5,769 cititori

Suferințele tânărului hipster

Mă rog, n-o să ma refer la hipsterii naturali, ăia born to be hipsters, ca să zic așa, ci la hipsterii wannabe, că ăștia-s predominanți. Din prima categorie am cunoscut prea puțini. Sunt mai rari decât părul pe broască.

Și ca să fie treaba treabă, o să le zic în deplină cunoștință de cauză, doar le-am încercat pe propria-mi piele, că de vreo doi ani tot experimentez cum e să fii aspirant la titlul de „hipster”.

E greu, frate, e foarte greu. În primul rând ai cam terminat-o cu hainele obișnuite. Dacă nu porți măcar un tricou funky, luat de la vreun magazin obscur second-hand sau lucrat manual de o frilensăriță care face haine din cozi de măceșe și le pictează cu rouă, n-ai făcut nimic. Te simți atât de mainstream, că nici nu-ți vine să mai ieși dimineața din casă. Mă rog, “dimineața” e un fel de-a spune, niciun hipster care se respectă nu se trezește înainte de doișpe. Oamenii liberi ai lumii libere nu suportă încorsetarea vreunui job cu program 9-18. Deci, cu hainele am lămurit-o. Eu mai apelam la un truc și stăteam seara câte două-trei ore în fața unui second-hand din cartier, cu speranța secretă că mă vede vreun cunoscut.

Ah, cât pe ce să uit de încălțari. Teneși, frate, dacă nu ești cu ei în picioare, indiferent de anotimp, ai pus-o, nu te mai crede nici dracu. Și vara mai e cum mai e (deși trebuie sa te descalți doar in locuri cu o densitatea a populației sub zona cea mai uscată a deșertului Gobi, că miroase cauciucul ăla încins într-un mare fel), dar să vedeti cum e iarna pe zăpadă sau la minus cinșpe grade. O bucurie, vă spun. Da’ n-ai ce face, dai înainte.

Apoi, ai cam terminat-o cu mersul la filme comerciale. E sub demnitatea oricărui hipster să-și cumpere bilet la producții din astea ordinare, cum ar fi comediile sau filmele de acțiune. N-ai să vezi. Dar dacă ești atât de slab psihic și vrei totuși să mergi la așa ceva, ar exista două soluții de compromis. Prima ar fi să faci cumva să ajungi la avanpremiera premierei avanpremierei, cu invitație personală, semnată de regizor, scenarist și producător, toți asigurându-te că vizionarea are loc doar pentru tine. Și a doua, te deghizezi. Oricum, ca să ți se ierte păcatele, timp de trei zile vei menționa în orice conversație că te grăbești acasă, să vezi pentru a treișpea oară “Călăuza” lui Tarkovski. Și sublinezi “a treișpea”.

Mda, să nu uit să zic de muzică. Pe mine, de exemplu, mă mai pune necuratul să ascult profm. Ori asta este ceva de neiertat. Ultima hipsteriță veritabilă care m-a auzit spunând asta, s-a uitat lung și trist la mine, apoi a rostit șoptit: “deci ești cocalar”. Na, spuneți și voi, puteam eu s-o contrazic? Nici n-aveam cum. Dacă nu asculți un radio online care difuzează doar grunge unplugged și muzică experimentală indie cu accente de jazz, mai bine nu deschizi discuția. Riști să fii lapidat.

Dragii mei, si-am ajuns la barba. Pentru că, desigur, n-ai cum să fii hipster (nici măcar wannabe) fără să ai acest “accesoriu” deosebit al înfățișarii. Pur și simplu n-ai cum, fără ea nu ești de-acolo. Ceea ce am și executat. Well, în naivitatea mea, credeam că e suficient să lași părul să crească și gata. Nimic mai greșit. Barba aia trebuie îngrijită, că altfel ajungi să arăți ca Tom Hanks în “Naufragiatul”.

