Sa mai stam conectati si la ce se intampla prin jur, zic eu. Sunt de ieri stirile, dar le-am ales pe spranceana, una si una:

Un luptator de la trupele speciale a ajuns la spital, dupa o actiune in forta. Barbatul a incercat sa sparga o usa cu umarul. (sursa)

Voi va dati seama cate filme cu Chichicean si Ciacnoris vazuse baiatu’ asta, politistul moldovean? De ani de zile avea parte numai de scandaluri cu betivi, femei batute si puradei muscati de javre. Iar ieri, in sfarsit a aparut oprtunitatea: mandat european de arestare. Cu droguri, cu tot tacamul. Pai nu lasa din mana cazul asta nici daca il suna Ministrul personal.

A fost primul care a intrat in casa urmaritului. Cand a auzit ca nu vrea sa deschida usa de la incaperea securizata, nici n-a mai stat pe ganduri:

– Ăi, pi dată să vă dați dioparte tăți! O riezolv ieu pi dânsa!

S-a dat in spate sa-si ia avant, exact cum vazuse el in „Razbunarea Dragonului”. Si cand a futut un umar la usa aia, a simtit pana in creier cum ii trozneste osul. De durere a lesinat si nu-si mai aminteste nimic. S-a trezit pe o targa la spital, la timp cat sa auda o asistenta cum spunea „pe Van Damme de acolo, il bagam in salonul cinci”.

mihai_vasilescu_usa

sursa foto

Incident dramatic in Bihor, unde un tanar de 15 ani a murit lovit de fulger. Vinovate sunt castile conectate la mobil. (sursa)

Sa mor eu daca pot sa cred ca pe bietul copil l-a traznit de la casti. Bine ca n-au descoperit ca asculta Rammstein si de la asta i se trage. Tranteau repede si un studiu despre efectele muzicii rock asupra fenomenelor electrice generate de fulgere. Si asta era. Pe bune, dar daca a fost din cauza ca avea smartphone cu Android? Mi se pare mai plauzibil. Eu in locul celor de la Apple, profitam de oportunitate si plateam un alt studiu care sa demonstreze ca probabilitatea de a fi lovit de un fulger, creste atunci cand folosesti Android sau orice altceva in fara de IOS.

Da’ poate avea copilul niste marunt in buzunar, sa-si ia de mancare. Sau vreo teava de metal sa se apere de caini. Sau pur si simplu era in camp deschis si l-ar fi lovit fulgerul indiferent ce facea el. Nu nene, fix de la casti i s-a tras.

 

Ca tot vorbeam de Apple. iPhone 6 iti va permite sa controlezi aparatura din locuinta. Viitorul telefon va avea NFC si softuri care ii permit sa interactioneze cu sistemele de securitate, cu luminile si cu aparatele electrocasnice. (sursa)

Era tot ce-mi doream. Daca se poate sa le usuram munca si hotilor sau hacker-ilor. Ca tot oameni sunt si ei saracii. Ce atata bataie de cap, cand le pot avea pe toate intr-un singur loc. Pentru femei se va vinde un model special iPhone6R, care va include posibilitatea de a fi violate oriunde si oricum. Va avea buton dedicat „rape me now” si in maxim un sfert de ora de la lansarea apelului ti se garanteaza penetrarea oriunde te-ai afla pe glob. Buna treaba.

mihai_vasilescu_rape

sursa foto

 

O minora din judetul Botosani (localitatea Flamanzi), in varsta de 14 ani, disparuta de acasa in urma cu o saptamana, a fost gasita ieri de politistii din Timis, pe raza orasului Deta. (sursa)

Ce inseamna progresul fratilor. Pentru cei care nu stiti, rascoala de la 1907 a plecat din Flamanzi, judetul Botosani. De la nemultumirile taranilor legate de pamant. Intre timp nu s-a schimbat mare lucru, legat de acest aspect. Adica pamant tot nu au, iar pe ala putin care este, de lucrat il lucreaza dracul. Ca taranii s-au mutat toti la carciuma.
Partea buna este ca a aparut internetul. De asta nu aveau cum sa se lipseasca. Pai sa indrazneasca cineva sa le taie accesul la facebook, sa te tii atunci din nou rascoala. In rest, stirea e corecta. Ai batrani erau la birt, a mica s-a plictisit si a intins-o sa-si dea check-in din Timisoara. Nu le-am vazut inca, dar sunt convins ca de pe drum a pus si doua-trei selfie-uri din lanul de rapita.

 

Hai ca v-am pus la curent cu noutatile. 🙂