9,429 cititori

Mișto

Cândva, într-o altă viață, doar mă bucuram singur când vedeam spoturi publicitare mișto. Mda, eu sunt unul dintre antipaticii ăia care nu schimba niciodată canalul la pauzele publicitare, motiv pentru prietenii mei să mă înjure cu abnegație de fiecare dată când ne nimeream în aceeași cameră, uitându-ne la vreun film. Știți, pe vremuri nu existau nici hbo, nici netflix, nici țeavă la internet, voiai nu voiai te cam uitai la ce găseai pe televiziuni.

Dar viața aia s-a dus și acum sunt într-o alta, una în care publicitatea e jobul meu de fiecare zi. Care e diferența? Well, păi acum, de fiecare dată când văd un spot publicitar bun, imediat după ce mă bucur, începe să mă roadă invidia ca o gheară-n gât. Și mă întreb retorico-filozofic: “bă, oare tu ai fi fost în stare să ai ideea asta vreodată?”. Și partea nasoală e că nu de fiecare dată răspunsul pe care mi-l dau îmi este și favorabil. În fine, să nu vă plictisesc inutil, astea sunt niște chestii pe care trebuie să le dezbat mai în amănunt cu mine însumi.

Ce voiam să zic, aveți mai jos două spoturi. Primul, făcut în România, cu bani puțini, și al doilea lucrat afară, pe bani mulți. La amândouă mai aveam un pic și mă ridicam în picioare să aplaud. După care, evident, a venit și întrebarea: bă, tu ai fi fost în stare să ai ideea asta vreodată? Încă nu mi-am răspuns, mi-am zis să mai amân un pic momentul.

Hai, bucurați-vă de două idei bune și de publicitate făcută cu creier și cu cojones.

Primul

Al doilea

143 de păreri la “Mișto

 1. Micutu cam parlit, mancare la casoleta, o arde academic la tv, lent in miscari…probabil fumat…cliseul clasic cu maieu..si brusc are nevoie de bani…
  Berea heineken…bunicica da pare ca nu prea e apreciata de nigari si japonezi. hai sa le dam si lor, sa penetram nisa.
  App de muste enervante…uite cum se face…fara credit
  https://youtu.be/ysvwk-5H8H8

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 5

  • @Redoo, boss, eu vorbeam strict de idei. Să omori muște cu teancul de bani sub tagline-ul “Viva, credit pentru ORICE” mi se pare pur și simplu GE-NI-AL (și să mai accepte și clientul ideea). iar la Haineken, eu n-am văzut nici negri nici japonezi, am văzut o idee beton și o execuție impecabilă. Plus un twist la care nu m-am așteptat nicio secundă.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • Eu vorbeam de subliminal…parca asta e ideea de baza in publicitate :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

  • @Redoo, subliminalul e so last year. Acu’ lucrăm cu proiecții astrale, boss.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

 2. Faină aia cu musca, nu mă aşteptam la aşa epilog. Seacă şi … cu sete! 😀

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Solandi, eu mă așteptam cam după prima fază să facă un credit pentru un plici (că scrie pe link că e vorba de credit Viva). La faza cu buda n-am înțeles însă de ce ”maxim”. La final am înțeles – pentru maximă satisfacție. :-))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 3. Pe primul l-am văzut zilele trecute. Demențial! Bine, și Micuțu îmi e simpatic rău. Despre Heineken ce să zic? Cred că la momentul ăsta este brandul cu cele mai spectaculoase reclame. Și emoționante până în măduva oaselor. Eu mă trezesc lăcrimând la ele.

  Pe vremea când lucram la “roșii” telecom înaintea fiecărei campanii noi ne adunam într-o sală unde ne prezentau următoarele reclame care urmau să apară la tv. Absolul de fiecare dată plecam cu sentimentul că toți colegii de la marketing ar trebui bătuți cu prosopul ud. Sau cu pietre. Sau dați afară. Oricum schingiuți. Pentru că și noi cei din sală ne simțeam maltratați.

  Orange-ul ne bătea la cwr detașat. Poate nu aveau cele mai reușite reclame (deși multe mă lăsau mută) dar aveau o coloană sonoră de mi se făcea părul măciucă.

  Lucrurile bune ies când ești pregătit să investești. Dacă nu faci asta, doar te cârpești și după aia plângi că “ce are ea și nu am eu”.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 0

  • Cinșpe kile în minus?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Adică 40? Nu e cam exagerat?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Lasă ca mai imbecile ca alea de la telekom sau cum naiba ii spune fostului Cosmote nu erau.Alea cu magenta cu.rului,si semnalul ala sonor sunt ….nu știu de ce,ma enervau la culme.Fondul ala liliachiu si toate ..brrrrrrrrrrrrrrrrrr
   Uite aici exemplu
   https://www.youtube.com/watch?v=uhEjxVSNpdo

   Astea doua sunt bune ca idee dar prea lungi pentru gustul meu,daca erau la tv schimbam programul la jumatea reclamei.Dar nu sunt in bransa,nu ,,consum” publicitate,creditele si berea nu sunt ceva interesant pt mine,asa ca nu-s relevant.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Mai bine părul măciucă decât măciuca-n păr .. foarfeca am vrut să zic 😃 … și DA, Orange rullz pă soundtrack … și acu’ mă trezesc cântând prin casă Frosty ză snoumen .. ta na naa năă nââ

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Habar, hahahaaaaa. Eu îmi fac părul cum vreau eu. Azi dimineață mi l-am aranjat puțin cu pilota. Copilul voia să-l duc la școală deși merge singur în fiecare zi. Când m-a văzut, mi-a zis: mama, mai bine stai acasă. Odihnește-te! Că ești în concediu.
   Păi nu-i el un drăgălaș?!

