Băieţi, se apropie zilele fatidice de 1 şi 8 Martie. Nu v-aţi săturat să veniţi acasă cu aceleaşi cadouri lipsite de fantezie în fiecare an? Aceleaşi mărtişoare obosite, aceeaşi cutie de bomboane Raffaello, acelaşi buchet de flori pentru care v-aţi tocmit cu ţiganca din colţ, până vi le-a dat aproape moca, doar-doar scapă de gura voastră.

Ei bine, aveţi acum o oportunitate care apare o singură dată în viaţă: Sorin din Galaţi îsi vinde public fecioria. Dap, aţi înţeles bine, tânarul din video-ul de mai jos întâmpină ceva dificultăţi pe partea financiară şi a hotărât să scoată la vânzare ceea ce are el mai de preţ: prepuţu-i rămas neatins de vreo nevrednică reprezentantă a sexului frumos, dar înnobilat de la atâta auto-satisfacere. Sorinele tată, eşti unul dintre puţinii oameni din ţara asta, poate chiar din lume, care a reuşit să rămână fidel principiului ce spune: o pizdă futută, o labă pierdută. Felicitari!? Sau ceva.

Io zic că e lovitură. Nu vă mai căcaţi pe voi şi băgaţi mâna la buzunarul cu arici. Omu’ cere pe la 2000 de euro, da’ la foamea pe care o are, cred că va zice bogdaproste când o vedea 7000 de lei, cash. Păi vă uitaţi voi la banii ăştia? Mai contează suma asta când o să intraţi în casă cu ăsta micu’, Sorinel, frumos ambalat şi cu brebenelul legat cu fundă roşie, pe post de ofrandă pentru doamna inimii voastre? De-aia ziceam, să faceţi rezervarea din timp, ca să fiţi siguri ca nu se vinde trufandaua.

O singură chestie nu înteleg. De ce se lăcomeşte să-şi văndă o singură dată virginitatea pe o sumă relativ mare, cănd ar putea s-o comercializeze de nenumărate ori, pe sume mai mici? Serios vă spun, dacă-şi găseşte şi un peşte mai milos, care nu-l trage in piept şi nu-l pocneşte prea des, se umple de bani.

Ptiu, fir-ar a naibii de treabă, cum ştiu unii să facă bani. Mie de ce nu mi-o fi venit ideea asta?

https://www.youtube.com/watch?v=q9IuwleeCj0&w=640&h=360