Adevarul este ca mereu am avut un al saselea simt pentru recunoscut „fetitele”, care s-au nascut din greseala in corp de baiat. Al dracului de m-am inselat vreodata. Nasul meu imi semnaleaza clar de tot cand cineva este de partea cealalta a baricadei. Da’ sa stiti ca devine din ce in ce mai greu. Aproape ca mai dau cate un rateu. Ori imbatranesc eu, ori e de vina moda din perioada asta. Serios, uitati-va un pic in jur. Din motive care imi scapa, de la adolescentii reali, pana la cei intarziati, este un must-have sa incerci sa te transformi intr-un androgin culeanu.

Si nu stiu cum naiba se face ca, odata cu hainele pe stil femeiesc, usor, usor se imprumuta si gesturile. Cred ca atunci cand te strang rau de tot blugii si tricoul iti dezgoleste trei sferturi din piept, incepi fara sa vrei, sa te transformi in gagica. Oare nu-i deranjeaza cand apar primele semne ca li se formeaza vaginul? De-aia va ziceam. Am inceput sa fiu indus in eroare de noii reprezentanti ai sexului „puternic”. Imi trebuie ceva mai mult timp ca sa ma lamuresc daca respectivul mananca, la prima intalnire, banana cu lingurita. 😉

Prin urmare io zic sa va faceti timp (trei minute) pentru piesa de mai jos. Va lamuriti instant ce si cum. E tare. Enjoy it!