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • @Marius, mie de la rozalii mi-a plăcut doar aia cu “ia cere-mă tu”. Caut-o pe net. E mortală.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Nu mă pricep la reclame,vorbesc in calitate de tembel care schimba canalul când incep.Clipul cu copilul e ok dar daca-l decupezi nimic nu sugereaza că e vorba de telefonie,chestiile de dupa mi se par adaugate fortat.Repet,nu am nici o legatura cu astea,spun doar cum vad eu lucrurile.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 4. Bune amândouă.
  La prima mă așteptam la ceva medicamente de cal mare. La doi, crecă toți microbiștii au pățit.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 5. Să luăm întâi minim un euromex ox treimiisiceva, ‘eftin la 45.000 lei,să analizam spoturile vreo douăjuna de zile si după 10 colocvii,să hotărâm dacă râdem toti la unison sau sa plangem.Să nu se trezească niste defecti/e să râdă sau să boceasca ca naspetii în târg.Să fie temeinic totu, zic.
  Mie mi-au plăcut,da’ nu poti să ai pretenții de la un țărănoi ca mine.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 6. Awwww, Andrea Pirlo ❤️❤️❤️❤️❤️

  Ai dreptate, ambele sunt excelente! Azi nu ne contrazicem! 😛

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 7. Păi Credit fără card dă credit ? Asta maxim e pentru neblogări 😋. Sunt și eu cârcotaș😁 Faină reclama. Mă bucur că-i românească 😜
  Aia cu berea nu m-o impresionat. Îmi stă gândul tot la tapstereală ☺.Aveau una în trecut mult mai faină(cea cu prietenia).

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Adevărul e că a bea berea din sticlă, pahar sau halbă mie mi se pare desuet. Dacă tapstereală nu e, bere nu e 😛

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • http://imgur.com/a/gqri4Uw BlogoBere 😋
   În încercarea de a găsi berea minune … ui’ peste ce am dat 😏
   Menționez că nu-s mare fan alcOol.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • O bere de 7,9 lei. Bine că nu e de 2 lei. 🙂
   Nici eu nu-s fan alcool în sine, dar sunt fan contexte/circumstanțe/ocazii în care beau alcool. Și prezentarea/modalitatea de servire a băuturii contează destul de mult. De-asta probabil m-am și băgat la discuțiile despre tapstereală, deși berea în sine era, este și va rămâne la nivel de ignore la mine, ca băutură. Cel puțin pe termen scurt și mediu.

   PS tu tot cauți Pilsner Urquell-ul prin magazine și nu-l găsești? E posibil să mă înșel, dar nu cred că e tipul de brand care să fie găsit momentan în astfel de locuri. Cel puțin așa mi se pare mie din poziționarea pe care am perceput-o.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Pilsner Urquell am văzut în cash&carry, posibil să fie și în hyper. Am încercat în market-uri, atâta tot. Ai văzut și a doua poză 😋. Era un C market.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Ha, ha, tare asta! Nu, am ieșit de-acolo cât de repede am putut.
   Procesul a fost următorul – am deschis poza, am văzut numele berii și am ieșit. După care am reintrat să văd cu ce pot face vreo glumă răutăcioasă. 🙂
   Ceea ce cred că o să-mi iasă pe nas azi. Vezi mai jos coalizare. Of.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 8. Foarte tare aia cu musca. Nu te aştepţi la aşa un final.
  Aia de la Heineken, ce să zici, reclamele lor sunt întotdeauna bune.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 9. Normal, doar pe budă poa’ să-ți vină ideile mărețe. Deci …

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 10. Deși nu sunt fan Micutzu, reclama e tare. Mă așteptam să se mute în altă casă sau să-și schimbe termopanele, ceva de genu’.
  Heineken e…Heineken. Ei și Carlsberg fac cam cele mai tari reclame la bere. Și e acolo legenda Pirlo, deci…..
  Mi-a adus aminte de meciul ăla la care am pierdut 5 goluri din 6 marcate.😂😂

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Ionuț, nici eu nu sunt fan Micutzu, dar spotul ăsta…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 11. Adică noi când dezbatem pe-aici, când punem și ne punem întrebări (chiar și nouă înșine, de foarte multe ori)…te plictisim?

  În fine, în general pe mine reclamele mă plictisesc, nu mă mai uit de ani buni la ele.
  Astea mi-au plăcut, dar mai mult mi-ar plăcea să compar brieful clientului cu rezultatul. Asta ca să înțeleg mai bine complicatul și interesantul drum de la brief, la idee, până la execuție. Asta probabil și din cauză că mi-am adus aminte ieri de frecușurile clienți-agenții de publicitate și din cauză că de multe ori, din antipatii personale ale celor implicați în proces, idei foarte bune au fost ucise din fașă.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 5

  • @Anduța, brieful pentru Haineken n-am de unde să-l știu. Dar cel pentru Viva înțeleg c-a fost fix așa:
   Client: Micutzule, te bagi să faci un spot pentru noi? N-avem brief, n-avem nimic, vii tu cu ideea și execuția.
   Micutzu: Gata, boss, facem.
   Și, da, s-a sărit orice agenție din ecuație.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Ha, tare. Mda, din păcate, anii de corporație și spălătura pe creier din anumite puncte de vedere și-au spus cuvântul și nu mi-a dat prin cap că se poate și așa.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 12. Eu vreau să știu de ce nu e Vasile în clipul cu musca?!

