6,753 cititori

Pentru că azi este 27 noiembrie

Am primit unul dintre cele mai mișto cadouri de ziua mea: textul de mai jos. Cadoul meu de la Elena.

Mama lui Mihai, săru’mâna! De la tot blogul. Să vă trăiască!

Până pe la vârsta de trei ani nu ți-ai dat seama dacă copilul tău e fată sau băiat. Ți-amintești vag că ți-ai dorit un copil și că visai, pe rând, la o fetiță bălaie, cu cârlionți și ochi albaștri sau la un băiețel brunet cu ochii verzi. Te-a debusolat grav faptul că a făcut icter după naștere și până te lămurești ce-i cu ăsta mic și galben, întrebi în stânga și-n dreapta dacă se va albi vreodată și când o să-i cadă părul ăla de pe spinare.

Ajungi cu el acasă și o bună perioadă de timp îl tratezi alternativ ca și cum ar fi o zi fetiță, o zi băiețel. Între timp capătă o culoare umană. Îi pică și părul de pe corp și începe să-i crească cel din cap. Parcă se conturează ceva uman, nu? Bun. O să vedem (TOȚI) mai târziu cât de uman o să fie. Vine botezul și forțată de familie îi dai nume de băiat. Alegi musai un nume care să poate fi transformat într-unul de fată. Așa că Mihăiță va deveni în zilele în care este cuminte “Mihaeluța lu’ mama”, în timp ce pentru tatăl lui va fi ÎNTOTDEAUNA Mihai. Și nu numai.

Urmează moțul. La moț te transformi într-un uliu și cu aripile întinse dai peste mâini nașilor care insistă să-i taie mult din bucle. Doar tu știi că abia aștepți să-l scoți în parc cu două codițe cu panglică mov, tricou fuschia, pantaloni vernil și pantofiori grena.

Anii trec și vine vremea școlii. Comunismul îți ucide orice vis legat de “fetița lu’ mama” și trebuie să accepți că ai un băiat. Așa că-l tunzi, dar înainte ca frizerul să devină criminalul în serie al visurilor tale, apuci să-i faci, pentru eternitate, o poză în costum de șoim al patriei, cu PĂRUL LUNG. Cu lacrimi în ochi pleci cu el de mânuță spre casă.

Nu trece mult și decizi că e momentul să faci ceva pentru ăsta micu’. Așa că devii profesoara lui. Îl înveți să scrie corect și ușor-ușor îl transformi într-un grammar nazi. Îi place rolul ăsta pentru că îi dă sentimentul de putere absolută.

Și ca să vezi că universul ți-a simțit durerea și vrea să-ți aducă un strop de fericire, moare Ceaușescu. Suntem în plin proces de simțire a libertății și tu ca mamă iubitoare nu te gândești decât la pletele lui care vor crește peste umerii lui de bărbat în devenire. Surpriză însă! Între timp a chelit. Și parcă nici prea bine nu vede. Și ca să fie beleaua cât casa, odată cu revoluția a apărut și nenorocita aia de înghețată Nirvana care i-a mutilat corpul de salcie tânără. Urăști din toți rărunchii tăi de mamă devotată pizza, burgării, cartofii prăjiți și aripioarele picante, în timp ce pentru el aceste lucruri devin vitale.

Până într-o zi când spune STOP. Se săturase să-l certe lumea în metrou c-a plătit un loc și ocupă trei. Nimeni până în acest moment nu știe ce l-a determinat să mănânce toată recolta lumii de castraveți. Puși la murat. Și toti piepții puilor din galantare. Începe să alerge ca besmeticul în parcuri noaptea și să se sperie de umbre văzute doar de el. Să uite că nevoile fiziologice se fac acasă în baie și nu în pantaloni.

Ahtiat după lectură, că doar bătăile alea ale tale cu linia peste degete trebuiau să aibă urmări, descoperă într-o zi la un blogger un articol despre grași. Copilul tău minune își așterne, udând tastatura cu lacrimi și sânge, traumele trăite în perioada în care a slăbit cinjdăkile. Lumea în delir îl aplaudă la scenă deschisă si îi perie orgoliu’ ăla maxim cerându-i rețeta. Și uite așa devine un înfumurat fără scrupule: își face propriul blog.

Mult timp comentatorii sunt colegii lui din liceu. Și ăia forțați cu bocancul pe fată de faptul că copiii lor o au profesoară de română pe tine, mama lui.

Pentru început n-are nicio noimă. Scrie haotic, atacă subiecte incerte și fără diacriticele cu care ulterior ne va nenoroci pe toți. În zilele bune, adică trei-patru pe an, are DOUĂ-TREI comentarii. În celelalte zile nimic. Traficul este de maxim 100 de persoane. Probabil colegii de facultate care din pură curiozitate îi citesc articolul și închid blogul scârbiți: pfff, mamă-sa l-a distrus! I-a băgat în cap că are talent!