În primul și în primul rând trebuie tunsă. Da, puteți să încercați cu un pieptene obișnuit și-o foarfecă normală, cum am făcut eu la prima tentativă. Wrong move. Când am terminat ziceai că am început brusc să năpârlesc. Dac-am văzut că nu ține șmecheria, am încercat cu mașina de tuns electrică. Am folosit și eu ce-aveam în casă, adică una pentru părul de pe cap. E un pic mai bine, dar nu e ce trebuie. În sensul că nu mi-a mai venit să râd când m-am văzut în oglindă, la final. N-ai cum, e absolut enervant să nu nimerești niciodată reglajul la dimensiunea pe care ți-ai dori-o. Pentru că accesoriile alea de plastic, care se montează pe cuțit, nu sunt ce trebuie. Trust me.

Total descurajat, mi-am cumpărat foarfecă de filat. Nu vreți sa știți ce e, chiar nu cred că vreți. O unealtă jumatate pieptene, jumătate foarfecă. N-am aruncat-o, da’ nici mult nu mai aveam. În cele din urmă m-am îndurat și mi-am luat o mașină electrică special pentru tuns barba. A fost okeish. Mai bine decât cea pentru părul de pe cap, dar tot nu e ce vreau eu. Ar fi fost foarte aproape, dar oricât aș chinui-o, rămân fire de păr pe care nu reușește să le taie și pe care trebuie să le iau la vânat cu foarfeca. Iar toată treaba asta durează de la o oră în sus. Mă plictisesc de îmi vine să mă urc pe pereți până-s mulțumit de rezultat. Și tot mai strâmb ușor din nas.

Eeeei, Dar toate aceste chinuri au luat sfârșit săptămâna asta. Săptămâna în care un înger din cer a coborât și mi-a demonstrat că minunile există și le poți găsi oricând în jurul tău, sub forma mașinii pentru tuns barba Babyliss Beard Designer. Care este doar denumirea de catalog pentru cea mai tare invenție a omenirii de la foc încoace. Fraților, s-a terminat cu piese de plastic detașabile, cu cuțitul care taie sau nu taie, șmecheria asta este automată total și are trei sistme de tăiere circulare. Pe scurt, ăla care a inventat-o pot să pun pariu că era bărbos și se săturase și el de improvizații. A reușit.

Băieți, hipsteri sau nehipsteri, dacă aveți barbă sau măcar vreun gând să vă lăsați, scula asta a fost creată de o mână divină exact în acest scop. Trebuie să mă credeți pe cuvânt, din prima clipă când te uiți la ea, înțelegi că așa trebuie să arate fericirea unui bărbos. Fetelor, dacă nu știați ce cadou să-i faceți bărbosului care vă luminează zilele (dar mai ales nopțile), acum știți. Cumpărați-i o minunăție din asta și o să vă mulțumească toată viața și dincolo de ea. N-am nicio îndoială.

Gata, atât am avut de zis. Să mai aud io pe cineva cum zice că e ușor să fii hipster.

mihai_vasilescu_hipster

75 de păreri la “Suferințele tânărului hipster

 1. Daca intrebai si tu, iti ziceam ca Rolls Royce-ul masinilor de tuns este Moser.Sunt si exclusiv pentru barba, gama Mini parca.Doar ca-s tare scumpe.
  In orice caz, briciul si pamatuful sunt lucruri sfinte la un barbat.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Batranu’, păi tocmai am întrebat. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Bătrânu` Am fost pe pagina ălora de la Moser! Chiar că-s scumpi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Is, da’ merita.Am un Moser Primat 1400, cand il pornesc suna ca si Mercedes Cobra.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Trist, foarte trist! Suferințele bătrânului Mihai! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @VictorR, man, eu întineresc. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Da, da! D-aia te vaiți tot reportajul ca o babă!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @VictorR, păi ABIA am început să întineresc. Mai am de așteptat.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @VictoR , atat o sa intinereasca Mihai pana o sa ajunga sa manance si o sa se cace in scutece exact ca un bebelus 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Shoric, da, dar la ora aia voi o să fiţi niște moși și babe. Muhahahaha. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 3. Bo$$, de erai frate cu mine si cu frate’miu, scapai de aceste probleme…desi nu e din Sevilla, omul face treaba buna…si pentru fratii lui, gratis.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Redoo, ia să mi-l prezinți. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 4. Deci sa-înțeleg că mașină de tuns barba ai, teniși ai, profm nu mai asculți, ești hipster! ???