  Mi-au plăcut ambele, dar primul a fost super tare. Cred că la Heineken m-am obișnuit cu reclame mișto.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 13. De când am venit în București și mai săream gardul de la Academie, am fost unul dintre cei care mergea la “Noaptea devoratorilor de publicitate “. Cele mai tari reclame. Una mi-a rămas în cap. ..păcat ca nu o mai gasesc. Un copil întinde o bomboana unui pui de elefant și o retrage în ultimul moment. După ani, la o paradă, simte o trompa pe umăr. Întoarce capul și își haia una zdravănă peste muian. Am ras cu spume.
  Mai era și o alta fază. …Dacă o convingeai pe o demoazela sa te însoțească, aveai o noapte la dispoziție sa o vrajesti. Fain tare.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 14. Prima reclamă e foarte mișto, dar asta dacă ai răbdare să te uiți până la capăt. Am râs cu lacrimi de deznodământ.
  Heineken mereu are reclame emoționante în care chiar transmite ceva. Nă uit cu plăcere la fiecare reclama al lor, la fel si la reclamele cu Coca Cola.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Geniale! Atât de multe detalii mișto. Foarte foarte tari!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 15. @Mihai cand am vazut titlul articolului de azi, m-am gandit ca, in sfarsit, scrii un articol despre mine. Dar nu e despre mine nici acum… :/
  Despre cartofi ceva?

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Zic să nu exagerăm!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Elena, ce pot să zic mai mult decât că mănânc orez cu ceva verde și mă gândesc la sarmale și chiftele…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Cum naiba reuşeşti să pui parantezele alea cu copy/paste ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Shoric, nu asta e întrebarea. (Deși Marius are talent. La orice). Ci, cum naiba de nu reușești să pui un link?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Simplu.Am dat copy-paste ,am postat si comentariul n-a apărut să văd ca e pus link-ul aiurea.Și mă uitam și la o poză cu un cartof.Sau cartoafă.Cartoafă e femininul de la cartof,pentru cei ce nu înțeleg.Un fel de conopidă gratinată hipsterește.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @M&M,
   Și conopid e masculinul de la conopidă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Asta e de mare angajament ….

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Si care e femininul de la puț !!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Conopizd și fântână 😊, oare ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 16. Sunt la munca, si nu pot deschide filmuletele
  🙁

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Dă-ţi demisia. Băi, ce oameni răi, cum interzic ei accesul la informaţie. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 17. Daca se vorbeste in “proiectie” si de berea, bere, o prefer pe cea din Praga. Are zvac.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

  • @Ioana, de ce ai scris în aceeași propoziție și “berea” și “bere”?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Elena,
   Ai terminat cumva cu sarmalele şi chifteluţele de ai timp să zgândări cu furculiţa firavul comentariu al Ioanei? Eu mă retrag până începe să se umfle ca laptele ăla fermecat din poveste. Pe mâine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Solandi, nu, mă, dar eu când nu înțeleg ceva, întreb.

   P.S. N-ați vrea să știți câte întrebări aș vrea să vă pun zilnic.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Elena si eu vreau sa pun multe intrebari uneori, dar renunt. De exemplu, azi as fi intrebat cine sunt alea « alte 2 “personaje” », da’ tac ^^

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • I.T. și L.G., mno … că-s curios și degrabă întrebăgăcios și eu. Tăcerea e ca mierea, dulce dar te duce … cică curioșii mor fericiți 😊
   https://m.youtube.com/watch?v=u5ZWEOE8toQ

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @RAM,
   Când ai scris L.G. te-ai referit la mine? Da’ cu ce ți-am greșit, M.T.*? De ești în stare să mă arunci în colții @Faianțarului? 🙂

   * M.T. = Măria Ta

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 18. @Anduta,ieri m-am abținut su stoicism să îti comentez ceva.După 21 de comentarii am vazut că în sfărșit te-a luat somnul,am zis că e totuși în regulă.
  Acu ceva zile susțineai pe aici că personal îți e frică de o persoana care e dereglată psihic.Eu mă văd nevoit să recunosc că și mie a început să îmi fie frică.De tine.Dacă întămplător ne întălnim pe o stradă întunecată și ai o mănă la spate,în cazul în care nu reușesc să fug ,mă urc în primul copac și sun la 112.Omul lui bunul Dumnezeu,,viața în general e o înșiruire de lucruri în mare parte neprogramate,de surprize plăcute sau neplăcute.important e să înveți ceva din ele,nu să diseci la nesfărșit totul.O porție de ciorbă e gustoasă tocmai pentru că un bucătar priceput a știut să COMBINE niște ingrediente care luate separat sunt fie sărate,acre ,dulci sau iuți(am vrut să zic de tapster,dar mă abțin).
  un spot publicitar,o melodie ,un film are scopul de ați provoca niște stări,niste anghoase ,nisțe semne de înrebare ,o lacrimă ,un hohot de răs , dezgust ori indiferența.Astea sunt niște reacții normale.
  Eu vreau să îl cinosc pe Kusturica omul,nu pe Kusturica regizorul.Tu la o primă întălnire cu un tip î iceri să îți prezinte mormăntul bunicilor lui să te asiguri că au flori proaspete și lumănari aprinse ?

