7 de păreri la “Disneyland in Rusia

 1. prea tare… sa te bata niste maimutoi..
  Off topic un pic
  Intr-o zi, un sofer de autobuz a mers ca de obicei la serviciu, si-a pornit bus-ul si a plecat pe traseu. Nimic deosebit la primele cateva statii, cativa oameni care-au urcat, cativa care-au coborat, si totul a fost ok.

  La urmatoarea statie, insa, un tip enorm a urcat in bus, cam 1,90m, cu constitutie de luptator categoria grea… s-a uitat spre sofer zicand: “Big John nu plateste!” si s-a asezat pe un scaun.

  V-am spus ca soferul avea cam 1,60m, era slabanog si genul de om bland?… Asa ca nu s-a certat cu Big John, dar nu i-a convenit chestia asta deloc.

  Urmatoarea zi se intampla acelasi lucru – Big John a urcat iar in bus, a spus tare ca el nu plateste si s-a asezat. Urmatoarea zi iarasi… si-n zilele urmatoare la fel… Pana cand soferul n-a mai rezistat, deja avea insomnii din cauza lui Big John care-si batea joc de el. Asa ca-ntr-un final, s-a inscris la niste cursuri de body-building, karate, judo si alte arte martiale.

  Dupa cateva luni, deja era foarte puternic, mai mult, devenise very confident. Asa ca, ziua urmatoare, cand Big John urca in bus si spuse “Big John nu plateste”, soferul s-a ridicat i-a aruncat o privire crunta si-a zbierat la el: “Si de ce nu?”

  Big John l-a privit foarte uimit si i-a replicat: “Big John are abonament”.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 2. :)))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. L-am văzut aseară, sper c-am trezit vreun vecin cu râsul meu. În cazul în care există neşansa de a nu fi reuşit, mai dau încă o dată la play.
  Cred că la noi i-ar face buzunare lui Mickey Mouse 🙁

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.