7,860 cititori

Și blugii mei, Costele?

Ați cerut Elena, luați Elena.

Costel este de departe cel mai important personaj al copilăriei și adolescenței mele. Costel a întrat în viața mea de copil bezmetic trimis fiind de providența care vedea cum mă pierde din tabăra femeilor feminine. Se știe deja că pe vremea “cealaltă” primul copil din familie era cel privilegiat și câștiga mereu, fără să participe, concursul cu tema “haine noi luăm doar pentru cel mare, celălalt le moștenește”. Eu eram “celălalt”.

În plus, hainele rămase de la frate-meu se asortau perfect și cu tunsoarea mea la care “lucra” mama vreo juma’ de oră cu foarfeca de croitorie. Nu m-ar fi deranjat prea tare acest aspect dacă nu erau năsturii ăia mici de la prohabul pantalonilor, naturi pe care uitam mereu să-i inchid și prin care ieșea cămașa prea mare pentru fizicul meu silfid. Partea bună e tata îmi făcuse o curea din cureaua lui de ginerică ca să stea hainele pe mine. Vedeți tabloul cu ochii minții, da?

La Costel lucrurile stăteau mai bine. În sensul că avea o soră mai mare căreia nu-i putea purta rochițele, așa că avea propriile lui haine. Îl admiram din umbră, dar fără să-i spun vreodată lucrul ăsta. Pentru el orice zi de ieșit la joacă era o zi de sărbătoare. Avea tot timpul cămașa și pantalonii călcați și mai era și un foarte curat. Atent ca nu cumva să se murdărească, nu punea mâna pe pietrele sau bețele de pe jos. Când îl striga mă-sa “Costel, la masă”, executa imediat. Nu tu târguială, nu tu “mai stau puțin”. Pe scurt,  s-a întâmplat inevitabilul: Costel a devenit copilul în care mama voia să mă transforme.

Cât timp credeți că mi-a luat până am început să-l chinui? Exact! Fix o lună. Așa că taică-său a început să urce zilnic la noi la ușă și să-i roage pe ai mei să mă potolească. Promiteam mereu că nu mai fac, dar mă ținea până îl vedeam în fața ochilor cu hainele lui călcate și curate când brusc se dezlănțuia urgia.

Au trecut așa vreo câțiva ani în care el plângea, eu îl chinuiam, până într-o vacanța de vară când frate-miu a tras un picior la ușa camerei mele, a intrat vijelos și nici una nici două a decretat:

– Dacă te mai atingi de Costel, te leșin în bătaie! O iubesc pe Anca!

Am uitat să vă zic că Anca era sora lui Costel. M-am uitat la el și singurul meu gând era ce să aleg între să-l chinui pe Costel și perechea de blugi care așteptam să-i rămână mici ca să-i pot “moșteni”. Iar frate-meu ar fi fost în stare să-i rupă numa’ ca să mă oftice și o dată cu asta să rupă în bucăti și visul meu cel mai arzător, acela de a avea blugi. Așa că între plăcerea de a-l chinui pe Costel și blugi, am ales blugii. Și uite așa Costel a devenit cel mai bun prieten al meu.

După vacanță, într-o zi când mă întorceam de la școală, Costel mi-a zis că vrea să se căsătorească cu mine. Mă uitam la el și așteptam să văd pe unde o să-i iasă fumul de la scurtcircuitul care tocmai i se produsese. Nimic! Omu’ era cât se poate de serios. Așa că brusc am devenit și eu serioasă și  i-am spus că trebuie să terminăm școala și după aia facem nunta. Că așa auzisem eu la mama și la tata. Plus că trebuie să facă armata că altfel nu e bărbat. Și dacă tot ne facem planuri de viitor să ia și el din primul salariu un televizor color. Rusesc. Ce?! Nici io nu eram vreo săracă. Aveam ceva zestre de la bunica. Lenjerii de pat, ștergare cusute pe etamină și o plapumă. Mov.

În următorul an părinții lui Costel au decis să se mute în alt cartier. Drumurile noastre s-au despărțit. Am aflat de la Anca că a plecat în armată exact în perioada în care eu descoperisem că la Palatul Culturii era discotecă. Și cum mă zbenguiam eu așa într-o seară pe acordurile muzicii s-a apropiat de mine un tip care m-a bătut pe umăr. În timp ce mă pregăteam să-i răspund că “nu, nu dansez. Așa merg eu!”, m-a întrebat surprins:

– Nu mă mai recunoști? Sunt Costel! Iar ea este soția mea Anabella. Din Italia!

Anabella era îmbrăcată în blugi. Și Costel la fel. DOAR EU NU ERAM!

mihai_vasilescu_blugi

164 de păreri la “Și blugii mei, Costele?

 1. Fute-m-as in ei de blugi…ca ce-am mai visat la o pereche de Pyramid…uite, inca ceva ce n-am avut cand eram mic…cum sa nu ramai cu sechele…

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 1

  • @Redoo, Pyramidele alea mi-au măcinat tinerețea. Le-am găsit în final într-un târg. Le adusese un tip din Turcia.
   De bucurie, s-a lăsat cu acatiste pentru sănătatea lui. Si a mea. Că voiam să le port vie.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

 2. Şi acum ai blugi? ?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Victor, dăcât 11 perechi.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • Well, acest detalii numeric nu face dăcât să ne bucure, el subînțelegând o oarecare prosperitate în arealul dulapului tău de haine. Mare lucru. Şi eu, care intrasem azi doar pentru nişte amărâte de poze din “Portocalia ” ?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Victor, uite așa o să-și dea seama Mihai cine e devotat blogului?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Sunt toti ai tai sau mare parte “mosteniti”? :))) Dupa toate suferintele indurate parca vedeam cum ai acasa o camera doar cu blugi asezati frumos pe rafturi.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Florr, ai mei TOȚI. Sunt așezați pe culori. Am fost și la o nuntă în blugi…

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • Pe vremea cand eram rockeras cu blugii rupti ziceam ca la nunta mea tot in blugi cu aerisire ma duc. Intre timp e ok si in costum :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 3. Imi si imaginez urmatoarea discutie:
  – Draga mea Anabella, vad ca iti place mult sa umbli in blugi.
  – Ce sa fac, Costele? Asa imi sta mie bine.
  – Atunci te rog ca diseara sa-mi umbli si mie .