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • 1st,mann esti ok?Dacă da,mă bucur.
   Ca să scurm ca porcul, ( insert name here ),în 3,2,1,rafale,rafale.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Paco, îmi pare rău dacă asta îți inspir. Te-aș asigura că nu ai absolut niciun motiv să-ți fie frică de mine, dar probabil nu m-ai crede. Nu văd ce altceva aș putea să fac pentru tine decât ce am făcut deja, și anume să stau departe de comentariile tale.
   Deci practic tu-mi zici că-s nebună, dar la modul nasol. Nu sunt de acord cu tine, dar nici nu cred că am cum să te conving în vreun fel de contrariu și nici nu vreau măcar să încerc. După cum nici tu nu ai cum să mă convingi că scopul ciorbei e să fie gustoasă, că al spoturilor publicitare/melodiilor/filmelor este sa-mi provoace anumite stări sau că dacă ies cu Kusturica trebuie să cinstesc omul, nu regizorul. Te rog să încetezi să-mi spui tu ce ar trebui să fac sau să simt. Consider că nu ești deloc în măsură să faci aceste lucruri. Cel puțin nu în cazul meu.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 7

  • Așaaa..
   Că sunt în concediu și mă omoram cu niște sarmale.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Anduța: Hai s-o luăm și mai simplu: ți-au plăcut sau nu clipurile? Că io nu-s nici corporație și nici cu publicitatea n-am tangență. Și că mine sunt mulți pe aici așadar nu detaliile ne interesează ci impactul asupra noastră. Cu respect, Victor.
   P.S. Nici eu n-am văzut spoturile dar se rezolvă.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena P Clar .. îți iei medical săptămâna viitoare din cauza sarmalelor cu iz dă scandal virtual 😊
   Lăsând bâza … di ce ești în concediu? Dă studiu?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Victor, cu tot respectul, ”nu detaliile ne interesează. ci impactul asupra noastră”? Înțeleg ce vrei să spui, dar pe mine poate mă interesează și alte lucruri, nu doar ce vă interesează pe voi. Și, de vreme ce încă n-am primit încă regulamentul acela de funcționare clară a blogg-ului 🙂 , îmi rezerv dreptul să mă exprim după cum simt și consider potrivit și civilizat s-o fac. Ceea ce cred că faceți și voi, la rândul vostru, fără ca eu să vă fi zis vreodată ceva. Chiar dacă de multe ori și mie mi se pare că se spun lucruri complet neinteresante pentru mine, sau care nu-mi plac sau nu mă amuză.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Habar, cum di ce?! Ca să mă omor cu niște sarmale.

   Sau nu. M-am răzgândit.
   Mai bine spus: ca să studiez cum pot să mă omor cu niște sarmale.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Victore,
   Haidi, bre, mai suntem și noi atenți?! Că mă zăpăcești de tot.
   A scris mai sus că “astea mi-au plăcut, dar..”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Elena P dacă faci mai multe, toarnă câteva și pe “regulamentul dă funcționare” al blocului. Poate așa îi atrage CLAR atenția Anduței, când trece pe la avizier 😏😎
   Dacă tot o dă cu regulamentul, poate facem o ediție specială și il dăruim cu autograf cu tot.
   Care semnați ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Paco, auzi, lăsând-o pe @Anduța de-o parte, cum se prezintă situația la matale? Ești ok? Sau mai fugi de la tratament și te recuperează din cerveserie? 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Auz’, @Eleno, după ce te hotărăști ce și cum, nu vrei să le disecăm împreună? Pe sarmale, de ele zic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Didino, nu! Nu-mi permite religia să fac asta.
   Maxim pot să pun poze cu produsul finit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Iote-te la ea. MIȘTO piesa 😋
   De Coffee Shop – Sunnery James & Ryan Marciano Feat. Kes Kross ce zici ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @HabaRnaM E buna, se pastreaza, merci.
   Dar… pana pe 3 iulie 2019 nu ascult nimic altceva decat Ed Sheeran.
   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

   Intru in crazy hype oficial abia dupa ce iau bilet. Doamne-ajuta sa-mi vand rinichiul pana joia viitoare…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Pai decăt sa-ți vinzi rinichiul nu mai bine închiriezi…Măcar rămâi cu ea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 19. Anduta, no offence, am o întrebare: tu în viaţa reală vorbeşti aşa cum scrii aici?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Care-i problema cu scrisul ei ? Mie îmi place cum scrie. Că scrie mult … asta-i altă poveste. Îmi place și de senor Paco. Știe că puterea unui bărbat constă în a spune NU tentațiilor 😋
   Și eu m-am abținut vizavi de alte 2 “personaje”. Mă bazez pe Faianțar 😋.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Anduța,e bugetară,de aia e invidioasa pe tine.Tine-o tot așa.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • HabarNaM, nu înseamnă că am dreptate, dar comentariile Andutei sunt lungi şi sofisticate şi îmi dau senzaţia că tot timpul vrea să dovedească ceva esenţial, dar care mie îmi scapă.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Gabi, da. Și așa.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Sunt adepta ideii că mesajul e mai clar dacă e mai concis. Dar nu e problemă, citesc comentariile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • P.S. Mulţumesc că mi-ai răspuns.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Anduța,
   După cum cred că ți-ai dat seama, pe cititorii postărilor tale nu-i deranjează conținutul, nici exprimarea. Ci lungimea mesajelor. Aceeși idee sau poveste poate fi spusă cu mai puține cuvinte și totuși noi s-o înțelegem.

