9,701 cititori

8 Martie fără striptease e ca bmw-ul cu volan pe dreapta fără numere de Bulgaria

Text scris de Elena.

Era 8 Martie. Asta îmi amintesc foarte clar. Ceea ce nu-mi amintesc la fel de clar este anul in care s-a întâmplat. Prietenele mele, două moldovence de peste Prut, au decis că a sosit în sfârșit timpul să ne facem de cap și m-au fericit cu un bilet la un spectacol care se preconiza a fi, citez, “incendiar”. Striptease masculin.

Cam pe la ora 20 eram deja gata, dar cum spectacolul începea după zece jumătate, moldovencele mele au hotărât că trebuie să se încălzească un pic într-un bar. Fraţilor, nu ştiu câţi dintre voi aţi stat în viaţă asta la masă cu o moldoveancă. Cu două nici nu mai vorbesc. Băbăiatule, au ras fetele mele o sticlă de vodcă şi n-aveau nici pe dracu’. Nici măcar nu se înroșiseră la față.

În timp ce ele își făceau încălzirea, eu am băut delicată un pahar de suc, refuzând categoric orice tentivă de a mă face să gust puţin alcool. Știam că după maxim un pahar cu vin mă ia somnul, iar scopul meu era cu totul altul în seara aia. Trebuia să fiu trează şi lucidă pentru că în faţa mea urmau să se dezbrace vreo cinșpe bărbaţi.

În club aveam rezervată o masă exact lângă scenă. Totul era foarte fain amenajat. Măsuţe rotunde cu veioze pe ele şi în jurul lor canapele din piele roşie. Lumina era difuza şi pe fundal se auzeau nişte acorduri de pian. Elegant, ce să mai. M-am uitat după carpeta cu răpirea din serai, dar cred că nu se vedea de fum.

Pentru că show-ul “incendiar” întârzia să înceapă, am dat repde o fugă la toaletă ca să fiu sigură că nu voi pierde niciun minut din spectacolul oferit de cei cinșpe masculi dezlănțuiți. Când m-am întors, în sală era deja întuneric şi o linişte mormântală. Nu se auzeau decât bătăile inimilor celor o sută de femei şi respiraţiile lor sacadate. Două minute mai târziu au intrat oamenii ăia pe scenă și din sute de piepturi au început să iasă sunete diavolești.

Vă spun sincer, nu ştiu unde trăiseră doamnele alea până atunci, dar sigur nu printe bărbaţi. Cetăţenii de pe scenă, stârniţi de nimfomanele din sală, au început să se execute nişte mișcări languroase pe o melodie care aducea vag a manea. Eu deja începusem să mă simt prost, pentru că mi se păreau la fel de excitanți ca piticul erotic. Apoi, în timp ce se hâțânau ei așa, brusc şi-au desfăcut din capse pantalonii de pe ei. Moment care m-a speriat tare de tot, am crezut că se lasă cu medici și ambulanțe venite să resusciteze doamnele care aproape se tăvăleau de plăcere.

Eu am rămas înmărmurită, dar nu de bucurie cum ați putea crede, ci pentru că niciunul dintre omuleții ăia nu era dotat cu “obiectul muncii”. Și m-am uitat bine de tot. Nimic, platfus total. Poate unul sau doi dintre ei ce mai păstrau urmele acelei chestii fără de care ar trebui interzis prin lege să te faci striper.

Pe când mă gândeam că încă mai puteam să prind ultimul metrou, o tipă de lângă noi efectiv s-a aruncat în genunchi pe scenă, iar prietenele ei se chinuiau s-o ia de acolo. Aia nu și nu, nu se dădea dusă și întindea disperată mâinile către cetățenii dansatori. Doi dintre ei au apucat-o de mâini şi au pus-o pe un scaun. A urmat ceva ce ar fi trebuit să aibă legătură cu erotismul. Asta cu erotismul nu prea le-a ieşit, în schimb le-a reușit perfect să fie penibili. Atunci am înțeles că există oameni care chiar nu-şi găsesc job-ul potrivit şi fac şi ei ce pot ca să pună o pâine pe masă. Dar bucuria mea cea mai mare a fost că după specatcolul ăla fulminant n-am ramas cu sechele și am putut în continuare să mă uit la bărbați ca la niște ființe umane.

