Ia fiți atenți că v-am găsit de lucru pentru zilele următoare.

Mai țineți minte că nu de mult scriam pe-aici despre cum v-ați putea reorienta spre una dintre cele mai mișto meserii?

Well, cei de la Pilsner Urquell tocmai au trecut la nivelul următor în dezideratul lor de a găsi cetățeni cu abilități de tapster în România. Au lansat o aplicație cu ajutorul căreia o să-ți dai seama la marele fix dacă ai chemare pentru așa ceva sau dacă turnatul unei beri îți poate da cârcei la ambele mâini. Stați, nu strâmbați din nas că nu e o aplicație ca toate aplicațiile, asta promite să fie foarte fun. În sensul că nici nu trebuie s-o instalezi pe telefon, nici nu te joci cu ea la tine acasă, unde te pot admira doar familia și cele două mâțe, ci vei evolua la mall, boss, cu audiență, galerie, încurajări și tot tacâmul.

Acum să vă explic rapid cum . Păi primul pas e să vă salvați acest link. Al doilea ar fi să ajungeți în următoarele zile în Promenada Mall sau AFI Palace. Odată ajunși acolo, căutați panoul celor de la Pilsner Urquell (n-ar trebui să fie foarte complicat să-l găsiți, am o bănuiala că e un ecran uriaș lângă care deja s-a strâns multa lume), accesați linkul pe care v-am pus să-l slavați trei rânduri mai sus, după care vă conectați la ecranul uriaș lângă care tocmai ați adăstat.

De-aici încolo e doar distracție. Vă apare pe telefon un mâner din ăla de dozator de bere și trebuie să-l mânuiți cât mai cu dedicare și talent astfel încât să reușiți să umpleți halba de pe ecran. Dacă nimeriți ca un adevărat tapster cantitatea de bere și stratul de spumă, v-ați făcut cu un voucher pentru bere în centrul vechi, la Distrikt 42. Plus glorie și aplauzele emoționante ale audienței, desigur. Fix cum face Cismaru în videoul de mai jos, doar că pe el nu-l aplaudă nimeni. 🙂

Hai că nu sună rău deloc.

Să nu uit, mai jos aveți zilele și intervalele orare când puteți să vă testați abilitățile de tapster.

  • Promenada Mall: 19 – 21 septembrie, de la 12.00 la 15.00 și de la 17:00 la 19.00;
  • AFI Palace, la Cinema City, 17 – 30 septembrie – toată ziua;

Pe mine mă găsiți vineri, după ora 18.00, în Promenada, turnând halbă virtuală după halbă virtuală.