Doar că e încăpățânat! Și nu renunță. Simte că o sa vină ziua când nește mii de oameni vor aștepta tremurând ora 8.30 dimineața ca să se înece de râs cu cafeaua.

Urmează perioada în care devine “influiențăr”. Atacă grasele, bătrânii, metroul și frigul. Explică cu subiect și predicat “cinci semne clare că ești prost”. Dă PS3 gratuit băiatului din metrou, ne arată că-l lasă rece de iubirile de la 17 ani, ne stârnește să ne amintim cum am făcut sex cu prietenii și ne mai face să-i și povestim. Aleargă în weekend după salată de vinete FĂRĂ MAIONEZĂ. Întrebări gen: ce-ați mânca oricând, vă împrumutați în cuplu de bani, care sunt ticurile insuportabile ale partenerului, urât sau deștept, sunt doar câteva forme prin care ne face să ne dezvăluim gânduri pe care le credeam bine ascunse. Fiecărei fete mai deschisă la minte îi cere numărul de telefon pe blog, dar niciuna nu i-l dă.

În bahaosul ăsta apare de niciunde unu’ cu nume de bere și cu un șut puternic. Ăsta îi atacă culorile hainelor, poșeta și eșarfele. Apar craci lungi și bascheți asortați cu o gură spurcată. Armata e și ea cu noi. Face pasiune pentru câte un “comentator” și-l laudă până ne face să dăm din mâini a lehamite. Apar oameni cu nume de fructe și legume ca să nu uite că e la dietă tot timpul, apar mame singure, femei divorțate sau nu, colonei, prințese, gay și bisexuali. Ușor-ușor blogul se umple de viață și devine a doua lui casă, și nu numai a lui, în cel mai colorat mod posibil.

Băi, ce să zic? Ești fucking bun!

Ai creat o comunitate. Un orășel în care ești primar. Și unde toți ne punem pe “asfalt” amintiri, dorinte, visuri, gânduri ascunse. Unde acceptarea diferențelor dintre oameni a fost ridicată la rand de artă. Ne scoți din amorțeală și ne aratăți că putem face orice dacă ne dorim. Că putem da și că putem schimba. Ești urât și plăcut în egală măsură. Ne scoti din minți câteodată și am vrea să te schinguim, ca a doua zi să ne propui să dai un sms care să aducă liniște în inimile oamenilor. Să schimbăm lumea!

Viața asta chiar e mult prea serioasă ca să n-o luăm în râs.

La mulți ani, hipstăre!

Să te bucuri!

mihai_vasilescu

187 de păreri la “Pentru că azi este 27 noiembrie

 1. La mulți ani! Să ai o viață colorată! Ca hainele tale?.

  Comentariu beton! Thumb up 64 Thumb down 0

  • @Elena, pentru textul ăsta și nu numai ai o mare îmbrățișare. Te iubesc, fato! ?

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • Elenaaa ne faci sa fim lacrimogene/ni la cafeaa , bestiall textulll , te imbratisezz cu multtt draggg .

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • @Anouk, ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 2. La multi ani boiere! Tine blogul sus, ca faci treaba buna! Hai, sa nu te imbeti prea tare ca doare apoi :))

  Chiar ca un cadou ca la carte dat de Elena. A avut inspiratie, nu jucarie. Nu ca nu are dreptate, sa ne faci la ora 8:30 (si daca nu e ora asta) sa fim ochi si urechi pe ecran) e o treaba calumea. Tine-o tot asa. Esti bun.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Alex, pe mine munca mă inspiră.☺

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 3. La mulţi ani, Mihai!
  Elena, am râs cu lacrimi. Noroc că am experienţă şi nu iau nicio gură de cafea când citesc blogu’.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Gabil, cu drag!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @GabiT inca nu m-am lecuit , dar tot zic de maine nu mai fac :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 4. Pentru aia cu berea,Eleno,toti vânătorii de munte din toate armatele,te-ar lăsa in fesa goala si te-ar fugari prin toti mărăcinii si ciulinii.
  Mihai,vezi ca de la statuie la tigai după ceafa in lumea femeilor este o cale extrem de scurtă.Bucură-te cât poti.Dacă mai faci si 30 de flotări cu bătaie si indreptari cu 100 de kile măcar, esti idolu’ meu.
  Si totusi cine dracu’ este gay?
  Daca toată lumea o arde cu la multi ani,iti urez sa fii sănătos.

  Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 1

 5. Mda…si eu las orice la 8.30, iar cand nu reusesc sufar…asa ca acum las orice pentru ca e momentul de ,, La multi ani si mult bine in viata ta… si sa dea norocu’ sa nu-ti pice netu’ sau inspiratia, sa fii sanatos la trup si minte …si sa te/ne bucuri multe zile de azi inainte.?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 6. La Mulți Ani! Așa-s femeile, nu trebuie să le spună nimic mama ta, doar se uită la o poză cu tine și după aia te întreabă “Deci cine zici că e Ramona?”
  Ca să nu te miri că te descrie atât de bine :))

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

 7. E prea frumos cadoul tău. La mulți ani frumoși hipstăre! Săru’mâna Elena că ne-ai cuprins pe toți în cadou! Săru’mâna mama lu’ Mihai si multă sănătate!

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 8. La multi ani, Mihai !

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 9. Iar e ziua ta, Mihai? – parcă numai ce-a fost sau a trecut foarte repede timpul 🙂
  La Multi Ani 🙂
  P.S. Pentru mine rămâi tipu’ care a scris cel mai frumos despre Regele Soare 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 10. Oooo, daaaa. Bravo Elena! Deosebit mod de a-i spune “La mulți ani”… deosebit ca voi doi.
  Poate-ți dă și el azi un suc! ?
  La multi ani, Mihai! ?

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 11. ‘Un orășel în care ești primar.’ Asta îmi aminteşte de primarul din powerpuff girls, era fan castraveţi muraţi care erau şi motivul păstrării intacte a micului orăşel. 😀

  La mulţi ani sănătoşi! Diete uşoare, garderobă curcubeu asortată (paradoxal) şi idei faine pentru articolele ce vor urma.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • Ahahaha, epic! L-ai pus wallpaper azi? :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 12. La mulți ani și la și mai mulți cititori!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 13. La mulți ani! Și multe idei bune și trăznite pentru blog!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 14. La multi ani, primare!!!! Sa iti dea Bunutzul tot ce vrea muschiul tau si inca 50% pe de-asupra! Si da, tot in autobuz sunt…..si se uita lumea ca la nr. 9. Multumesc, Eleno! Si tie sa-ti dea Bunutzul…..ca dupa sufletul tau!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 15. La mulți ani, Mihai! Și să “crești” tot mai mare, atât tu cât și blogul! ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 16. lamulțean mare hipster de moravuri!

  Un ananas pe zi, te ferește de…doctorii !

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 17. La multi ani!
  P.S.Pfff,spurcata gura are ,,dihania”:)))

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Marius, hahahaaaaaaaa. Cred că-mi schimb numele. Îmi place “dihania”.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • ‘dihania’ … tţ, tţ, tţ

   @Elena, eu încerc de ceva vreme să îţi arăt că eşti o Jedi iar tu tinzi mai mult spre un Chewbacca?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Marius M alo alo, păi ia de vezi, că io-s aia asortata cu gura spurcată. Și, ca un făcut, bajcheții comandați și plătiți de blecfraidei nu sunt de găsit! Curierul zice că i-a livrat, recepția zice că nu i-a primit… cineva moare azi, călcat pe cap de bocancii mei!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Solandi,nu te gandi ca am vrut s-o jignesc,i-am spus asa pt ca e simpatica.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Vera,aloooooooooooooo.Tu esti o Jedi .Singura diferenta e ca ai craci mai lungi ca Yoda si in loc de sabie ai limba ascutita.
   P.S.Lasa ca unui cavaler Jedi nu-i trebuie bascheti:)))Si cum naiba i-ai platit inainte sa-ti fie livrati?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Marius M,
   Ştiu, am văzut discuţia de ieri.
   Este episodul următor.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • I-am găsit, purta-i-aş la primăvară! M-am alintat un pic, na! 😛

   https://imgur.com/hhUCNoe

   @Marius M, i-am plătit ca să nu am timp să mă răzgândesc şi să-i refuz! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Vera,alora pana la primavara le crapa cauciucul stand in dulap.:)))
   P.S.Creatura mea a plecat la un majorat in rochie si pantofi si a venit in rochie si bascheti,cica pantofii au fost asa ,de impresie artistica,s-a schimbat dupa vreo 10 minute

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Solandi, chiar îmi place. Iată!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Sweet @Dihania, numele tău se potriveşte cu avatarul ca sabia laser fără fotoni. 😛
   ‘De-o fi una, de-o fi alta…’ Cine sunt eu să mă opun chemărilor ancestrale?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Prima poză a bulgărelui #lamulţiani hipstere ❤️

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 18. La multi ani, Mihai!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 19. LA MULȚI ANI!!!!!!!! Să ai cea mai frumoasă zi!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 20. La mulţi ani!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 21. La mulți ani cu sănătate și bucurii !!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 22. La mulți ani Mihai!