Sictirită la maxim, plictisită și tristă că-mi pierd timpul cu toți neterminații, am întins mâna după paharul cu suc, l-am luat de pe masă și l-am dat rapid peste cap. Moment în care am simţit flacări în gât, nas, ochi, stomac și în general în orice părticică a ființei mele. Prietenele mele îmi pregătiseră o surpiza. Paharul meu fusese înlocuit cu un amestec dinamită de rom, vodcă şi un căpăcel de suc, fix cât să capete culoare băutura. Nici nu mai puteam să vorbesc. Nu-mi simţeam nici măcar limba în gură. Practic, eram paralizată. Preț de vreo 15 minute m-am chinuit să gasesc un punct fix. Ceva care să nu fie în miscare și care să nu mă amețească mai rău decât eram. N-am găsit. Femeile alea erau încă posedate și urlau, iar cetățenii cu meserie de striper se agitau pe lângă ele pentru câțiva lei în chiloți. Le căutau pe cele dornice să-i atingă în locurile lipsa şi le îndemnau să participle activ la show-ul lor.

Nici acum nu știu când și cum am adormit cu capul pe spătarul canapelei. În schimb știu extrem de bine că m-am trezit în timp ce unul dintre striperi mă atingea languros când pe umăr, când pe față. Cum nu suport gesturile astea de apropiere de la străini, fie ei și striperi, am deschis rapid ochii. Spre norocul meu era unul încă îmbrăcat. Cu capul greu și privirea încețoșată, am reușit să scot o hârtie de 50 de lei pe care i-am vârât-o adânc în pantaloni, în timp ce dădeam iritată din mâini să mă lase în pace să-mi văd de mahmureala mea.

– Doamnă, vă mulțumesc frumos, dar eu sunt ospătarul. Ne pregătim să închidem și nu reușeam să vă trezesc.

Din ziua aceea prefer stripteasul la domiciu.

mihai_vasilescu_striptease

94 de păreri la “8 Martie fără striptease e ca bmw-ul cu volan pe dreapta fără numere de Bulgaria

 1. Aaa… Pot dăcât să zic doar “La mulți ani”? Că-n rest….

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @VictorR, e suficient. Mulțumesc.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • asteptam incordati un review de anul acesta de opt martie :)))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @ardei gras, dacă nu beau o să am ce să vă povestesc?.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 2. Se poate să renunți după o singură întâmplare mai puțin fericită? Trebuie să perseverezi.
  Eventual încearcă și pe negru.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @Xenopol, multumesc, dar NU. Negrul subțiază.

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

 3. Striparii e si iei uameni! Normali! La multi ani!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @gheo, să știi că da. Sunt normali. Dar am vazut câțiva anormali…mamă, mamă.
   A propos de mamă, La mulți ani, mama!

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 4. Eu am avut parte de o experienta ca cea a Elenei acum vreo 5 ani cand firma la care lucram s-a hotarat sa ne ofere o seara din asta. Si….daca-i ordin, cu placere!
  Eu mi-am turnat singura bautura ca sa nu am cosmaruri!

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • @Anouk, dacă vreodată în viața asta nenorocita mai ajung la vreun spectacol d-asta, promit să ma fac muci??. Sper doar să nu fie de plâns.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Elena P Eu am zis “pas” cand am fost invitata a doua oara. Cred ca nici cu bautura multa nu mai rezistam inca o data la asa ceva.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 5. Ha-ha! În sfârşit cineva care îmi dă dreptate că stripteas-ul masculin e penibil. Iar întâmplarea povestită de tine e de milioane! Să adormi la striptease ceva e epocal.
  Dar apropo de lipsuri, probabil e necesar să fie aşa, că dacă doamne-fereşte se întâmplă vreo erecţie să nu se observe. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • Ba atunci cand am fost eu, unul dintre cei de pe scena cu greu isi acoperea cu mana erectia. Nu cred ca cineva care n-a fost vreodata intr-un loc ca asta isi poate imagina cum se transforma unele femei! Pe mine m-a ingrozit!

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @Gabil, băi, nu penibil, jalnic. Și da, doar eu puteam sa adorm la un așa spectacol?.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • A fost și nevastă-mea acum vreo 10 ani la un show de genu’ si a zis exact acelasi lucru. Ce mai, nu suntem noi făcuti pentru asta și punct.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 6. Hai că m-am râs bine ?????
  La mulți ani, fetiliiii!!!!!

