4,875 cititori

Webfactor sunt neprofesioniști până la capăt

În acest moment blogul este up & running, cu toate articolele recuperate și se mișcă mai bine ca niciodată. Nu glumesc, nu s-a mai încărcat vreodată atât de rapid de când l-am trecut pe domeniul meu. Cel puțin pe mobil, înainte aveam așa un delay de peste o secundă când îl accesam, iar acum se încarcă instant. Lucru pentru care mă înclin în fața băieților de la Simplenet care mi-au făcut toate mofturile și-au mai îmbunătățit și ei pe unde-au găsit bube. Cinste lor, mă înclin. Am un fel de presimțire că de data asta sunt pe mâini bune.

Mai trebuie să-i dau niște beri grămadă și adminului meu care, de când s-a întâmplat pocinogul, a trebuit să treacă pe Xanax de la cât l-am fwtut la cap și i-am plâns cu muci pe umăr. Noroc că omu’ umblă mereu cu batiste curate la el și-aveam pe ce-mi șterge năsucul cel delicat. Adi, să trăiești, și hai mai repede cu mutatul (omu’ și-a găsit să se mute exact acum, pe munca mea și pe blogul meu) c-avem treabă de făcut. Mai sunt nește setări de făcut pe care numai tu știi unde le-ai vârât.

Mai trebuie să vă mulțumesc și vouă, celor care v-ați oferit să rescrieți articolele lipsă, vă știți voi care sunteți. M-ați impresionat. Și io mă impresionez greu. Mă rog, dacă nu sunteți blonde cu țâțe mari și glezne fine, astea nu știu cum fac, că mă impresionează pe loc.

Me happy!

Pentru final, am ceva funny. Exact în zilele alea când totul era picat și băieții întreprinzători de la webfactor tăceau mai ceva ca un banc de guvizi, iar eu nu știam în ce parte s-o apuc și dacă voi mai avea blog vreodată, mi-a venit pe email notificare de plată pentru factură. Factura lunară emisă de webfactor, desigur. Am râs.

Dar nu asta m-a amuzat cel mai tare, ci că suma de plată era mult mai mare decât cea obișnuită. Practic, dublă. N-am idee de ce, dar cred că downtime-ul se facturează la supra-preț sau ceva.

În fine, ce voiam eu să-ntreb, n-ar fi drăguț și recomandat să le-o plătesc abia după ce se duce nen-tu Iliescu spre veșnicele plaiuri ale vânătorii? Adică la paștele cailor. Nu de alta, dar am constatat pe propria-mi piele că nu mi-a folosit la nimic să le achit facturile la zi.

Uite, nici măcar în acest moment, când totul e sus și funcționează, pe deștepții ăia de la webfactor nu i-a dus capul să trimită un newsletter către toată baza lor de date, newsletter prin care să-și ceară scuze, să explice ce s-a întâmplat și să spună câteva cuvinte despre data-center-ul care le-a preluat echipamentele.

Da, știu, într-un final au dat un comunicat, așea în scârbă, pe Facebook, de parcă clienții erau obligați să le urmărească lor pagina. Și asta în condițiile în care, în zilele alea când nimeni nu știa nimic, am văzut, în comentarii la zoso și pe Facebook, oameni disperați, oameni care nu știau dacă-și vor mai salva date vitale pentru businessurile lor, oameni care erau dispuși să facă chetă ca să plătească datoriile celor de la webfactor, doar-doar își mai văd site-urile sus.

Și ca s-o lămurim și p-asta, pentru c-am văzut multă lume înjurându-l, din punctul meu de vedere, zoso merită tot respectul pentru ce-a făcut în zilele de criză. Lăsând la o parte faptul că patronul de la webfactor îi e prieten, așa se procedează, încerci să ții oamenii informați fără să induci panică.