   Știi doar că aici sunt oameni foarte inteligenți, da? Ori, folosind cuvinte sau expresii redundante lungești postarea, jignești inteligența cititorilor și (cel mai grav) se pierde din esența mesajului.

   Exemplu: ”contexte/circumstanțe/ocazii ” – las-o, naibii, ”contexte” și gata, că pricepem 🙂

   P.S. Na, că m-ai făcut să scriu mult, of…

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 20. Cred ca aici trebuie aplaudat cu atat mai mult clipul vivacredit. Heineken are resurse infinite cand e vb de marketing.Am lucrat la in moment dat cu Heineken la o strategie de marketing digital pentru Sub-uri. Am avut emotii groaznice cand am vazut ca au armate intregi de mega-profesionisti la degetul mic: doctori in stiinte comportamentale, pragmatica, lingvistica care lucreaza cu tot atatia studenti pentru idei noi. In echipa mea aveam un tip cu 2 doctorate in “Game theory”. Cel mai productiv proiect din toata cariera mea. Birourile aveau la fiecare etaj cate in bar cu o multime din berile lor…pentru in boost de creativitate :))
  Am lucrat cu zeci si zeci de marci de renume dar nu am mai vazut asa profesionalism ca la ei.
  Asadar in mare bravo pt cel/ cea ce a lucrat clipul vivacredit- imi imaginez ca resursele financiare au fost reduse si compensate cu creieras.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Anduta ai mai sus un exemplu de comentariu de la @Ana HaGa care a primit de la mine un big like.Am aflat niște lucruri noi pentru mine,am apreciat o părere a unei persoane avizate,am citit rapid o postare clară cu subiect si predicat.
   Remarca vis a vis de persoana ta a venit după ce am recitit de trei ori această frază din comentaruiul tău ,,Astea mi-au plăcut, dar mai mult mi-ar plăcea să compar brieful clientului cu rezultatul. Asta ca să înțeleg mai bine complicatul și interesantul drum de la brief, la idee, până la execuție. Asta probabil și din cauză că mi-am adus aminte ieri de frecușurile clienți-agenții de publicitate și din cauză că de multe ori, din antipatii personale ale celor implicați în proces, idei foarte bune au fost ucise din fașă..:.”și brusc m-a lovit în moalele capului un gănd :frate tu cu Anduta nu vei avea nici o șansă să bei un pahar de vin.Pentru că trebuie să îti cumperi un teren,să faci rost de butași,să aștepți cățiva ani să dea rod,să îi culegi,să defriezi o pădure să ai lemn de butoaie,să construiești o pivniță,să angajezi un enolog,să mai stai cățiva ani,să iei legătura cu Ikea pentru mobilier,cu Swarovsky pentru niște pahare,să dai un avans la cel mai celebtru somelier.Si cel mai important,să nu uiți să zămbești cănd te va privii sec și îți va spune,,Imi pare rău.Eu nu obișnuiesc să beau vin roșu….Să îți explic de ce.Oricum de azi e week end,Avem timp.”

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Paco, așa-ți trebuie dacă vrei să bei vin. Doar știi că n-ai voie. Cu plăcere.
   PS am râs cu lacrimi, probabil ai dreptate, sunt nebună 😛 . Dar nu, nu-s deloc așa enervantă în realitate.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 21. Chestii care mi-au sarit in ochi (asa ca amator):

  *Clasica ciorba / scena cu mincarea din filmele romanesti
  *Cum aia a ma-sii musca respectiva nu lasa urme pe masa dupa ce e strivita??
  *Incearca sa lovesti cu un teanc de bani (nelegati) ceva…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @adib, șerif, și te mai întrebi de ce nu te cheamă lumea pe la petreceri.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Mihaie, dă-te naibii :)))))))))))!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Să spun drept, și mie mi-a sărit în ochi faza cu bucătăria și ciorba, dar m-am abținut să zic. Cred că special au gândit-o așa. Până la urmă, e ceea ce definește cinematografia noastră.😜😜😜 Aia sigur a venit de la Micutzu.😁

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @adib din cauza copacilor nu mai vezi padurea.. man
   @ionut ciorba nu sare…mai ales asta romaneasca care are sarea in ea…si piperul

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. @MV – defect profesional.. 😀 sa caut nod in papura.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Adică ești d’ăla de face coșuri din papură,trestie și răchită? Te rog să îmi explici ce profesie ai!
   Ps. Sper că nu ești soacră de profesie 😋

