pt 8 Martie pt fetele din biroul in care lucrez, toate am vrut sa comandam mancare de la el …nu are. Si îi voi sustine afacerea pt că mai vreau un metru de autostradă, chiar facut din banii lui.În 30 de ani de guvernare Moldova ar fi avut macar 30 m de autostradă. Sunt convinsă că dacă s-ar face un teledon , suntem multi care am dona putin, unii cate un leu, unii cate un milion , sunt convinsa ca nu s-ar intampla ca la donarea catre sculptura lui Brancusi cand statul si-a insusit banii din donatii. #ȘÎEU

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 3

 14. Mie băiatul ăsta mi-a plăcut de când a intrat pe piață cu Spartan în situația în care deja americanii acaparaseră piața cu toate brandurile mari.
  Are curaj și dorința de a face, nu e ipocrit și fals și cred că exact genul ăsta de oameni sunt șansa de a schimba lucrurile și de a le duce în direcția bună.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

 15. …si se confirma, liderii s-au nascut deja si sunt facuti din alt aluat.Copiii nostri vor avea puterea sa schimbe ceva, mi-am dat seama de asta in momentul in care copilul meu m-a certat pt ca am vrut sa dau ,,ceva” la o doctorita, mi-a spus ,,voi stricati lumea”

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 4

 16. E un om ok și mă bucur că te-a contactat pentru a discuta și a putea afla și noi câte ceva despre chestia asta.
  Acu’, că această…hai să-i zicem….campanie va avea fix același efect ca bătutul cu sticle de plastic în asfalt sau plimbatul prin București în grupuri mari în weekend, e partea a doua. Adică, treburi d-astea inteligente nu au nici o șansă când tabăra adversă umblă cu armament greu (vezi refuzul de a permite Usr Plus de a participa în alegeri). Dar, pentru entertainment-ul național, e ceva frumos.
  Eu mă bucur și pentru treaba cu haștag șîeu. Deja deveniseră anoști hipsterii de la mine din lista de Fb doar cu haștag rezist și usr+ la poza de profil. Nici un jesuis, nici un steag transparent, nimic…plictiseală mare. Acum “șîeu” le-a mai colorat un pic pozele. Mai e și faza cu 15.15.15…….mană cerească!! Aș putea zice că e aproape orgasmic! 😜

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 6

  • Ioane, mi-era dor de tine. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Îl cheamă Ionuț, uăi Mihăiță 😋. Te-a zăpăcit primăvara ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • ioane i-a un snickers….nu esti tu cand ti-e foame

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 17. Eu am intrat doar să urez doamnelor toate cele bune.Nu numai pentru astăzi ci si pentru mâine si pentru zilele ce vor veni.Tuturor doamnelor.
  Despre subiect nu comentez,nici nu vreau să intru în calcule tehnice.Lipsurile unei tari sunt rezultatul lipsei de spirit civic al unui popor.Eu pescuiesc guvidele nu el pe mine.

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 2

  • @Edelweiss, mulțumesc.
   Pentru că sunt ceea ce sunt și datorită influenței bărbaților din viața mea, eu le doresc și domnilor, tuturor domnilor, toate cele bune. Că altfel s-ar strica echilibrul.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • Nu ai pentru ce.Din păcate multe femei primesc azi flori si mâine palme,înjurături.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • merci, merci, merci, merci….
   asteptam asta de la MV dar tu ai fost super…

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • @ioana cum adică a fost super? Nu mai este ? Acum e “țais”?😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 2

 18. Sa presupunem ca a facut totul pentru marketing. Sa presupunem ca-i va merge si va avea muuuuulti clienti noi. Bun! Se va intampla ca din banii incasati sa se plateasca TVA, impozite, taxe, salarii unor oameni. Nu e bine? Din impozite si taxe ar trebui sa fie bani de autostrazi. Eu asa o vad.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

 19. La mulți ani !!! tuturor domnișoarelor și doamnelor zâc #șîeu 😘

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

  • @HM, si tu ESTI super ! na !!!! :)))
   si merci si tie de urari…

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 2

 20. La multi ani, tuturor doamnelor si domnisoarelor, e o zi prea frumoasa, din toate punctele de vedere sa ne-o amaram cu alte prostii.