Dacă NASA ar afla că joia următoare Pământul urmează să intre în coliziune cu un meteorit gigant, coliziune în urma căreia nu se știe cine și cum mai supraviețuiește pe Terra, în niciun caz n-ar ieși cu un comunicat care să spună: “fraților, am luat-o în mână original, scapă cine poate”. Pentru că instant s-ar crea haos. Well, asta a făcut și zoso.

Gata. Atât pentru azi. Vă urează fratele vostru s-aveți o săptămână mirobolantă.

88 de păreri la “Webfactor sunt neprofesioniști până la capăt

 1. Ăla din poză ești tu după dieta cu factori web ?
  Desenat în spatele tău e Floare de colț?
  Un blocg dă mușchi… intelectualule 😁
  Ps. Uneori blogul se vede nașpa.. încolonat exagerat

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

  • Se vede varianta desktop și pe mobil .. Uneori
   Time to edit … dispare, nu e ce trebuie…
   Numărul de vizualizări nu apare .. etc
   Bine că… bere … mere … o plăcere.. ce MAI 😉

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @HabaRnaM, da, da, știu, vedem cum rezolvăm.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 2. Era un articol cu ceva grase si trotinete,ala urmează?Haosul este bun,dementi ca mine adora haosul.Are Vali un stil, dacă îți spune du-te-n pwla mea,îi spui multumesc si pleci si cu lacrimi de fericire în ochi.Asta si gândacii supravietuiesc unui cataclism nuclear.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 5

  • @edelweiss, băejnebun, ai apucat tu să vezi textul ăla?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Yep,am vrut să dau o replică si era in locul articolului ală la care vroiam să postez,apăruse unu cu grase.Ghinionu’ tau că citesc foarte rapid.Lasă ca plecarea in Serbia se amână până vineri,ca plecăm cu toată hoarda,dacă îl bagi până vineri,io o să ma prefac surprins.
   Si fa ceva cu logarea pi.zdii,ca m-am săturat să bag emailul.Am dictai lopetile.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • @edelweiss, ia vezi dacă îți mai cere și acum să-ți bagi emailul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Să plătești? De ce să plătești? Și mai ales ce să plătești? Nimicul nu e gratis?

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 4. De fapt noi nu suntem antrenaţi de mici să ştim cum să reacţionăm la situaţii de criză, oricare ar fi ele.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Nu mă refer la tine, Mihai, mă refer la ăştia cu serverele, mă refer la autorităţi …până dau un comunicat şi ce comunicat, la populaţie cum reacţionează, doamne feri de vreun cutremur, că jumate murim pe mâna noastră din cauza panicii, etc.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @GabiI, lasă autoritățile, că de spre ele știm ce și cum. Băieții cu serverele erau entitate PRIVATĂ care trăia stric din ce încasa de la clienți.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Uite că nici îştia din privat(ă) nu ştiu să reacţioneze.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 5. S-a dărâmat toată șandramaua, dar a rămas în funcțiune motorașul de trimis facturi. Și e setat să înmulțească cu 2. Bun așa…

  Tu n-ai magazin online, dar ăia care au pagube serioase pe bussines le-o plăti ultima factură? Ar fi chiar culmea 🙂

  P.S. La mine se vede bine (desktop, mozilla). Dar tot tre’ să mă semnez.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Si eu trebuie sa ma semnez mereu. Enervant! Si am observat ca nu imi da voie sa-mi dublez Likeurile/Dislikeurile. Ceea ce e enervant pentru hater muahahahahahahahhahaah

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 5

  • @Vera, dar înainte cum ți le dublai?
   Am rezolvat cu semnatul. Ia fă o probă pls.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Laura, ia fă o probă și vezi dacă trebuie să mai semnezi de fiecare dată.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai adica daca dadeam un Like unui comentariu dimineata, peste cateva ore puteam sa dau iarasi Like. Acum nu mai merge dublat. Ah well…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 6

  • probă

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • tot imi cere semnarea. iar si iar

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 6. Maestre, noul webhost e mult mai bun si mult mai rapid ! Deja eu iți citesc articolul pe care îl vei scrie si publica abia mâine ! Așa da, tati !

