Mi-a ajuns zilele trecute în feed mizeria asta de text, preluat și tradus (cel mai probabil cu google translate) de pe undeva de afară. Și dacă tot mi-am pierdut trei minute din viață să-l citesc (pe care nu mi le mai dă nimeni înapoi), am zis să-l și analizez ca să fie treaba treabă. Mdeci, iată cam de ce crede autoarea că bărbații aleg femei plinuțe.

1. Mananca
Barbatilor le plac femeile sanatoase, care mananca si au grija de sanatatea lor. In plus, e un pic stanjenitor cand ies cu o femeie slaba la masa, care va invarti foile unei salate pe toate partile, facandu-se ca mai si mananca din cand in cand, in timp ce ei infuleca cu pofta din bunatatile pe care le-au comandat. Si mai stanjenitor e atunci cand ea isi termina salata in 10 minute, sfarsind ulterior uitandu-se la el infulecand cu pofta.

„Bărbaților le plac femeile sănătoase”. Nu știu cum să zic, dar „plinuță” și „sănătoasă” nu prea sunt compatibile. Să meargă plinuța și să-și facă niște analize complete, că s-ar putea să aibă niște surprize mari măcar în ceea ce privește glicemia sau trigliceridele. Ca să nu mai vorbim de ficat. În fine, nu degeaba suntem poporul care a inventat vestitele „grasă și frumoasă” și „ia cu pâine, ca să te saturi”.

În plus, constat că există și nițică discriminare aici. Adică de ce e de la sine înțeles că dacă sunt bărbat voi înfuleca ca porcu’?

2. Arata mai tinere
Putin mai multa grasime in corp vine cu avantajele ei. Ridurile nu se vor instala la fel de repede pe o femeie mai plinuta ca pe un slaba bat. Femeile mai plinute au pielea mai intinsa, si, prin urmare, arata mai tinere.

Asta cu plinuțele care arată mai tinere e oleacă dar oleacă de tot inexactă. Practic, nu arată mai tinere, doar că din cauza grăsimii nu-ți mai poți da seama dacă au 18 sau 35 de ani. Dacă nu mă credeți, dați o fugă la unul dintre liceele capitalei și-o să vedeți grămezi de adolescente care arată ca și cum s-ar apropia de sărbătorit două decenii de la terminarea facultății.

3. Fertilitate
Barbatii asociaza din cele mai vechi timpuri, soldurile pline ale unei femei si sanii mari cu fertilitatea. Chiar daca nu cauta pe moment o femeie alaturi de care sa faca copii, faptul ca un anumit tip de femeie ii inspira ideea de fertilitate, il va face mai dornic sa fie cu ea decat co o femeie foarte slaba.

Yup, exact așa. Se știe ca bărbații sunt niște indivizi foarte asumați care imediat ce cunosc o demoazelă se gândesc la câți copii i-ar turna respectivei.

4. Sunt mai rezistente in pat
Barbatii cred ca o femeie foarte slaba nu va rezista la anumite cerinte pe care le au ei in materie de sex. Femeile mai plinute insa par mai puternice, asadar barbatii cred ca au mai multe sanse ca fanteziile lor sa le fie indeplinite de o astfel de fata.

Ăsta e paragraful care m-a lămurit că tipa care a scris articolul e un bărbat virgin care-și imaginează că pentru sex e nevoie de o parteneră puternică și capabilă să reziste celor 14-15 ore în care o va poseda el sălbatic. Well…

5. Sunt mai putin „barbate” si mai mature
Multi barbati sunt de parere ca a te intalni cu o fata foarte slaba e ca si cum te-ai intalni cu un alt barbat. In plus, multi barbati asociaza femeile slabe cu o anumita lipsa de maturitate, in timp ce femeile cu forme ii duc cu gandul la figura materna, deci la o femeie matura si responsabila.

Băbăieți, ca să fie clar, dacă vreuna dintre femeile din viața mea mi-ar fi amintit măcar în treacăt de maică-mea, aș fi fugit mâncând pământul.

6. Frumusete clasica
De la vechile statui grecesti la statuile Renasterii, femeile erau infatisate ca avanf forme voluptuoase. Pe langa ideea de fertilitate pe care o inspirau aceste femei, ele le mai inspirau barbatilor ideea de femeie sanatoasa si bine hranita. S-a demonstrat ca in perioadele mai dificile din punct de vedere economic, barbatii au preferat femeile mai plinute, pentru ca in mintea lor acestea semnificau sanatatea si bunastarea.

Aham, dacă e să ne luăm după standardele de frumusețe din timpul Renașterii, ar cam trebui ca bărbații să fie scunzi, crăcănați, să poarte peruci și să facă baie de două ori pe an.

7. Fara vanatai
Un corp moale langa unul mai slabut nu va avea acelasi impact ca unul numai piele si os langa altul numai piele si os. Probabil ca o partida de sex langa doi astfel de indivizi se lasa cu o multime de vanatai. Asadar, barbatii mai slabi, vor prefera cu siguranta sa aiba langa ei o femeie mai plinuta…

Vă spun extrem de sincer că n-am priceput nimic din paragraful ăsta. Deci, cum? Te temi să nu faci vânătăi când te fuți? Când v-am zis că băiatul ăsta care a scris articolul a văzut pixdă numai la tv și pe net nu m-ați crezut.

Râdem-glumim dar articolele de genul ăsta sunt otravă curată. Însăși formularea „plinuță” este perversă și găsită special ca să lase loc oricărei interpretări. Cum definim „plinuță”? De la câte kilograme în sus ești plinuță și de la câte ești grasă? Iar femeile care citesc articolul cum își vor separa noțiunile în minte? Știi, când ești gras, nu prea recunoști că ești gras. Da, poate că ești un pic plinuț, dar asta e tot. Eu trecusem binișor de suta de kile, dar m-aș fi uitat cu nețarmurită uimire la tine dacă ai fi îndrăznit să-mi zici că-s gras. Eram doar mai împlinit așea.

De-aia zic că articolele de genul ăsta sunt otravă curată. Pentru că din cauza lor ne vom transforma într-o societate pe care political correctnessul o va face se se autocenzureze în permanență și ușor-ușor nici macar nu vom mai putea pronunța cuvântul „gras” fără să fim expuși oprobiului public. Cum ar fi ca de fiecare dată când vrei să spui „gras” sau grasă” să fii nevoit să zici „persoană care suferă de un dezechilibru emoțional și se alimentează compulsiv”? Well, mai e puțin și aici se va ajunge.

Și nu, nu e adevărat că bărbații preferă femeile plinuțe. Bărbații preferă fix ce le place lor, exact cum preferă și femeile.