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Diabolic, io m-am plâns. Se pune?
   Am adormit cu lacrimile pe față.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Elena, lacrimi de fericire, nu? ?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @diabolic, nu. Dă nervi :)))))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 7. Mare figură ești 🙂
  Mie nici măcar la domiciliu nu mi-ar ieși, poa’ să glăsuie și Joe Cocker în fundal. Sau ar ieși un desen animat ori o comedie pe cinste pentru că cel mai probabil aș izbucni în râs, iar eforturile domnului s-ar duce pe apa sâmbetei. Singura scăpare ar fi să aibă și el simțul umorului că cică s-au mai văzut și din ăștia ce râd, se zbenghuie și râd iar 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @lotusull, m-ai convins. Nu mai vreau nici eu acasă. De fapt, nu vreau să se “bălangăne” niciun barbat în fața mea. Vreau să stea “țeapăn”. ?

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 0

  • Ai grija Elena ce iti doresti.de ziua mea acum cativa ani eram racita cobza.si m au sunat niste prietene mai traznite ca vin la mine si ce sa aduca.eu nimic,ele nu se poate pe mine m a mancat undeva si am zis un stripper.peste cateva ore m am trezit cu zgomot pe scara blocului cu nebunele cu un tort si un nene despuiat imbracat in frisca.toate babele de pe scara cu ochii cat cepele sa vada unde merge nenea dezbracatul.(era sf lui noiembrie .despuiatul si datul cu frisca s a facut in scara blocului)…..asa ca dupa un dand de frisca si racita a trebuit sa spal casa scarii si apartamentul de frisca….aaa ca elena vezi mai bine sa mergi undeva de unde poti scapa mai usor fara sa te stie vecinii.pe mine 6 ani m au urmarit babele cu o privire de ciuda in ochi.

   Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 0

  • @Sorina, ????. Cat de tare! Ce prietrne mișto ai!
   pot să-ti dau numarul meu de telefon să-l dai la prietenele tale? Vine ziua mea și moldovencele mele se cam cotesc.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • Sigur Elena.sa ai mopul pregatit

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Pai nu vine striperul cu “mopul”????

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • Al meu nu a venit????????????

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Pai ai uitat sa-ti doresti si asta probabil :)))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 8. Azi dimineață, trecând pe lângă o florărie, privirea mi-a fost… răsfățată de o coadă de vreo 15 domni. 🙂 🙂
  Spectacolul vieții, că doar o dată pe an vezi așa ceva. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 0

 9. Acum înțelegeți voi de ce mă pregătesc eu pentru la vară, când, după ce arunc și restul de 21 de kilograme, voi pune în scenă un spectacol de striptease INCENDIAR???…:)
  Glumesc, evident…nu cu alea 21 de kile.

  În altă orinde de idei, prietneii mei revoltați că nu mă duc la striptease (de gagici)…că nu sunt bărbat, că pe ici și pe dincolo…le-am răspuns scurt: frate, nu mă duc să văd o fată care fute o barăde inox, oricât de frumoasă ar fi ea. Cu o femeie frumoasă prefer să ies în oraș, la cină sau la o cafea, să văd că am ce discuta, să simt fiorul ”vânătorii”. Aia vine lângă mine să ce??? Să-mi spună povestea vieții ei, sau cum? Pe bune?

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 0

 10. ? ????
  Lasă, lasă Elena. Știm, tu ești cu războiul mitologic nu cu lupte de scenă.
  Ah, ce am râs…. La mulți ani, femeie!

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Simona, și cu luptele corp la corp?. La mulți ani și ție, femeie!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 11. Morala ar fi ca e iesi mai castigat ca ospatar decat ca stripper? Cari chestii la mese si primesti bani.?
  In alta ordine de idei, as fi interesat de amestecul din pahar (ce, de unde, in ce proportie) fiindca, in ultima vreme, indiferent de stabilimentul in care am poposit, n-am reusit nici macar sa ma ametesc putin cu asa-zisa bautura alcoolica care se serveste. ?

  La multi ani!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Ionut, o să le rog pe prietenele mele moldovence să te contacteze. Sper să te gasească pregătit.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Elena, da, da, sunt interesat. De bautura respectiva, nu de moldovence.?

