3,169 cititori

Ce mi-a plăcut (săptămâna 134)

V-am zis că vine căldura din nou? Voi o țineați langa cu frigul și zăpada. Mă pricep, ce să mai.

Hai, luați de citiți. Deși situația a fost cam tragică pe bloguri săptămâna asta. Pur și simplu n-am avut ce să salvez pentru azi.

 1. Sfânta şmecherie românească: operatorii de telefonie au găsit un tertip pentru a taxa iar roamingul;
 2. Discursul de intenție și anunțul privind candidatura mea la europarlamentare;
 3. Patru motive pentru care n-am Facebook, deși sunt jurnalist;
 4. Apără copiii României!
 5. Aș face ceva, dar nu am buget și nu mă bagă nimeni în seamă;
 6. Dacă-ți iubești copilul

50 de păreri la “Ce mi-a plăcut (săptămâna 134)

 1. Pe dracu ca am muci de frig!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • 1. Nu stiu cum e la alti operatori de telefonie, dar la Orange, prepay, oferta lunara de 6 euro, am activat acum 2 saptamani roamingul din avion ca uitasem, si l-am dezactivat in Romania cand am aterizat ca am crezut ca de la el nu mai vrea cartela 4G. Si la fiecare oferta imi baga ca pot folosi in SEE cam 25% din internet si minute si mesaje garla…
   2. Ma bag si eu la vot daca e pe asa.
   3. Intradevar, FB este daunator. Invidia care se formeaza pe niste oameni pentru ca ei au, si tu nu, sau ura asupra unor idei si bataia pentru a avea dreptate, nu poti crea o majoritate sau minoritate ca toti se lupta sa zica de ce e asa sau asa. Nu ar zice unul e bine ca tine…
   4. Aici, impartasesc aceeasi senzatie cu autoarea articolului. Pe Roman il doare mai tare de o pl-n cu.r, decat de alte probleme, in cazul de fata chiar pe subiect, ale copiilor acestora. Si pl aia nu e a lui, si nici cu.rul…
   5. Idei sunt, doar ca noua ne pica din prima tot ca zicem “ba da costa… Nu ma bag”. Si, da, sunt si profitori, dar sunt mult prea putini.
   6. Nu am incredere ca mama e convinsa sa nu mearga la vot. Desi a zis ca nu are ea treaba de cine face sex si cine nu. Atata timp cat ii ok, ii ok. Insa vor fi multi la vot si se va vota. Si, oricum, constitutia e acum facuta de asa natura sa fie cum se zice in referendum, buba e ca sunt alte state care sunt cupluri de lgbt si sunt recunoscuti in afara iar in Romania, nu mai sunt dupa validarea referendumului, si li se cam iau drepturile… Iar asta, daca vrem sa fim la nivel cu restul Europei, cam e o problema…

   M-a uns selectia asta, multam’

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Neața! Am citit 3 și 6. Nu mai pot cu 4, indiferent cine scrie.
  3. este complet inutil și neinteresant. Who tf cares de ce n-are ăla cont de Fb? I don’t. Eu am și ce, interesează pe cineva?!
  6. Mi-a plăcut.

  E frig și toamnă. Nu mă pot hotărî să mă rostogolesc din pat și să gătesc cotletele alea cumpărate ieri. Și să-i fac fie-mii brioșe pentru școală. Uoooffff!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 3. Doar 6, restul…..
  E frig, unde ești tu de simți căldură? Dacă ești în pat sub pilota, da e cald, dar afara e brrrrr! Trăiască centrala și cel care a inventat-o!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 4. Chiar că nu prea ai avut ce să alegi.

  Să treacă odată referendumul ăsta că deja toată lumea scrie aceleași chestii. Și oricum pentru cei carora li se adresează textele pe tema asta, fie nu citesc, fie nu îi scoți din ale lor.

  Ăla cu facebookul, hahahaaaa. Să oprească cineva internetul! Că ne-a mâncat capu’.

  Dacă-ți iubești copilul? Da! Adică da, îl iubesc!

