Auziți, am și eu o întrebare pentru voi. Ce-ați face dacă ați avea o mătușă sărită de pe fix care v-ar lăsa moștenire 10.000 de euro, dar cu condiția să nu-i folosiți decât pentru cumpărat băutură?

Pur și simplu să vă treziți într-o zi că vă sună un notar și vă comunică fix ce-am zis eu mai sus: felicitări, ați primit o moștenire de 10.000 de euro de la mătușa Rozalia. Doar că mătușa a lăsat clauză scrisă că nu puteți folosi banii decât pentru licori care să vă bucure în mod plăcut gâtlejul.

Ce-ați face? Ați refuza moștenirea? Sau ați accepta-o fiind convinși că aveți bani să vă cumpărați de băut toată viața?

Să știți că nu vă pun întâmplător această întrebare. V-o pun pentru că prietenii de la FineStore împlinesc în iunie 10 ani de existență și-i aniversează cu mare stil: 1111 SUPER PREMII în valoare totală de aproape 40.000 de euro.

Ia fiți atenți aici:

1️⃣ Marele premiu – 1 voucher de 10.000 euro (de-aici și întrebarea de mai sus);

2️⃣ 10 vouchere a câte 1.000 euro;

3️⃣ 100 vouchere a câte 100 euro;

4️⃣ 1000 sticle Grande Alberone Moscato Vino Spumante Dolce 0.75;

Cum puneți mâna pe premiile astea? Asta puteți să aflați în două feluri: dacă vă abonați la newsletter sau direct de pe site pe 1 iunie. În locul vostru aș alege varianta cu newsletter-ul pentru că vor fi extra-reduceri, pe email, pe toată perioada campaniei: 1-30 iunie.

❗ Sfat! Vedeți că mai multe comenzi înseamnă mai multe șanse de câștig. Prin urmare, în perioada acestei campanii poate faceți cumva și nu comandați toată băutura deodată, poate o împărțiți pe mai multe comenzi, să vă măriți șansele. Slavă Bărbosului, aveți de unde, sunt peste 4000 de băuturi care vor fi în promoție.

Apropo, dacă ați câștiga cei 10.000 de euro și ați vrea să sărbătoriți cu o băutură extrem de fină, pe care dintre cele de mai jos ați alege-o? Sfatul meu e să aruncați un ochi pe prețuri înainte să răspundeți:

➡️ Frapin Cuvee Rabelais;

➡️ Clase Azul Ultra;

➡️ Frapin Plume;

➡️ Matusalem Sublime;

➡️ Grosperrin Grande Champagne No 24;

După ce alegeți, să nu uitați să-mi răspundeți și mie la întrebarea de mai sus, cu moștenirea.

Până vine Marele Premiu, nu uitați că FineStore livrează rapid în toată țara, iar în București aveți și opțiune de livrare în trei ore.

Atât pentru azi.

sursa foto: freepik.com