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Este, este! Aseară era încălțat în teniși! A pus poze cu piciorușul lui fragil încălțat cu teneși albaștri! Și șoseta era gri!!!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @VictorR, șoseta era gri-petrol.?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • De fapt nici albastrul ăla nu era foarte albastru, da` tre` să fi fost hipster ca să fi știut exact nuanța!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Lidia, ascult profm, dar șșșt. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai! Săracule! N-ai CD player în mașină s-asculți exact ce se recomandă-n situații de genul ăsta?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 5. Nu mă pot pronunţa în legătură cu maşina de tuns, dar e greu să fii şi hipsteriţă. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 6. Tare rău descrierea asta! 😀

  “Tehnologie Sistem rotativ de 2 ori mai rapid
  Accesorii Dispozitiv de ras
  Indicator Indicator de incarcare
  Ghid de precizie Nu conteaza directia de crestere a parului”

  Prima și ultima sunt ori de noapte minții (sau poate un google translate, care ar fi varianta cea mai scuzabilă), ori pentru un stand-up comedy de bună calitate.

  Deci cum? “Tehnologie: Sistem rotativ de două ori mai rapid.” Mai rapid decât ce? Și ce treabă are sistemul rotativ cu descrierea unei tehnologii, oricare ar fi ea? Băieții care au scris asta au citit în DEX definiția cuvântului tehnologie? 🙂

  Iar dacă ghidul de precizie vrea să inducă ideea că precizia se măsoară în “nu contează direcția de creștere a părului”, atunci eu îmi las barbă până voi pleca pe plaiurile veșnice ale vânătorii! :))

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Gigi, n-ai barbă, este? Altfel ai fi știut cât CONTEAZĂ direcția de creștere a părului când folosești o mașină de tuns barba ordinară.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Nu asta era ideea, sunt convins că are importanță, de altfel și pe cap apar probleme la tuns cu mașina, cu direcția de creștere a părului (știi tu, la cei care au două “vârtejuri”, cum se zice prin popor).
   Ideea era despre ce legătură are precizia cu direcția și, în general, despre limba română folosită de băiatul care a conceput descrierea sculei. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Gigi, man, te legi de detalii. Treaba e că n-am avut sculă mai tare decât asta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai, cat de feminin a sunat asta??

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 7. Vreau să mă fac şi eu hipster, dar nu mă lasă armata…barbă nu pot sâ-mi las, că tre să fiu fresh ca un cur de bebe când mă duc la serviciu, teneşi nu pot să port, că cică nu putem purta “dăcât” bocanci, muzică nu am voie să ascult, filme nu pot să văd….sunt un suflet chinuit ?

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @diabolic Da` ”Marșul de întâmpinare nr. 2” sau ”Deșteptarea” ce sunt? Nu-s tot muzici și-alea? Teneșii la orele de pregătire fizică și tot așa. Te descurci tu cumva, man!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @VictorR, alea nu se pun; e ca şi cum ai asculta şi ” Presărați pe-a lor morminte…” ?
   P.s.: mai nou, pregătirea fzică o facem tot cu bocancii în picioare…să vezi ce mişto e să alergi 3-5 km cu 1,2kg la fiecare picior ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @diabolic 🙂 Dacă-l prindeai pe Chelaru când era el mamăl și tatăl armatei române puteai purta și tu o vreme barbă….Numa` că atunci nu era moda asta cu hipsteri 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @VictorR, l-am prins pe gen Stângaciu de la jandarmi……

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @diabolic Nu mai e cazul! Am trecut de 46 ani, așadar baremele pentru d-alde d-ăștia ca mine sunt subțirele rău de tot! 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @VictorR, sunt fix trcut de 40, aşa căăăăă……