  E frig, băi! Încep cu statul în casă și cu mâncatul din oră în oră.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Mda … comentarii de București “înghețat” la 10 grade dimineața. Vorbiți cu găbița să pună niște tunuri de căldură la fiecare colț de bloc 😋 Elena P ai putea să îi faci o ofertă pă Fakebook. Ce tunuri s-ar trage …
   De ce și mai ales ce mănânci din oră-n oră? Te pregătești de hibernare or de ignat ? 😋

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Mda…mănânc că-mi place să fac asta.
   De hibernare, clar!
   A primit câteva oferte de la mine. Muhahahaaaaaaaa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 5. Exact cum zice @Elena…..se repetă aceleași lucruri despre referendumul ăsta și oricum cei care aberant cred că e nevoie de asta,nu citesc și nu ascultă alte păreri.

  Despre treaba asta cu taxarea roamingului nu știu ce să zic……plecată prin Europa în vacanță, am folosit telefonul ca și acasă cu excepția țărilor non SEE. În unele din tările astea non SEE companiile noastre de telefonie mobilă nu au relații de colaborare cu nici o companie de telefonie de acolo că altfel nu-mi explic de ce nu mă puteam conecta la nici un fel de rețea indiferent de costuri. Chestie care mi se pare complet nașpa.

  Eu prefer să relaționez cu oamenii direct. Nici să vorbesc la telefon cu cei dragi nu mă atrage. Dar mă adaptez și încerc să găsesc un echilibru.

  Zi cum vreți voi! La mine e cald și bine și abia aștept să ies la o tură prin oraș.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 6. Te pricepi, @Mihaie, știm. Da’ e ok, acuș trece Crăciunul și vine iar vara. Zic pas pentru o vreme la orice ține de politică și referendum, am ajuns la saturație. Plus că e soare și frumos afară, numa’ bine de bântuit pe coclauri. 🙂

  1. Din câte știu eu, legislația europeană le permite operatorilor să ofere și abonamente fără roaming clienților. Nu au voie să modifice contractul unilateral, fără acordul clientului, însă.

  3. Chestiune de opțiuni, nu înțeleg de ce este nevoie de justificări. Orice este nociv dacă este folosit excesiv sau necorespunzător.

  5. Suntem campioni la “aș face ceva, dar…”. Pe lângă multe altele, ne lipsește cultura antreprenorială și nici nu văd să se schimbe ceva prea curând.

  6. Frumos scris.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 7. 1. cică ”autorităţile din România tolerează practicile prin care sunt taxaţi consumatorii” – păi autoritățile să fie sancționate drastic pentru incompetență. Și-atunci se va rezolva.

  2. n-am priceput ce-i cu articolul ăsta. Dar nici nu-i musai.

  3. scuze și acuze. Poți consuma timp pe net chiar dacă n-ai FB – de exemplu aici 🙂 Fiecare face ce vrea, cui sunt necesare justificările?

  4. n-am mai citit, că e consumat subiectul, chiar dacă important. Chiar dacă iese ”da” la referendum, ”ăștia” nu vor schimba nimic în constituție după decizia CCR de acum 3 zile. Deci, referendumul ne va arăta, de fapt, cât de mulți și proști suntem.

  5. să faci afaceri azi în Ro e un fel de montagne russe. Nu toată lumea agrează montagne russe.

  6. nu-i despre iubit copilul, ci despre mentalități.

  Mai puține e mai bine 🙂 Mersi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 8. Pai bine mah,dau drumu’ la tv si aflu de acolo că are loc nunta anului/secolului?Se căsătoreste nu știu ce prinț din familia regala a României si nu sufli o vorba?Mă duc în beci să caut stegulețe si plec la biserică șa fac galerie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @M&M, nunta secolului va fi când se va mărita Vera! Restul nu sunt importante.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Anouk,de ce vrei tu să mă bagi în corzi duminica dimineața?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Corzi? Parcă erau curele. 🤔

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Vând fân … ăăa flori 😋!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Mă mărit! De fapt, nu pot să mă mărit decât după 3 iulie, că am numele de divorțată frustrată pe bilet. Dar am pretendent, e direct și serios și foarte dubios (deja calitățile mele favorite 😂🙈). Dacă citești aici, să vezi omorul dracu’ ce îți iei când te prind cu minciuna! Abia aștept! 😈