  Eu fără femei pot sta, dar așa mare pauză de căzut blog nu e permis ! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • @ananas, și? Îți place ăla de mâine?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Mihai, eu sunt fan. Mai ales că atingi subiectul meu preferat: mierea la români – întinsă pe pâine cu sau fără unt ?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 7. Eu nu am înțeles bine ce s-a întâmplat de fapt, important e că putem intra aici și citi și scrie…eventual și gândi. 🙂
  Trebuie semnat mereu, asta am observat. Iar după articol nu mai este like…

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @GMT, se lucrează, rezolvăm.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 8. Subscriu. Blogul se încarcă mai repede ca înainte. Dar e o problemă cu halbele. Nu le pot da cui vreau, când vreau. Și dacă dau refresh nu mai văd cui i-am dat o bere.

  Despre plata facturii…..eu nu vreau să mă port ca cei care îmi displac nici măcar ca gest de revoltă. Le-aș trimite o notificare în care să le explic cam care a fost impactul lipsei lor de comunicare asupra activității mele și le-aș cere să reducă din factură suma aferentă zilelor în care nu au fost furnizate serviciile contractate.
  Săptămână bună și ție și cu spor!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 9. Sincer, cand nu am mai putut sa iti accesez blogul am crezut ca au marit astia la munca securitatea la calculatoare si au gasit chestii neortodoxe pe blogul tau.
  Ma bucur ca o sa imi petrec in continuare diminetile la munca cu tine.
  O zi faina.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @GEAMANA, păi și n-ai încercat să-l accesezi decât de la muncă?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • E clar . Vasilescublog e un fel de Viagra pentru productivitatea muncii. Ține oamenii fericiți 😁

   Keep Up ză good uork 😉😎
   PS. Se dă și pe rețetă compensată 😁

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Mihai, am avut ceva probleme la calculatorul de acasa si m-am gandit ca el este de vina si nu blogul tau. Am vazut la cineva lista cu blogurile care nu mai mergeau din cauza celor de la WEBFACTOR.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 10. Factura aia e ca găina care zvâcneşte după ce-i taie gospodarul gâtul să o pună în oala cu ciorbă. Moartă şi tot zboară. Dar efemer. Eu m-aş uita doar în farfuria din faţă şi aş lăsa în urmă procesul tehnologic. Mai ales că în cazul webfactor a fost unul care crează haos în curba ekg.

  Cât despre zoso, acolo am citit şi eu zilnic. Era destul de clar mesajul ce răzbătea printre rânduri – că serverele vor reveni cumva online. Reversul era naşpa… pe wayback machine ultima salvare era din 24 februarie însă unele articole din perioadă lipseau. În google chached apăreau dar urma un proces migălos de a completa 1 an lipsă.
  Totul e bine când se termină cu bine.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Solandi, dacă nu se rezolva cu serverele, sunt convins că nu mai recuperam niciodată TOT anul ăla lipsă. Ar fi fost o muncă infernală.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 11. Să-mi phut una dacă nu am vedenii 😁
  Am văzut un comentariu de test de la sf. Zoso? Acum nu mai este … lucrătura dracului
  Fără poezie viața e pustiu!

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @HabaRnaM, l-am șters io. :))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Da de ce să-l ștergi boss. Că e om ca toți oamenii. Nu trebe să te rușinezi lasă-l să apară.
   După ce stă o săptămână în spam.

   Sigur era el sau era o reluare mai veche ?C-aș avea fo două întrebări :
   1. La 700 de comentarii câte mii au rămas în spam ?
   2.Când a aflat DE FAPT despre mizeria de la WF. Poa să-i fie Vasiliu nevastă ,că tot mizerie e
   3.Domnu Vasiliu mai e în țară ?
   4. De ce are in continuare WF la gazduirea blogului ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • pentru că e de kkt să îți abandonezi prietenii, chiar dacă au făcut o prostie.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 9

  • Multumesc pentru raspunsurile pă care NU le-am primit
   Bă Zoso
   Prostie e să-ți bei tot salariu in zi de leafă, să lași jdemii de oameni în pula goală se numește cu totu altfel. Apropo la ce a folosit banii ? Mărire de penix, Ibiza, bitcoin, găoz ?