  Draga mea Elena, inca o ocazie ratata.

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

  • @un sas, dragul meu, draga ta Elena și-a scos pârleala?.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 4. Pai nu erai in blugi, ca aveai minijup, ca orice fata responsabila la discoteca.
  Anabella avea cracii strambi si n-o lasa Costel sa il faca de ras, d-aia o tinea in blugi.

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 0

  • @Vera, daaaa, și avea și nasul mare. Că așa au italiencele. Toți băieții din discotecă se uitau la ea. Atât era de urâtă.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • @Elena P, nu te-ai prins tu că se uitau toți băieții din discotecă la tine. Anabella era doar un obstacol vizual între tine și ei. Băieții au fost surprinși de multitudinea de “fețe-fețe” schimbate de tine per secundă…surpriză, concentrare, zâmbet scurt, relaxare, bucurie, aducere de aminte, consternare, mirare, ură (de clasă feminină) , șoc, dezamăgire, dezolare….chiar și muzica se auzea încet pe slow motion…..

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @ardei gras, am zis și io așa la derută. Pup io pă tine de băiat deștept. Ca fix așa a fost.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 5. Costel,un nume predestinat unui vajnic prelucrator prin aschiere,nu își bătea nici consoarta,nu stim dacă era gras,nu stim dacă râgâia după bere sau isi culegea scame din buric, in afara de blugi nu are nimic care sa stârnească pasiuni sau oprobriul public.Ma asteptam din partea acestui individ sa fie măcar gay,sa fi înjurat cel putin o grasa,să-si fi inselat destoinic măcar de doua ori consoarta cu femeia de servici de la întreprindere si după ce a fost prins să le fi caftit la fel de destoinic pe ambele .Poveste bine scrisă dar pentru o zi de luni mă asteptam la ceva care sa crească progresiv cantitatea de hatereală .Foarte interesantă ființa care umple blugii din poza.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

  • @edelweiss, vezi dacă n-ai facebook? Ți-ai fi dat seama că eu sunt în poză.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Poate o fi chiar ea, Elena.?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Erich, poate?! Ea e!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena P, da de unde!Te credem pe cuvânt de pioner … până nu scrii “Elena” pe bucata de piele din dotarea blugilor nu te credem…..suntem mai mulți care sărbatorim pe Sf. Toma necredinciosul… :)))
   Dacă ești tu, îmi cer scuze aici în scris cu toată cenușa de rigoare în cap 😛

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Oooohhh, Elenaaaaa! 😀 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @diabolic, ai grijă cu mobilierul :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Știm în schimb că e mare caracter. Ani de zile a avut răbdare să fie bătut de o fată, pentru ca mai apoi să o ceară de nevastă. La așa dragoste, restul sunt amănunte :))))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @catalin, nu l-am bătut, doar îl chinuiam. Nu-l lăsam să intre în cortul pe care-l făceam în spatele blocului, îl puneam să mă dea tare în învârtitoare, să-mi aducă apă că el stătea la unu’ şi eu la patru. D-astea?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Pai si te mai miri ca te-a cerut de nevasta? Asta e flirt pe fata, chiar teasing de mare clasa.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena P, dacă și îl băteai și mai ajungeai pe la starea civilă cu el, deveneați personaje sigure în povestirea lui nea vasilescu (na că-l pomenirăm și poate sughite și ii stă salata de muguri de dud si berea hipster în gât), în care el e sacul ei de box sau mai rău cel cu playstationul…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Nu-l băteam că-mi plăcea de el.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 6. Elena, te înţeleg perfect. Blugii erau visul oricărui tânăr normal. Eu l-am avut într-o perioadă când era foarte greu să ai aşa ceva. Când eram într-a şaptea tata a fost trimis în delegaţie în RFG. Am intrat într-o stare de agitaţie maximă, l-am pus să mă măsoare şi îl secam zilnic, până a plecat: vreau blugi, vreau blugi! Mă şi vedeam plimbându-mă prin oraş cu blugi şi diverse accesorii hand-made (era epoca flower-power).
  Şi a veni momentul mult-aşteptat, a venit tata, a scos tot felul de dulciuri ( nici nu m-am uitat la ele ), apoi multaşteptaţii mei blugi. Dezastru! Erau blugi drepţi, nu EVAZAŢI! tot universul meu s-a prăbuşit. Eu care stătusem nopţile să îmi cos o ie din poalele lu’ străbunica şi o traistă din catrinţe. Cusute de mână, desigur. Viaţa nu e dreaptă!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Gabil, te înteleg perfect. Prima pereche de blugi pe care mi-am luat-o avea o culoare cam închisă. Am zis să-i bag puțin la clor, că se purtau prespălații. I-am lăsat o noapte in cadă ca să se facă bine. Dimineața când m-am trezit m-am dus săgeată în baie. Când i-am scos din cadă am rămas cu betelia în mână.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

 7. F****-m-as in ei de blugi…ca ce-am mai visat la o pereche de Pyramid…uite, inca ceva ce n-am avut cand eram mic…cum sa nu ramai cu sechele…

  PS. L-am mai postat odata da a intrat in moderare…vasilescu, s-o intoarce pe partea ailalta, nu cred ca i-a lasat si butoanele Elenei, nu de alta, dar are deja doua…

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Redoo, are trolăr special pentru butoane. E cu cifru.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 8. Blugi?….bleah! Nu i-am suportat niciodată, jur! Am avut și pă vremea lu’ împușcatu’ (aveam o mătușă în San Diego?) și după, când apăruseră piramidele și ăia strimții de rokerelă, dar nu m-am împăcat niciodată cu ei. La mine sunt de bază reiații; lejeri, călduroși iarna, buni și vara pt că nu se încing de la soare….așa că, nu văd de ce atâta zbatere.
  P.s….azi sunt hater-ul de serviciu, dar nu dau minusuri ?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @diabolic, ești anormal?! Cum, fratele, să nu-ți placă blugii??? Cum???

