Un caz șocant s-a petrecut la un spital din Gura Humorului, săptămâna trecută. Îndrăgitul artist Michel Jackson a fost adus la spital de un cuplu de localnici.

Vă reamintesc faptul că, în iunie 2009, cântăreţul a murit în mod misterios. Cei doi moldoveni au declarat că au descoperit corpul artistului, în vârstă de 56 de ani, în apropierea localității lor. Artistul pop prezintă semne puternice de deshidratare și după 16 ore de somn și-a revenit. El a fost identificat după amprentele digitale.

Artistul nu a putut spune nimic autorităților pentru că suferă de amnezie retrogradă, boală apărută în urma unui stres puternic. Medicii au declarat că amnezia retrogradă este un mecanism inconștient de autoapărare. Cântăreţul este foarte slăbit și se pare că anumite zone ale creierului au suferit grave leziuni care au dus la această amnezie.

Medicii sunt optimiști în ceea ce privește recuperarea completă a artistului. Cu toate că au fost efectuate cercetări amănunţite privind presupusul său deces, autoritățile nu cunosc cauzele care au dus la dispariția lui.

Şi acum să-mi spuneţi voi care este deosebirea între ce am zis mai sus şi mizeria asta pe care au publicat-o cei de la efemeride? Pentru că doar am luat textul lor, am înlocuit “pilotul” cu “Michel Jackson” şi “Taiwan” cu “Gura Humorului”. În rest am scris exact acelaşi lucru, tot fără o sursă credibilă, tot fără un redactor care să semneze ştirea, tot fără nimic care să-mi susţină afirmaţiile. Lucru care, evident, nu a împiedicat 3300 de tâmpiţi să dea share.

Mă întreb oare cât de greu o fi, înainte de a-ţi spune “oaaau, ce tare, ia uite ce-au descoperit ăştia” şi să le împărtăşeşti repede prietenilor virtuali, să te întrebi de ce o ştire atât de importantă n-a ajuns pe niciunul dintre fluxurile de presă care contează? De ce doar cei de la efemeride.ro şi nişte site-uri de pe afară, gen “Libertatea” (am făcut eu research), au avut acces la ea? BBC-ul sau CNN-ul au reporteri bătuţi în cap, este?

Fucking hell, în ritmul ăsta nu numai ca nu ne mai facem bine, dar e din ce în ce mai rău!

mihai_vasilescu_michel_jackson_muraturi
Michel Jackson degustând murături puse de nevasta primarului din Gura Humorului

sursa foto