  Hev fan lediz!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 2

 21. Nu mai poate nimeni sa faca nimic in tara asta ca imediat e plin de carcotasi ! Ma doare la 5 metri de cot ca OMV are de unde da bani pentru spital sau ca tipul asta are reclama la ceva ce ii apartine ! Conteaza ca mai sunt oameni sau firme care chiar fac ceva !

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 2

 22. Eu as vrea sa.l vad pe acest domn si pe cele două doamne care construiesc acel spital, la un talkshow TV ,stand la aceasi masa cu politicienii ( indivizii aia care dupa ce vorbesc de “demisia de onoare” , nu se șterg la gura de căcat !). O singură intrebare sa le pună : de ce ?

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 23. Anul trecut ,tipul cu MUIE PSD….se scria pe toate gardurile,campiile,nisipurile patriei .PSD UL rezista.Acum tipul asta al carui videoclip chiar mi a placut…..mesaj,realizare,tot .Sa vedem unde ajunge mesajul….daca iesi doar tu la o tigare …..nu prea are impact.Pana una ,alta la multi ani ,noua….

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

  • Ce sa zic la asemenea îndemn? Multumesc mult, dar bucuria unuia nu e bucuria tuturor. Daca pe tine o laba sau o partida cu motanul familiei te scoate din depresie, da-i bătaie. Poate iese vreun soi de ligru sau altceva nemaivăzut. Ar fi chiar interesant.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 5

  • Raspunsul era ptr. pantera de mai jos.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Hai mai Gicuta doar atata poti… te credeam mai inventiv… ma dezamagesti!
   Ești o persoană cu mintea prea deschisă, plm nu știam eu de ce se simte briza tocmai până aici!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Adevarul e ca tu chiar esti in masura sa dai verdicte. Dai pe dinafara de originalitate. Ma faci sa te intreb ce varsta ai. Replica asta a ta imi trezeste amintiri uitate, pentru ca a fost o perioada in care o auzeam extrem de des, mai precis din scoala. Erau acolo vreo 3-4 personaje, nelipsite bănuiesc în orice clasa, pentru ca am intalnit altele la fel si in liceu. Orice dispută, indiferent de subiect, o sustineau invariabil cu cateva injurii. Daca le raspundeai, în orice fel, o băgau pe asta cu atata poti, ma dezamagesti. M-am intalnit dupa vreo 20 de ani cu unul din ei. Nu se schimbase mai deloc, afara de proportiile fizice. Cum aveam drum în aceeași direcție am mers din politete vreo cinci minute împreună, deși n-avem nici un chef. Rareori am fost mai jenat, la fiecare fata care trecea pe langa, indiferent cum arata, făcea invariabil: pst, pst, fetița, fetița! După care râdea singur. Te cheamă cumva Alin in viața reală?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Ventidius din ceea ce ai descris tu acolo ai nimerit o singură chestie despre mine.
   Pe lângă faptul că tu pe acest subiect ai fost Gică Contra, ai inceput să debitezi și tâmpenii nu ții nici la glume/mișto-uri ieftine.
   Dacă toți banii din taxe și impozite ar fi cheltuiți pe infrastructură astfel încât România să progreseze nu mi-ar părea rău. Bă s-ar vedea ceva, s-ar mișca ceva! Uite fac și ceva nu doar bagă banii în buzunar.
   Venind cu argumente de genul că dacă nu ar fi unu și contra discuția nu ar avea sare și piper nu faci decât să enervezi și să pierzi timpul și tu și cel cu care porți o discuție.
   Nu mai continui mișto-uri ieftine deoarece nu cred că e cazul… pari o persoană inteligentă, sunt sigur că faci pe Gică, asta doar ca să te distrezi, dar fă-o pe subiecte care nu contează! Eu zic doar să te ridici la nivelul acela de inteligență de care dai dovadă în comentarii și să nu fi Gică Contra doar de dragul de a fi pentru amorul artei!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 24. La mulți ani doamnelor si domnișoarelor.
  Era nevoie de cineva care să facă ceva nu doar să dea din gură aiurea. Mingea a fost ridicată la fileu… și cred că acolo va rămâne din păcate!