   Oricum a fost o mișcare de maestru, profesionistă, să canalizezi toată nemulțumirea la tine pă blog , unde controlezi cantitatea de furie vizibila,unde decizi tu ce trebuie să apară și unde s-a deturnat atenția spre ăia 5euro , la cât de căcat is românii care își lasă prietenii la nevoie and shit. Hai că nu suntem toți tâmpiți

   Bravo, sper că Vasiliu îți face o vilă

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • Plm,Zoso-feshan si topoare.Mi-am luat eu Forester că mi-a făcut omu’ capu mare cu jde articole,mi-am luat.Si automata.Astă influencer.Acu a ajuns la VAG,asta decădere pentru un petrolhead.
   O făceam pe moralistu cu Vasili,da’ mi-am adus aminte că acu ceva ani am dat cu subsemnatu pentru un prieten,ceva ce se încadra lejer la marturie mincinoasă,ca să îl scap.Asa ca nu sunt cel mai bun exemplu de moralitate.De aparat oamenii la care tin,da.Asa că tot respectul pentru bricoleru din capitala Moldovei.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • Well, eu i-am dat Like lui @vali, dupa ce m-am gandit la prietenii mei apropiati si cum as reactiona daca ar face o tampenie. Friendship breaker mi se par alte lucruri, mai grave, ingrozitoare, gen crime, violuri, talharii, daca se imbraca in alb la nunta mea etc. Anyway, cred ca asta e alta discutie.
   Voiam doar sa zic ca eu as vrea un prieten ca zoso si sper ca am prieteni care nu se evapora daca o dau de gard cu un business.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 8

  • @Fist of…, Zoso nu era obligat să-i țină pe oameni la curent cu ce se întâmplă la WF, nu e afacerea lui, nu era/este obligat să aprobe comentariile fiindcă e pe “tarlaua” lui și face ce vor mușchii lui acolo, nu era/este obligat să renunțe la prietenia cu Vasiliu doar fiindcă ăla i-a țăpit pe alții. În principiu, după mintea mea, Zoso nu are nici o obligație față de cei care îi citesc blogul. În locul lui mă durea în paișpe de restul și nu făceam din blogul meu “radio-șanț” pe subiectul WF. Și atunci stăteau toți cu ochii în soare și așteptau mila celor de la WF.
   Mai lipsește să-l scoateți pe Zoso vinovat pentru ce s-a întâmplat.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 5

  • Terminați măi cu prostiile, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, mai ales în situații de criză.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Alooo! Stați liniștiți la locurile voastre !
   Din câte știu eu Zoso n-are jurisdicție de moderare aci. Deci abțineți-vă

   Din punctul meu de vedere și logic există două posibilități :
   – zoso nu știa de dezastru de la WF , a fost mințit -păcălit -indus in eroare și a tinut-o p-a lui până la final , unde urmează o cenușă în cap și dezavuarea lui Vasiliu (un prieten foarte apropiat). Lucru care nu s-a intamplat
   -a stiut de la inceput tot rahatul și a mințit toată pulimea. Foarte grav după parerea mea
   Deci ?;

   PS
   Don Vasilescul, bosss, mă deranjează moderarea asta vizavi de Zoso. Când o avea curaj Zoso să-și bage voting la propriile comentarii atunci să mă bagi in moderare. Că mi se rupe de el. Aci e postac . Dacă era Trump scriam la fel
   Sau mai rău

