6,990 cititori

Ce vor bărbații

Domnilor, v-ați grăbit ieri ca muta la lupă să vă dați cu părerea despre calitățile sexului frumos, când, pe lângă că nu era cazul, mai era și la mintea cocoșului că va urma o continuare dedicată delicatelor ființe care populează acest blog, ființe cunoscute îndeobște și sub banala denumire de „bărbați”. Pentru că da, azi ne vom apleca privirile de semi-zei asupra celor care au fost create doar pentru ca noi să avem tot timpul la îndemână un etalon de comparație care să ne arate cât suntem de buni, deștepți și frumoși. Am numit aici femeile, desigur.

So, acum vreau să v-aud. Acum vreau să văd cam cum se prezintă situația când masculul din voi iese la vânătoare și vrea să se întoarcă la peșteră cu ceva ce să poată fi consumat cu plăcere la o cină urmată de micul dejun.

Avem acum ocazia să le demonstrăm că nu suntem doar niște superficiali care nu se uită decât după cururi și țâțe. Mă rog, nu știu după ce vă uitați voi, dar vă dau în scris că în cazul meu contează mai mult cum se prezintă mâinile, gleznele și degetele de la picioare. Serios, poa’ să aibă căprioara ăle mai țâțe din lume și ăl mai cur bombat din Univers, dacă văd ieșind de sub rochiță o gleznă cât butucul ăla din twin peaks, am zis pas în secunda doi. La fel dacă se descalță și constat că dejtele de la picioare sunt rășchirate și au nefericita tendință să fugă care încotro. Despre cele de la mâini nici nu mai are rost să pomenesc, cred. Ca să nu mai zic și despre standardele mele absolut nerealiste referitoare la greutate. Știu, știu, sunt un individ superficial. Csf, ncsf.

De-aia zic, dacă în mine nu puteți avea o bază reală, demonstrați-le voi fetelor că suntem totuși niște ființe superioare și profunde care nu-și apleacă privirile spre chestii atât de lumești precum aspectul fizic, forma fundului, dimensiunile țâțelor sau kilogramele în exces și apreciază mult mai mult profunzimea spiritului și orizonturile largi ale minții.

Prin urmare, se dă următorul scenariu: ești în club (sau oriunde vrei tu, doar belșug de femei să fie în jur) și acasă te așteaptă un pat la fel de gol ca bugetul României sub guvernarea psd, iar tu ai cam avea chef să te joci de-a doctorul. Nu singur, ca de obicei, de data asta ai cam vrea cu o pacientă reală. Cum te orientezi spre norocoasa care te va însoți la cabinet să-i arăți stetoscopul? Adică te dai la oricine și te mulțumești cu ce pică sau ai niște standarde sub care nu poți să cobori? Desigur, excludem situația pur ipotetică în care ești beat rangă și tot ce contează este ca norocoasa să aibă două mâini, două picioare și să poată merge. Presupunem prin absurd că încă mai ai discernământ, spre ce te orientezi? A se consemna că odată ajunși acasă cu aleasa n-aveți voie să folosiți pungi.

Dar dacă ai avea chef să populezi hogeacul în care-ți faci veacul pentru o perioadă mai lungă de timp? Gen, ți-a venit nefericita idee c-ar cam fi cazul să-ți găsești aleasa inimii. Care-s criteriile după care o alegi? Tot alea de la one night stand? Sau de-abia acum începi să fii profund și să-ți cauți fericirea printre faldurile sufletului ei pur?

Știu, știu, mulți sunteți deja într-o relație și nu vă înșelați femeile. De-aia zic, hai să ne prefacem că a voastră e plecată într-o misiune secretă O.N.U. care ține cinci ani. De fapt, ca să nu v-aud gurile, nu cinci, zece ani.

Fetelor, am glumit, nu e un articol dedicat exclusiv bărbaților. Mă intersează extrem de tare și cum i-ați alege voi. Și p-ăla de la care nu vreți decât să vă rezolve problema cu instalația înfundată, după care poate să dispară de unde-a venit, și pe cel care v-ar plăcea să rămână lângă voi ca să vă lumineze nopțile și să vă alunge coșmarurile dă pă pleoape (numai după ce, seară de seară, vă posedă sălbatic prin toată casa până la epuizare, desigur). Ca să n-aveți mustrări de conștiință și la voi e valabilă treaba cu misiunea secretă.

Gata, sper că sunteți mulțumiți de cum v-am ridicat-o la fileu.

So? Cum stăm? Acum să vă văd.