  Elena, mișto rău de tot textul. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 23. @Elena, mă înclin! Că bine le-ai zis, fato.
  @Mihai, man…simt că veșnicul La Mulți Ani e puțin clișeic, dar am circumstanțe atenuante, am adormit acum 4 ore și tocmai ce mi-a urlat alarma în cap. Așa că, pot doar să-ți doresc tot ce-mi doresc mie. Și crede-mă, așa am niște dorințe…
  Să fii sănătos, mulțumit și cât se poate de fericit. La cât mai mulți ani, mon cher!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • “Așa că, pot doar să-ți doresc tot ce-mi doresc mie. Și crede-mă, așa am niște dorințe…”

   Desi sunt sigur de bunele intentii ale autoarei, cred ca vorbesc in numele multor barbati cand spun ca nu mi-as dori niciodata sa mi se indeplineasca pe propria-mi piele TOATE dorintele pe care le poate avea o femeie….

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Peredhil, si eu sunt convinsa de bunele tale intentii, desi ai fost un mic Grinch cu comentariul asta. Ma induiosezi, num’un pic, vorba ardelenilor. N am dorinte incat sa va sperie, pe voi barbatii, asa rau cum faci tu sa para. Crede ma, tot ce a fost periculos, a fost facut deja. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. La multi ani, Mihai! In numele comunitatii, iti suntem recunoscatori pentru tot ce faci in oraselul nostru virtual, Domn Primar Vasilescu! ☺

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 25. Ce frumos! Nici nu exista urare mai frumoasa.
  La multi ani fericiti!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 26. La mulți ani boss! Uite așa începe cultul personalității… ?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 27. Bine, mosu’! La multi ani! Pofta buna la savurat eclerul cu boia servit de Elena. Reumatism usor si sa piarda trenu’ domnu’ Alzheimer pentru secolu’ asta. Si succes in continuarea demersurilor blogheristice. Chiar si a celor cu Reichsgrammatik, poate într-un final și hahalerele leneșe ca mine vor începe utilizarea corectă a limbii române scrise… Ptiu, vade retro satana!

  @edelweiss
  a. poate ar trebui gasit un alt motiv pentru fugarit nudu’ Elenei prin maracini, femeia nu gresea la faza cu berea 😉 Da, stiu, am cautat intai sa ma conving :D.
  b. fii si tu mai precis in indicatii: flotari cu bataie din palme,bataie pe piept… altfel la cum scrii p-aici lumea o sa inteleaga prin “flotari cu bataie” ceva de genu’: pac! o flotare, pac! un bronzat, pac! inc-o flotare, pac! un posesor de gentuta colorata…vai, scuze Vasili, esti bine?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 28. la multi ani ! este unul din blogurile mele preferate , inspiratie si toate cele bune , scriu cu mare drag urarea tinand cont ca si eu ( culmea ) tot pe 27 noiembrie sunt nascut dar ceva mai in varsta ( 48 ).

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 29. Ce articol! ❤️❤️❤️
  De la excelent în sus, Elena!

  Aaa, da, La mulți ani, Marcel! Uhm… ăsta… Marian!
  Cum?!
  Mihai?! Ah well!
  La mulți ani, Mihai!

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 30. La mulţi ani Mihai! Să te bucuri de viaţă!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 31. La multi ani Mihai, sa fii sanatos si mereu inconjurat de oameni dragi si adevarati! Cum zicea si Elena, esti Primar in oraselul virtual si iti multumim pentru felul in care este administrat :). La cat mai multe texte, la cati mai multi cititori, oameni minunati! HAPPY BIRTHDAY!!! Sa ai o zi perfecta!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 32. La mulți ani!!! De n-aș hi răcit cobză, mandolină și toate instrumentele cu coarde ți-aș cânta. Am varianta să viu cu un cvartet de coarde la fereastra ta și ioi ce te-om mai ura …cu accepțiunea ta.?
  Până una alta : La mulți ani cu sănătate , să ne trăiești și să ne ajuți să luăm viața-n râs mulți ani de acu încolo.
  Elena iar ți-ai arătat valoarea ? respecte !

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Cvartet? Coarde? Numai sa nu fie grase 😀

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 33. La multi ani, Mihai! Elena….chapeau?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 34. La multi ani Mihai!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 35. 8,30?! Iar mă plâng! Că eu primesc mailul la 9… Da’ de ce aşa? La mulți ani Mihai, să rămâi la fel de “colorat” tot restul vieții. Elena, i-ai făcut un cadou pe măsura lui.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Ana, la 8.30 e postarea deja pe blog. Intră în liniște?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 36. La Multi Ani nene Mishule…..de cafea cu blog !!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 37. Sa ne faci diminetile mai bune inca 100 de ani! LMA!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 38. Eu nu-s fată? Sau nu-s deschisă la minte? Mie de ce nu mi-ai cerut numărul de telefon? (bine… asta nu înseamnă neapărat ca dacă mi-l ceri, ți-l dau… dar totuși, orgoliul meu stă acum într-un colț și plânge…)

  La mulți ani și la cât mai multe texte! Aștept cartea!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Bine @Laura G.,macar de ziua lui iti faceai si tu foto inghitind cu drag o frunza de salata …:))))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Marius M,
   De ziua lui, merită o ispită 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Laura, ?????

