Auziți, voi cât dați lunar pe mâncarea și nisipul pentru pisici? Care aveți, desigur.

Că eu tocmai ce-am plătit 495 de lei și mi s-au tăiat un pic picioarele la casă când am văzut suma. Da, o să le ajungă o lună ce le-am luat, dar tot mi se pare extrem de mult.

Mai ales că eu cumpăr cam aceleași lucruri pentru mâțele mele, deci știu foarte bine că acum doi ani aș fi plătit maximum 250 de lei pentru aceleași chestii pe care le-am cumpărat azi.

Nu știu, poate e doar în capul meu, dar trăiesc cu impresia că hrana pentru animale este unul dintre lucrurile care s-au scumpit cel mai mult de când cu inflația asta. Mai mult chiar decât mâncarea pentru noi. Pur și simplu au explodat prețurile și nu înțeleg de ce.

De fapt, înțeleg, dar parcă nu-mi vine să cred că-și bat chiar așa joc de cei care au ales să îngrijească niște animale. 🙁

P.S. Am scris despre asta și în noiembrie anul trecut, pentru că atunci a fost prima oară când m-a izbit treaba asta. Ei bine, se pare că de-atunci s-a mai scumpit cu niște procente bune mâncarea pentru animale. Nu-mi dau seama unde se va ajunge în ritmul ăsta.