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Ionut, să înțeleg că citește soția pe aici, ha?
   La multi ani!

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Elena, alta intrebare?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

 12. Vai ce amintiri mi-ai evocat Elena?!
  Să-ți zic ca am avut hmmm plăcerea? să-l vad în acțiune pe piticul porno de care zici?
  Într-un an a plătit șeful pentru o seara pentru femei ( bine ca de atunci ne da banii în plic sa facem noi ce vrem?), asa dezgust am avut când am văzut spectacolul făcut de doamne altfel onorabile la vederea acestui …pitic, ca ma gândesc ca ele săracele chiar nu au parte de acțiune acasa?.
  El ca el, își făcea meseria asta am înțeles dar 100 de femei înghesuite sa vadă mai bine ringul și sa fie luate la mângâiat asta nu am înțeles.
  Eram 10 femei care nu participau la show și care se întrebau ce cauta acolo. Am depășit momentul cu gratie dar alta data nu mai merg la petreceri organizate numai cu femei….dezlănțuite.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • N-am fost curioasă să particip niciodată la așa ceva. Mă duce cu gândul la sclavagism, dar acele femei poate doar mimează veselia, nu crezi?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Mary M, jur că dacă-l mai văd pe Piticu’ porno vreodată în viața mea, o să-mi gasesc o fată de treabă cu care să traiesc până mor.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

 13. Și pentru voi toate doamnele cititoare,
  frumusețea la tinerețe se datorează naturii, frumusețea la bătrânețe se datorează femeii…. și bărbatului de lângă ea ?
  Sa fiți iubite și la multi ani!

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @La multi ani! De ziua noastră să ne bucurăm!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 14. Pfoa ?. Dupa asa experienta e de admirat ca inca mai esti interesata de striptease.
  Mie una nu mi-a placut niciodata, simt ca as ramane cu traume daca s-ar freca languros de mine o papusa masculina straina si penibila. Mi-ar invada la modul barbar spatiul personal.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Carmen, io zic merci că încă pot să mă uit la un bărbat gol fără să mă ia somnu’.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 15. Iata ce scriam anul trecut dupa o experienta asemanatoare:

  Aseară viața mi-a surâs. Am văzut noi tehnici de agățat, un transsexual cocoțat pe cele mai lungi cătălige posibile, dar cireașa după tort au pus-o ăia doi stripperi. Unu` era peruan, suplu, pielea aramie, iar celălalt nu știu și nici nu mai e relevant atâta timp cât natura l-a înzestrat la modul ăla. Și-a fluturat-o toată seara pe sub nasul nostru spre deliciul publicului feminin. Mai spre dimineață, când personalul era prins intro lâncezeală plăcută, a trecut la gesturi serioase: a urcat pe scenă vreo două don`soare. Uneia, peruanul i-a arătat pe sub bucata aia de pânză din față, cam pe unde ar putea ea localiza Peru ,iar unei blonde i-a explicat pe pipăite care e drumul mătăsii.

  După cum puteți trage și voi singuri concluzia, aș zice că aseară n-am avut timp să mă plictisesc.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @lectorarumana, ai avut noroc. Ăștia ai mei, 15 la număr, nu puteau arăta decât maxim “drumul oaselor”. Moarte, desigur?.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 16. @Elena P.La sala unde mai merg ocazional să îmi dezmortesc ciolanele bătrâne, printre toți umflatii și cefele late care de care mai narcisisti,ca stau mai mult in oglinda decat la aparate(urasc sportul numit culturism,eu merg sa dau la sac)sunt și doi striperi.Un cubanez și un negru.Înalți,bronzati,lucrați.Și cum pocneam eu sacul ăla,mă gândeam dacă ăștia are ce trebe sau sunt vai steaua lor,dacă mă înțelegi ce vreau să zic.
  Cum dușurile sunt la comun,am avut ocazia să aflu.Ai văzut vreodată fața copiilor la circ când văd prima dată o anaconda? Sau un șarpe boa?No,așa am rămas eu.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 1

  • @Paco, stai “umpic”, că acu’ nu mai scapi decât dacă îmi dai adresa sălii. Că io nu cred nimic până nu văd.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • Si mai exact unde e sala asta?asa de curiozitate….
   Ce zici Elena ?mergem la sala?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Sorina, deja i-am cerut adresa. Io “anacondă” n-am vazut în viața mea?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 17. Fetele, eu stau în Spania, am uitat să precizez.Dar am prieteni și în România deținători de animale din astea neveninoase.:))

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Paco, si ce? Crezi ca ne opresti acum din drum? Io-s cu valizele la usa deja.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • Sa nu pleci fara mine?????????