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Fist of shit, șef, nu exită moderare vizavi de zoso. Ți-au intrat toate comentariile în moderare pentru că în fiecare ai folosit termeni precum “PULImea”. Iar eu am pe blog nește cuvinte cheie, fix precum ăsta, pentru care am făcut reguli de moderare.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Că tot veni vorba: şi mie mi-a plăcut cum @vali a ţinut catranul departe de scântei. Mai ales că el era lemnul de la băţul de chibrit. Într-un fel paradoxal de asta a şi reuşit.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 5 Thumb down 12

  • ps: serverul lui vasilescu e găzduit in brașov, la vreo 10 mins distanță de mine, la etajul 1. cu două pietre bine țintite, îl pun iar pe butuci 😀

   plus asta

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 10

  • @vali, la 10 min distanță de tine? Păi asta deja e prin Râșnov.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Și dacă Zoso a știut și a mințit “toată pulimea”, ce? E vreo autoritate a statului, are obligația să zică “adevărul și numai adevărul” la el pe blog?
   @Fist.., stai liniștit, eu nu îi iau apărarea. De altfel, are multe subiecte și păreri cu care nu sunt de acord. Dar nu înțeleg raționamentul unora care se așteaptă ca niște terți să-i lumineze și să le rezolve problemele pe care le au. Mai ales pe net, mai ales pe bloguri. Suferim, ca nație, de chestia asta. Trebuie mereu să fim ghidați, îndrumați, rezolvați de cineva. Câți din ăia care au citit și comentat la Zoso în ziua aia au făcut și altceva? Gen, nu știu, niște telefoane pe la protecția consumatorului, sau pe la alte instituții care se mai ocupă cu reglementarea chestiilor legate de net, date etc.? Nu știu, nu mă pricep, dar niște servicii plătite nu erau livrate, niște baze de date poate chiar personale dispăruseră, plm..nu era ceva obișnuit. Cred că sub 10%. Restu’… așteptau mură-n gură update-urile lui Zoso.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 5

  • @vali with all due respect, ca vad ca ai fani p-aici deci esti cineva virtual, da’ de mihaivasilescublog io te rog sa nu te atingi nici c-o margareta. Eu ma dau p-aici si e locul unde imi sunt validate tampeniile scrise si am hater personal. Nu poci ca sa traiesc fara! Deci blogul lui Mihai ramane sus, ca altfel e bai mare!
   In alta ordine de idei, ce e in folderul ala galben numit “fun”? 😀

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 5

  • @Vera, io zic că nu vrei să știi ce e în folderul ăla!!!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Vera, pare-se că asta-i modalitatea de livrare la ei, la Brașov. Notificărilor li se atașează o cărămidă poștală, în loc de timbre.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @didino, nu râde că domnu’ @vali, aici de față, a primit la un moment dat o notificare de genul ăsta. Dăcât că nu era cărămidă, ci piatră. Și n-a venit în cutia poștală, ci direct prin geam.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai ba VREAU! 😀
   Please, God, let it be porn with midgets. In costume de rățuşte 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

  • @Vasilescule hai că n-ai prins-o p-asta, era o ironie amară. Te iert azi, că e luni.