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Laura, sunt mândru! Pana la urma mi-ai ascultat sfatul…?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Georgian,
   Vorba ta e lege pentru mine 🙂

   P.S. Oscilam între o poză cu bluză fucsia și gura închisă și cea cu Nirvana și gura deschisă. @Georgian știe ce preferă bărbații…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 39. Mulți ani fericiți Mihai Vasilescu!
  Elena ce research ai făcut! Este ca te-ai întâlnit cu mama lui Mihai la o cafea?? Altfel nu se explică acest tablou al trăirilor!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mary, doar am fost atentă la ce scrie?. Și, da, am făcut o cercetare săptămâna trecută ca să văd ce scris când și-a făcut blog. Deși pare incredibil, la început erau texte fără comentarii. Nu știu câți dintre noi ar fi continuat să facă asta zilnic.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Mary M, am început acum cîteva zile să citesc tot ce a postat Mihai de când a deschis blogul. E frumoasă evoluția și @Elena a redat superb momente din viața orășelului lui Mihai.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Si eu sunt aici aproape de la început și am citit tot, dar eu nu am acest talent de a împletii informațiile transpuse, de aceea m-am amuzat?.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 40. La multi ani, Don Vasilescu!!

  super text, Elena.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 41. La multi ani,coane, sa fii sanatos si sa faci numai ce-ti place!

  Doamna mama lu’ Mihai, lasati, doamna, io va inteleg, sa stiti, toti ne dorim ce-i mai bun pentru copiii nostri…

  Eleno, sa traiesti si sa mai daruiesti!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 42. La mulți ani, meștere! Merci pentru tot!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 43. La mulți ani și la cât mai multe texte pe blog.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 44. La Mulți Ani, Maestre!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 45. Cea mai mişto urare ever! La mulţi ani, maestre!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 46. La mulți ani!!
  Pentru mama lui Mihai, pentru blogul lui Mihai, pentru “dihania” lui Mihai, pentru electoratul lui Mihai……
  Nici nu ştiu ce să spun concret, că am un blog de citit every morning, că Elena e super, extra , giga, maxim, cu acest text… hai că o las aşa. Să fiți sănătoși!

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

 47. La multi ani, Mihai! Io hainele nu ti le-am vazut, da’ categoric limbajul ti-e colorat! Si iti mai urez si macar o şaormacudetoate de ziua ta ?. Cheers to you!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 48. La mulți, buni, frumoși ani, dom Primar!
  Mulțumim din suflet, Elena! Emoționantă scrisoare!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 49. Păi la mulțani lumină și culoare! Cu tot ce ai tu nevoie in ei! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 50. La mulți ani, Mihai! Să fii cum te știm mereu.
  Sînt blocată de ”minunata” platformă Facebook, așa că vin aici cu urările. Bine că am unde. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 51. La multi ani, Mihai! Sa înoți intr-un ocean de sănătate si sa te lovească cu putere cele mai mari bucurii!

  http://imgur.com/REVO9f8
  ?

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • Aşa talent?! Îmi place portretul! Era să zic “do me!”, dar azi e despre Mihai 😀

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Georgian, ce drăguț!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Multumesc fetelor, i-am facut-o cu mâna mea! Oricât de dubios ar suna, sper ca i-a placut! ?
   @Vera, anytime! Just call me! ?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Georgian, excelent!?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena P., Excelent și ție! Ca de obicei, un text scris din suflet!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Georgian, eu scriu doar din suflet.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Elena, știu foarte bine! 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 52. La multi ani!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 53. Doamna mama lu’ Mihai, și dacă se numea Mihaela, dar avea același talent, tot de grase se lua, tot cu kilele se lupta, tot același umor avea, tot aceiași sensibilitate dovedea, deci, tot aceiași comunitate se găsea pe aici. Să vă trăiască!
  @Frățică, la mulți ani colorați și cu sănătate! ???
  @Duamna Elena, mulțumim pt urarea comună pe care ai adresat-o lu’ Don Primar?

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 54. Mihaiela, dragostea mea !

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @Shoric, nu eşti sănatos ??????????