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Elena, în ’89, prin septembrie, până să înceapă scoala, am făcut inventarul la blugi și, aveam în șifonier, nu mai puțin de 10(zece) perechi de blugi și 2 costume( pantalon, cămașă, geacă și bandană), toate Levi’s( erau de diferite mărimi, fiind primite de-a lungul vremii). Am vândut toți pantalonii cu gândul să-mi iau Trabant ?, dar a venit nasoala peste Ceaușescu, și cu banii ăia mi-am luat un tv Alfa adus de rușii din oborul Ploieștean ?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @diabolic, tv-ul color, da?
   Am avut și eu unu’. Avea 50 de kile în viu.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Elena, fix color, doar că era mai ușor, având carcasa de plastic. Probabil, al tău era cu carcasa de pal.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Diabolic, asa si eu. Ai mei cred ca mi-au pus scutece de blug. si acum tin minte o pereche de blugi pe care o aveam cand eram mic si mic fiind, blugii prea lungi, ii intorceau jos si faceau o bordura alba si pe mine ma apucau spumele. ziceai ca sunt un fel de astronaut asama miscam. da fratica, Levi’s si Lee. Si acum am poze cu ai mei in blugi si cu mine tot in blugi.
   @Elena noi astia din Ploiesti suntem mai ciudatei umpic

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Marius, dacă nici eu nu știu cum sunt cei din Ploiești..?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Elena, paria, sau ce? ?????

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Elena apai cum altfel. Baieti da baieti

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Diabolic, mi-a luat @Marius vorbele din gură?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Marius, frățioare de suferință, indiferent de model, am tot timpul impresia că-mi sugrumă bijuteriile coroanei. Băinene, când port blugi, îmi doresc să fiu femeie sau android, pt că simt că explodez de la frecarea elementelor anatomice cu pantalonii ???

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @ diabolic, da si mereu trag de prohab sau bag mainile in buzunare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @diabolic, bine ca nu se ia culoarea…că te trezeai cu bijuteriile albastre și mergeai la nenea doctorul și le tăia….harșșșt-harșșșt!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @ardei gras, erau dă firmă din Statele Unite ale SUA, așa că…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @diabolic, ouăle????

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Elena, blugii soroooo, ăia iera dă firmă!? Și oole, da’ ie dă firma mea proprie și personală ? și se frecau dă textilă fără “intermediari” că nu-i suport nici pă’ia?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @diabolic asa si eu. De asta iubeste Elena ploiestenii. a invatat de la noi fara alta textila inutila.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Cand am citit aia cu ‘ sa terminam scoala si apoi ne casatorim’ mi-am amintit de Marius.
  Vacanta de vara dupa clasa a IV-a sau a V-a… eram la Mamaia, la tara la Mamaia 🙂 si pe ulita aia eram vreo 30-40 de copii veniti in vacanta din toate judetele din jur.
  Marius era crescut de ma-sa-marea si statea mereu la tara..era un copil cam jumulit, mereu murdar, cu mucii atarnand si care lua bataie de la toti.
  Justitiara de mine il apara tot timpul sa n-o mai incaseze, asa ca bietul baiat mi-a zis intr-o zi ca ma iubeste ‘din inima asa pana la buric’ si ca vrea sa se insoare cu mine.
  M-am uitat asa la el, ca vulpea la cascaval si l-am intrebat cum crede el ca o sa se insoare cu mine daca nici treaba nu stie sa faca si e si pampalau de il bat toti copiii mari si mici. A..si are si muci.
  A stat el asa s-a gandit si apoi a plecat. A venit mai pe seara spalat pe fata si pe maini si mi-a zis ‘ Hai sa facem treaba la tine in curte sa vezi ca sunt barbat’
  Soc si groaza. Era zilnic la noi in curte si faceam treaba impreuna, gen maturat curtea, dat apa la animale, smuls iarba… Copiii nu-l mai bateau, ca ‘ era barbatu’ lu Miki’.
  Asa am descoperit ca nu era nici prost doar foarte timid si speriat de bataia pe care o incasa de la toata lumea.
  Anii au trecut, vacantele le petreceam impreuna cu gasca la tara… A uitat de insurat dar eram prieteni buni.
  Dupa un timp s-a mutat la Bucuresti apoi a plecat in Germania… Are gemeni.3 perechi. Toti baieti!
  Ca sa vezi ce am ratat!

  Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 0

  • @Miki, tu nu ești normală. Am crăpat de râs cu Marius al tău.
   Da’ și șase copii nu ți se pare cam mult?! :))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Gemeni!
   Toti baieti????
   Nooo nu-i mult!!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Am nevoie de numarul lui. Pronto, ca ticaie ceasu’. :))

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

  • @Vera, :)))))))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Da’ alții (daci adevărați, care au rămas aici, pe-o gură de rai, să apere cu pieptul dezvelit grădina Maicii Domnului) nu-s buni? Întreb pentru un prieten!!! ?

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @VictorR : am incercat un dac d-asta de-i zici tu si-abia a izbutit sa-mi faca 2 fete pe banda. Imi surade ideea de doi juniori brusc si deodata, sa echilibrez balanta, zic.
   Schimb cocosu’, schimb norocu’ :))

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • @VictorR
   Prietenu’ sa faca intai dovada ca are tipar de gemeni + baieti.
   Restul, treaba mea: prestez dublu ca sa imi cresc sansele de castig. Si stau si deasupra ca sa fiu sigura ca ies baieti.
   Daca nu, ma risc si ma duc pana la Mar’us in Germania sa merg la sigur. Nu de alta dar si eu aud un ticait al dracu de tare.
   @ Vera, mergi?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Miki : astept raspuns de la “prietenul” lui VictorR. Daca nu produce dovada de mostenitori cu dublu cuc, atunci viu negresit! Cum facem? tragem la sorti care intra prima pe aparat? Doamne-ajuta sa intru prima, mi-e teama sa nu se dilueze solutia.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @Florr, da, da. Numărul nevestei e foarte important. Cineva tre’ s-o anunțe să plece de acasă.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • un dac așa adevărat, care dă cu ghioaga încet și apăsat… si repetat…..că dă odată și face poc cu ecou….aia nu e treabă…

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @ardei gras : “încet și apăsat… si repetat…” zici? ^^

   P.S. sunt la #81, am mai adaugat unul si ala nu esti tu…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Vera cred ca ai nevoie se numarul nevestei, mai degraba :))). Cu restul te poate ajuta “prietenul” lui VictoR…

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 10. Mincinoasă mică: NU EȘTI TU ÎN FOTO. Te-am studiat cu un ochișor critic…:). Tu ești mai….

