3,330 cititori

Ce mi-a plăcut (săptămâna 141)

Să ziceți merci, că pe vremea asta doar cititul v-a mai rămas. Mă rog, atât cât e, că prea multe articole n-am avut de unde. S-au lenevit bloggerii sau ceva.

 1. Să ne uităm un pic la gagiul ăsta;
 2. 10 profeţii despre viitor, care nu s-au întâmplat niciodată;
 3. Toate zilele de 1 decembrie sunt scurte, posomorâte și cu miros de țuică;
 4. Dacă aș fi pentru o zi președinte;
 5. Băieți, Roxana vă învață să abordați tipe pe Facebook!
 6. De ce greșeala este cel mai bun profesor;
 7. Unei bloggeriţe i-a fost interzis să intre în Muzeul Luvru;

34 de păreri la “Ce mi-a plăcut (săptămâna 141)

 1. Neatza.
  5 + 6 au același link și mă roade curiozitatea să văd ce sfaturi are Roxana.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 2. 5.Când spui treijde roabe de găunosenii este culmea tupeului să mai fii si îmbrăcată.
  1.Să dezgropam niste romani să facă aia chestii.Oricum si morti, aia construiesc mai repede ca românii vii.Si sunt si stramosii nostri,deci nu vindem nimic.
  Danke Vasili.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 3. Mi-a plăcut interviul cu Raluca Feher. Nu cred că aș fi știut de el altfel… așa că îți mulțumesc. I just love this woman!
  😉

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 4. 1. sărac. N-a auzit de Brazilia, Costa Rica.
  Una peste alta, orice comparație, cu orice/oricine din Europa, ne arată cât de aproape suntem de Congo.

  2. simpatic. Dar asta e priceless ”Pentru a salva România de pericolul fatal, BNR a emis celebrele bancnote de 2000 de lei.” 🙂

  3. Excelent! Crud, adevărat, neaoș.

  4. 😂 Ticul meu: dau din picior. Când stau, nu când merg.

  5. Iar băieții nu și nu 🙂

  6. bun, bine.

  7. ete, na! bloggeriță sau nu, respecți un dress code impus.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 5. Goodyear morning. Cam mohorât azi. Mulțam de selecție. Prostia nu se vindecă niciodată

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 6. “Celebră pe Instagram, cu 248,000 de fani” Oh câtă celebritate!

  BlackFriday-ul asta te-a făcut să sapi adânc după povesti #ThoughtsAndPrayers

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 7. 2. Pentru profeţii nu ne uităm unde trebuie. Un Jules Verne şi un Asimov au anticipat mai realist decât un Nostradamus.
  3. Îmi place Raluca Feher. Când simt că îmi dă târcoale impulsul de a mă văita, citesc ceva scris de ea şi îmi trece instantaneu.
  6. Greşeala este cel mai bun profesor numai atunci când nu o repeţi. Ei nu i se aplică celebra zicală: ‘repetiţia e mama învăţăturii’.
  Pe 5. şi 7. le pasez lui 4. să le asimileze în acel ‘și aşa mai departe’.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 8. Mulțumesc de selecție.
  Am citit toate articolele stând la coadă la Lidl. Dacă vă mai aud cu magazinul ăsta vă înjur, pe bune. Am intrat să îmi iau fistic. Mistică experiență. O domnișoară m-a rugat să poftesc înaintea ei. Chiar așa bătrân să par?
  Apropo … au coșuri 😋 .. și domnișoara avea.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • H, nu știm, vrem poze.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Poze la ce ?
   – Scufiță, scufiță … ce ai în coș?
   – Puroi!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • De ce te faci că nu pricepi? Ai întrebat “așa bătrân par”? De-aia.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Habar,
   Ce relaxare, ce delectare! În sfârșit, o postare scrisă normal. Super 🙂