   Îl citesc și pe @zoso, dar nu comentez. Am agreat cu al meu soț că batem câmpii pe tarlale diferite, să nu ne călcăm pe bătături. El comentează acolo, eu aici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @didina, și nici n-am mâncat până la ora asta. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Pentru cine se întreabă, virtualul si mai mult decât slimul Zoso este numărul 1 in matrixu de alde Vasilescu.Vă rog eu nu-l deranjați pe domnu Vali că încearcă sa își lase barbă.Si se mai întreabă de ce îi arunca posta scrisorile peste gard.Eu sunt fan Motorhead,nu Zoso.Omu este fan Led Zeppelin si eu pe ăia nu îi suport.Dar are un stil de heitar constant si asumat.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Vasilescule, păi ce, tu mănânci în fiecare zi?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @didino, nu, șefa, doar în ziele săptămânii care se termină în “i” și-n weekend.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Vasilescule, io zic să ai grijă, renunță și tu la rucola aia de pe burgeri. Mai e nițel pân’ la vacanță și după aia te plângi p-aci că ți-a pocnit sutienu’ pă plajă și-ai răcit la plămâni.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @didina, niciodată, dar niciodată, nu comiți sacrilegiul să pui rucola pe burgeri că se strepezesc semințele de chia pe ei.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 12. Până la urmă, partea feticită a acestei întâmplări nefericite, este că oamenii ți-au arătat că nu doar scriu vorbe, ci chiar simt ceea ce scriu.
  Așa că dă-i cu textele în noi și lasă-i pe terminatorii ăștia în treaba lor!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 13. Au disparut halbele! Cat despre factura, nu ma mai mira nimic din pacate, cat de neprofesionist sa fii sa iti sabotezi singur afacerea in felul/halul asta? Sunt convinsa ca daca erau mai transparenti lumea ar fi putut intelege situatia, shit happens… dar cand in loc sa curete ei au lasat rahatul mot in mijlocul incaperii clar ca au pierdut orice urma de credibilitate. Asta cu factura e cireasa de pe coliva. Nu este nimic prevazut in contract pentru astfel de situatii?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 14. Am verificat acum și articolul cu Regele Soare există, deci se pare că totul e sub control 🙂
  Și eu trebuie să semnez de fiecare dată, dar nu-i niciun stres.
  Mă bucur că lucrurile s-au rezolvat 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 15. @Păpușe lasă omul să se mute, că ți-o face și setările când o termina. Presupun că se descurcă cu căratul mai bine decât tine, deci nu va dura o veșnicie.

  Cu facturile nu te juca, dacă-s fomiști până la capăt, o să pierzi mai mulți nervi și timp ulterior. Trimite-le notificare să emită factură storno și act adițional de reziliere a contractului pe motiv de neîndeplinire a sarcinilor asumate. Trăznăile cu “lăsați că anulăm noi factura” sau cu “nu o plătesc” au potențial de dureri de cap. Roagă contabilul să se ocupe de asta.

  Și vezi că la NASA e o mare conspirație, de fapt pământul este plat și este protejat de o cupolă, da?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Da,e plat.Nu vrei sa iti imprumut coiful ala de staniol?:))))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 16. Nu stiu ce telefon ai, dar pe al meu mi se incarca siteul intr-un minut si.
  PS: cum pot oamenii de la webfactor sa fie asa prosti?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Nu știu ce telefon ai dar la mine se încarcă instant. ☺

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 17. -Mie îmi dă eroare acum când vreau să dau like la vreun comentariu.
  -Nu mai văd câte like-uri/dislike-uri are cineva.
  -E nevoie să semnez mereu.

