Bine, umbrela poate să iasă din discuţie. Rămân doar cei doi tâmpiţi despre care vreau să vorbesc.

În ultima vreme (pentru că mă îndrept vertiginos către celebritate sau ceva) primesc mai multe cereri de prietenie sau ajung mai mulţi oameni pe pagina blogului. Şi am observat o chestie care mă scoate din ţâţâni: profilul de Facebook comun. Cred că ştiţi despre ce vorbesc. Este absolut imposibil să nu aveţi şi voi în liste măcar un profil care se numeşte ceva de genul „Mimi şi Titişor”. Iar în cover photo apar cei doi, ţinându-se straşnic in braţe, de zici că mai au un pic şi se sufocă. Bai, oameni buni, pentru ce morţii mă-sii ţi-ai face aşa ceva? Nu mă duce capul sa pricep.

Atât de lipsit de personalitate sa fii? Chiar atât de mult ţi s-a alterat ego-ul, încât să-ţi faci la comun o chestie care este mai mult decât personală? În cazul acesta nu văd de ce sa vă opriţi aici. Puteţi merge mai departe si treceţi la următorul nivel. Ce-ai zice ca ea să te ţină delicat de mână când te pişi? Ba, poate chiar de ţonţonel, ca să te ajute să nimereşti. Nu că ar fi o chestie tare, care v-ar întari relaţia? După care, puteţi experimenta cu acelaşi succes şi căcarea in doi. Da, fără îndoială, abia asta ar trebui să fie ceva deosebit care v-ar duce legătura de iubire pe culmi nemaivăzute. Ziceţi că nu? Păi să ştiţi ca pentru mine, din exterior, cam aşa se vede, ca si cum v-aţi căca în tandem, deşi nu vă vine să credeţi.

Atât de puţină încredere să ai în partenerul tău, încăt îţi faci o băşină de profil, doar ca să transmiţi clar: ăsta/asta din poză este al meu/a mea, luaţi ghearele de pe el/ea? Da, ştiu, sunt eu prost sau nebun şi nu înţeleg adevăratele sentimente. Când este atât de limpede că profilul vi l-aţi făcut comun, doar ca să arătati universului cum daţi pe afară de atâta iubire. D-apăi vreau să ştiţi că pentru noi toţi ceilalţi, oricum justificaţi voi, motivul pare exact cel pe care vi l-am spus: lipsa încrederii în cel pe care trâmbiţati că-l iubiţi. Ah, că nu recunoaşteţi chestia asta, nu mai este treaba mea. Minciunile vi le digeraţi singuri, la comun, că doar aşa vă place.

Bă, habar nu aveţi ce curios sunt de două chestii. Prima ar fi asta: daca scriu pe mesageria privată care dintre ei citeşte mesajul? Şi a doua. Ce mama dracului se întâmplă cu profilul, după ce doi din ăştia se despart. Cui rămâne? Se ceartă pe el? Îl utilizează cu rândul? Stă o săptămâna la unul si una la celălalt? Sau îl sterg in secunda doi? Nţţţ, după câta iubire fusese vârâtă cu de-a sila în el, parcă mă încearcă o lacrimă. De râs.

În încheiere, am o veste pentru voi: de fiecare dată când doi troglodiţi îşi fac profil de Facebook comun, un înger este sodomizat sălbatic cu o sageată de-ale lui Cupidon.

Am zis.

mihai_vasilescu_wc_cuplu