212 de păreri la “Ce vor bărbații

 1. La naiba, nu știam de standardele de greutate! Tre’ să mai dau jos vreo 4kile..
  Well, boys will be boys. Nu vor să doarmă singuri, se mulțumesc cu ce pică. Mai ales că ziceai de club, e practic imposibil să nu găsească o piți care să vrea același lucru. Asta dacă ai bemve cu seat warmers.
  Da’ pentru că nu stați beți mereu (cred), cred că v-așteptați la altceva de la ființa aia minunată de lângă voi (și nu ciorbă, cum mi s-a răspuns ieri). Nu sunteți toți atât de superficiali cum vreți să păreți.
  Orice alpha male are un soft side (încă mai sper) și așteaptă o persoană decentă, smart, care să-i asculte și chiar să-i înțeleagă. Ah, și dacă are și țâțe, e de vis.
  Aștept cu mare curiozitate răspunsurile masculilor. ☺

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 5

  • ciorba CALDA 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 3

  • @Shoric,
   Ce grijuliu eşti. Caldă ca nu cumva să răciţi când v-o turnăm în cap? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 54 Thumb down 1

  • Nu asa se face cu o ciorba! :(((

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Superb răspuns! Pe lângă întrebare, dar fain. Nu puteai tu răspunde pentru tine și să lași masculii sa vorbească pentru ei. Un exemplu perfect – în ceea ce mă privește – de așa nu. Te-ai cam grăbit…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 9

  • @Dr. Acula,
   Îți traduc eu: @Solandi a făcut o gluma. Chiar una simpatică…

   Asta apropos de simțul umorului, ăla mult râvnit și rar găsit 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • @Dr. Acula, îmi dădui și io cu părerea, la fel cum au făcut și bărbații ieri. Btw, tocmai asta am făcut, am răspuns pentru mine, cam cum se face pe aici. Că ne lasă Mihai, e democrație la comentarii.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 2. Io zic că tu ai prea mult timp liber si un cerc dubios de prieteni.
  Eu sunt omu’ fan de femei cu cur lucrat,craci lungi pusi in miscare de un cvadriceps ferm.Prefer tăte mai mici dar ferme in dauna celor cimpoi care din cauza de loviri repetate pot da naștere rupturilor de menisc.
  Sunt superficial ca dracu,dacă bifează calitatile de mai sus, dublate de o aplecare sănătoasă spre igiena si pot să o trimit să ia pâine si să vină cu pâine si cu restul corect,este in regulă.
  Nu nu mă interesează sufletul.Punct.Nu mă interesează să ma asculte.Punct.Întotdeauna am stat cu femei frumoase.

  Comentariu beton! Thumb up 53 Thumb down 42

  • @edelweiss, nuș ce să zic la aia cu timpul liber…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Iaaaa,ce de dislike ai luat de la alea cu țâțe mari si care nu aduc restul corect de la pâine.:)))

   Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 2

  • @MariusM sunt fix nenele pe care-l interesează maxim numaru’ de laicuri sau dislaicuri.Fix asta imi hrănește viata,validarea pe:@mihaivasilescublog,#numaipotcumailuri.ro.Mie nu îmi trezește absolut niciun sentiment o apreciere sau o dezaprobare.Ambele mă lasă la fel de rece.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 6

 3. Io credeam că e deja îmbulzeală la răspunsuri.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 4. Bai, ce sa zic…alegerile aste tin de perioade. La inceput n-am rata nimic atat timp cat nu putea a balegar. De la nasoale proaste pana la milf-uri maritate cu copii de varsta mea si etnice tiganesti, unguresti sau compatrioate di piste Prut. Stii cum, experienta da incredere…N-am fost warren beatty dar aproape ca am facut alfabetul din initialele lor. In momentul asta sunt insurat, am doi copii si din 17 octombrie 2008 n-a mai fost nimic in afara de sotie. De ce? Pai simplu, a fost cea mai naturala femeie pe care am intalnito.
  criterii…bai, pentru mine primul criteriu care conta, dincolo de aspectul fizic era sarcasmul/umorul…aveai asa ceva si nu puteai ya-ha!!! Cred ca doar doua tipe nu mi-au cazut la drum de seara cand mi-am pus cu adevarat minte…una s-e maritat in anul in care am luat-o in catare cealalta, facusem o fapta buna cu sor’sa…

  Comentariu beton! Thumb up 52 Thumb down 0

  • @Redoo, și ne lași așa? Zi cu sor-sa.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Redoo, in alfabetul ala intra si initialele numelor de familie, si eventual ale prenumelor mijlocii, nu ??

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

  • Cristian, doar prenume boss. Habar nu ai ce greu e sa gasesti o femeie cu H sau cu Ș. Astea K si W lipsă la alfabet

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Redoo, nașpa frate, daca luai și numele de familie in considerare mai gaseai o Koveși, o Halep…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 5. Dupa cum vezi @Anonima2 raspunsurile masculilor intarzie, in acest moment sunt foarte ocupati ☺

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Da, şi ei zic că femeile nu ştiu ce vor. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Stati mai ca pregatim micu` dejun sotiilor acuma.

