Azi am să las aici un fel de concluzii pe care le-am tras după ce-am citit comentariile venite în urma textului de ieri. Și cele de pe blog și cele de pe Facebook. A fost jihad. Și-au urlat sărmanele chinuite de viață fericirea cât au putut de tare, doar-doar le aude cineva. M-am cutremurat și pe urmă am tras concluziile de mai jos:

Suntem cei mai mari maeștri în a băga căcatul sub covor pentru ca mai apoi să ne prefacem că nu pute nimic.

Dacă cineva totuși se împedică în covor și iese la iveală căcatul, ne uităm uimiți la el și întrebăm absolut nedumeriți: „oare cine l-o fi pus aici?„.

Procentul de 40% analfabeți funcțional este fals. În realitate lucrurile stau mult mai rău.

Proștii și analfabeții au convingeri de nezdruncinat.

Oamenii, mulți dintre ei femei, nu înțeleg cum funcționează un cuplu și nici nu vor să învețe. Pentru că nu-i interesează. Pe ei îi interesează doar să „dea bine” la lume;

Nu m-a înjurat niciun bărbat. Nici măcar ăia care n-au fost de acord cu ce-am scris.

Oamenii nu fac diferența între „nu sunt nefericit” și „sunt fericit”.

Oamenii au impresia că dacă mimează fericirea sunt fericiți.

Facebook-ul ne-a luat mințile. Dacă nu mimezi pe Facebook că ești fericit, nu exiști.

99,99% dintre cuplurile care și-au început relația în adolescență sunt niște cupluri fericite și împlinite. Ceilalți 0,01% n-au fost pe fază, dar sigur sunt fericiți și ei.

Oamenii, în special femeile, vorbesc în numele cuplului cu o ușurință dezarmantă și sunt extrem de siguri pe ce simte celălalt. Am citit de câteva zeci de ori acelasi laitmotiv: „suntem fericiți”. Pun pariu pe orice că n-au avut nici măcar o singură dată curiozitatea să-și întrebe partenerul „auzi, bă, tu ești fericit cu mine?”. Sunt fix aceiași oameni care rămân cu gura căscată când află c-au fost înșelați și se întreabă siderați: „oare ce-o fi văzut la aia/ăla?”.

Cu cât ești mai nesigură pe relația ta, cu atât trebuie să zbieri mai tare că ești fericită. Peste tot pe unde poți. Poate până la urmă poate te crede cineva.

Gizăs fucking craist!

mihai_vasilescu_nefericiti