  PS- acum sunt pe Chrome. Pe Safari, pe mobil nu se vede câte like-uri are fiecare și nu pot să dau like.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 18. Ei, vezi? Așa se face treaba: și vai de capul lor, și cu gura mare! 😂😂 Sunt curios cum vei rezolva cu factura? Dacă nu se lasă, îi dai în judecată? Sau te lipsești, le dai banii și le faci niște voodoo/blesteme și atât?
  Fără legătură, pe mine m-a sunat cineva de la operatorul meu de telefonie mobilă și, extrem de respectuos, m-a anunțat că s-a emis factura. Așa, și? Oricum primesc înștiințare pe mail și sms. Păi, acum au sunat ca să-mi reamintească, deosebit de respectuos, că am o restanță pe luna trecută. Dar, dacă e vreo problemă, putem găsi, deosebit de respectuos, o soluție. Nu era nici o problemă, sunt căscat și am uitat s-o plătesc, sau n-a mers online, sau ceva de genul, dar m-a amuzat cum își cereau scuze că m-au deranjat cu ceva așa neimportant ca o factură restantă, de zici că eram regele Burundi-ului.😂😂 De câte ori zic că renunț la ei, mă “lovesc” cu ceva de genul ăsta și mă răzgândesc.
  P.S. Mobil. Se încarcă instant, mult mai repede ca înainte. Eroare când dau lăbuțe.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 19. WF astia neseriosi :). Asta o inteleg, dar mai departe comentariile imi sunt total straine cu Zoso/Vasiliu/fist of… /Vali… etc Nici nu ma chinui prea tare. Asteptam textul de maine pe care vad ca unii l-au citit deja.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Alin, punem pariu că nu l-au citit? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Misu nu bag mana in foc pentru nimic!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 20. Io acu’ m-am dezmeticit din somn.Nu am banghit prea multe,dar ceva mi-a sărit în ochiul cârpit de somn.Adică cum ,,să anunțe NASA de meteoriți,impact,kaput rasa umană,supraviețuiesc muștele și păduchii nichelați ?”.Pentru asta există Efemeride,șerif.NASA sunt amatori.La fel cum pentru probleme de cuplu dai un mesaj la love guru Radu F.Constantinescu și ești rezolvat.La venerabila ta vârstă,în loc să te trotilești toată ziua ,pune mâna și învață ceva util ,maică.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Paco, scuze, așa e. Am vrut să zic că efemeride anunță și NASA doar confirmă.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 21. Eu nu cred ca Web si-a dat singur foc la sandrama, dar se poarta falimentarea firmei proprii (Nu ? Ca dintr-o grava eroare de comunicare i-au fugit toti clientii pe repede inainte ,asa ca firma intra acum in faliment, iar creditorii, inteleg ca deja exista, sunt in faza de ,, prinde hotu’ scoate-i ochii ” daca mai ai ce). Toti clientii fug incolonati si fortati de imprejurari si catre firma in spatele careia se ascunde acelasi patronat webfactor (nou nascut, nici usturoi n-a mancat , nici gura nu ii miroase dar deosebit de binevoitor si gasitor de solutii). Nu cred ca o firma asa ca Web care a avut suficienta minte sa creeze un colos functional dintr-o data a avut probleme de comunicare. E ceva de genul Webfactor pe creanga si tot webfactor cu drujba in mana taind creanga care inca nu se uscase…

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @MAS, ar putea fi o variantă, doar că acționariatul data-center-ului care a preluat echipamentele webfactor n-are nicio legătură cu acționariatul webfactor.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 22. Am si eu un of! Primeam pe mail articolele tale.De saptamana trecuta nu le mai primesc.Tristete mare! La comunistii la care deservesc e blocat si accesul la facebook, asa ca mail-ul era singura legatura, in afara de mobil, desigur, care sincer, nu mi-e la indemana…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Mie, de ieri, îmi vin mailurile în dublu exemplar 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Laura G, adică și azi au venit două? Ești sigură?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • O fi de la halbele alea de bere…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Păcat că le-a scos. E bine să vezi mai mult, decât prea puțin 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Laura, notificările de articol nou merg. Le primesc și eu. Mai abonează-te o dată.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai,
   Da, și azi au venit 2 mailuri, la aceeași ora – 9.03.
   M-am mai abonat o dată. Dacă mâine îmi apar 3 sau 4 te anunț.
   Și-l anunț și pe @Marius M ca să-mi pună diagnosticul 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Marius M nu pune diagnostice că nu-i medic,el trage concluzii .Sau trage cătelul de coadă (n-are mâță).Că el când a sunat la școala aia i-au spus:pwla dans și pwla maniere,doar școală.Si aia de tot râsul.Așa că …:)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Și la mine apare la fel câteodată.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 23. Vă rog să nu săriț, da nu mai pot: absolut toată lumea a dat în boala lui ‘instant’ în loc de ‘instantaneu’. Aș fi tăcut din gură, dar de prea multă vreme îl cam văd la Mihai pe blog și mă râcăie.
  Am un echivalent și în engleză: https://bit.ly/1d0evsg

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.