   Comentariu beton! Thumb up 47 Thumb down 0

 6. morning.
  bai, faza asta cu posedatul salbatic prin toata casa pana la epuizare, seara de seara, e a mai mare prostie debitata de fomei (sau barbati), la fel ca aia cu “minim douaj’cinci de cm”. Practic dupa ce toata ziulica fug colo colo, muncit, umblat dupa copil, dus copil sus si jos la cursuri si alte cele, intretinut casa adica gatit, spalat, calcat, curatat, umblat cu masina pe la mecanic, eventual cate-un extra, se mai si scoala bula sa ma posede toata seara, in fiecare seara, pana la epuizare! pai eu deja sunt epuizata pe la 7 seara, fara sa depuna el eforturi. Iar daca insista, ii dau eu o lista cu “posedari” de facut de la 07Am pana seara pe la 21, sa vedem daca-l mai tine sau apare instantaneu cate-o durere de cap cand aude de sporturi extreme domestice pana tarziu in noapte. Cine-a zis chestia asta cu posedare si epuizarea, ori nu face o pwla toata ziua ori n-a incercat-o ever si nu stie ce vorbeste :)))

  Comentariu beton! Thumb up 101 Thumb down 0

  • @singlemum, eu zic că nu e prostie. Dar poate e la mine o excepție.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 7

  • Faza cu oboseala nu tine la barbati cand e vorba de sex, poti sa fi 95% mort, un pic de energie pentru sex tot se gaseste, dar desigur nu o sa fie posedare cum zicea Mihai.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @anouk, pt tine și aia cu minim 25 de cm e valabila? ???
   Ma bucur ca pt tine nu e prostie deși as fi curioasa o data sa vad pe viu ce înseamnă pt altele “posedata pana la epuizare”, ca eu am conceptul meu și poate difera de ale altora….?? (aștept sa ma invite careva la vizionare)

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @singlemum, nu mă pricep să apreciez dimensiuni. 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @anouk, eram doar curioasa, ce faceți cu astea over25cm? Le porționati și le băgați la congelator pt data viitoare, or what?
   Mai aud pe cate una: “cu cat mai mare, cu atât mai bine” și îmi vine sa le întreb, da vreți sa va fwteti sau sa fiți disecate? Sau aveți vreun ovar de mutat din stanga-n dreapta și nu știți cum sa faceți? ?
   Oi fi eu mai nevricoasa, ma.sperie dihaniile.

   Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 2

  • @singlemum Amin!! Amin si like si share la prima ta postare. Amin si subscriu si acum, ca de la o nevricoasa la alta.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 4

  • @muciFicatoru, pai și noi femeile găsim aia 5% de energie dacă știm ca merita efortul. Dar de aici pana la a deveni diva pworno cu apucături de nimfomana seara de seara, e cam mult! Mai lipsește sa ne trezim dimineață fară sa ne puta gura și cu machiajul perfect pe fata și puteți zice ca aveți lângă voi sexdummy-ul perfect.
   Fac excepție superfemeile, evident. Noi astea normalele suntem asa.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • @vera, nevricoaso, esti de-a mea, huh?
   Cand eram junioara ma credeam batuta de d-zeu ca dadeam numa de normodotati si auzeam mereu in jur superfemeile cautau si-si doreau numa megaxxl. Pana cand am dat si eu de unul (de care am fugit) si atunci am avut o revelatie: astea care zic ca au numa over 25, de fapt nu se fwt.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • Anouk,să ințeleg că scrii pe aici intre doua partide de sex sălbatic?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Marius, nu comentez partea cu “sălbatic”. Cum am zis și ieri, totul e relativ.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • Anouk,chiar seară de seară?Cu ce-l hranești, doamne iartă-mă ,ii dai ciorba de kerosen cu plisc de prepeliță?papricaș de viagra cu șold de vaca nebună?

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

 7. Avand in vedere că, daca mergi prin oras vezi mese cu câte 4-5 caprioare spriate de lumina farurilor, nu mi-as face griji legat de tipul de exemplar cu care as putea petrece o noapte anatomica. Legat de o posibila relatie de lunga durata atunci trebuie sa stie sa faca măcar trei tipuri de ciorba, sa ii placa sexul, eventual sa aiba si o prietena cu care sa “experimentam” si nu in ultimul rand sa vorbească putin spre deloc dar sa ii placă să asculte. Si dupa ce ati citit ce imi doresc eu poate dă naiba sa faceți glume cu “pai de aia sunt mă femeile cate 4-5 singure la masă!”.

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 7

  • Georgian, chiar voiam să zic ceva, dar am renunţat. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Gabil, te rog mult sa spui! Averizarea de final nu trebuie luata ad literam! Pentru ca te plac pe tine te ucid ultima.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Georgian – mi-ai inchis gura cu ultima replica :)))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Alin, te rog sa nu te reții, nu sunt chiar atat de violent…Ai vazut altele mai nasoale de cand esti pe aici…

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Ma refeream la aia cu d’aia sunt femeile singure cate 4,5 la masa 🙂 – pe masura ce citeam comentariul tau chiar aia aveam in cap sa scriu

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Alin, scuze! Inca o dovadă ca noi barbatii suntem previzibili, spre deosebire de femeie care, asa cum spuneam ieri, pot fi al naibii de imprevizibile…Oricum, sunt de parere ca pana la urma nu noi alegem cu cine plecam acasa ci suntem alesi dar femeile o fac intr-un mod atat de subtil incat nu ne dam seama.

   Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 0

  • @Georgian, o întrebare doar. Ai găsit-o și-ai pierdut-o? Sau încă visezi? E un vis frumos pentru voi ca femeia să facă tot și nici să nu vorbească, înțeleg. La fel cum e și pentru noi bărbatul care să ne accepte așa cum suntem. Tind să cred că și tu cauți același lucru dar cred totuși că mai ai de așteptat.. No offense. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Anonimă 2.0, no offense dar vorbeam ipotetic. Am găsit de mult femeia perfectă.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Georgian, my bad atunci. N-aveam de unde să știu, n-ai specificat. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Anonimă 2.0, nici o problemă. Pe mine ma îngrijorează însă faptul ca ceva din comentariile mele te-a făcut sa tragi concluzia ca am avut dar am pierdut si dacă nu mai am, mai am de așteptat până găsesc ceea ce caut, dacă caut…Pentru mine este de-a dreptul înfricoșător! ?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Georgian, nu ne mai înțelegem, e clar. Let’s part as friends. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Georgian,
   Io m-am blocat la cele ”trei tipuri de ciorbă”.
   Mă gândesc că ciorba de zarzavat (1) dacă o dregi cu carne de pui rezultă 2, sau cu carne de porc rezultă 3. Sau să fie rețete semnificativ diferite? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • @LauraG, a fost o capacana. Ciorba trebuie sa fie musai cu bors, neaparat dreasa cu ou daca este de pui (numai spate de pui), din oase de porc cu măduvă, de vacuță, de pește, radăuteană, de legume cu fidea si alte variatiuni pe aceeasi tema. Nu voi chinui pe nimeni (in afara de maica-mea) sa imi faca ciorba de burtă, una dintre preferatele mele. A, sa nu uit. Am 75 kg la 180 inaltime.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Georgian,
   Înțeleg unde ai pus capcana. Ai zis 3 când de fapt tu vrei 6 tipuri de ciorbă :)))

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 1

  • @Georgian, nașpa. N-am o prietenă! 🙁

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @LauraG, sunt deschis la compromisuri…pot fi si 5…

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Anouk, nu este nici o problemă. In cazul tau fac o axceptie. ?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Georgian, mulțumesc, dar nu vreau să concurez cu femeia ta perfectă. Prefer să fiu perfectă pentru bărbatul meu perfect. :*

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Anouk, oricum prea multi oameni perfecți pe metru pătrat nu aducea nimic bun…

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Georgian, dragule, m-ai făcut să rad cu lacrimi, mi-au dat mucii când am citit despre eventuala prietena cu care să “experimentezi” Dragule, cred că habar nu ai în ce vrei să te bagi. Aceste experimente în trei, clasica fantezie a bărbatului, cu doua frate!!! mă face să cred ca nu ai mai mult de 30 de ani si ai fost implicat in relații de lungă durată în care te-ai amăgit că-ti place să admiri tavanul, relații din care ai ieșit destul de ciufulit. Sunt curioasă dacă ai răspunde acestei jalnice fantezii cu aceiași monedă…Nu, ești la fel ca restul genului ăsta de bărbat, egoist.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 10

  • @Georgian, eu nu cred în oameni perfecți. Doar în oameni perfecți unul pentru celălalt.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Mimi, draga mea. Când ți-au dat mucii ai avut batista la tine? Sau ți-au căzut în gură?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 18 Thumb down 13

 8. Dacă nu ne placeau cururile, țâțele și cracii, nu ajungeam la 8 miliarde. Și construcțiile. Că ne uităm prea mult la machiaj. Prostia noastră…

  Întâi, o alegi ca pe mașină…să placă la ochi. Apoi ridici capota…și apoi, după ce ai capotat-o, vezi și ce dotări interioare are. Dacă in discuție cu ea, tu nu te auzi, e grav ! Înseamnă că e diesel și o să tractorească non-stop.
  Dacă are tendințe să comenteze la orice și pe oricine, și nu de bine….las-o, că poate are treabă și o reții…
  Dacă se interesează prea mult ce produci, ce deții și ce posibile mătuși Tamara ai…dă-i de înțeles că fomeia e egală cu barba-su…
  În rest…să arate bine, așa…

  Comentariu beton! Thumb up 66 Thumb down 0

 9. Dacă este vorba de o aventură de o noapte, nu prea contează altceva decât calitățile fizice. punct.
  Dacă este vorba de ceva serios care să ducă la căsătorie și puradei….atunci se schimbă situația. Cum spuneam și ieri trebuie să-mi placă mie. Și neapărat să fie deșteaptă pentru că va fi mama copiilor mei și vom fi împreună până când moare unul din noi și eu mă mut la țară. Și dacă peste toate astea mă place și ea…..rezultă că m-am însurat acu’ vre-o 10 ani

  Comentariu beton! Thumb up 72 Thumb down 0

  • Mai ales că inteligenţa se moşteneşte de la mamă, zic specialiştii. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @GabiI Da. Și defectele de la tată 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