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Probabil te-ai hipsterit prea mult într-o viaţă anterioară. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @GabiI, îţi dai seama ce mă așteaptă în următoarea?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @diabolic, iată o idee. Armata română ar trebui să aibă și câteva batalioane de hipsteri. Să-i arunce în lupta de idei aspiraţionale.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Frățică, batalioane zici? Cred că e suficientă o companie şi s-a terminat cu şmecheria, nu de alta, dar vor mobiliza in corpore toată suflarea hipsterească din țară; ce zic eu, din țară; din Europa…. ba chiar din lume ?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @diabolic, și vom fi cea mai tare forţă ideologică armată din lume. Să vezi operaţiuni de comando prin maieutică și puterea gândului.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Frățicăăă, nu e bineeee…însemnă că toți talibanii, isişii…etc, sunt hipsteri!.. bărbi au?, au!, teneşi au?, au!, fulare din față de masă au?, au!…..păi ce mai vrei?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @diabolic, ăia nu sunt hipsteri. Nu citește niciunul Orhan Pamuk.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 8. Aoleu, n-ai idee cât am râs. Mă doare burta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Marisa, de mine, mă? Nţţţ…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 9. Mihai, io la pretul asta zic: da-l în ceapa mă-sii de hipster.
  Daca vrea si insista totusi sa-mi lumineze zilele si noptile n-are decat sa si-o ia singur (la masina de tuns ma refer).

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Elena Aoliooo cât egoism! Unde e trăirea din versurile ”De Crăciun/ Ești mai bun/ Ești adevărat…” (sau ceva de genul…)? 😛

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @VictorR, in bunatatea (sau bunaciunea?) mea am ales ca de Craciun sa fiu doar adevarata. Ca bună sunt?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena Cred! Din poze așa se pare!!! 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @VictorR, sa ma vezi in realitate…?.
   Nu e o urare ????

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Vorba aia:de Crăciun fii mai bun…două zile trec repede.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @ Gabil, exact! Pana m-apuc sa ma fac buna si adevarata..ma prinde revelionul neimbracata si necoafata??.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Elena, doamne, câtă mercantilitate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai, da, bă, stiu. Sunt o nenorocita?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 10. Sufera baba la frumusete!
  Sa si-o mai ia si sexu’ tare in bot, acum stau si eu pe margine si pot rade in barba zicandu-mi: “mama, ce naspa a combinat asta esarfa cu geanta”. ?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @lectorarumana Deci această replică…. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @lectorarumana, ?????.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @lectorarumana, amatori. Eșarfa se combină ÎNTOTDEAUNA cu încălţările.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai, Mihai…. ???
   Cu încălțările se combina eșarfa, zici?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Marisa, absolutamente.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai, combinatoare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 11. @Elena Îndrăznesc o întrebare:
  Ce e, dacă nu-i urare
  E cumva amenințare?
  La Mulți Ani și la mai mare,
  Și mai tare
  Și mai ………….
  (a se completa, după dorință, pe linia punctată!)

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @VictorR, (poetule)pot completa in gand? Sau tre’ sa dau in scris.
   Daca alegi varianta in scris o sa rog pensionarii sa treaca cu fața la perete si pudicele sub plapuma. Cu draperiile trase si ochii inchisi.

   Nu te ameninț io pă tine?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Elena Suntem o țară liberă, așadar faci cum vrei! Da` io zic totuși să nu ții în tine, să nu crape naibii ceva pe-acolo, c-ar fi păcat! Noi cu cine ne mai duelăm p-ormă? Iar pensionarii…. nu de ei e vorba azi. Și pudicele nu intră ele pe-aici 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @VictorR, il vreau pe “Fane” cu “inghetata”.??

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 12. Tu? Hipster? Ascultand (a se citi balind) dupa muzica Deliei? Imposibil bo$$.
  Deci cum sa iti explic frumos ca sa intelegi ca nu ai sanse?
  Eu ca frilensaritza 100% care ma trezesc cand vrea neuronul meu, lucrez in ce cafenea e mai trendy la ora aia si pot sa ma imbrac cum vreau eu tot nu am pretentii din astea.
  Pai nu sunt ca ma pune al de jos sa ascult metal si rock de anii 80 si nici macar de pe vinyl, deci nu merge. Nu sunt ca in loc de conversi imi plac cizmele de piele (deci non eco bio, anti PETA) cu toc. Nu sunt ca beau ness din ala ordinar si cafea de la aparat in loc de kopi luwak. Nu sunt ca am lentile de contact in loc de ochelari cu rama groasa desi dioptriile de -6 mi-ar permite lejer. Nu pot sa fiu ca nu rezist la scriitori nordici obscuri, citesc numai tampenii business mainstream. Bicicleta n-am de la Pegas, am luat o nenorocire la reducere care e alba dar nu e fermecata. Ah da, si nici acum, in plin sezon si la rugamintile maica-mii de la Rm Valcea ( stii tu ca astea sunt insistente rau) nu imi pun si eu o palariuta sau ceva crosetat pe cap. Deeeci ne-am inteles ce greu e sa fii hipster chiar daca ai multe conditii prielnice? Hai te pup sa iti aduca mosu o tasca de hipster plina cu tutun de rulat.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @syl, n-ai citit cu atenţie. Am zis hipster wannabe. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 13. @Elena, înc-o glumă și gata, că vine nevastă-mea acasă și mă pune la muncă după ce-mi în prealabil jucăriile: tu crezi că numai un Fane există pe lumea asta? 😛

