Cred că pe la începutul anilor ’90 am auzit prima oară de lipiciul „Moment”. Pe vremea aia încă mai veneau rușii să vândă produse în piețele din Vâlcea. Nu mai stiu ce porcărioară aveam de lipit și am coborât la un prieten să-mi dea un prenadez, clei sau ceva de genul. Și mi-a dat tubul ăla galben, pe care îl știți cu toții, pe care scria mare cu roșu „MOMEHT”. Cu chirilce, da, că doar era luat de la ruşii din piaţă. Ba, am mai primit şi recomandarea să am grijă cum îl folosesc că e puternic de-ţi lipești degetele cu el. Era.

A doua oară l-am reîntâlnit prin ’98-’99. Mi-au crăpat nu știu ce pastile de la blocul motor al mașinii pe care o hingheream pe vremea aia şi tâşnea afară tot lichidul de răcire. M-am dus la service-ul de cartier pe care-l am exact în faţa casei. S-au uitat băieţii ăia, s-au frecat în cap şi mi-au zis că sunt doar două soluţii: un bloc-motor nou sau să lipim pastilele. Cum prima mi se părea la fel de viabilă ca achiziţionarea unui Boeieng 747, le-am dat mână liberă la cârpeală. Au scos băietii un tub cu „Moment” şi mi-au lipit sărăciile alea de pastile de sunt convins că mai stau prinse şi în ziua de azi.

Ei bine, cred că de la poveştile astea două, am ramas setat pe „Moment”, pe care-l consider tătucul (că tot vorbeam de ruşi) a tot ce însemnă adezivi. Şi mă oftic că n-am prins promoţia pe care o au zilele astea, acum doi ani când am renovat prin casă. Păi la câte chestii de la ei am luat pentru „meşteri”, rupeam meniurile de la Mc în două, luam măcar de două ori premiul săptămânal de 500 de lei şi garantat mă alegeam cu ăla mare de 1000 de euro. Nu ştiţi despre ce vorbesc, nu? Ia fiţi atenţi aici, că poate aveţi gânduri mărețe de renovare, redecorare, zugrăveala sau altele de acelaşi gen şi vă pică la fix trebuşoara asta:

În perioada 15 iulie – 15 septembrie 2015, dacă achiziţionezi produse „Moment” de minimum 50 de lei şi înscrii bonul AICI, poţi câştiga unul dintre cele 6.300 pranzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro.

Toată gama de produse „Moment” şi regulamentul complet al promoţiei se găsesc pe www.lipesteorice.ro

Nu ştiu voi, dar eu sigur-sigur mă aleg măcar cu ceva de la Mc, pentru ca am vreo două-trei chestii de reparat prin casă. Ca să nu mai zic că am o presimţire şi despre un permiu d-ăsta săptămânal.

mihai_vasilescu_moment1