   P.S. te-a lăsat în față pentru că aveai doar fisticu’ și nu un coș cu 147 de produse 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Gabil, ehh și tu acuma … de aceea,na!
   @Laura G, doar mi-a propus. Am refuzat politicos și am stat la coadă întrebând-o ce rost are. Aveam “timp” până să îmi iau copila dintr-un loc. N-am renunțat datorită faptului că era ultima pungă și sigur nu aveam ocazia să ajung curând într-un magazin din aceeași rețea. Ai renunțat la înghețată?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Habar,
   N-am renunțat, deloc! De la Lidl. Acum o găsesc la orice oră, nu ca astă-vară când după ora 12 dispăreau sortimentele de top.
   O savurez zilnic, între 22 – 24 e happy hour 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 9. Multumesc!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 10. Mulțumesc pentru selecție.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 11. Legat de 3. In lista mea chestii de care sunt visceral scărbit se regăsește pe un loc fruntaș atitudinea asta de nonconformism extrem văndut ca și normalitate.
  Am mai întănlnit pixde și puleți care îmi explicau la 10 minute după first contact , ce deosebiți sunt ei prin veșnica atitudine rage against the sistem, verde în față, așa sunt eu , nu mă schimb, geniu neînțeles, sunt pur și simplu supranatural pentru că mă comport ca un retardat mintal și alte hipsterime de geniu neînțeles wanna be care te fac să pari doar un idot penibil, nicidecum să cred că am în față o încununare a reușitelor naturii, nu un căcat frustrat cu ochi.Geniile sunt și au fost genii pentru că așa s-au născut Dumbo, nu așa le-a năzarit lor.
  Unul dintre lucrurile plăcute în viață este tocmai să ne descoperim unii pe alții,să găsim lucruri în comun,să căutam neîncetat perfecțiunea, nu bravade și stereotipuri.Ca om vreau să te cunosc , nu să te angajez.Pare o prezentare jenantă de la un concurs de cultură generală: Bună, sunt Mirela, coafeză, divorțata cu un copil, îmi place tiramisu și am un semn din naștere în formă de libelulă pe țîța dreaptă, sub sfărc.
  Am venit să îi fac în ciudă lui Costel, fostu soț.
  Deci chiar așa să fie? Well dragă rebel girl țin să îți aduc la cunoștință că în cazul în care vom rămăne singuri pe o insulă pustie ,de la mine nu o să vezi pwlă.Nu îmi place ce am auzit taman din gura ta și consider că în loc să te descopăr prefer să imi fac o labă.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Paco,multumesc!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Paco, nu dau niciodată dislike comentariilor care nu-mi plac, îmi zic că sigur nu înțeleg eu ce vrea să zică autorul și trec mai departe. Dar te rog frumos să-mi arăți unde e atitudinea de ”nonconformism extrem” și, mai ales, cine ce vinde. Ghips, știu, aș aprecia fără beșteleală. Dacă se poate. Dacă nu, cu. Mă descurc și cu asta.
   PS LEgat de Mirela, la tehnici de supraviețuire cum stai? Cred că ar aprecia mai degrabă să descoperi o cale de salvare de pe insula aia în loc de orice altceva. Nu de alta, dar are un copil care sigur o așteaptă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 12. 1. De pe wikipedia ”Rutte is known to be a big fan of the writing of Robert Caro, especially his book about Robert Moses, The Power Broker.”
  Iar a noastră nu e în stare să zică ultima carte citită.
  2. #11 prezic că în următorii 50 de ani Dragnea va face pușcărie.
  3. Mi-a plăcut tot interviul. ”Mi-aș aduce aminte de 1 decembrie, dacă ar fi mutat pe 1 aprilie. O păcăleală patriotardă de care am râde toți.” Și-aș mai muta pe 1 aprilie niște zile din astea în care lumea se chinuie să sărbătorească diverse, deși nu (mai) e nimic de sărbătorit. Sau se sărbătoresc niște minciuni.
  4. Nu cred că mă enervează tare niciun tic verbal sau de orice alt fel. Dacă se întâmplă să simt imbold de iritare la vreo expresie o zic pe loc. Depinde și de natura relației cu persoana respectivă. Dacă cineva ar zice ”și așa mai departe” și m-ar interesa mai multe, aș cere detalii. Dacă cineva ar bate din picior și m-ar deranja, aș întreba motivul pentru care o face- e emoție, e nervozitate, e plictiseală, să curmăm rapid chinul, nu de alta, dacă e vorba de ultimele două. Dacă cineva m-ar trage de urechi sau de nas, ar afla pe loc că îmi displac destul de tare aceste gesturi. M-am obișnuit foarte greu cu pupatul pe obraz în București, nici nu știu dacă este obicei de-al nostru sau importat de pe la alte nații. E deja un tic parcă. Nu mă deranjează, dar nu fac niciodată prima gestul. Am traume din copilărie, nu suportam când mă luau prietenii părinților sau ai bunicilor la pupat fără să mă întrebe.
  5. Subiectul tacticilor de abordat oriunde nu mă interesează. Am un radar special la tacticoși și tacticoase, mă distrează în cel mai bun caz. Atât timp cât nu se aplică acele tactici pe mine.
  6. Îmi sună foarte rezonabil și de bun simț.
  7. ”The Louvre website states that it is forbidden for visitors to wear “swimsuits or be naked, barefoot or bare-chested.” Fata nu era nici în costum de baie, nici dezbrăcată, nici desculță, nici bare-chested- care se aplică mai mult la bărbați (fără cămașă), grimasele și scârba paznicului sunt una, să și le bage în fund…ul minții, dar a se folosi de poziția sa pentru a interpreta regulile după propriile concepții, a face pe judecătorul și a da sentințe definitive, e alta.
  Am fost cu 2 colege la Roma, printre obiectivele de vizitat – Vaticanul. Eram îmbrăcate necorespunzător, aveam bluze cu bretele adică, ne-au întors paznicii, house rules, scria frumos și pe tăbllița de la intrare ”fără umeri dezgoliți”. Fără grimase sau alte cele. Ne-am dus și ne-am cumpărat de la prima tarabă tricouri cu mânecă. Nu m-a deranjat deloc asta, ci faptul că a trebuit să stăm din nou la ditai coada de acces.