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • Prea multe spectatoare și prea mulți spectatori 😏 vreo douăj’dă meleoane așea …

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 2

  • Exact la asta mă gândeam și eu dragă @Habar… din păcate.
   Știi în loc să apreciem valoarea mesajului o dăm în scenarii SF că dacă nu avea ceva de câștigat nu o făcea! Plm unii nu dau banii de țigări pe o zi în scopuri umanitare, dar ăia sunt cei care comentează cel mai mult! Omul ăsta putea să stea bine merci cu banii în buzunar!
   Asta este mentalitatea majorității din păcate!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 3

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 15

  • @Ventidius ți-aș sugera să te duci să fwți ceva sau să dai o labă sănătoasă, astfel dai afară toate gândurile negative și tot ceea ce e rău din tine și (nu ne mai plictisești) nu mai treci pe la MVBlog să faci pe geniul neînțeles… a.k.a Gica Contra!

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

 25. La(c) Multi Ani doamnelor si domnisoarelor !!

  La(c) Multi Km de autostrazi Romaniei !!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • Hai că azi ești pă chestii naturale sau ceva. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 2

  • @MV …am trecut pe lac natural…..ciq are rasina de brad cu muguri de propolis aka rahat de albina care a mancat muguri de pin…cel putin asa a scris olivia steer in prospect….

   si cum si ea e fomeie (gen alea care il iubeste pe Margineanu) trebuie sa-i uram (a ura, ura, urata, aur curat)

   la multi ani fara vaccinuri si tranfuzii si ei ca si ea e fomeie

   Mortul e mai natural si mai frumos cand moare linistit de “rau de inima rea”

   PS eu cred ca o sa ma intorc senin la lacul din petrol.Provenienta e sigura si formula chimica exacta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Sorin Aurolacul, ai grijă cu rahatul de albină pentru că uite ce poţi să păţeşti.
   https://9gag.com/gag/aj8LBy1

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 26. Si pentru ca traim in Romania si nu trebuie sa ne plictisim:
  “Ministrul Transporturilor spune că înţelege demersul lui Ştefan Mandachi. Răzvan Cuc chiar declară că îl motivează. În paralel, autorităţile locale din comuna în care omul de afaceri a construit metrul de autostradă simbolic spun că e vorba de o ilegalitate. Nu avea autorizaţie de construire şi a schimbat destinaţia unui teren agricol.”
  Din articolul postat pe Digi24.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • …da,da, probabil nu avea autorizatie, deci au motivul perfect sa ii dea cu executare…acuma na’ , poate voia omu’ confort pentru caprele de pe terenul lui agricol, o zonă pe care să circule fara să se murdărească la copite , ,,cu mainile ăăăă copitele curate”😏

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 1

  • Klaus, autoritățile locale fac ce știu ele cel mai bine să facă. Și anume, mănâncă căcat. Omul are negație de la CNAIR, l-am întrebat eu aseară. Asta însemnqnd că pe terenul lui nu are nevoie de autorizație ca să toarne un “planșeu betonat”. Că asta a făcut.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

 27. nu poți să suspectezi pe nimeni că are un interes ascuns, atunci cînd face ceva bun, decît dacă tu însuți ești genul care nu face nimic bun, dacă nu are ceva de cîștigat.
  o muie scurtă și neplăcută celor care-l acuză de chestii. e cel mai de căcat lucru pe care-l putem face în țara asta de căcat.
  15 15 15 șî eu.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

 28. La multi ani pentru doamne si domnisoare de 8 martie! Sa fiti inconjurate de flori si km de autostrada 🙂 .

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • Bună, bună de tot asta. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Asta cu sa fie inconjurate de flori..
   brrrr

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 29. Nu e adevarat, domne! Am vazut eu pe bloguri si fb ca e piarstant si ca omul nu vrea decat reclama la sanvisurile lui spartane.
  Cum sa credem ca putea sa iasa asa chestie misto din mintea unuia care nu merge la blogfesturi-manifesturi.
  Nu mai putem sa heitarim linistiti ca vine unul.d’asts cu lozinca in dinti si ne explica ca tre’ sa ne urnim cururile.puturoase si sa facem alte chestii decat sa heitarim.
  Ce, voi nu v ati dat seama ca e “la.misto” si ca omu’ e pa interes!!! Ntz ntz ntz!!!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • Iegzact.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Sha-i sha shmeker pi diasupra, o facut doishpi metri di trotuar sha shika-i autostrada.Sa sa duca-napoi sa termini treaba…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 30. Mult ati mai scris.Dacă tipul asta n o să fie luat la purecat ca a folosit numele autostrada fara licenta, că a construit fara autorizatie, ca a distrus flora si fauna cu metrul ăla sau că din cauza betonului ăla o hoardă de broaste au depua ouale gresit să mi ziceti cum vreți. Nu există să nu fie chemat la explicații, l a supărat pe licurici.Sau o să beneficieze de controale la locațiile Spartan de i iese autostrada pe nas

