Faza e așa. De fiecare dată când postez despre cum au ajuns Suzana și Vasile în viața mea, lumea se scurge pe parchet de încântare și de cât de norocos am fost.

Ideea e că norocul și-l mai face și omul, așa că puteți avea și voi oricând o Suzana sau un Vasile care vă vor răsplăti toată viața pentru că i-ați luat de pe străzi si i-ați lăsat sa vă devină stăpâni.

Uite, spre exemplu, domnișoara din imaginile de mai jos. Nu s-o numi ea Suzana, dar o cheamă la fel de frumos: Carolina. Are în jur de trei ani și și-ar dori ca pe următorii 15 să și-i petreacă lângă cineva care s-o scarpine pe burtică, s-o tragă de lăbuțe, pe scurt, lângă cineva care să-i facă toate chestiile alea pe care pisicile, în mărinimia lor, ne dau voie din când în când să le facem cu ele.

Marea problemă a Carolinei este că stă deja de 5 săptămâni într-o cușcă a unui cabinet veterinar. Prin urmare, în loc ca acum s-o scarpine cineva pe burtică, în loc sa se împleticească printre picioarele cuiva, îl loc să va sară în brațe când veniți de la muncă, e singură și tristă.

Din păcate, pe lângă tristețe și singurătate, statul într-o cușcă de la vet mai are un mare dezavantaj: costă destul de mult. Iar la ora asta costurile le suportă una dintre prietenele mele.

So, dacă există pe-aici cineva care se uită la pozele Carolinei și-și spune „Doamne, cât e de frumoasă, eu o vreau”, să dea un semn, ca să-l pun în legătură cu Adela. Adela fiind cea care plătește deja de cinci săptămâni pentru cazarea Carolinei la vet.

Știu, o să-mi spuneți că dacă tot e să vă luați pisică, mai bine vă luați una mică, un puiuț, că sunt așa simpatici până cresc. Da, nu vă pot contrazice, puiuții sunt extrem de simpatici, dar până cresc, până-i învățați ce au voie și ce nu, distrug cam tot ce prind prin jur. Pe când Carolina e gata crescută și educată, nu așteaptă decât un suflet lângă care să stea și să toarcă în serile alea lungi de iarnă care se apropie cu pași mai rapizi decât mi-aș dori.

So? Cineva pe-aici?

P.S. Să vă explic și câte like-uri o sa faceți după ce-o să începeți să postați poze cu Carolina? 😉