 10. Mișule cred ca @Vera a scos ce se putea din noi ieri…
  Am lămurit că mie îmi plac ochii unei femei atunci când mă duc la abordare în club. Dacă are ochii frumoși mergem mai departe, în a studia țâțe, cur, culoarea părului.
  Pentru ceva stabil, am câte ceva pe lista pe lângă aspectul fizic.
  1. Pe primul plan este CLAR este să arate bine nemachiată. Frățică, nu vreau să mă sperii și să îmi fac cruci eventual când mă trezesc dimineața.
  2. Să știe să facă mâncare bună – eventual mai bună ca aia care mi-o dădea aia bătrână. Pentru mine dragostea trece prin stomac… csf sunt persoane care mănâncă ca să trăiască și altele care trăiesc ca să mănânce.
  3. Să vorbească frumos, coerent și corect
  4. Să fie o doamnă în societate. Cum se comportă acasă se poate stabili de comun acord pe măsură ce ne cunoaștem mai bine și ne obișnuim unul cu altul.
  Și calitățile pot continua…

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 3

 11. Eu nu am înțeles-o pe asta cu gleznele subțiri, tot amintești de astfel de glezne. Cât trebuie să aibă circumferința o gleznă ca să fie sexi și să atragă atenția mai rău decât un fund mișto și niște țâțe? În cm, întreb și eu pentru o prietenă.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 2

  • 90/60/90

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Caramba sper că nu vorbești despre glezne că este grav 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Normal că despre glezne vorbesc

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Roxi, e ca și cum l-ai întreba pe Messi cum trebuie să lovești mingea ca să dai goluri ca el. Astea se simt, nu le înveți. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 12. Să nu fie “femeie puternică și independentă” fiindcă eu nu deschid uși, n-am BMW cu încălzire în scaune, și îmi place să stau cu mâinile în buzunare în timp ce fumez. Să nu voteze cu psd-ul fiindcă am și eu limitele mele, nu pot să fut tâmpite, când dă de prea multă prostie mi se timorează “instrumentul”. În rest…fund (mai bine zis – partea mediană), față, dinți – să fie ok din punctul meu de vedere (care poate să nu coincidă cu al altora, așa că nu intru în amănunte).

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 2

  • Scoate mâinile din buzunare că îți mănâncă pwla unghiile ? și nu mai ai ce face la manichiură ?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 13. Pe motiv ca azi o sa stau departe de internet, va las si concluziile trase de Batranul Chinez de la mine din sat: din viata ramai cu ce bagi in gura si cu ce tragi in plwa…in rest, cand te-ai hotarat sa te tragi prin inel, sa nu-ti fie rusine sa iesi in lume cu ea, sa nu minti cand spui, Ea e fosta mea iubita, actuala mea sotie. E valabil pt ambele sexe.

  Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 1

 14. Primul lucru la care ma uit la un barbat este dantura, apoi sa fie ingrijit si sa nu fie badaran si ipocrit(gen cu tine se poarta frumos dar cu alte femei este un marlan). Daca este istet si stie sa si danseze deja e seven heaven.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Unde naiba ai găsit sau măcar văzut care să știe să danseze?!
   Specia aia a dispărut. De tot.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Ady,
   Wrong! Mai zvâcnesc câțiva. Depinde unde cauți 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Ââââââââââ..
   Ia dislike~

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Marius M,
   Ei, încă nu-ți văzuse poza. Acum nu se mai uită la dantură, se uită după o cale de scăpare (din pagină/blog) 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @LauraG, pe la terapie intensiva ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Shoric,
   Eventual, da. Când vezi poza lui @Marius M ai nevoie de terapie. Intensiv(ă).

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Și eu care credeam că-s drăguț…clar,nu mă insor nici săptămâna asta.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 15. Mihai, dar lor de ce nu le-ai dat exemplul cu niște tipe de le-ar ocoli și femeile pe o rază de 1 km? De ce doar nouă ne-ai maltratat retinele ieri?
  Nu-i corect!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Ady, persoanele pe care le-am placut stiau sa danseze sau sa se miste bine pe muzica. Nimic nu este mai sexy decat un tip care te danseaza bine. Parerea mea 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Geamana, de acord cu tine. Doar că în ultimii 10 ani singurul bărbat pe care l-am văzut cel mai aproape de “știe să danseze” avea 50+ și dansa vals cu nevastă-sa (același interval de vârstă).
   Cam toți pe care i-am văzut în împrejurări “dansabile” nici măcar nu erau dispuși să încerce să se miște pe muzică.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 16. Atâta timp cât ești atent la detalii de tip glezne fine, degete frumoase, din punctul meu de vedere nu ești superficial.