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @SorinB, io-s! Tu m-ai văzut din față nu dintr-o parte.?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Care “mai” herr kommissar, că acuşi intrăm în august! ?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Aoleuuuu, hooo, că am dat editare și m-am corectat.?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 11. Eu abia pe la 14 ani am mostenit o pereche de blugi de la o prietena care a plecat in Austria. Norocul meu ca parintii nu-i spusesera ca nu se mai intorc ca daca ar fi stiut poate ii lua cu ea. Norocul meu a fost doar pe jumatate ca a trebuit sa-i impart cu sor-mea. Facusem orar si-i purtam o zi eu, o zi ea.
  Am ramas si eu cu sechele si acum imi tot cumpar blugi, toate culorile si formele. Iar cu aia mosteniti…. si eu am fost la o nunta!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Anouk, aoleu, ce-a mai suferit soră-mea că la ea n-au mai ajuns niște blugi. Elpico era firma. Îi purtase vără-miu, vară-mea, frate-miu și eu. Mama i-a aruncat rupți la gunoi. I-a luat un tigănuș care stătea la noi pe scară. Soră-mea a înnebunit când l-a văzut.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Elena P, azi erau la mare modă așa rupți….

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Elena, ai mei au ajuns la fii-mea! Tot moștenire…..tot rupți!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 12. Pe prima mea pereche de blugi a dat mama 1600 de lei, in 1983,pe-aproape de-un salariu. Luati de la un vaporean, om care facea si el un ban cinstit din specula cu blugi de-adulti, nu de fetiscane subtirele.
  Dar ptr mine nu conta ca erau cu 6 numere mai mari, eu nu vedeam decat logoul mare Levi’s si stiam adresa lu’ tanti Jenica, croitoreasa cartierului care facea de la rochii de mireasa pana la sorturi de bucatarie. Practic n-avea cum sa nu se priceapa sa stramteze o pereche de blugi!
  Mda, stia, numa’ ca masina ei nu suporta decat matasuri si stofe fine, de dama. Mare suparare pe mine, dar tata, om sensibilos la lacrimile fie-sii (nu se inventasera printesicile pe-atunci) m-a dus la nea Costica, croitorul unde-si facea pantaloni cand avea vreo nunta.
  Nea Costica s-a cam codit, nu umblase niciodata la asa o comoara (oho, si tata nici nu stia pretul lor adevarat !!!) dar pana la urma s-a invoit, chit ca n-avea ata potrivita la culoare ptr tighel, dar ce mai conta ptr mine!
  Totul s-a desfasurat regulamentar, adica o proba la vreo 3 zile de cand ii predasem comoara. Prilej cu care am auzit ca noi (adica femeile, ca el era croitor de barbati) suntem mai strambe (adica avem forme!) si nu-i treaba asa de simpla, mai trebuie o proba. Si excursia de sfarsit de clasa era sambata, si eu nu aveam gata blugii. Toate apele s-au strans in ochii mei, pe scurt l-am induiosat pe om (mai mult tata, cu o suta de lei in plus) si sambata i-am avut mine.
  Sa nu credeti ca n-a meritat, cu acel prilej si-asa minunat invesmantata, l-am facut din vorbe pe om, l-am tampit asa de bine ca n-a scapat nici azi de mine.
  Si azi nici nu prea mai port blugi, ca deh! cocoana 🙂
  Dar important e ca i-am avut cand a trebuit 😉

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @moatza, 6 numere mai mari???
   Cănd am luat treapta la liceu m-a întrebat tata ce-mi doresc.
   – să-mi iai haine singură. El ne îmbrăca de obicei. Nu mai zic că eram ca niște paparude că avea boala aia să ni le ia mari ca să le purtăm vreo 3 ani.
   – bun! Du-te!
   Și m-am dus. Am găsit niște ghetuțe albe, din piele întoarsă. Perforate. Erau D E M E N Ț I A L E!!
   – aveți mărimea 35?
   – nu. De la 39 în sus.
   – atunci dați-mi 39!!

   Ce crezi? M-a mai lăsat tata singură la cumpărături?!