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 2

 31. Vreau si eu un tricou că cel de pe el pt a-l purta pe 15 martie. Nu stii cine vinde? Plus niște autocolante de pus pe masina în ziua protestului.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Tricou precum cel de pe el nu ai unde sa găsești. Autocolante din câte știu au pe site. Dacă ești din Bucuresti, autocolante pot să-ți dau eu, că mi-a lăsat aseară un braț. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Nu e nimic complicat, @Mihai, îl poți ruga să pună fișierul cu grafica pe site, pentru download, să-și poată printa cine dorește. Centre de imprimare tricouri se găsesc peste tot. 😜

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Nu vă supărați domnu’ Mihai, da’ cum lipiți autocolantele pe trotinetă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

  • @HM, adică tu ai impresia că N-AM unde?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

  • Ai scos trotineta ? Are ghidon ? Cască și ochelari speciali – posezi ? Luminițe ai în posesiune ? 😋 Clipești des când ești călare … pe trotinetă?
   Ps. Am auzit că pentru un meniu RAW este indicată deplasarea zâmbitoare, acum cât sunt gâzele cruduțe 😎

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 2

 32. @Mihai, hipsteru’ sef, exact asta subliniam si eu, cum plua mea sa vii tu, autoritatea curului, sa-i zici omului ala ca e ilegal ce a facut?
  Pe bune, chiar daca ar fi pe teren public, e vorba de ‘tu-i 1 metru.
  Dar deh, normal ca tre’ sa dea cu mucii-n ciorba, ca doar nu vrem sa aiba minte sa gandeasca.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 3

  • @Klaus, treaba e că, legal, nu prea poţi construi cam ce vrea pla ta chiar dacă este terenul tău privat. Cât despre terenul public … chiar dacă ar vrea cineva să construiască o autostradă de 1000 de km, gratis, nu poate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 33. Pe mine mă surprinde cel mai mult faptul că mai sunt români care spun că nu avem nevoie aşa mare de autostrăzi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

 34. Genul ăsta de oameni reușesc să te inspire in zilele urâte ( ziua de muncă a fost azi nașparlică 😔). Oarecum, reușești să mergi mai departe pe strada ta, chiar dacă unii se pun contra…fiecare are menirea lui pe lumea asta, unii să facă bine, alții să rupă c…le celor care au voința să facă ceva. Dacă nu îl vreți voi prin România, îl luăm noi in cartier la mine, că se vrea reorganizarea străzilor și sigur reușim să convingem primăria prin clipul lui de necesitatea unor trotuare in regulă intr-un cartier de octogenari! De multe ori, scopul principal se atinge partial, dar există o mulțime de alte oportunități care se deschid. E o piatră aruncată în lac, care produce valuri

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 35. La filmul lui Ștefan Mandachi cel mai mult mi-a plăcut partea cu ”și eu sunt vinovat”. Evident că nu în mod direct, ci poate doar prin faptul că s-o fi gândit/așteptat/o fi sperat, precum și mulți dintre noi, ca oamenii ce s-au perindat prin fruntea țării să administreze țara așa cum un antreprenor își administrează afacerea, un angajat partea lui de muncă, sau un gospodar ograda. Și anume, cel puțin cu responsabilitate.
  Mai departe de analiza pe toate părțile a campaniei de marketing, de pariurile privind oamenii de afaceri ce vor accepta provocarea suceveanului, de actualizările ramelor la pozele de profil pe FB și multe altele, pentru mine 15 martie va fi momentul în care timp de 15 minute voi testa și trăi starea de grevă generală și, în plus, mă voi gândi dacă problema autostrăzilor mă interesează și/sau revoltă îndeajuns de mult încât să și fac ceva, orice, ideal ceva concret, în direcția vreunei schimbări. Probabil că nu, că habar nu am ce aș putea face, dar sper că vor apărea idei și în zona asta.