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Sorina, sunt in aeroport. Iau două bilete, da?
   Doar dus, că io nu ma mai intorc sigur :))

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Doar dus.asteapta ma ca acusi ajung

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 18. Vai de viața mea.M-a pus dracu sa deschid șlițul…..pardon cutia Pandorei, am vrut să zic..

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

 19. La mulți ani pentru toate femeile!!! Haioasă ca de obicei! Striptease ți-a trebuit…?

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Iulian, bine ai zis “ți-a trebuit”, că nu mai vreau nici bătută așa ceva.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 20. Cum se simt fetele mele de 8 Martie
  La mulți ani minunați, fetele mele dragi!

  Ne trezim dimineață cam năuce, cam buhăite și cam ciufulite, ca de obicei.
  Deodată, ca prin vis, ne aducem aminte ce zi este.
  E ziua mea! Ziua internațională.. a mea! Mondială! Interplanetară, interstelară, intergalactică și interurbană, ce pana mea, că nu mă doare tastatura!
  Simțim că mereu ar trebui să fie 8 Martie, pentru că ne simțim ca niște împărătese care ar trebui celebrate, canonizate, sanctificate și beatificate zilnic.
  Ne facem cafeaua și ne uităm puțin șui la cele doo cuburi de zahăr. Măcar azi ar fi trebuit să fie de aur. Să fie așa… special și aniversar! Eventual servite de un valet, pe o tavă de diamant. În fine..
  ***
  Ne îmbrăcăm să plecăm la muncă. Din păcate șefii noștri nu au înțeles cât de importantă este această zi și cât de importante suntem noi și insistă prostește să ne cheme la muncă.
  Niște idioți!
  Dacă mai este cineva cu noi în casă, se chinuie să ne convingă să nu plecăm îmbrăcate în crinoline și cu tiara pe cap, prin autobuze, că e pericol să ne ia salvarea. Fără succes.
  ***
  Ne suim în tramvai, unde pe unul din primele locuri din față, stă o mămăiță gârbovită. Ți se face milă tare. De ea, nu de tine. Împărătesele nu îmbătrânesc.
  Te uiți la băbuță cu drag și brusc te traversează un delir mesianico-vindecător. Te-ai duce la ea, i-ai pune mâna pe frunte și i-ai spune:
  -ridică-te și umblă, bre!.. da e problemă, că lumea e îngustă la mine. În plus, mamaie are un baston și noi ne învinețim imediat.
  Asta e, pierderea ei.
  ***
  Coborâm din tramvai și după câțiva pași, un polițist ne oprește să ne dea o pulă de frezie (în loc de un camion de trandafiri, așa cum am merita).
  -mulțumesc bunule și vajnicule domn, care ne aperi de infractori de ne dă borșul pe nas! (asta cu voce tare).
  În gând avem alt discurs:
  -în sfârșit ați înțeles, săracilor, cât de importante suntem. Suntem alfa și omega, suntem mama și tata la lucrurile importante și esențiale, il capo di tutti frutti! În genunchi, amărâților!
  Suntem Femei, cu F mare. Înainte de sufragete, eram femei cu f mic, dar odată cu dreptul de vot, s-a întâmplat ceva. Am înțeles. Am înțeles că fără noi n-ar mai răsări soarele, planeta ar sări de pe axul ei și ar bănănăi de-a-n pulea prin univers, s-ar întâmpla calamități de tot felul, ar eșua balenele, s-ar fute ecosistemul, ar lua-o razna flora și fauna, ce mai, nici nu vreau să mă gândesc!
  ***
  Bărbații ar duce-o rău de tot!
  S-ar frige cu supa și-ar muri, că nu le-am spus noi că e fierbinte.
  Ar pleca iarna de acasă în maiou, ar răci și ar muri, pentru că nu le-am spus noi că e frig.
  S-ar umple asociațiile alcoolicilor anonimi (și ar muri), pentru că nu le-am spus noi că nu e bine să bea.
  Ar crede veșnic că mamele lor (socroșeniile, cumarveni) sunt deștepte, dacă nu le-am spune noi că sunt proste. Și-ar muri…
  S-ar târî pe coate, nemâncați, nespălați, neîngrijiți, ne… în fine, ați prins ideea.
  .. Și-ar muri.
  Asta voiam să zic, că noi am înțeles!
  Voi când aveți de gând să înțelegeți, nu de alta, da poate ne enervăm într-o zi și..