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Elena, tot asa, blugii erau stimulent ptr examenul de treapta 😉
   Iar la picior tot 35 am si o poveste de coma cu niste ghete crem de piele intoarsa si cu franjuri. Rad si-acum cand mi-amintesc!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @moatza, bagă aici povestea să râdem toti.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Aveam un fel de cizmulite albe perforate, din piele… Aproape doua palme sub genunchi.. Mi le adusese matusa-mea de la Baia Mare.. Erau mortale si le purtam cu pantaloni scurti negri din spandex si maieu alb ..pana mi-a zis ca le-a luat de la shop ( un fel de sh).
   Apropo…care ati apucat moda aia cu pantaloni din spandex va mai amintiti ce nebunie era pe materialul ala? Eram printr-a X-a, a XI-a cand era in voga…
   Oare s-o mai gasi?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena, Eu am purtat tot liceul o pereche de cizme scurte primite moștenire tot de la prietena plecată în Austria. Doar că cizmele erau mărimea 35 și eu purtam 37.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Elena, tu raspunzi, n-are legatura cu blugii, da’ zic.
   Intr-a doispea am luat niste meditatii la franceza cu o profa la Bucuresti. Ma duceam si stateam cateva zile la o cunostinta, se revansa mama cu tot felul de produse, lumea multumita. La o tura de-asta, zice mama ca vine si ea o zi, aduce cate ceva, mergem la cumparaturi, bine-frumos. Era in martie, vreme calduta, eu plecasem incaltatacu o pereche de ghete crem din piele intoarsa, basca niste franjuri…fitza de fitza ptr saracia din magazinele anilor 1985. Le cumparasem de la o colega careia nu-i veneau, ma-sa era pe la partid ceva sefuleasa.
   In fine, in ziua cand a venit maica-mea, chiar de 8 martie, se schimbase vremea, era o zloata de zapada topita cu ploaie, numa’ buna de ghetele mele. Cert e ca dupa ce umblasem toata dimineata, acum camd trebuia sa ma duc la profa eram murata toata la picioare, cu degetele crete de la zapada topita. Gazda ca sa-mi dea ea o perevhe de cizme de-ale fie-sii, numa’ 39, perfecte ptr aproape 35 a’ meu. Refuz clar, ca deh! fudulie, cine mai avea ghete ca ale mele, chit murate. Da’ vine gazda cu solutia salvatoare: la profa nu te descalti, nu te stie nimeni, ia peste sosete niste pungi si dupa aia ghetele. Parea o solutie buna, bag picioarele in pungi, iau ghetele, nu se vedea nik suspect, fosneau usor cand calcam da’ nu ne impiedicam acuma de orice amanunt.
   Plec eu cu troleu’ pana pe Dorobanti, merge bine treaba, de-acolo trebuia s-o iau pe o straduta perpendiculara, pe jos. Cand am luat-o la pas, imi dau eu seama ca nu-i chiar corecta situatia, adica luam apa la picioare, semn ca pungile erau sparte. Pe vremea aia se recupera orice, doar nu era sa arunci bunatate de pungi putin folosite! Uite ce bine-mi prindeau acum!
   E, asta e, am sa stau uda la picioare la meditatii! Intru in vila cocheta in care la etajul intai statea profa. Ricki, canisul ei, incepe sa latre inca de cand intru in imobil, profa deschide usa iinainte sa sun, ca de fiecare data. Tre sa spun ca Ricki avea un simt olfactiv extrem de bine dezvoltat. Daca te mirosea o data, te tinea minte si- ncepea sa te latre de cum intrai in imobil. De altfel, profa zicea ca ei nu-i trebuie sonerie, daca urma sa vina cineva la ea, Ricki latra inainte ca respectivul sa sune la usa.
   Dar acum cainele parca innebunise, sarea pe mine, ma musca usor, latra…era o agitatie continua. Altfel, el se aseza frumos la picioarele profei si lua meditatii la rand cu toti elevii. Cred ca era doxa de franceza, stia mai mult decat noi.
   Greu l-a stapanit putin, toata ora asta a sarit pe mine, avea ce-avea cu picioarele mele, mai sa muste din ghete. Trece un si conditionnel, bag niste conjugari, cand sa zic ceva si de Proust cu tizana lui cu madlene, Ricki era nebun total, nu se mai putea, voia sa ma inghita cu totul. Isi cere scuze profa, ca recuperam data viitoare, nu stiu ce-are cainele. Plec, asta e, ce-o fi cu Ricki?
   Iau iar zloata in ghete, simt fiece fir de apa, dar am ghete misto, ce mai conteaza? Cand ajung, gazda draguta: ei, cum a fost? Bine zic, m-am cam udat dar nu stiu ce-a avut cainele profei, m-a latrat continuu, a sarit pe mine, parca voia sa ma manance.
   Si gazda: vai, sa stii ca n-am spalat chiar bine pungile pe care ti le-am dat in picioare, erau alea in care a adus maica-ta fripturile de porc, cred ca i-a mirosit bietului caine!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @moatza, hahahaaaaaaa
   haaahahahahahahaa
   Am leșinat! Jur! ????
   Răspund io clar pentru asta!!!
   ??????

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 13. In clasa a 8-a am avut prima pereche de blugi. Nu mai stiu marca, erau cumparati in ociko, Arad. Pe atunci, la moda era Wrangler si Levi’s. Nu am avut parte. Chestia e ca imediat ce am ajuns acasa am luat foarfeca si i-am franjurat la 2 cm, ca asa era cool. Umblam tantos cu ei peste tot, inclusiv la fotbal. Am fost imediat aspirator de fete, mai ales ca imi luasem si o camasa alba cu dungi aurii, din nylon! Insa moda mai cerea ceva si mi-era greu sa astept: blugii trebuiau sa fie franjurati si musai cat mai soiosi iar ai mei erau noi! Degeaba i-am bagat eu in noroi, ca nu mergea. Dar, am gasit leacul si in juma de an luam mizeria de pe ei cu cutitul! in fata, pe coapse, parca erau din piele! I-am purtat si la fotbal si in gradina la sapat. Cine mai era ca mine?
  Dar, intr-o zi, vin eu de la scoala si ii caut. Deja eram intr-a 9-a, la liceu. Blugii mei, niciunde. In final i-am descoperit pe sarma, in curte, pusi la uscat. II SPALASE BUNICA MEA!!! BLASFEMIE!!! Urmarea? Am plans, am urlat, nu am injurat pentru ca pe atunci chiar o luai rau de tot si pentru un “Du-te dracului!”, nu am fugit de acasa(asta am facut-o nu dupa mult timp dar din alte motive), dar am luat foarfeca si i-am facut bucati. Chestia e ca urmatoarea pereche am avut-o deabia in clasa a 11-a.
  Avand blugii aia, pe atunci, cred ca ar fi fost posibila acceptarea unei cereri in casatorie, dar nu mi-a trecut prin gand sa o inaintez cuiva.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @gabriel, hahahaaaaaaahhaaa. I-a frecat cu peria de sârmă și cu săpun de casă? :))))))))) Gizăs, cât am râs :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Nu, dar am dat cu clei de oase si pamant ca nu mai stiam ce idei sa abordez. Rezultatul a fost ca s-au lipit de picior la prima ploaie si s-au luat cu tot cu par, asa ca i-am bagat in apa calda si i-am spalat singur ca bunica nu a vrut sa auda de asa ceva. Problema mare a fost ca s-a dus si comoara de jeg care totusi se mai adunase si am avut blugi mai mici un pic dar iar curati. Bleah!!! S-au largit la loc odata cu urmatoarele ploi si partide de fotbal.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 14. @Mimi şi @Vera: Mi s-a făcut cam frică să-I mai spun prietenului. DOUĂ cliente!!! Greu taică, greu! Da’ na, încercăm! ?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • ‘Ți-ar dacu’ de râs, Victore! Fuge la primu’ threesome!
   Miki, hai la Mar’us, că nu facem treabă cu populația băștinașă ?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Ia deschide aici o lista sa vezi daca se mai aduna..
   Eu cred ca da.
   Pai si ce? Se sperie de 2 doamne delicate???