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Dihania deElenaP, daca tu l-ai facut dacat primar, io am zis sa plusez cu o functie de presedinte de bloc…asta, de
   blog. da` numai pana maine dimineata. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Shoric, ai să râzi, dar au vrut să mă facă presedinte de bloc. Am declinat oferta. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Mihai, gizăssss! Au scăpat razant!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Shoric :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 55. La multi ani, dom’ primar!Da chiar, pe tine nu te deranjeaza trotuarele?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 56. La multi ani Mihai!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 57. Băbăieț’, m-ați făcut praf. Același praf care mi-a intrat în ochi și-acu’ îmi lăcrimează ca dracu’.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 1

  • @Mihai Şterge şi tu cu colţu’ năframei! Hai, gata, eşti ok, suntem aici, vei fi bine!

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 58. La multi ani dl.Mihai! Multumim pentru comunitatea creata! Multumesc Elena esti Super Woman for me!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 59. La mulți ani minunați Mihai!!!
  @Elena, super text :*

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 60. Mișule, dă-te jos de pe tort, să nu te-aud apoi că nu-s suficient de acri castraveții. Hai, la mulți ani să ai, fără reparații capitale!

  @Frau Elena, frumos cadou, am râs cu lacrimi. Alles Gute!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 61. La multi ani!☺?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 62. La mulţi ani BO$$!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 63. Tinerețe fără bătrânețe și viață lipsită de griji!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 64. Cum ar zice un popor prieten și frate cu românul…

  Lasho bijandimasko djes! 😀

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 65. La multi ani! Sa ai parte de multe bucurii si voie buna. Multe imbratisari de la o valceanca de a ta.

  P.S. Bravo Elena! Un cadou foarte frumos.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 66. La multi ani!! Am intrat mai tarziu azi, asa ca am dat like tuturor ce au spus inaintea mea ce voiam eu sa iti urez! Multumesc Elena!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 67. La multi ani frumosi si sanatosi !

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 68. La multi ani!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 69. La multi, multi ani! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 70. La multi ani Mihai. Wow, ce repede au trecut 2 ani si-umpic de cand ne-am cunoscut, si vreo 4 de cand te citesc ZILNIC. Intre timp, acum 7 zile, am devenit pentru a 2-a oara mandra posesoare de nepotel. Sa fii fericit, sanatos. Si pentru toata gasca misto de oameni, pe care cu vointa si respectul tau pentru fiecare cititor, ai reusit s-o aduni si s-o dezvolti zic: sunteti bestiali. P.S: “dihanie” :))), @Elena, azi te-ai intrecut.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @dede cati, să vă trăiască si sa va bucurati de nepoți!?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 71. La multi ani, Mihai! Si bine ca ti-ai tras o Elena, ca acum stim si noi cand e ziua ta! Sau Elena(excelent text!), si-a tras un Mihai?!?…
  Si apropos, daca merge in ritmul asta, peste ceva timp poate-ti faci partid si ne iei membri cu/fara cotizatii, donatii, apoi alegeri, etc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 72. La Mulți Ani boss!!!
  @Elena: bravo pentru text!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 73. La multi ani, Vasilescule! Sa fii sanatos si fericit!
  Elena, super textul tau! Un cadou perfect!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 74. La multi ani Mihai!, esti motivul pentru care deschid email-ul in fiecare zi

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 75. La mulţi ani, Mihai!

  @Dihania, bravo!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 76. La mulți ani, Mihai!
  P.S. Frumoasa prezentare, Elena!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 77. La cat mai multe realizari si vise implinite!!!Sa o tii tot asa,sa ne faci in continuare sa asteptam ora 8.30 zilnic(la mine 7.30?)cu sufletul la gura!La multi ani!
  Felicitari,Elena pentru inspiratia de a scrie aceasta opera!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Alex, mulțumesc! Cred că i s-au aburit ochelarii lui @Mihai. Pentru că sunt oameni care azi comentează pentru prima dată.
   Uite, de exemplu, eu numele tău nu l-am mai văzut până acum.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Elena întradevãr, nume noi, crezi cã a mai vãzut cineva pânã azi “dihania”? :)))
   Chiar mã gândeam cum va prezenta Mihai textul sâmbãtã! Dar vãd cã torentul intrã in matcã.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Gigi, sâmbătă???! Nu mai scriu nimic! Sâmbătă vreau să scrie cineva pentru mine.

   Muhahaaaaaaa

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Da’ ce.e ziua ta?
   Treci si scrie acolo,lasa vaicarelile.Si daca ne servesti iar ,,ciorba reincalzita” o pun pe Vera sa te bagosloveasca..Chiar de-ar fi sa-i laud baschetii:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Il citesc de ceva vreme pe @Mihai ,Elena,doar ca pana apuc eu sa comentez(din motive de munca),apucati multi dintre voi sa va expuneti opiniile si mare parte sunt si exprimarea gandurilor mele(deh…cine se aseamana se aduna??).O sa incerc sa ma infiltrez mai activ in comunitatea asta a “adeptilor lui Mihai”.Oricum va citesc cu o deosebita placere atat articolele cat si comentariile!!!
   Mihai imi cer scuze ca nu folosesc diacritice,dar tastatura nu imi permite….sau poate e mai inteligent ca mine si eu nu realizez…????

