1,788 cititori

Asa arata un viitor pedagog

Doamne fereste! Asa ceva… A avut de scris despre “o arta poetica”… Abia-si aminteste cum ii cheama pe respectivii poeti…iar raspunsul este EPIC. Va rog, savurati! Sa profitam din plin de BAC.

De la Arhi.

12 de păreri la “Asa arata un viitor pedagog

 1. Sa speram pentru viitorul tarii ca nu pedagog ci numai studenta la pedagogie, dupa care ii va fi mai usor sa-si gaseasca pe unul s-o intretina decat sa se chinuie piti cu salariul de profesoara.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @kalm-man, nici macar scenariul tau nu cred ca este viabil pentru ea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Este, am trecut prin destule pedagogiste sa pot jura cu mana pe inima ca e de ajuns sa fii cu mult sub media de IQ pe tara sa intrii acolo 🙁 iar in rest e dotata corespunzator sa prinda fraieri 😀

   De altfel cele care au terminat pedagogia putine au ramas in sistem dupa 2-3 ani, majoritatea s-au reprofilat, cand si pt posturi de secretara am vazut obligatoriu facultate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Câtă răutate! Fata avea emoții!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Cand am sustinut bacalaureatul (prin 2008) imi picase Harap-Alb… iar o colega era foarte fericita ca i-a “picat” poezia “Harap-Alb” – Mihai Eminescu… asa ca zau, nu ma mai surprinde absolut nimic! :)) A da, in prezent preda Limba si literatura in romana….. probabil duduia din video, i-a fost eleva 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 4. Avea emotii, exact cum a spus si Irina.
  Mari jmecheri mai suneti, superiori, de parca in liceu voi stiati exact ce vreti si cum vreti sa faceti. Sau, parca astazi suneti perfecti…
  Nu mi se pare nimic in neregula cu fata asta, este tanara, emotiva, lipsita de experienta. Voi mai tineti minte ce emotii am avut la bac? Daca la acele emotii adaugam si emotiile enorme ce vin de la faptul ca vorbesti in fata camerei de filmat a unei televiziuni nationale?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 5. @Preduca George… Cu mana pe inima pot spune, nu am avut emotii la bacalaureat si nici nopti nedormite, sau ganduri negre “ce ma fac daca pic, se termina viata pentru mine…”… Intr-adevar nu stiam de 10, nici n-a fost vreodata intentia mea, insa stiam ca pot lega 5 cuvinte si sa scriu corect gramatical, increzatoare in faptul ca nu am trecut prin scoala/liceu doar pentru pauze :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.