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Una la mână: Scuze pentru “Mimi” care trebuia să fie “Miki”.
   Doi la mână: or fi doamne, or fi delicate, da’deja-s douā. Io nu mă bag, că am numai unul şi nu gemeni (foarte de calitate, garantez!) dar transmit mai departe. Oricum deja mi-a fugit mintea în alt film…. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Pai normal ca transmiti…
   Era pt un prieten, nu?
   Dar… Cred ca rezerv bilet de avion pt Kohln…
   Ce-i asa speriecios prietenu tau??
   Cred ca barbatii adevarati au murit odata cu desfiintarea haremurilor…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 15. Bunica din partea mamei era croitoreasă.Și acum mi-o amintesc ,Dumnezeu să o ierte,cu metrul atărnat după găt ,cu liniarul ,și creta în mână.Într-un am am mers în vacanță cu o pereche de blugi scurți toți tăiați și rănțoriți,adică multă muncă să îi fac căt mai ciumegi .Buna era la biserică și cănd m-o văzut cu blugii tăți täiați și umblând cocoș prin sat,o tras un urlet de a înghețat apa în râu: ,,treci acasă prapăditule,că mă faci de râs în sat”.A doua zi dimineață am găsit pe scaun blugii cusuți și tiviți.S-a dus pe pwula toatä șmecheria.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @Paco, ????. Mă duc într-o vacanță la bunica. În pantaloni scurți și tricou. Ea mă aștepta la gară. Când m-a văzut a urlat de a acoperit șuieratul trenului. Și-a dat șorțul jos și mi l-a pus în față iar în spate mi-a legat baticul ei. Până n-a trimis mama de acasă haine NORMALE, nu m-a lăsat să ies din curte. Și mă așteptau și pe mine copiii din sat că doar veneam de la oraș.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Elena P am avut psiho granny cu frică de Mnezâu!Tulai Doamne!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 16. Prima oară când am simțit fluturi în stomac (da, d’ăia speciali!) a fost pentru blugi, nu pentru vreun băiat. Aveam 14 ani și era epoca în care te certa Partidul că porți haine imperialiste. Eram cu ai mei în vacanță într-un camping de pe lângă Sibiu. Niște polonezi (aveau si rulotă!) vindeau blugi. Americani! Că scria pe ei ”made in USA” 🙂

  Tremuram de emoție că poate-poate or avea și mărimea mea (tiparul ”lungă, slabă și zăludă”). Aveau, dar îmi erau cu vreo 20 cm prea scurți. Am plâns de ciudă. Până când mama (iubitoare și inventivă) a zis să-i luăm și îi prelungește ea cu niște manșete de piele neagră. Pe motiv de prea scurți, a negociat cu polonezii și i-a luat ieftin, cu 600 lei – un sfert din salariu.

  Tot liceul i-am purtat (cu ei, eram o mică vedetă în amărâtul ăla de orășel). Când s-au rupt în fund, a făcut mama o fustă scurtă din cracii mai puțin uzați.

  Iar când m-am înamorat de primul băiat, eram deja la a doua iubire 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Laura, prima dată m-am îndrăgostit de un tip doar pentru că a venit la un majorat cu o cravată făcută din blugi.
   Era, cum să zic, ZEUS!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena, Luis Lazarus?
   🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @moatza, :))))))))))))))))). Ăă, nu. Ivanov îl chema.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Elena P, dacă vine unul costumat în blugi de la interior la exterior, adică tot, tot, tot inclusiv batista de la sacou…ce faci?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @ardei gras, mă perd așea, dau ochii peste cap, leșin și dacă trec cu bine peste toate, îi propun o “relație complicată”. Că d-asta n-am avut?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Laura G iar acum la a câta iubire ești?Dar te rog fi blândă și sinceră cu mine!Mă frământ și sufăr în tăcere la gândul că răspunsul tău îmi va da o urmă de speranță….

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Paco,
   Io îs organizată, ordonată. Iubesc pe rând, nu de-a valma…
   Există o listă de așteptare (la iubit). Dar să știi că ești primul pe lista asta 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Şi uite cum, încet-încet, bloguluMi’ai se transformă în site de dating ??

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Hai că se-nfiripă idile pe textele mele văd.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Hei! Puțină sensibilitate, vă rog!….

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Victor, actually, as zice ca e un fel de bazar cu cerere si oferta.
   Gen:
   Caut una bucata mascul de monta cu predispozitie genetica pentru procreerea de pui de sex masculin in dublu exemplar. Nu ofer nimic la schimb, sunt interesata strict de schimbul de fluide.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @ Elena…. Daca citeste Sefu’ de la blog pe aici, te-ai ars!
   E prima ta zi cu cheile in mana si deja faci prapad si orgie in casa:)))
   Da’ hai ca eu tin cu tine!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Laura G acum pot să cobor liniștit la piscină fac o băitză liniștit.Dacă îmi dădeai alt răspuns mă aveai pe conștiință .Mă autolinșam suicidânu-mă prin înecare incercând să îmi țin respirația jumătate de oră .Am mai reușit o dată dar am stat cu capul afară??

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Miki, io nuș’ ce să mai zic. Inchid ușa și gata.
   @Paco, @Laura, pe voi vă inchid înăuntru?. Dacă nu vă descurcați, strigați-mă!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena, ne descurcăm. Mai ales dacă știu acum că Paco a făcut băitză, e de bine. De pe primul loc a avansat pe prima jumatate de loc 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 17. Eu am fost al treilea copil… Până am intrat la liceu am purtat de la frățiorii mei… Chiar și puțin după.???

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Iulian, dacă vrei îți fac cunoștință cu soră-mea?. Și ea e tot no.3.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena: abia aștept! ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 18. Elena, dar de ce nu aveai blugi la discotecă, nu i-ai moștenit pe ai fratelui tău?
  Și eu îmi aduc aminte prima mea pereche de blugi, bineînțeles, după Revoluție, că până atunci 1500 de lei era un salariu sau chiar mai mult, o sumă inabordabilă pentru părinții mei, mai ales că eram două și ei de obicei luau haine noi pentru amândouă.
  Asta cu hainele rămase de la frații sau surorile mai mari cred că e valabilă pentru toate familiile cu mai mulți copii. Ai mei sunt amândoi băieți și la diferență de 1 an și 7 luni, așa că atunci când erau mici era normal ca cel mic să îmbrace hainele de la cel mare, dar îi mai luam și noi, dar la vârsta respectivă nu prea conta pentru ei ce îmbrăcau. Oricum, au avut amândoi haine purtate primite și de la alți copii, că le rămân repede mici. S-a terminat cu ”moștenirea” atunci când au mai crescut și pentru câțiva ani erau f. apropiați la măsuri, așa că trebuia să le cumpăr amândurora haine, dar le purtau mai mulți ani. Acuma au fiecare hainele lui, doar că și le mai împrumută unul altuia 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Corina, până să ajung la discotecă blugii s-au rupt??