  Și pentru mine contează detalii din astea cum ar fi mâinile frumoase. Îmi plac bărbații înalți și cu atitudine.
  Mi s-a întâmplat demult să mă invite la o cafea un băiat care era destul de drăguț. Înalt, frumușel…..nu știa că doar faptul că e blond îl descalifica din start. S-a întâlnit în oraș cu un prieten la care nu m-aș fi uitat niciodată cu interes. Doar că ăla a stat cu noi la masă și m-a făcut să râd cum nu mi se întâmplase demult așa că a doua zi am ieșit cu prietenul nașpa. Și am tot ieșit vreun an de zile până ce umorul lui n-a mai reușit să compenseze celelalte neajunsuri.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

 17. Dantura și simțul umorului. Acest simț musai să fie însoțit de ironie, auto-ironie și sarcasm. Criteriile astea sunt valabile în ambele cazuri prezentate de tine.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 11

  • @Elena,
   Pare că pe-aici citesc și 5 ”apretați” care n-au simțul umorului și auto-ironie :)))

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • @LauraG, sau sunt câțiva știrbi cu tartru…

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Laura, @Georgian, nu. :)))))
   Ar fi simplu să fie doar atât. E altceva, credeți-mă!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Mda … dantura trebuie să dea pereche cu aia a ta din avatarul trecut ? Asta ca să vă puteți lua limba’n gură… vorba bancului .. printre gingii maică, printre gingii.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @HabaRnaM, exclus așa ceva! :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Tartru n-am pe dinte.!În rest mai că mă calific.Îi am si pe ceilalți,sunt in batistă, in sertarul noptierei.Unul e usor ciobit da’ se repară cu plastelină.Sau dacă se mai găseste,chit pentru geamuri.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Marius M, Poxxipoll. Am incercat eu si merge! Era o bucata de molar dar am avut proasta inspiratie sa bag o vita din Obor cu pretenti de Black Angus. A iesit bucata aia de dinte pana la urma dat m-a muscat putin de fund…

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Stai să vad dacă ma ia,ca nu stric degeaba banii pe poxipol:)))))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Marius M, dacă te ia facem chetă, frate! Facem chetă si pentru nunta, facem și copiii, tu sa fii sănătos!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Păi io zic să faceți chetă si să-mi trimiteți banii,imi iau huse incălzite la mașină și un buchet de flori și ma duc mândru acasă :))))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Ti-am dat like! Nu scriu mai mult ca poate mai citesc ai altii…:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 18. Semi-misogină: O femeie trebuie să fie că o mâncare: să arate bine, să miroasă bine și să aibă gust bun! Aștept critici! De orice fel (că aici plouă în continuare și centrala termică tot îmi curge).

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • Uite o critică:esti încă prea soft.Poti mai mult.Nu vezi cat suntem înconjurati aici de femei ca Israelul de arabi?Nucleul dur prietene.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @edelweiss, ce să zic, sunteţi împresuraţi! :)))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Și să fie mută!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Victore tu ești canibal?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @edelweiss: nu mă aventurez prea mult că mi-e frică de cuscră-ta! ?
   @belle…: tu n-ai “gustat” niciodată din partenerul tău? #Știicezic! ?
   Azi va fi belea pe-aici! Dacă mai pot mai vin să văd ce mai e pe la fileu!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Victor, aș putea completa……și caldă și cu sos….?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 19. Discriminare!
  Iote ce poză le-ai servit bărbaților. Ca să-i inspire, nu să le întoarcă stomacul pe dos 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Lasă, că până la urmă tot cu dușamnul fraternizează.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 20. Asa cum am zis ieri ,pana pe la 20 de ani am testat de zici ca eram pilot de incercare :)) Dupaia m-a pus Barbosu’ sa merg la priveghi la un unchi(era in premiera pt mine,nu imi plac inmormantarile si tot ritualul legat de inmormantari). Acolo ,o donsoara ,colega cu verisoarele mele. Frate…1,70 ,tate ,cur ,picioare lungi si vreo 50 de kg. Fata desteapta ,olimpica toate akea,eu golanasul fotbalist semi manierat ma minunam ca tampu’ cand EA povestea cu verisoarele mele.Usor -usor,am inceput sa puvestim,un suc ,intalnire la program (la 21:30 studenta mea trebuia sa fie acasa !).De atunci au trecut 14 ani,o fetita care tot creste si Da tâțe,cur,picioare ,dinti si sa ai ce sa vb in pauza conteaza !

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

 21. Jtiț domniile voastre cum se plâng ăștia-n statistici că tinerii de azi cresc repede și prea mult din cauză de hormonii din …chipsuri?

  Bă, io-s singura care se bucură că nu mai iese-n evidență ca pe atunci!

  Pe ”vremea mea” (cică ești bâtrân dacă-ncepi așa discuțiile!) … pe vremea mea, zic, la liceu, într-a doijpea, doar un singur băiat din școală era mai înalt ca mine.

  Știi cum se derulau festivitățile din curtea școlii, unde toată lumea vorbea cu toată lumea? Cu urlete în microfon din partea directoarei:
  – Alina, fii atentă! Alina, închide gura!
  Mi-am luat un 9 la purtare c-am vorbit în careu în condițiile-n care singura frază rostită a fost ”cât îi ceasu”!