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @VictorR, si io m-apuc de treaba acum. Dar, iti raspund inainte de asta: sunt multi, dar ca Fane nu-i nimeni??. Reciteste povestea. O sa-mi dai dreptate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 14. De ce-mi place să-l citesc pe Mihai Vasilescu? Uite d-asta! Datorită unui text ca ăsta. Mai puțin ultimele trei paragrafe. Dar sper să mă ierte…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 15. Misto articolul!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 16. Care n-ai avut noroc de-o nevasta frizerita:))))))))))))).

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 17. 1. Fesul, 2. Pantalonii/blugi/ce-or fi ei, chinuiți, cu turul jos sau strâmți de zici că i-au furat iubitei/nevestei pantalonii cu chiloți cu tot, 3. Pulovere impletite de o culoare “hipsteriș”, 4. Geanta/rucsac/o chinuită de “manbag” mai ceva ca a mea, 5. Mustăți răsucite cu barbă stil “țapinar”, 6. Păr lăsat lung si legat intr-o coadă mică și chinuită sau stil mowhak cu “coama” linsă pă spate?…. Unde-am ajuns??? Aaaa daaaa!!! 7. Parfumul! Am trecut pe lângă un grup de…ce-si inchipuiau ei, ca oricum erau flecari ca un cârd de gâște pe râu și “elevați” ca miștocarii de pretutindeni(eram in selgros, raionul de fructe/legume și să știi tu că tot de “bucățele” vorbesc si ei? și nu de fructe?). Băbăiatule, atâtea parfumuri la un loc o faceau și pe Coco să moară de ciudă! Deh, hipsteri “de criză”. Nici hipsetreala nu mai e ce-a fost. Acum e ca-n bancul cu “Adam facut din lut, restul e made in china”. A la “china mall”.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 18. decat atat zic. Un aranjat de barba ii vreo pana in 20 de lei. Imparte 1200 la 20 si iti da numarul de iesiri la frizerie.

  Nici nu mai zic ca mai poti sa porti si discutii ca fetele..

  *evident, fiind vorba de hipsatareala nu te poti duce ca ultimu sarac la d-asta ieftine, tre sa mergi macar undeva unde sa dai 50 de lei pe aranjat barba, dat cu ceara, imparfumat, etc

  **eu aici ma duc la un turc sa ma tund si sa aranjez barba. Momentan, in contextul cu atentate si musulmani kebabi, mi-e putin teama cu barba mea de arabete

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @animal00, mi-ai luat vorba din gură, asta voiam să zic “să te bărbierești tu cu 20 de lei”. Iar la 50 de lei, am amortizat-o într-un an. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • in Bucale cu 30 lei ma tund si rad 😀

   aici ii 18E

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @animal00, deci tu o amortizezi mai repede.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 19. Ma trezesc intre 2 si 4pm, n-am fost angajat niciodata desi am 28 de ani, tenisi iarna am purtat ani buni prin liceu, barba nu-mi creste orice-as face, radio online ascult, desi nu stiu cat de obscur e (Digitally Imported), la film am fost o singura data si aveam 13 ani.

  Pe o scara de la 1 la 10, cat de hipster sunt si de ce crezi ca 8?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @alex, prea puţină informaţie, man. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Merçi de informatii!am un prieten care e la jumătatea drumului de hipster(de fapt,la nivelul aranjatul barbii?) ..îl pun sa citească ce ai scris,dupa aia, ca sa il ajutam, facem cheta sa ii luam masina de tuns!cam greu dupa cheltuielile de sărbători,dar strângem cureaua ca oricum nu e un must in vestimentatia actuala?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.