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 19. Vaaaai! Blugi! De cand au aparut i-am adorat. Ma topeam cand imi vedeam colegele cu blugi care mai de care mai fistichii.
  Eu, cat am fost copilandra la mama acasa, n-am avut niciodata, dar niciodata blugi in ton cu moda. Adicatelea, sa am si eu de-aia proaspat aparuti, sa ma invidieze si pe mine altii, nu numai eu pe ei. Nooo, eu reuseam sa-i am abia cand trecuse “moda”, cand deja avusesera toti, se plictisisera, aparusera alte modele . Abia atunci o induplecam pe mama si-mi lua… aunci se se mai ietineau, nu de-alta. Eram multi in casa, ce sa faca si ea, saraca…nu pricepem eu ce efort urias era pentru ea perechea mea de blugi. Urla adolescenta in mine, ma simteam lezata, in urma fata de restul, care aveau blugi.
  Oricum, azi am nspe perechi de blugi, (in unii nici nu mai incap, dar ii tin, ca poate mai slabesc 😀 )
  A, si am si o camasa de blugi, ca si de aia mi-am dorit si n-am avut. Abia acu’ , la batranete mi-am luat una 😉

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Adriana K, jale mare cu blugii ăștia. Toată lumea se pare că a suferit dupa blugi. Eu mi-am luat și espadrile de blugi, și rochie și geantă, șapcă. Da’ ce nu mi-am luat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @ Elena P, culmea e ca fetele mele nu suporta blugii!!!!! Auzi, tu, ce blasfemie!!! :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Adriana K, nu-mi spune că se îmbracă în rochii. Suport orice numai asta nu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 20. Citind comentariile părților feminine de pe acest minunat, mirobolant, nemaivăzut blog, am ajuns la concluzia, acum, după ce am depășit patruj’ dă ani, de ce nu am avut gajică dăcât prin clasa a unșpea!
  “Fut-ui mama ei de treabă( am zis eu vorbind cu mine, desigur), dacă ai fost bou și nu ai purtat blugi, ba mai mult, i-ai vândut pe vremea lu’ nea Nicu să-ți iei Trabant, boule!!!”
  Acuma pricep eu de ce m-a pupat franțuzește prima fată, pt că-i oferisem geaca mea de blugi să o poarte pe ea când era răcoare afară( gecile și cămășile nu le-am vândut, pt că-mi plăcea să le port).
  Cam târziu …..?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 21. Io n-am avut blugi. Adică am avut o pereche, dar i-am donat repede fratelui meu mai mic. Io eram cu pantalonii raiați. Și umblam cu gagicile care purtau fuste și/sau rochii vaporoase și pantofi cu toc. D-astea. 😀

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @John, frumos, elegant.:)))))). Da’ si blugii stămți asortați cu niște pantofi cu toc, parcă nu i-aș da pe nicio rochie.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 22. Da, blugii…și eu am sechele din copilărie, de-aia acum am 15 perechi de blugi, diferite culori, fuste, cămăși, geci, veste, espadrile, ba chiar și o poșetă din blugi. Și tot nu mă pot opri din cumpărat.

  Nu că n-aș fi avut cu ce ori de unde, că era plin cartierul de ”vaporeni”, dar tata citise despre originea blugilor (purtați inițial de mineri, văcari și imigranți, fiindcă erau ieftini și rezistenți) și-i disprețuia, considerând dorința mea fierbinte un moft.

  Mai ”împrumutam” blugii fratelui meu dar ieșea mereu cu scandal; ce să să mai zic de faptul că prima pereche de blugi 100% a mea a dispărut de pe sârma de rufe… Sechele grave!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @CrisS, eu doar lenjerie de blugi n-am. Că n-am găsit. În rest am luat tot ce s-a putut face din acest material.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Elena, păi poți să-ți faci singură!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Anouk, ce să-mi fac singură??

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Elena, lenjerie de blugi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Anouk, pffff, mă speriasem…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 23. blujiiiiiiii (nu blue-jeans sau blugi)!!!
  pyramid
  multiblu..nici macar blue, blu

  baga-mi-as…dadeam o avere pe ei!

  Era un “romulan” pietar, din ochi imi dadea perechea potrivita! Nu tu proba, nu tu ajustare…din prima, fara exceptie.
  Acum innebunesc pana nimeresc o pereche potrivita!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @kla2005, aoleu, nici eu nu înteleg de ce toți blugii sunt pentru 1.75-1.80. Ce astea micuțe nu mai sunt căutate? Esențele tari în d-astea mici se țin.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena, nu-ți doresc să știi cum e să găsești în sfârșit o pereche de blugi mărimea potrivită și să fie prea scurți!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Anouk, privirea aia nedumerită a vânzătoarei când întrebi dacă au slim bootcut 26/33 e de neprețuit :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Anouk, ba te rog io să-mi dorești.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @didina, să vezi ce față face vânzătoarea dacă îi ceri mărimea 27 cu lungime 36!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Anouk, stai așa, că-mi dă cu virgulă. Nu cred ca am vazut vreodată prin magazine W27/L36. Ai 2 m înălțime?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @didna, nu chiar 2…..și asta e și problema mea uneori, că nu prea sunt prin magazine mărimile astea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Anouk, Înălțimea Voastră, aveți toată compasiunea mea! Credeam că la mine e un chin, dar se pare că se poate și mai rău.
   Verificat așa, la primul ochi, la olandezi cred că ai șanse mai mari să găsești (nu știu dacă livrează în România): http://bit.ly/2tRyo3N

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • “fara durere, e placere”
   daca’s buni in talie, nu-s buni la lungime si viceversa
   daca sunt si una si alta, nu trec de pulpe….etc
   nebunie