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @ Habar, e “client”. A spus clar că
   “defect profesional.. 😀 sa caut nod in papura”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 23. @Mishu că îți sunt dator cu un răspuns:
  Alcoolul a dispărut complet din peisaj ,făra a lăsa vreun semn al unei posibile date de revedere.Poate fi măine ,peste un an sau niciodată.Faptu că la terapia în grup participă oameni care au renunțat la consumul de alcool de aproape 10 ani mă pune un pic pe gănduri.Terapia se face inclusiv cu perechile noastre,dar separat.Nouă ni se explică că e greu,dar nici imposibil,totul e să vrei,lor li se spune adevărul făra perdea:că procesul e al dracului de greu și anevoios,că șansele de a recidiva sunt enorme chiar și după perioade lungi de abstinență.în cazul meu a fost nevoie să renunț la job,să renunț la anumite cercuri de prieteni și cunoștințe să îmi schimb anumite obișnuințe si metehene.Și nu în ultimul rănd să accept cu două cojones că sunt în grija cuiva.Primul șoc a fost în cadrul primei ședințe:mă așteptam la un grup de jonkii.Nimic mai eronat.În fața mea stăteau oameni căt de poate de normali,ba chiar un pic peste medie .Bine îmbrăcati,cu vocabular elevat,doamne extrem de cochete,domni foarte rafinați.Asa am aflat povești de oameni care au pierdut averi enorme,de oameni care nu au avut legături cu familiile timp de decenii,cu oameni care și-au văut nepoții prima dată la 18 ani,de oameni care au scăpat de patru scănduri la milimetru.Mai multe, la cerere.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Fă un articol, Paco.
   O să râzi poate, sau nu, dar uneori avem nevoie să ne luăm forța și din altă parte.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Exact! Și la cât pare de complexă problema, pot fi și două, trei…
   Iată, cerere există.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Paco, și eu zic c-ar cam fi cazul să te pui pe scris.
   Și dacă te pui pe treabă, ca să mă scutești pe mine de un efort suplimentar și să nu pățești ce pățea @Elena, fă chestia asta: după fiecare semn de punctuație lasă spațiu. Adică așa (o să iau chiar de la tine): Bine îmbrăcati, cu vocabular elevat, doamne extrem de cochete, domni foarte rafinați. Asa am aflat povești de oameni care au pierdut averi enorme…
   Vezi ce aerisit arată textul așa?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Ca să nu existe dubii că nu lăsam spațiu după semn. Lăsam. Alta era teroarea. Nu scriam cu diacritice.
   Bine, asta nu era singura.

   Ca s-o scutez. @Paco, dacă vrei să te ajut cu ceva, informații, orice, spune-i lui Mihai.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Mă bag și eu în galerie, dacă-i loc. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Aș citi și io articol scris de Paco. Despre orice. Chiar și despre cum crește firu’ ierbii și mușchiu’ pă copac. 😂
   Tă pup, señor! O pup și pă Doamna, poate dă și dânsa ceva de haleus, că-n baza Elenei… aștept poza cu sarmalilii de mi s-a tocit unghia din gâți

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Vezi bă,de aia nu scriu eu nimic la tine.Scriu după telefon,îmi bat joc de lopetile mele care apasă cate două – trei taste odată.Pretenții din astea cu virgule care aerisesc.Dacă vreau să aerisesc,deschid fereastra.
   Iar la pc,scuzaț dar blogul vasilecian < dota 2.
   Paco,sunt mândru de tine mann.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @edelweiss, aiurea. Nu scrii pentru că ți-e lene, bă, d-aia.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Mă bag și eu în seamă datorită simpatiei ce o nutresc față de Paco😋eu și telefonul meu bușit.
   Senor Paco, lasă-i în plata cerului pe bezmeticii ăștia ce te îndeamnă la fel de fel de acțiuni internautice. Ascultă-ți inima dacă-i reală dorința de a scrie. Ce zice? Dacă zice că DA acceptă încurajările și îndrăznește. Sigur vor aprecia destui.
   Apropo: poți să enumeri 3 “chestii” care te făceau fericit/mulțumit în mod repetat când erai copil/pre adolescent ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 24. Mishu și probabil că tragi speranțe că după ce îți timit textul pe mail și tu răspuzi cu ,,Paco ce rahat mi-ai trimis.Pune măna și îl refă pănă măine că eu așă nu îl public” eu o să îți răspund cu un ,,Ok,Mihai acum mă apuc să îl refac.imi cer scuze.”….

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Paco, well… din păcate (pentru mine) nu prea fac asta. Dacă textul are potențial, dar nu-mi plac anumite chestii din el, mă pun eu și rescriu. Dacă e prost de tot, abia atunci zic “mizeria asta nu intră, găsește altceva”. @Elena, mint? Dar nu e cazul tău, am stabilit deja că mă interesează ce-ai de zis. Așa că tu scrie, de restul mă ocup eu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Paco, doar ce am scris că dacă ai nevoie de informații să mă cauți.

   Acum din culise. Mihai te va ajuta foarte mult. Fără să-ți dai seama și fără să ți-o spună. Vei vedea.
   Și da, dacă ți l-a dat înapoi atunci e grav. Adică n-a înțeles nimic din ceea ce ai scris. Îți dai seama?! Gezzz, tremur și acum. Am primit vreo câteva înapoi. Dar stai chill. Ține la înjurături😜.

   Dar pot să jur că nu va fi cazul tău. Ai o poveste foarte interesantă de spus.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Paco,

   mi-ar placea sa nu-ti scrii povestirea ca s-o „vinzi”, s-o cosmetizezi pe ici pe colo, pe unde-i cazul, s-o faci hazlie, sa iasa un fel de Trainspotting fara a fi fost vreunul si nici sub presiunea timpului, ci ca pentru tine, ca si cum ti-ai recunoaste tie anumite lucruri, nu ca si cum ni le-ai marturisi noua. Pentru ca-i la randul ei o lupta pe viata si pe moarte, e vorba de supravietuirea psihica a cuiva, traiul in deriva nu mai e viata. N-o scrie pentru noi, scri-o pentru tine in primul rand. Multi nu avem vreo destinatie precisa in cap si asta ne face sa suferim, tu pentru moment pari a avea una, sa revii macar la „normal”, orice ar insemna acesta. We are ready when you are, boss.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Pacoooo subscriu si eu la spusele lor .