  Vă pupă sora voastră!
  Haide palarevedere!

  Credit: https://www.facebook.com/Pagin%C4%83-vesel%C4%83-la-cap-Baran-Mihaela-488264301321389/

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

 21. Fetele,vedeți ce afirmații faceți cu bilet doar dus în Spania că este interpretabil. Și mai iau un minus de la vreun creștin ortodox cu putza mică,care crede că Doamne ferește mă ocup cu prostii pe aici.Spuneți și voi că veniți la un schimb de experiență.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Elena P pai mai ai timp si de altceva sau suni intr-una la clopotel?! :))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Anouk, zici că am Parkinson, să mor io. Bat într-una :))))). Băi, dar cred că e defect că mi vine nimeni ????

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Elena P , vezi ca in fata biroului este piticu` porno care tot sare si spune : sunt aici , stapana , sunt aici

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Shoric, m-ai înjurat rău. Să știi că și eu știu să înjur?.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Elena P , el tot intreaba saracu` daca vrei fanta sau cola si tu tot bati in clopotelu` ala 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

 22. Elena,trebuie sa-ti gasesti un regizor :))..!Toate intamplarile tale, din copilarie pana acum, merita vazute pe marele ecran :)) :)) :))!
  La multi ani!!

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Mary I, io le tot scriu p’aci. Poate mă remarcă careva :))))).
   La multi ani și ție!

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

 23. @Elena P.Permiți o povestioară mai șucară despre făcut filme?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Paco, bagă. Nu te rușina.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Se face că am un amic mai mitoman și narcisist de felul lui.Abonat la toale de firma,masini tip top.Așa pe la 1.90 ,destul de charismatic dar cu un subtil complex de inferioritate..Dar cam strâmb construit: adică are un spate in V invers ,șoldurile mai late decât spatele.Nu vreau să fiu răutăcios gratuit,dar am făcut înot și e chiar dezagreabil un bărbat cu V-ul invers.În sfârșit,omul avea o vorbă,, eu nu mă uit la filme porno,eu le fac”.Bun,Bun le faci,dar cu cine?Că nu prea auzeam ciripit de ,,păsărici”prin jurul lui.În schimb avea omul niște povești de pur și simplu îți venea să iei un cuțit și să te debarasezi pur și simplu de scarbavnicul mădular invartosat sau să o apuci pe calea călugăriei.Nu se mai oprea din povesti,una pe zi,pensiuni,hoteluri, femei fără număr.
   Dar cum se zice pe la noi că minciuna are picioare scurte, se face că ies la o cafea cu o fostă, o tipă de nota 11 cu coroniță, despre care Don Juan-ul mi-a povestit că a făcut cu ea patul daună totală. Și din vorbă în vorbă, să aflu că nu V-ul întors era problema complexului de inferioritate. Problema era una mai mică, extrem de mică. Atât de mică încât… nu mai zic nimic:)))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Paco, să înțeleg că avea “p”- ul întors, ha?
   Hahahahaha