  PS. Mulțumesc și pentru selecție.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 6

 13. Cel mai potrivit cântec pt. punctul 3 e de departe , Victoria – Timpuri Noi ! E atata adevar in versurile alea !

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 14. 2 na ca mai gresesc si cercetatorii britanici ,lasand gluma cel mai mare prezicator imi pare a fi jules verne nu stiu cum d zeu a putut prevedea artistic ceea ce avea sa se intample tehnic …aaa si asimov 3 f bine scris…cat despre bloggeritza dezbracata cred ca paznicul a avut alergie la stil…stiu o sa ziceti ca sunt o baba invidioasa ptr ca tipa arata bine dar totusi chiar trebuie sa arati tot ,tot?PICASSO e PICASSO isi putea alege modelele si de pe centura

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 15. Multumesc de selectie, Mihai!
  Chiar imi era dor de un articol de-a lui Dragotoiu.
  Pct 5 pas.
  Oricum multumesc, mi-ai făcut ziua mai frumoasă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 16. Merçi, @Mihăiță.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 17. Merci, Mihai!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 18. Anduta.Noncomformism extrem înseamnă cănd îți pute în mod grav normalitatea și umbli cocoșat de greutatea ego-ului suprasaturat de propriile bășini.
  Sunt un special și îmi e scărbă de mine căt pot fi de special pentru că tot în jurul meu e un mare rahat ,iar eu sunt moțul care se hrănește cu mirosul pestilențial. Tenia supremă, scatofilul înfricoșat de hărtia igenică, de apa caldă și de săpun.
  Sunt idioții care poartă ochelari fără dioptrii și cei care au tatuaj cu Florin Salam.
  La tehnici de supraviețiurie stau excelent, am urmat și aprobat cu brio un curs on line interactiv de boy scout siberian , căstigat la o promoție de votcă Stalinskaya.
  Doamna în discuție , conform propriilor afirmații nu are familie și copil.Probabil nu acceptă companie , tocmai pentru a nu îi eclipsa uncitatea propriei persoane.
  Aflat în permanență în căutarea perfecțiunii, am încercat mereu să excelez în utiizarea ștromelaguiui în cadrul relațiilor mele cu sexul frumos.Nu e un capăt de lume să ne simtem bine în timp ce construim o plută zic eu.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Muy bien senor …lo hiciste genial 😋

   Întrerupem liniștea să anunțăm prima zăpadă dă sezon în burgul bardului vasilescian.
   Să vedeț acu’ subiecte, gârlă, cu sare și nisip, la cafea, dimineața.
   Ză uintăr iz camin’ … 🌡☃️❄ MeteoOo Werbung 😏

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Paco, mulțumesc de explicație, mie la 3. mi-au plăcut întrebările, mi-au plăcut și răspunsurile, chiar nu mi se pare că persoana intervievată dă dovadă de nonconformism extrem așa cum îl vezi tu. Oricum, sunt sigură că și la definirea ”normalității” de care zici nu am fi pe aceeași lungime de undă, pe mine ideea în sine de perfecțiune mă enervează, iar la capitolul viziune asupra relațiilor cu sexul opus…ce să zic, ani lumină distanță. Să ne păstrăm glicemia (tu) și zen-ul (eu) zic. În plus, nu intru în jocul etichetărilor și construitului de scenarii despre persoane necunoscute și care nu sunt de față să reacționeze.

   Legat de ”Nu e un capăt de lume să ne simtem bine în timp ce construim o plută zic eu.”, în contextul insulei pustii și al obiectivului de a ajunge fiecare la ai lui (tu la Doamna și Mirela la copil) eu nu aș zice la fel. Dar na, voi știți mai bine.
   Și vezi că e stromeleag, nu ștromelag. 🙂

   Habare, prima ninsoare l-a trezit pe tigrul zăpezii din tine?. Sau ai simțit chemarea boy scout-ului siberian? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.