Nu mi-a plăcut niciodată omulețul ăsta care a graseiat anost pe la diverse televiziuni. Dar măcar până acum mi-a fost indiferentă persoana lui. Ceea ce n-aș mai putea spune după ce i-am văzut comentariul absolut halucinant de mai jos: „toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog 99%, asta-și doreau, să le mai și plesnești din când în când”.

Inițial, când am văzut postare pe subiect la colegul Petro, am crezut că e vreo chestie la mișto care se referă la niscaiva dedesubturi de așternut. Dar nu, nu este, după cum puteți constata și siguri.

Domnul Banciu este convins că femeile își doresc să fie bătute (mă rog, nu toate, doar 99% dintre ele), dar nu vor să și recunoască asta. Și când zic „bătute” am deplina proprietate a termenilor. Pentru că exact asta înseamnă, citez: „să-și dorească să le mai pleznești două-trei dosuri de palmă de să le lași late sau să le dai în fiecare seară numai la ficat” (pentru conformitate, aici aveți videoul în integralitatea lui, delirul începe de la minutul 31).

Domnule Banciu, ce voiam să vă transmit, pe lângă că eu n-am întâlnit în viața mea vreo femeie care să-și dorească dosurile alea de palmă peste față sau loviturile la ficat din prag de seară, faptul că le-ați întâlnit spune ceva despre dumneavoastră, nu despre ele. Asta, desigur, dacă le-ați întâlnit, pentru că bănuiala mea este că masturbarea nu se pune ca femeie.

Și mai am o curiozitate, de unde știți că alea 99% dintre femeile din viața dumneavoastră își doreau cu ardoare să fie „plesnite peste față la sau lovite la ficat”? Vă spuneau ele sau descopereați singur ce le place?

Gizăs fucking craist!