  Știi cum mi se adresau amicii în discotecă?
  – Alina, ia uită-te la intrare, n-a mai intrat cineva cunoscut?
  Io-mi trimiteam ocheade cu badigardu peste capetele mulțimii, bă!
  Odată le-am schimbat unora un stroboscop în sală, ridicându-mă ușor pe vârfuri!

  Model:

  . Șed pe un taburet, cu genunchii la gură și-mi blestem ziua-n care m-a făcut mama așa lungă. Am umor, zic cu drag. Vine unul la mine.:
  – Bună, dansezi?
  Io nu știu d-astea dar bunghesc că nu caută campion la dans. Îl măsor scurt și-l întreb dacă e conștient că arăt drăguțel, pănă mă ridic. Se înfoaie, se bate cu pumnu-n piept.
  Mă ridic, așadar, sub mutra lui uluită. L-aș scărpina,ușor, cu bărbia în creștet.
  E-n derivă. Dacă e deștept, caută un motiv și fuge. Dacă-i prost, următoarele 3 minute vor ajunge de referință-n viața lui – lumea râde și-și bate joc, făcând cerc în jurul nostru.

  – O să-l pierzi prin pat pe ăsta!
  – Bă, ai scăunel s-o săruți?
  – N-o să vă iasă 69!
  – Îl folosești integral?

  Și uite-așa începi să nu te mai uiți în jos, întru binele comun.

  D-aia tre să fie înalt! Musai!
  Ș-a mers așa până acum vreo zece ani când m-am îndrăgostit și m-am măritat c-o piticanie.

  Comentariu beton! Thumb up 63 Thumb down 0

  • @Alina,
   Și io am fost cea mai inaltă din liceu (dintre fete!), dar totuși nici chiar așa.
   Ce înălțime ai, doamnă, că mă sperii cu ce zici 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • ??????????
   I feel you sis’! In facultate aveam un singur coleg mai înalt decât mine și gluma favorită a colegilor era: și, acolo în stratosfera cât de rarefiat e aerul?

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 22. Da, m-am grăbit ca muta la lupă! și acu ce vrei? să imi torn cenușă in cap? E vina mea că îmi place Vera?

  Mileniul trecut, când eram eu tânăr, mergeam în club, ocheam o căprioară și începeam să fac presing. Dacă după o perioadă scurtă realizam că nu am șanse, coboram standardele, și tot așa….până reușeam. Menționez că nu am plecat cu regina balului niciodată din club, dar nici cu cea de pe ultimul loc!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 23. @LauraG
  1.83.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 24. Sa nu fie vesnic nemultumite.
  Prima femeie ajunge pe luna. Cu mainile in solduri si o privire critica zice :
  Exact cum ma asteptam, praf de doua degete peste tot.

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 0

 25. Aici m-ai lovit la corazon, fiindcă tocmai am deschis selecția pentru o relație serioasă. Criteriile de selecție ar fi într-o enumerare să zicem în ordinea importanței:
  – inteligență
  – umor
  – cultură
  – o bună comunicare
  – concepte comune referitoare la credințe, dorințe de viitor
  – dorință de integrare în zona mea de confort (unde prin zonă de confort înțeleg acea zonă în care să îmi placă să trăiesc și să pot crește spre scopurile mele, nu zonă de obișnuință cu accent pe toxicitate)
  – coloană vertebrală
  – atracție fizică (și aici includ un aspect fizic decent, nu de culturist).
  Evident, pe lângă trăsăturile lui enumerate mai sus trebuie să existe acel je ne sais qua, să-i zicem vibrație din partea mea, care să mă îndemne să-i ofer cea mai bună versiune a mea.
  Adică să-mi trezească:
  – respect,
  – admirație
  – dorință de a îl primi în viața mea și a intra în viața lui.

  Aș minți să spun că nu am bifat și eu niște one night stands, dar criteriile au fost
  – a special vibe
  – atracție
  – inteligență
  – umor
  – cultură
  – disponibilitate de dispariție ulterioară.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 5

 26. Timpurile s-au cam schimbat. Femeile pun ochii si nu doar ochii pe barbati ingrijiti, cu muschi perfecti, fara un gram de grasime si , ca preferinta secreta, mai tineri! Situatia financiara foarte buna, inteligenta , bunatatea si alte multe calitati se intelege de la sine ca trebuie sa existe!
  As fi curioasa cam cati barbati de pe globul lui Mihai indeplinesc conditiile. 🙂
  Cum vad eu lucrurile? Incetul cu incetul femeile vor prelua puterea in lumea asta.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 8

  • Doamna,
   Stiti ce nu inteleg ? Ieri scriati ca la complexitatea ei, femeia are nevoie de nspe mii de barbati ca sa-si satisfaca nevoile. Bine, am inteles io cat de superioare ne sunteti, dar orisicat, tot e flatant ca macar adunati avem ce va oferi. Azi se vede ca oricat ne-am screme in comun, noi la voi nu prea avem la ce visa, chiar n-avem la ce, iar la capitolul pretentii e un “de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”. Si visul ca am avea la ce visa, la ce spera, e pe atat de nerealist incat chiar si o minte semi-treaza sau semi-narcotizata il respinge. Sigur ca avem vise erotice cu femei tinere, unicele posibile, dar acestea sunt un dat al naturii, survin de la sine, nu-s meritul cuiva personal. Cum se explica ca la ditamai complexitatea ei, femeia nu are ce oferi ? Logic e taman invers, e mai complex ala care are ce oferi !