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 25. Una dintre principalele surse de inspirațe s-a volatilizat.La prorpriu.Sau cel puțin acum asta e impresia.
  Sunt multe lucrururi amuzante.Dacă înainte un grup de engezi beți zgomotoși făceau gălăgie la masa alăturată,îi transmiteam Doamnei un ,,hold my beer,pănă merg să vad ce pwla mea e așa funny alături.”Acum e:,,eu mi-am terminat sucul.Tu mai ai? Dacă nu,mergem?Sunt cam zgomotoși băieții de la masa vecină…”Cică se numește responsabilitate…

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Paco,
   Hai, lasă, s-a volatilizat o sursă dar a apărut alta, cum ziceai mai sus (grupul). Nu căuta motive să NU scrii 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Paco, man…..mă omori. Dacă tot nu se întrevede o revenire a gradelor din pahar (că eu mă țin de promisiune) măcar cu ceva de citit delectează-ne!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 26. S-a dus din nou pe sulă topicul lui Mishu:)))).E prea devreme să o fac amuzantă și prea tărziu să fie extrem de serioasa.Unel răni sunt aproape vindecate ,altele abia acum apar.Doamna o numeste responsabilitate.De fapt e vorba de vulnerabitlitate.Te trezești
  peste noapte expus și foarte vulnerabil.Ai rămas brusc făra poțiunea magică care te făcea destept,frumos,puternic ,hazliu,fermecător,nemuritor chiar(lasă-mă pe mine să îți arăt,tu habar nu ai cum se conduce.Vă sună cunoscut_?)Și cel mai important.E greu să nu sune a sfat,a manifest.Oricănd o poți lua elegant peste flit de la un nene care îți aruncă un elegant băi nene eu m-am lăsat singur de băut acu trizeci de ani fără ajutor și nu m-am bătut cu cărămida în pieptTu o arzi poetic după trei săptămăni?Hai sictir.
  .Funny facts:un nene a reușit să se abțină de la alcool un an de zile.Ca să sărbătorească reușita și-a invitat toți prietenii la un chef.A sfărșit mort de beat…..

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @paco nu ceda…dependenta de orice compus chimic e apa de ploaie, pe langa dependenta de blog-text.
   Asta nu se mai trateaza cu nimic.
   Baietii incep “soft” cu “scrie ce iti trece prin cap ca ai talent”, dupa care urmeaza ” ai talent dar gramatica are reguli”, apoi spatiu dupa virgula si text condensat pana la esenta esentei, adica o palinca fiarta de doua ori care nu mai are nici o legatura cu strugurele din care s-a nascut.
   @paco ramai natural, personal prefer lemnul cioplit brut fara lac sau aurolac.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Paco
   Și eu scriu de la o vreme mici chestii. Îi tot zic lui Mihai că i le trimit, dar le păstrez. Unele sunt foarte dark, altele prea pline de clișee, altele prea triste și cam multe din care trăznește o frustrare din aia gravă. Le bag sub zăvor. Le recitesc uneori și unele nici măcar nu mai par reale, aparțin unui trecut ce nu mă mai definește.
   Dar ce am observat după fiecare repriză de scris este că sunt mai liniștită, furia/frustrarea/entuziasmul se estompează si pot funcționa în parametri aproape normali. Pentru că asta e ce caut, să ies din stările extreme în care tot singură mă bag.
   Și acum sunt bezmetică, sunt în criză de timp, sunt obosită rău și fac ca toate visele. Am vrut sa fumez, dar sunt on mommy-duty. Am vrut să scriu, dar am 2450 măruntișuri de rezolvat până mâine. Așa că tot ce scriu acum sunt etichete cu numele fie-mii și i le lipesc pe jdemii de că.cățișuri pentru școală. E și asta o activitate de rutină care îmi mai temperează apucăturile.
   Ți-am scris ca să îmi dau reset. Mi-am dat. Mulțumesc!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Mann,am avut si eu în trecut episoade de băut crunt.Mă minteam că aveam motive.Problema a fost că deveneam extrem de agresiv cu destulă lume.Nu cu familia,nu cu cei apropiați.Treceam foarte ușor de la o stare de veselie,la una de agresivitate extremă.A fost greu să renunț?Normal că a fost.Dar eu am o ambiție dementa să mă inving pe mine.Nu am nici o compasiune fata de mine.Am renunțat la fumat la fel.In mintea mea dementă am considerat ca blogul lui nea Vasili a devenit o formă de dependență.A dus putina muncă de lămurire cu mine Vasili.Cred ca s-a închinat cu toate mâinile.Dar viermele a rămas.Când o să consider că sunt prea legat de blog,dispar.Orice formă de dependență este pentru mine ca legarea iobagului de glie.
   Singură dependență totală si divină care mă încântă că este acolo sunt copiii mei.
   Capul sus,gaseste calea si mergi pe ea.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 27. Să pomenesc de lucru’ dracu’n casa popii ? Or să mă abțin… sunt în drum spre cash&carry 😋
  Într-un final îmi îndeplinesc o dorință 🍺

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 28. @paco virgula spatiu, @edelweiss virgula spatiu, @vera virgula spatiu, cu prima ocazie fac cinste cu vin de buturuga la halba.