   Așa… cotletele sunt gata, brioșele în cuptor, vasele le spăl acum și apoi lucrez un pic. Fără Casa Isărescu aia, ca mă defazează rău, lol!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Serios ? Să fie într-un ceas cu CUC norocos 😁
   Speram să facem pă pețitorii. Reînviam o veche tradiție românească. Când ni-l prezinți și nouă? Oricum dacă nu se comportă frumos să ne zici să facem chetă dă batistuțe și umeri😋 … iar lui îi.. aplicăm tratamente dă Rahova/Ferentari 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @HabaRnaM stai să ne cunoaștem mai bine. Eu să-l prind cu minciuna, el să realizeze că sunt extraordinară… și îngrozitoare. La propriu! Ahhhh, acel moment dulce al dezamăgirii în ambele tabere! Să bem pentru el! Pentru victimă! 😂❤️

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 9. Mai e o chestie care ma enervează la operatorii ăștia: preturile în euro !!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Anno domini 20 20
   Conform dorinței cetățeanului ioropean OviWan și pfuterii dă susținere și influență a blocul MV, UE a adoptat : folosirea monedei botswaneze pentru plata serviciilor dă telefonie. Pentru gomoși se va folosi subdiviziunea mărcii or lirei, după caz și orientare😋
   Parcă văz în Viena o frau înmânând o cartelă unui român neaoș și comunicând prețul la promoție .. null koma funf puIi😋.
   Românu’ mândru pune plata pă tejghea și rostește: utilizați și restul, bitte 😋😎

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Ce naiba sunt aia gomosi,am mai vazut scris de cineva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Gomoși = fițoși, aroganți, îngâmfați, cu figuri, cu pretenții exagerate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 10. La faza cu roamingul, poate mă lămurește cineva: abonament cu date, plecat în afară (UE). După 60 de zile primesc sms că orice fac mă va costa (sms, apel inițiat/primit, date, tot). Sun la Orange și întreb care-i faza. Păi da, e chestia cu utilizarea rezonabilă în roaming (adică jumătate din datele mobile disponibile în țară), dar dpar 60 de zile. De ce? Păi că putem…
  Și așa am trecut de la abonament de 20 de euro, cu 4,5 gb disponibili în roaming, la abonament de 25 de euro, cu 1,2 gb în roaming. Ies mai ieftin așa, dar oricum… E pe bune faza sau ne căutăm pe la ANCOM/avocați?
  Precizez că nu am avut opțiunea de a renunța cu totul, dim motive atât obiective, cât și personale.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Dr. Acula,
   Treci pe Digi cu 4E/luna, totul nelimitat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Aia-i fleoarta,nu retea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ei, da! Las’ că-i bună rețeaua să vă umfle banii 🙂

   De când suntem la fleoarta asta nu ne doare capul. Nici cu semnalul, nici cu netul, nici cu telefonia. De preț nici nu mai zic. Cu 130 de lei pe lună plătim cablu/tv/internet și 3 abonamente nelimitat telefonie. Mi se rupe că-i ”fleoartă” – de 5 ani nicio problemă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @LauraG la Gigi plătești tot ce faci în roaming… Bine cu banii pe care îi dai ajungi la acelasi preț gen 12E. Sincer eu cu Gigi mobilul nu am avut probleme prin nici un oraș mare din Ro.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Laura G – te-ai grăbit… citește tot și…
   Merci de sfat! Deși necerut. Am să îți zic ca digi e un mare căcat în roaming. Mai iesi din bucurești și mai vorbim…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Dr.Acula citește mai atent și nu mai fă supoziții aiurea. Laura G nici măcar nu-i de la munte 😉. Situația ta are o mică rezolvare ce implică niște costuri… plimbi SIM-ul cu ceva șoferi/piloți/curieri 😋 și îți mai cumperi un prepay cu mult net și folosești restricționări pentru apeluri că datele sigur îs mai ieftine la nivel local😊
   Oricum la banii tăi… ce draq mai contează 25 de euro plus … banii pă avocat. Higihhi .. nu m-am putut abține. Tot nu mi-ai zis ce liceu ai absolvit 😊. Cât face informația cu tarif dă roaming?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Dr. Acula,
   Am zis o părere. Nu de-asta scrii pe-aici, ca să împărtășești? Sări ca ars degeaba, te-o enervat rău orange-ul ăla.

