Întrerupem programul obișnuit de duminica, pentru că am o rugăminte la voi.

Vă rog eu să citiți textul de mai jos și să-mi spuneți ce credeți despre ce scrie acolo.

Deși nu-mi stă în obicei, nu vreau să vă spun ce cred eu, că nu vreau să vă influențez în vreun fel. Mă ajutați să-mi spuneți cu cuvintele voastre ce credeți despre situația asta?

Iată:

Cum am învățat lecția de non-atașament de la o pisică?

Anul trecut când am ajuns pentru prima dată în Bali, am cerut într-o meditație să vină un suflet care să îmi țină companie, pentru că ecoul singurătății era puternic într-o casă mare.

La câteva zile distanță, pe terasa casei a apărut pisica Spotty, pe care am iubit-o de la prima vedere. Anul trecut a dormit cu mine, mi-a tors în brațe în timp ce am citit, am lucrat, am meditat, am scris. Tot timpul a stat lângă mine să-mi susțină procesul.

După cinci luni în care am fost conectate, eu am plecat din Bali și ea a rămas. Anul trecut am plâns când am plecat, gândindu-mă ca nu o voi mai vedea vreodată.

În ianuarie când m-am întors și am închiriat aceeași casă, Spotty era acolo. Mai înfometată ca deobicei și mai dornică de afecțiune.

Relația noastră a continuat la fel, cu afecțiune, iubire, și răsfăț. De fiecare dată când mi-a tors în brațe am simțit cum sunt iubită.

Într-o săptămână mă întorc în România și Spotty rămâne în Bali.

Am iubit-o mai puțin doar pentru că nu este a mea pentru totdeauna? Nu.

Sunt tristă că nu pot să o iau cu mine sau să o fac a mea? Nu, sunt recunoscătoare pentru toate momentele noastre de împreună.

Mulțumesc, Spotty, că m-ai învățat să dăruiesc iubire necondiționată.

Vă băgați să-mi ziceți păreri?

sursa foto: freepik.com