Dacă tot vine weekendul, vă las aici o sugestie pentru ce-ați putea să faceți prima oară când aveți la dispoziție o oră și șaisprezece minute. Sunt doar patru pași simpli:

👉 Intrați pe Netflix

👉 Căutați „Mo” (doar Mo, ăsta e titlul)

👉 Dați play

👉 Atât

Băi, știu că sunteți mulți pe aici care nu vă omorâți după filme românești, c-am mai vorbit despre asta, dar acest film este pur si simplu demențial. La mine a intrat direct în top trei filme românești ever.

Și țineți cont că zic asta deși nu sunt un mare admirator al actriței Dana Rogoz. N-am nimic personal cu ea, pur și simplu nu suntem pe aceeași lungime de undă. Dar în Mo pur și simplu nu ai ce să-i reproșezi. Nici ei, nici Mădălinei Craiu, tipa care face celălalt rol feminin. Iar Răzvan Vasilescu este pur și simplu fenomenal, este Dum-ne-zeu.

Uitați-vă la filmul ăsta. Io i-am dat play așa la întâmplare, n-auzisem de el, m-am trezit că mi-l recomandă Netflix-ul și, pe măsură ce curgea, nu-mi venea să cred cât pot fi de buni oamenii ăia trei.

Încă ceva ca să vă conving ce pierdeți dacă nu-l vedeți. Sunt extrem de critic și exigent cu filmele românești și mai și plec de la premisa că n-am cum să văd nimic bun. Că m-am ars de prea multe ori, nu de alta. De-aia la primul dialog sau prima scenă care-mi pute a fals și nenatural, ridic o sprânceană. La al doilea dialog sau a doua scenă, deja am închis filmul, e clar că așa va fi până la final.

Știți că asta e boala scenariștilor și regizorilor români, da? Vorbesc personajele lor cum nu vorbește nimeni niciodată în viața reală, iar eu n-am nervii necesari să mă uit la așa ceva. Idem procedez și cu filmele de artă, că nu mai suport arta scrâșnită cu forța printre dinți. Dar nu e cazul la Mo care curge firesc, îi crezi pe oamenii ăia de la început până la sfârșit. Poate, finalul e un pic exagerat, dar e de înțeles, nu văd ce alt sfârșit i-ar fi putut găsi.

Dacă vă uitați, să-mi ziceți și mie dacă am avut dreptate sau aberez, pls.