E posibil ca ăștia să aibă ceva cu Nicușor al nostru. Dăduse cel mai frumos gol al turneului, era pus deja în ramă, ne mândream cu el, dar a durat doar o zi și-a urmat avalanșa de goluri mișto.

Practic, la aproape fiecare partidă s-au dat goluri care să rivalizeze cu al lui Stanciu. Ce-aveți, fraților cu el, goluri urâte nu mai știți să dați? Unde vă e pragmatismul? Unde e deviza „decât o bară frumoasă, mai bine un gol urât”?

Fix ca danezul ăsta, Hjulman, care a egalat la 1, cu o bară-gol, c-a vrut el să fie mai cu moț.

Dincolo de glumă, Danemarca nu putea fi decât ok după ce produsese somniferul ăla de meci cu Slovenia în prima etapă. Știi cum e, când vii de pe fundul văii, oriunde ai fi ești mai sus.

Dar azi au jucat cu totul altceva, azi au arătat că au pedigree de campioni. Golul de 1-1 a fost de pus în dicționare la expresia „nu l-a văzut venind”.

Dacă intra și șutul în vinclu al lui Højbjerg, din minutul 83, ce meci ar fi fost Anglia – Slovenia din ultima etapă.

Nu știu ce e cu Anglia. În prima repriză a jucat foarte slab. La noi, pe vremea „cooperativei”, pleca lumea de la stadion când vedea echipe jucând ca Anglia în prima repriză. „Hai să mergem, că ăștia sunt blat sau vor să schimbe antrenorul”.

Îi huiduiau pe jucători de câteva ori „bă, vă rupem picioarele când vă prindem” și plecau la bere.

În a doua repriză a fost și mai rău. Se întorceau ăia de la bere și-i scoteau cu parii de pe teren. Băi, nu știu, dacă vrei să-l schimbi pe Southgate nu e mai simplu s-o faci DUPĂ Euro? Numa’ zic.

Pe scurt, în două meciuri Anglia a produs fotbal doar cinșpe minute din primul.

P.S. Azi e prima zi când ambele meciuri ale aceleași grupe se termină cu același scor 1-1. Nu vreau să spun nimic cu asta, doar mă laud c-am observat.