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 24. La mulţi ani Doamnelor şi Domnişoarelor !
  Mi-am adus aminte de o celebră trupă de stripări, da da, Chippendales, aoleooo… Odată i-o arătat şi la tembelizor, asta era pe la o bucată de vreme după Revoluţie, cînd încă mai clocodea libera democraţie prin vene.
  Şi ce să vezi, încep să apară pe scenă nişte masculi feroce, curiozitate maximă, hai să vedem pînă unde merge libertetea !
  Chiar dacă sînt bărbat, fără să pot spune că m-ar atrage vreun ceva la vrun semen de acelaşi gen, pot să apreciez o constituţia solidă şi bine făcută, o poftă de viaţă şi mai puţin una pentru cele a căror zi le este dedicată ziua de azi(!), pot să spun deci că m-or impresionat. Sincronizaţi, îmbrăcaţi elegant, cu o mişcare scenică bine pusă la punct, pe o linie melodică aleasa cu grije.
  Doar faza cu plesnitul pantalonilor prinşi în capse o mai lăsat-o “liberă” să curgă, după care filmu s-o întrerupt brusc. Democraţie democraţie, dar şi democraţia asta are o limită. E totuşi tembeliziunea naţională.
  Multă vreme or mai circulat glume cu Cipendaleşii, una mai deochiată că alta.
  Acum, în articol am citit de “cei 15 fioroşi”, şi cu emoţie am intrat pe enterneţi ca să cot formaţia de care tocma am menţionat (pui doar un com în coadă şi dai enter!) şi i-am numărat !
  Pe bune că i-am numărat…
  M-am liniştit, erau 20. Pe site îs 20 de tipi, deci o fi vorba de alţii.
  Nici nu mă mir de interesul nemărginit faţă de acest gen de spectacole, nevoia de senzaţie e parcă din ce în ce mai mare.
  Şi parcă nesătulele sînt din ce în ce mai nesătule. Nu ma refer aici la “tăvăleală”, care dacă nesătule ar fi tăvălite ca lumea, nu le-ar mai fi poftă de pseudo-bijuterii fluturate pe scenă, aici este vorba de altceva, de ceva ce-mi scapă, cumva de o poftă vizuală de a videa ceva, ceva pe care ar vre să puie mina, dar să nu puie, să-ş imagineze cu ochii deschişi şi cu gura mare, zbierînd de plăcere, dar nu sîngurele, ci în plină atmosferă (super)excitată. O poftă nesătulă şi de nestăvilit, valuri dupe valuri de pohte ce nu pot fi satisfăcute nice de un regiment de cavalerie. Ceva le alimentează pofta asta… posibil energiile emanate din vro gaură neagră, de-i mai zice Black Holes…

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Sorin, nu erau Cipendaleșii. Erau altii, adunați, cred, de pe la vreun strung unde stăteau degeaba. Erau sculeri-matrițeri ceva…
   Dar, da, ai dreptate, femeile cu urletele lor fac tot spectacolul în astfel de momente.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 25. Ce mai este de spus… daca nu aveau nici “obiect” ce sa faci cu un striper din asta?! Bine ca ai adormit :))). La Multi Ani!

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Marius, să știi că a doua zi am fost fresh la birou. Nici nu ziceai că am “petrecut” toată noapte.

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 26. Nu pot să scriu printre sughițuri de râs decât:”ahahhahahahahahhaaai la multi ani, fatăh!”? restul ideilor s-au pierdut printre lacrimi și gândul la “striperii incendiari”???

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @kya, fatăăă hăiiiiii, m-ai molipsit. Rad ca muta la p… acum ????.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 27. cred ca ar fi costat la fel ca in locul spectacolului de fite sa fii platit cate unul autohton care vine acasa sau merge la hotel….nu danseaza ci trece direct la subiect…sau subiecte….erati mult mai castigate si financiar…si…de 8 ori Martie

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @sorin aurolacul, poti sa-mi amintesti asta la anu’ pe 7 martie?

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • pot sa iti reamintesc chiar personal in fiecare an pe 7 martie….eu vin cu vinul, tu dai inghetata…..pe 7 martie e fara floricele, fara petreceri fake….si fara obligatii….

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 28. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 11

  • @Elena, la halul în care scrii, nu avea cum să ţi se pară amuzant. Pentru că-ţi lipsește creierul. Csf, n-ai csf.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 29. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 0 Thumb down 7

 30. voi recomanda sotiei mele si prietenelor ei acest minunat articol, iar sotiei ii voi oferi eu acasa un numar de stripetase

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 31. Pingback: mihai vasilescu blog | Suntem călăii propriilor noastre vieți

 32. Acum câțiva ani am fost cu colegele de la muncă la un spectacol de genul ăsta. La un moment dat o colega de-a noastră a fost urcată pe scenă. Nu știu cum, prin ce magie, ca imi amintesc ca inițial ea nici nu a vrut să vină la spectacol. Ideea e ca a doua zi la muncă ne-a povestit că atunci când a coborât de pe scenă a simțit ceva in mână. O hârtie cu un număr de telefon ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 33. ???? săraca fată! Să te invit la ceva de băut? Fără bărbați cu platfus.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 34. La mulți ani!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.