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @ElenaO, astea tari și concentrate sunt pentru cunoscători…toți sunt cu suv-urile…dar când dau de una micuță, 2 locuri, păr în vânt…senzații tari…neah! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 24. @ElenaP
  pentru ca nu se poate da reply la reply la reply….la poza Elenei cu blugii, doar exclam plin de admirație: Elenaaaaaaaa !!!!!!
  Exclamația era de atenție ai o problema cu blugii, un pic sunt uzați pe-o fesă…:P

  @Vera….am ratat number #69…tu îmi zici că și nr #81….oare ce a mai ramas?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @ardei gras, de la poșetă cred că s-au tocit?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @ElenaP … normal, că la ce mic univers e într-o poșetă … clar telefonul nu încape în buzunarul din spate…forma curbată îl deformează iremediabil!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai Vasilescu, dacă mai stai mult în vacanță o să ne găsești mai mulți. Că-s niște complimente, apropouri pe aici de mamă-mamă.?
   P.S. Cred că tu îi inhibai.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @ardei : inca pot fi eu #69 pentru tine. Dar la cat de zgarcit esti cu add-urile, mi-e ca astept pana in toamna 2018 :)))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Vera…locul e liber încă….am pus bilet cu “REZERVAT”….începe sesiunea de toamnă de admitere…nu cea de BAC :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 25. Nebunie a fost si la mine cu blugii. Dupa revoluție kand a aparut Levis’ la bucuresti atat mi.am dorit o camasa de blugi. Mi.am luat.o pana la urma. Ma credeți si acum o am. I.am terminat gulerul si mansetele de atata purtat. Te ințeleg perfekt.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Lucky, mă bukur kă mă înțelegi și kă nu sunt singură în akeastă durere. Îți vând un pont: fă-o cu mânekă sķurtă și dekupeaz-o la guler. Dakă ești fată, leag-o sub sâni. Dakă ești băiat poart-o peste un trikou sau maiou. Desfăkută la piept. ?? Kul!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena P, femeie, ești defektă! :))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @didina, se zice “perfektă”. Nimik nu știi!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena P nu-i bai, învăț repede. Dai meditații? Că io nu kred până nu văd.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 26. Ma gandeam ca doar eu am o fixatie cu blugii..dupa revolutie, am primit niste “ajutoare” de la niste americani, cred ca de la munca de la maica-mea si partea cea mai faina ca era o pereche de blugi. Imi erau oarecum mari,dar i-am purtat oricum…pana acum vreo 3-4 ani!!?cand s-au rupt de tot si cu inima stransa i-am aruncat. Sunt linistita(evident si putin paranoica!) ca prin dulap am vreo 10-15 perechi,desi nu ii port pe toti, dar ii tin acolo ca nu se stie cand imi trebuie blugii de acum 5-6 ani..

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Camilla, cum să ai DOAR tu o fixație? Uită-te la comentarii. Soro, suntem o nație bolnavă de materialul ăsta albastru. Unu’ doi ce-au mai scăpat cu raiații, da’ nu bag mâna în foc nici pentru ei că sunt sănătoși.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 27. Of,Elena iarta.ma, iar am gresit si am scris cu k. Imi cer iertare. Da, voi incerca sa o croiesc. Si da, sant fata. Numele din email e al tatalui meu care a murit. Pastrez casuța asa,cu numele lui,in memoria lui. Hai ca n.am mai scris cu k

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Lucky, adresa de e-mail o vede doar Mihai.
   P.S. Ești iertată?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 28. Pe la începutul anilor ’90, eu aveam vreo 14 ani iar la MTV erau niște reclame la blugi Review. Reclame mişto făcute, în fine, eu mai realistă de felul meu dacă n-aveam de unde să-mi iau am încercat să nu fac o fixaţie. Uitasem povestea, până anul trecut, când întâmplător mi-am cumpărat şi eu o pereche marca asta. Băi, nu exagerez, se aşează pe mine CA ÎN RECLAMELE ALEA. Parcă le şi văd. Asta în condițiile în care eu am o conformaţie mai ciudată, sunt foarte slabă şi multe haine stau pe mine ca pe gard.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mira 2, stai așa că nu scapi ușor acum. De unde i-ai luat? Din magazin sau ceva online?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Din magazin, de prin Baneasa, ca eu nu cumpăr fără sa probez :). Conformația, după cum am zis …

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 29. @Elena P
  esti cea mai tare juverlandeza din sud-estul europei
  trebuie sa recunosc ca vizitez blog-ul asta mai ales pentru postarile tale, sper sa nu se supere prea tare gazda pentru aceasta martusisire sincera
  imi plac si ma amuza maxim povestirile tale, spuse pe un ton umoristic genial
  cred ca ti s-a mai spus, daca strangi tot ce ai postat aici intr-o carte, e bestseller garantat
  recunosc, sunt indragostit de stilul tau literar
  tine-o tot asa, raman pe veci cel mai mare fan al tau
  ps
  desi citesc aproape zilnic blog-ul de vreo 2 ani, e doar a doua postare, n-am putut sa-mi mai reprim admiratia fata de tine

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @ceazar, și acum după declarația asta cine sună la 112? Că eu am leșinat si nici nu prea mai stiu cum mă cheamă.

   P.S. Bine ai venit! Ar fi bine să scrii mai des?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Luati-va o camera!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 30. imi cer iertare daca postarea mea ti-a produs o asa stare … de urgenta si amnezie
  cel mult, credeam ca o sa ma intrebi ce-i aia o juverlandeza

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @ceazar, eu ştiu că e demența aia de tipă nemaivăzută. Dar poți să-mi spui şi varianta ta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 31. varianta corecta: o juverlandeza este o cetateana din juverlandia
  referitor la subiectul discutiei (daca-i dai nas lui ivan…), prima mea pereche de blugi a fost italia90, albastru deschis, de neuitat
  pe care in foarte scurt timp i-am patat cu ceva petrol, n-a mai iesit decat cu foarfeca
  la moment sunt fan forza

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 32. Primul text scris de Elena, pe care il citesc eu, care nu e cu hate fata de barbati. Hai, ca facem progrese :))

  Mi-a placut :p

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai,
   Ce-i mai ciudat – e cu 100% lipsă hater 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Pai nu-i Mihai in concediu???
   Hateru’ are ceva cu Mihai, nu cu textele sau blogul

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 33. Întrebarea e: purtau double denim?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Pepsi….si blugi….te salut generatie…cu dorinte modeste…

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.