  Garantez ca dupa a treia halba devenim toti tipsteri cu si despre vin.

  Mai pe romaneste asa.

  Si daca ne apucam si de a patra halba o sa avem destul curaj sa incepem un scroll profund cu si despre textul @andutei.

  Sunte-ti minunati chiar daca @habarnam cine a pus @faianta..ru in crama

  @laura g si @elena p va rog sa gatiti zeama de varza dublu n concentrata pentru ca de dimineata

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Sorine,
   Io gătesc zeama de varză și o las pe @Elena să facă ciorba de potroace, că-i mai pricepută.

   Bine că n-ai cerut zacuscă, cică-i penurie 🙂
   https://imgur.com/a/Ud2BlAp

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Gospodina?Păi gospodinele nu stau pe grupuri ci in bucătărie:)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Eu fac sarmale. Și chifteluțe.

   Și știu și ce trebuie să mănânce un om după o beție. Dați-mi un aragaz și niște oale.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 29. Sunt ruptă de oboseală și am intrat doar ca să citesc ce a mai scris lumea pe aici. Am (re)descoperit cât e de “Mișto”.
  Mulțumesc, Mihai, pentru munca de lămurire dusă cu edelweiss. Eu nu-s dependentă de blog (încă), dar citesc cu mare plăcere comentariile și mă bucur când regăsesc în fiecare zi câțiva oameni aici.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 30. Ahap misto… Primul show de stand-up pe care l-am vazut a fost cu Micuțu’. La început era ok avea glume bune. De când s-a băgat cu Bendeac… a scăzut în ochii mei. Ideea genială nu am ce zice…
  Heineken bere bună, reclame super. Cea mai tare după mine a fost aia cu femeile ce urlau la pantofi și bărbații la bere. Dacă mă întrebi care este cea mai bună reclamă după părerea mea pe aceasta o am în gând!
  @Elena chiar sunt curios ce faci doar cu aragazul și cu oalele fără ingrediente!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Ce ai făcut cu All In care era băiat fin ? 🙂 Şi daaa, cea mai tare reclamă a lu’ heineken :
   https://www.youtube.com/watch?v=a-Sq9rP-e98
   PS. hai mă, Bendeac ca actor la teatru avea 2000 de lei net salariu, cam cu cât crezi că se alege un standuper după un spectacol cu 50-100 de plătitori ? Televiziunile plătesc bine, cred.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • L-o făcut animal nocturn 😋 Panter în romgleză. Ce? Nu’ma pă mine să mă pocească în feluri vegetalo-animalice. Se vede LauraG, a ? Ai vederea nocturnă activată? 😋
   Uăi Shoric cică porcu’ nu vede bine, dar are un gust deosebit … îi adevărat?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @HabaRnaM,
   Văd, văd, laser. Ce tot zici tu acolo cu vegetalo-anim? Io când am zis RAM m-am gândit la memoria RAM. Numa’ la rele ți-e mintea 🙂

   P.S. Lasă, mă, o să mă chinui să-ți scriu nick-ul. Să fii fericit 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • RAM în engleză parcă poate însemna și berbec. În română… până la urmă dacă eu consider că mă reprezintă HabaRnaM care-i baiu’? Nemulțumirea asta … uoff. Lenea să scrieți? Merge și inițiala H. Mă scuzi sunt praf de oboseală și mâine am o zi grea again 😊. Măcar zâmbesc că mi-am luat berea minune 😊 Deja mă gândesc la sarmalele Saftei … ăăa Elenei P. 😋. Am o poză mai veche și ..
   http://imgur.com/a/BhGewp3

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ce îți e și cu aksimet-ul ăsta … MV te rog șterge reply ăla 😁. Am înțeles cum funcționează. Noroc 😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Laura G no pain no gain 😎

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Habar,
   Nici prin cap nu mi-a trecut varianta în engleză (ram=berbec) că io gândesc în română. Iar în cel mai rău caz te-aș fi ”strigat” scorpion 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Shoric all in a fost rebranduit. A mai rămas doar in-ul din el. Am zis eu… Mor după reclama aia!
   Lui Bendeac nu am cum să nu îi recunosc meritele ca fiind o persoană inteligentă. Aș fi ipocrit dacă nu aș face-o! Totuși nu îmi place deoarece alege să promoveze prostia. Serialul ăla pe care îl are… mie cel puțin îmi insultă picul de inteligență pe care îl am. Ok prostia vinde, dar în cazul ăsta e dusă la extrem.
   Stand-uperii în România nu cred că au venituri atât de mari astfel încât să nu mai facă și altceva. Vezi Ciobanu – Kiss FM, Badea – Copacos… etc. Cu Micuțu e la fel. L-am perceput ca pe un tip inteligent. A scăzut în ochii mei când a asociat această inteligență cu prostia.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 31. Domnu’ @Mihai, boss, vreau sa te intreb si eu ceva, ca văz ca esti mai priceput in advertising d-asta: cine a facut reclama la radio la Unicredit, aia cu unicornul? E GE-NI-A-LA! Mor dupa ea!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 32. Din pacate, caut fisierul audio pese tot, asta cu unicornul de la UniCredit, si nu o gasesc!
  A gasit-o cineva?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.