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Alex, chill, man, e ok și fără.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 78. Toate ca toate, dar cu frun cado’ palpabil te-ai pricopsit şi tu? Că din clanţă, pipotă sau blitz am dat toţi cu macsim talent. O sacoşă de cornuleţe cu untură, trei duzini de mici de la Kaufland, nişte papuci lătrători de la Gucci (cine ştie, cunoaşte!), un tichet de spa ietc. E? Laudă-te, gură!

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Vera, până la ora asta NIMIC. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Anouk, gizăăăs, vreau și iooooooooooooooooo!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Anouk adică zici acolo @MihaiVera, da?
   Şi mâna greblă se făcu şi tortu-l înhăţăăă! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai, barbosule sa traiesti tu de nu dai o bucata din ala unui suflet nemancat. ma ia vantu. @Anouk sa-l imparta cu noi. @Vera nu il manca pe tot.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Mai fac unul….special pentru voi.

   PS-Atenție! Conține alcool. MULT!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 79. La multi ani, Bo$$! Sa-ti traiasca talentul lu’ matale, sa ramana la fel de colorat si incisiv! Si sa continui sa ne aduni in fiecare zi in jurul condeiului mestesugit si plin de inspiratie!

  PS: iar tie Dih…Elena sa-ti fie sufletul(din care zici ca scrii) datator de multe scrieri in continuare!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 80. La multi ani, OMULE!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 81. Două urări nu strică niciodată, așa că-ți zic din nou: La mulți ani, să ai o viață așa cum îți dorești!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 82. Pt ziua de nastere a sotiei sale, un doctor se gandi sa-i ofere in dar un tort cu urmatorul text:
  “Nu imbatranesti, ci doar devii mai buna”
  Cand a fost intrebat cum ar dori sa fie aranjate aceste cuvinte, a explicat pe scurt :
  -Pai scrie “nu imbatranesti” mai sus si “ci doar devii mai buna” mai jos.
  A venit ziua minunata, si cand a desfacut tortul din ambalaj, nu mica i-a fost mirarea cand a descoperit ca pe tort scria :
  “Nu imbatranesti mai sus, ci doar devii mai buna mai jos”

  aducem si tortul…
  Elena, multumesc.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • Ahahahaha, bun tare bancu’! Nu-l stiam, si stiu destule….

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 83. La multi ani, Mihai!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 84. La Multi Ani Mihai!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 85. Misule sa traiesti o mie de ani. Dracu de-am gasit culoarea fucsia pt mesaj. Elena esti tare ca intotdeauna. Cuvintele mele de lauda sunt de prisos. Felcitari!
  https://imgur.com/a/kZrWY

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Marius Aşa gest extrem?! Io dăcât mi-am rupt ochelarii 3d pentru Mihai, mă simt nevrednică :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Vera, pt ochelarii 3D, barbosul sa+ti dea portie dubla de tort. Eu renunt la a mea pt tine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 86. Sanatate si virtute!
  Sa ai ce bea si ce …mai vrei tu (sa fie si cu mancare, macar de ziua ta)!

  @ElenaP – multumim din suflet pt text! ne-ai dat idei 😉

  https://imgur.com/2dXZgrk

  p.s. Ar fi tare misto daca i-am scrie toti cititorii “La multi ani!” hai ca reusim! Merita!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 87. La multi ani!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 88. La multi ani, om bun! Sa traiesti si tu si astia de pe-aici de pe langa tine care, clar, te iubesc!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 89. @Mihai: Mişule, LA MULȚI ANI, mane!!! Si mişto atât cât vrei tu sa-ți fie!!! Şi sănătoşi, că de restul te descurci!
  @Elena: Nu te mai laud şi io, că o făcură mai toți azi. Ba da, că nu ma poci abține. Bravos fată, chapeau! Fix ca o zeița ai scris 🙂 Săru’mâna!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 90. Sunt în Sibiu cu treburi și beau un vin fiert, roșu, belea. Pac zic, am uitat de Vasilescu și de gașca faină. Să văd ce fac, zic. Să vărs bunătate de vin. Cum se aliniară, frate, soarele și luna să ratez taman azi intrarea?
  La mulți ani, omule! Să îți fie bine!!!
  Elena, excelent articolul tău!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 91. La mulți ani,Mihai!Să o ții aproape pe Elena,nu de alta da’ sâmbăta n-are cine să-ți scrie la fel de fain ca tine…?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 92. @Mihai La multi ani! Sa ti se intample tot ceea ce ti-ar face placere.
  @Elena P Multumesc pentru bucuria pe care mi-ai facut-o cu asa text!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 93. La multi ani, Mihai! Sa fii iubit, fericit si sanatos 🙂 ce bine ca am gasit si eu oraselul asta mic si frumos!
  @Elena: bravo, frumoasa descriere

