Șiii s-a executat și prima glumă răsuflată cu mini-fashionistele.

M-au rugat să le pun un film despre care le-am povestit mai demult, dar nu-mi aminteam neam despre ce film de e vorba. Așa că-mi tot dădeau detalii, până o aud pe una dintre ele:

– Ăla cu micuța…

Dar n-am mai apucat să aflu continuarea. De undeva din negura cortexului meu, a ieșit brusc la suprafață și-am dat pe gură până s-apuc să mai gândesc:

– Micuța Mu Chin Chai?

Maică-sa, care era la 50 de centimetri distanță, a făcut ochii în cap cât cepele alea bune, de apă, după care a început să râdă. Râdea și scotea flăcări pe ochi, semn c-o să-mi iasă pe nas gluma asta. Important e că totuși râdea, poate scap.

Doar fetele se uitau dezorientate, când la mine când la ea, fără să înțeleagă de unde veselia asta subită. Tot maică-sa le-a scos din impas, cu traducerea fonetică:

– Muci în ceai.

N-aveți nici cea mai vagă idee în ce hal au putut să se tăvălească de râs la gluma asta pentru care golanii din cartierul copilăriei mele m-ar fi pus să sar la castană până se plictiseau.

După o vreme, am plecat de lângă ele, m-am mutat să lucrez în altă cameră, dar tot le mai auzeam cum puneau din când în când filmul pe pauză ca să chirăie amândouă: muci în ceeeaaai.

Ce pot să zic, a fost un succes total. Sunt un entertainer sau ceva. Follow me pentru când le-oi zice-o și p-aia cu șinele care trosnesc la curbă.

Altfel, că tot a venit primăvara cu mărțișoare și cu alaiul ei de flori, dacă aveți de gând să impresionați pe cineva, încercați sa nu folosiți tot glume din astea răsuflate. Zic că poate vă iese mai bine un cocktail făcut ca la carte, că n-aveți nevoie decât de niște Rom Havana Club, oleacă de Absolut și un shaker magic. Sau, mă rog, dacă aveți voi alte rețete, încercați-le, dar glumele lăsați-le în seama mea. Că se pare că mă pricep. 😊

Iar dacă nu vă iese cu impresionatul așa, natural, poate vă inspirați de la alconnaisseur-ul Alex care-și etalează calitățile de „mixolog” în încercarea de a-și impresiona iubita.

Mă rog, lui nu-i prea iese, după cum puteți vedea mai jos, dar vouă ar trebui să vă iasă. N-aveți nicio scuză dacă nu, când aveți toate ingredientele la un click distanță, pe site-ul eMAG.