5,061 cititori

Graba strică treaba

Oare îl mai țineți voi minte pe Fane, cel cu “genunchele” sensibil? Am ceva vești noi despre el și mă gândeam să vi le dau și vouă. Scurt așa, pe repede înainte, că zilele astea am ceva treabă si o să intru mai rar pe aici. Așa cred, cel puțin.

Trecut-au anii și foștii colegi de facultate s-au regăsit de curând la nunta unuia dintre ei. Știți cum e, la din astea și la întâlnirile de X ani ce se mai revăd oamenii ca să facă din nou (pentru a câta oară) schimb de numere de telefon), să-și promită că de luni reiau relațiile (hai, bă, ce naiba, să ne-auzim și noi mai des) și să mai interacționeze din nou abia la următoarea nuntă sau peste încâ X ani de la terminarea facultății.

Dar am divagat, să revenim. Veselie mare, doar se strânsese din nou aproape toată gașca. Pupături, chiote, glume de autobază (tati, ți-a căzut părul sau ți l-a mâncat burta?… bine că esti tu deștept, nu vezi ce față ai cu ochelari?), d-astea. Până când la un moment dat se sesizează cineva:

-Frate, dar Fane unde e? Nu vine?!

Umeri ridicați. Nimeni nu știa nimic. Chiar, ce-o fi cu Fane de n-a venit? Și-au început miștourile de rigoare: “poate o fi obosit săracu’ de la atâta folosit mâna sau de la alergat după ceva parte femeiască, plus că nu și-a revenit de tot cu genunchiul”.

Numa’ că nu terminaseră bine, când și-a făcut apariția însuși Fane. Și nu numai că venise, dar era însoțit și de una bucată persoană de sex feminin care a făcut instant să se holbeze ochii tuturor bărbaților din încăpere. Ceva bun tare de tot, care mai părea și pe genul “easy slut” lejer. Fix cât să facă invidia să scormonească ca o gheară de foc prin inimile mascululilor. Beton armat!

Și-a-nceput nunta. Cu distracție, cu muzică, cu tot tacâmul. La un moment dat îl prinde lumea într-un colț pe Fane, singurel, fără escortă, și automat încep bătăile pe umăr, întrebările și glumele de golani:

-Bravo, frăciuc, bună achiziție. Noroc cu nunta asta, să ne mai clătim și noi ochii. Da’, ia zi, cum “performează” domnișoara? Că așa, din exterior, pare că se pricepe. Toate astea urmate de un clipit semi-libidinos din ochi.

Moment în care Fane al nostru face o față lungă, se uită uimit la interlocutori și apoi îi săgetează din vârful buzelor:

-Ho, mă, nebunilor! Ce-aveți? Nu se pune problema de așa ceva încă. Nu suntem decât de trei luni împreună.

Mai are rost să mai povestesc despre ce s-a râs pâna dimineață la nuntă?

mihai_vasilescu_uimire

22 de păreri la “Graba strică treaba

 1. Fane rulz babaiatule !! ce mai contează 3 luni de laba la atâția ani :)))

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 2. Pai baiatul asta, e claaaar ca e intruchiparea ratatului din comediile americane.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 3. Sa-i zica cineva lu Fane ca, desi treaba cu timpul si relativitatea este relativa, vremea p*** trece. Macar bancu cu timpu-l stie?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Io bancul cu timpul il stiu asa :
   Romanul catre ungur :
   -Pista, f#ti nu f#ti, vremea p#lii trece…
   Unguru catre vecin :
   -Deszyi, auzi ce spus roman la mine : f#uti nu f#uti vremea trece ma p#la!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 4. Uite… De așa ceva mi-era dor! Chestii amuzante si teme serioase scrise de tine si din când in când de către musafiri!
  Referitor la Fane… El ca el, da’ tipa… Chiar 3 luni fara nimic-nimic? ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 5. Fane strikes again ! ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 6. De moda veche Fane asta 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 7. Am un var cu care, la un moment dat, am locuit impreuna in acelasi apartament (din cauza de facultate). Avea o iubita pe vremea aia cu care s-a si insurat. Se tavaleau ca toti dracii. Cand au avut cununia civila, dupa petrecere ea s-a dus acasa la parintii ei. Toata lumea a ramas socata: pai cum fata? te-ai maritat si nu ramai sa dormi cu sotul tau? Raspunsul tatalui ei a fost: “Vrea sa se pastreze fata mare pana-n noaptea nuntii”. Fane asta cred ca e fracsu’…

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 8. Fane este un gentleman….acum, ma intreb daca a incercat si a fost refuzat sau dupa mintea lui 3 luni de relatie nu sunt indeajuns pt a a ajunge si la sex?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 9. Ori Fane are bani, iar tipa profita de ei si se “tavaleste” cu altii, ori ea are vreo problema, ca in filmul ala cu Rob Schneider, “Male Gigolo”(parca): un ochi de sticla, un picior de lemn, vreun sindrom gen Tourette etc. Sau Fane e un gentleman si nu se lauda cu “performantele”, preferand sa fie un discret de moda veche. ??

  Off-topic: Magarilor care suntem! Ati “gonit-o” pe duamna Vio!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Ionut: a plecat singura. Deh, opiniile diferite” doare”:))) Ma intreb oare daca si-ar face blog, si cititorii nu ar fi de acord cu parerea ei, cum ar gestiona situatia :)))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 8

  • @Cati, eeehhh, cum? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • N-am gonit-o, cum s-o gonim?Noi suntem misogini, gonim doar bunaciuni.E in firea noastra de porci!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

 10. Fane baiat finut, nu da din casa si nu se lauda:))) Prietenii radeau de el si el la randul {in gand } de prieteni:))) Smecher Fane.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 11. Despre Fane, numa’ de bine. Eu am altă durere, și nu de azi! Mihai, vorbește cu “tehnicul” tău, ca și ieri și azi, de pe laptop sau de pe mobil (nu importă) reușesc de-abia la 5-a sau a 6-a încercare să dau “like”!
  P.S. La Brașov nu mai plouă de 3 zile! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Da, de ieri merg foarte greu like-urile. Cred că e blestemul doamnelor care au probleme cu glanda.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 12. În ceea ce-l priveşte pe Fane, chiar, ce atâta grabă?!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 13. Am râs cu gura pââânăăă la cercei de “specimen” și chipul siderat pe care tre să-l fi avut in momentul “reacției”: “oooo vaaaiiii eeeeuuu??? Nuuuuu!!!!”??? toți avem câte-un “fane/fănica” ce se dă “fată mare și prețioasă” de care să ne hăhăim?? urât, urât, urât, nț, nț, nț?? dar ? din mine nu și nu???

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 14. Dom’ V, te rog io mult de tot, cand scrii d-astea, pune un antet “Celino, nu citi in timp ce mananci!!!!!” Acum rade tot birou’ de mine, ca fac smotru pe monitor, taste…..pluus tre sa refac niste hartii…… nu-i frumos, zau!!!!!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 15. Băi, da’ voi chiar numai la compatibilități vă gândiți! Fane gândește mai încet. ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 16. uite de-asta nu mă duc eu la nunți :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 17. ca banc, suna bine povestea ta. daaaaar…..daca-mi adie pe la tample/ureche/calcai, vreodata, despre fiul precum ca “sufla” ceva despre vreuna, fie ea stalp de biserica sau parasuta, il sucesc gatul! un barbat adevarat nu vorbeste! tace si face!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.