   Cât despre ieșitul din satul meu… pfff, ce-mi plac mie ăștia aroganții care se umflă scorțoși de nu mai încap între granițe 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Mie îmi place mai mult înghețata 😋
   Cu ce te delectezi LauraG? Să nu-mi spui … cu mazăre 😊

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Habar,
   Mazărea s-a terminat.
   N-ai să crezi: înghețată de ciocolată. Fix acum 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Habar,
   Colivă cu înghețată? N-ai glumit :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Laura – ideea era că nu pot trece acum pe altă rețea. Mai am 10 luni de abonament la Orange și nu aș vrea să plătesc fără să folosesc. Și apropos de ieșit din București- era așa în general. Nici prin țară nu dă pe afară acoperirea de la digi. Nu m-am atacat, era vorba de situația particulară în care mă găsesc. Portarea în altă rețea e cea mai mică problemă, după expirarea contractului. 😉
   @Habarnam – ți-am zis mai demult, CNRN 😎
   2. Sunt în Slovacia, au ăștia niște prețuri la date/telefonie mobilă cum aveam noi prin 2003 – te bușește plânsul. Abonament Orange cu 1,5 giga date mobile și 100 minute în UE, super ofertă la 45 de euro… Da’ mai am 10 luni și îi salut pe portocaliii din Ro 🤣

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Doamne Dumnezeul meu si mamițica precista,dă Doamne mie pros..,binevoitorul să pună bot..,scuze să isi dorească să facă asta cu săptămâna.Este duminică Doamne si robu’ tău se speteste ca sclavu’ în Egipt.Fă Doamne o minune, să dea google asta căutare singur si tastele să se apese singure,Doamne,o minune mare, să zbarnie treaba si fără mine si linkuri afiliate fără efort si nenumărate.Ferește -mă Doamne de muncă multa ca pe poporul tău de lepră.Să’ru mâna,Doamne.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • Amin

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @edelweiss gătești ceva magic hribi de ai dat-o-n preacucernicie asezonată cu ironie ? 😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Necunoscătorule!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 12. Mulțumesc pentru selecție. Am reușit s-o citesc după tura regulamentară de parc. Cald al dracu’!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Fratilor, gata! Am terminat de aranjat un sifonier cu haine vara/ iarna. Sortat pe aruncat, donat, de calcat.. Doamne, cât o să dureze ordinea???
  Acum beau o bere si ma uit in jurul meu că e o perioadă minunată pentru săpat şi înlocuit gazonul. Seminte am. Chef de făcut asta am.
  Cine se duce mâine în locul meu la muncă??
  Astept oferte.
  0722 22 22 22…..

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Soro, gata! Tre’ să recunosc. Sunt nesimțit! Am uitat să îi mulțumesc blogărului pentru munca depusă 😋 Mă scuz pă această cale … fac frumos că văd că a dat soare în după-masa aceasta.
   De ce îi zice șifonier ? Îs șifonate ?
   Mâine am treabă mai multă ca azi. Oricât de tentant sună oferta ta, sunt obligat, pă modelul copy paste, să vin cu o contra-ofertă:
   Doar azi, 4-5 ore dă birOo, mângâiat imprimanta, ștampuIat, semnat,mizerii d’astea.
   Cer și ofer seriozitate. Fac haz dă necaz.
   074unuuuuu

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 14. Bine@habar, facem clacă, ce mama naibii!!
  Dacă nici asta nu putem, nu ştiu ce se mai alege de noi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Se pune că am experientă la pus ştampile?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Mihai Vasilescublog.ro
  Duminică 26.09.2020

  *starea vremii-temperatura în sectorul 3
  *curs valutar-yuen și rublă
  *horoscopul pe 12 ore-doar zodiile de apă
  *rețeta gustării de la ora 17-un fruct la
  alegere
  *program TV filmul anului-PRO TV Singur
  acasă
  *ultimele tendințe în modă/culoarea
  deceniului-magenta
  *ofertele săptămănii-o poză făcută cu
  telefonul unui pliant mototolit de la Mega
  Image,subliniat cu un marker verde
  fosforescent prețurile la măncare de pisici și
  biscuiți cu fulgi de nucă pecan.
  *ce mi-a plăcut în luna iulie august septembrie-Barcelona 16.000.000 rezultate pe Google.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @HabaRnaM ăăă 🙈
   Nu mă simt provocată nici să te chem să mă ajuți să împerechez muntele ăsta de șosețele! Nu e eufemism, chiar există muntele!
   Ziua 6 fără țigări.
   Nervi : destui
   Kg luate : 1

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Habar,
   Dialog să fie, dar fără telefonie 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Eu am “vânat” azi 20 Gb net și 10 euro 😋
   Despre muntele de șosete știu un singur lucru: îl urăsc de mic 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.