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 94. La multi ani ,Mihai!
  Stiu ca ti s-au aburit ochelarii azi de emotie, dar dupa ce ii stergi binisor uita-te bine,159 urari si se tot strang!Sa ne traiesti sanatos si sa ne bucuri diminetile cu postarile tale!
  @Elena:multumim!ai reusit sa-l faci pe V. sa lacrimeze si acum sigur nu mai incape in… tenesii lila de mandrie!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 95. La Multi Ani, domnule primar. Va urez sa ajungeti degraba cel putin prefect ?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 96. Eu ce sa mai zic…incep sa citesc cu un zambet ,iar cand termin de citit si comentariile am lacrimi in ochi…de râs …super frumos cadoul Elenei!!!La mulți ani,Sagetatorule,exact ca si baiatul meu!Sa ne ocupi diminetile încă 100 de ani !!!!????

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 97. La multi ani frumosi! Sa fii sanatos! Doamna Mama are de ce sa fie mandra. La tine nu e vorba doar despre talentul de a transforma banalul in ceva hazliu, ci despre a aduna oameni…. chiar ai propriul “oras”. Felicitari!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 98. La multi ani, Mihai!
  @Elena, o prea mare imbratisare 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 99. @Mihai Vasilescu, de dimineata ma tot roade o intrebare. Ai dus si tu o punga de bomboane la servici sa imparti cate una la fiecare coleg si sa dai pe sub mana doua bomboane unei colege, asa, mai “speciala” ?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Shoric, am dus, am dus. Dăcât că nu bomboane, ci pizza. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • am vazut poza si mi-am adus aminte de punga aia de dropsuri pe care o imparteam in clasa, cate una sa ajunga la toti.

   plm, toti avem moaca aia trista in pozele alea si unii nu inteleg de ce suntem suparati si nervosi acum.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 100. La multi ani!

  Te citesc de la inceput (de cand ai publicat textul pe blogul lui Cetin), nu am scris multe comentarii cred ca le poti numara pe degete dar sincer comunitatea care s-a format in jurul blogului tau este fenomenala,comentariile sunt pur si simplu savuroase, citesc postarile la birou (initial aveam vreo 2 colegi pe care ii “innebuneam” cu rasul meu colorat atunci cand citeam postarea zilnica, intre timp am ramas singura in birou si pot rade in voie).
  Iti multumesc pentru cele 10-20 minute de buna dispozitie zilnica.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 101. Vad ca am intrat prea tarziu :)))))

  La multi ani! dupa miile de mesaje de mai sus.

  Si ca sa fiu draguta, iti urez ce-ti ureaza toata lumea. 🙂 de bine adica.

  Si Elenei, o imbratisare, haios articol ca de obicei.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 102. La mulți ani Mihai!!!
  @Elena…you are the best (după dom’ primar, bineînțeles ?) !!!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 103. La mulți ani!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 104. La multi ani !!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 105. La Mulţi Ani! ??

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 106. Am intrat dimineata pe blog, cum fac de obicei in timp ce ma dau cu metroul si, ce sa vezi? Mihai Vasilescu vrea sa faca un misteaux lejer, de luni, si insinueaza prin vocea Elenei ca e ziua lui. Eu zic, super sigura de mine: Ba, n-are cum, abia a fost!!!! S-a lasat cu emotii etc pe aici pe blog, tin eu minte, nici n-au trecut doua, hai, trei luni…Ajung acum acasa si..da. Oare doar mie mi se pare ca timpul trece prea repede?
  La multi si asa cum ii vrei tu ani!
  Multumesc pentru fiecare zi!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 107. La Mulți Ani!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 108. Tu si prietenii tai ma ajutati sa merg mai departe. Ai reusit performanta de a aduna diamantele din cele mai ascunse locuri. Asta da merit!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 109. La mulți ani Mihai!
  Cafeaua nu are gust fără postările tale. Ești morning routine pt mulți muritori ☺

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 110. Super cadou! Esti un norocos, sa ramai asa! La multi ani, Mihai!

  Elena, respect si admiratie pentru tot ce scrii!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 111. Dupa ce am citit textu a trebuit sa ma duc la terapie. Amu am venit de la psiholog! I-am povestit despre viata voastra! Atata o plans saracu, abia am reusit sa-l linistesc…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 112. Să trăiască primarul nost` mulți ani frumoși și sănătoși!
  @Elena: fain!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.