  Omul Ștefan Mandachi din clip mi-a transmis un vibe foarte bun, mă bucur să spun că și în urma discuției relatată de Mihai acest vibe s-a păstrat. ”Nebuni” din ăștia să tot mai apară, cred că e super mare nevoie de ei, poate or fi și contagioși.

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

 36. Ia uite ce zice adevarul.ro : “Omul de afaceri Ştefan Mandachi a conceput campania “România vrea autostrăzi“ împreună cu o agenţie de Public Relations numită Agora Ideon, care a dezvoltat strategia de comunicare, şi cu Fotopunct, o firmă care a realizat producţia clipului „România vrea autostrăzi”. În mai puţin de o săptămână, filmul postat pe Youtube a fost vizualizat de peste 2 milioane de oameni.
  “În acest demers, am fost sprijinit de prieteni, înainte de a-mi fi colaboratori. Împreuna cu Agora Ideon am dezvoltat strategia de comunicare si împreună cu Fotopunct am realizat producţia integrală a clipului – de la concept la rezultatul final care, până astăzi, a fost vizionat de cel puţin 2.000.000 de oameni. Cum spuneam, o echipa mică, dar curajoasă, oameni care s-au încăpăţânat să mă susţină în ciuda tuturor riscurilor”, ne-a declarat Ştefan Mandachi.
  Omul de afaceri a afirmat, la evenimentul „Femei de succes”, care a avut loc la mijlocul acestei săptămâni la Suceava, că a studiat Cinematografie în SUA şi că a gândit de unul singur scenariul clipului „România vrea autostrăzi”.
  Suceveanul a realizat clipul cu ajutorul fotografului Bogdan Botofei şi a scenaristei Alina Calotă, ambii de la Fotopunct Bucureşti…..”
  Cineva e mincinos….oare e si asta un mod sa ai vizitatori pe blog ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 8

  • @Bogdan, boss, mă faci să râd. Agora Ideon, marea agenție de PR, e formată din doi oameni, adică cei doi consultanți despre care am scris și eu. Fotopunct, firma care s-a ocupat de realizarea videoului, e formată din ceilalți doi oameni. Unde plm e minciuna? Aveai impresia că dacă Mandachi a gândit scenariul filmului și a studiat cinematografie o să facă videoul de unul singur? El filma, el vorbea, el edita?
   Șerif, omul ăsta și-a gândit și businessurile singur, dar să vezi ce, n-o să-l găsești la casă luându-ți banii pe un gyros.
   Gizăs fucking craist!

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

  • Ca sa vezi in ce era bagata Jamilla! Si noi am ratat ocazia sa o felicitam.
   Nu era nicio minciuna. Cel mult se lasa sa se inteleaga ca nu era implicata vreo agentie, ci doar cativa oameni acolo, voluntari neprofesionisti, ca el care a studiat actoria pentru asta. Dar s-a rostit Ce mare agentie? chiar daca nimeni nu prea e atent la detalii de astea. Pun pariu ca toata lumea a inteles ca nu e nici vorba de nici o agentie si profesionisti. Si cand colo Radu Caraion, Bogdan Botofei, Jamilla. Mie mi se pare o campanie de marketing destul de profi, nu ai nevoie de 100 de oameni pentru asta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 37. Am un mesaj pentru Stefan.
  Mihai, daca Stefan nu citeste singur, poti te rog sa-i transmiti mesajul asta:
  Spre deosebire de Stefan Madache, eu sunt un alt ilustru anonim care un plus (sau in minus) nu stie nici cum sa faca miscari geniale de PR si n-are patru mii de euro pentru asa ceva (sau n-are chef sa-i cheltuie ceea ce e cam la fel de rau). Nu-s nici antreprenor si deci am mai putine suflete in grija.
  Si acum mesajul:
  Daca nu faci politica asteapta-te sa fac politica pentru tine altii.
  Vrei autostrada la Suceava? MNu.e. Vrei ca autostrada se treaca mai pe la vest, spre Gura Humorului, sau pe lunca spre Botosani? Te intreb asa de fenta ca de hotarat o sa hotarasca altii…
  Vrei sa hotarasti tu, sau ai niste argumente bune de luat in seama?
  Pai apuca-te de politica!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.