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 27. Poate părea ciudat, poate sunt eu de pe altă planetă, însă ONS-urile nu le-am înțeles niciodată. Mie dacă nu îmi vibrează ceva la corason, nu merge neam. Trebuie să recunosc că am făcut-o o dată, să mă răzbun pe cel cu care eram implicată într-o relație. Știu, o prostie, dar nu m-am născut înțeleaptă.
  Cu omu’ care a intrat în viața mea a fost extrem de simplu. Am simțit așa o zvâcnire de curiozitate, să văd ce este sub învelișul exterior. Și a mai fost așa o stare de bine, de căldură protectoare, de simplitate. Ne-am descoperit reciproc și bunele și relele și am învățat să ne corectăm din mers. Iar în final, dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel, un om care să mă incite pur și simplu. Știu că viața e mult prea serioasă ca să nu o luăm în râs, dar ca să pot să râd cu voi la comentarii, a trebuit să îmi spun sincer părerea pe subiect.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

 28. Io as vrea s-o trimit de 6 ori in transversala, pe ultima dintr-un flic-flac de calcai cu spatele la poarta, sa le-nchid gura la toti, “babaeti, intelegeti odata … degeaba va tot antrenati, ca la valoarea mea n-o s-ajungeti nicipdata !”.

  ,

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Faiantaru`, si eu dupa ce am citit titlul incepusem sa scriu o lista cu ce as vrea. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • ….și io începusem să scriu o listă cu ce aș…..vera ?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Io văd “vera”, dau like 😛 Csf, sunt frivolă 😀

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

  • @Vera, io nu spun ce aș da când văd “vera”? ?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Io pai hai, spune. Da’ sa fie ceva ce n-am mai auzit, fii original, ca poate primesc cu colindul. Sau poate nu 😀

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Vera draga ce dreaq le-ai facut astora, ca am numarat vreo 3 pana acum care te vor “virtual”.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Yo Barbati seriosi! Nu le plac chinezii, ci le plac soricioaicele :))
   Mai glumim si noi un pic, ca de placut virtual am podu’ plin, csf 😛

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 29. De prin lune adunate: un prieten barbat zicea despre viitarea lui sotie: aia e, macar p-asta sunt sigur ca nu mi-o ia nimeni 🙂 Desigur viitoarea sotie nu era tocmai o frumusete iar el era mai dragut ca ea.
  Asta ar fi o posibila explicatie pentru cazurile in care vedem barbati draguti cu femei urate.
  Referitor la “cum mi-as alege barbatii” (ce neromantic suna 🙂 pt un “one night stand” dar “sa fie primit” si pt relatie serioasa, desigur as prefera sa arata ca Jason Momoa sau Keanu Reeves 😀
  Sa fie musai inalt, minim 1,85cm si sa nu fie prost dar nici arogant cu inteligenta lui (la categoria inteligenta, o includem si pe cea emotionala).
  Pe scurt, cele 3 ingrediente sunt:
  1. Aspectul fizic
  2. Inteligenta (asta vine la pachet si cu umorul)
  3. Situatia materiala

  Restul…vine de la sine 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 30. Dialog strict autentic între doi bărbați, studiind fotografia unei femei:
  – Cum ți se pare?
  – Mmm… ce să spun…Cam nașpetă.
  – Lasă asta, zi sincer, ai da-o jos din pat?
  – A, dacă așa pui problema, nu, sigur că nu.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 31. Vreau un barbat care sa aiba curaj sa ma cunoasca. Unul care sa nu ma minta. Unul care sa ma respecte. Unul care sa ma sustina si care sa nu fie prea mandru sa se bazeze pe mine. Unul care sa ma iubeasca. Asa cum sunt. Unul care sa nu ma paraseasca. Niciodata.

  Vreau ce n-am avut. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 5

  • @Vero, cu poza asta ai nenumărat de multe șanse?.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Elena Daaa, cum sa nu! Poate de la deratizare ceva-ceva 😛
   Oricum, sa ai in vedere, tot ce tine de poza si ce se intampla din cauza ei, esti vinovata!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Barbat care sa nu minta??? Spui barbat… spui “minciuna”, “minciunele”, “vorbe in vant”.
   Hai, nu sariti! Ok, si femeile mint, dar parca voi ne intreceti. Eu daca ar fi sa scurtez raspunsul la intrebarea ce imi doresc eu : Vreau un barbat care sa nu se mai sperie asa repede din orice. Sa isi asume, sa respecte si sa construiasca odata cu mine. Personal sunt satula de barbati ce doar asteapta (orice ar insemna acest asteapta). Fizicul… ma lasa de mult rece. Am fost cu un tip ce avea 120 kg cand l-am cunoscut. L-am ajutat si motivat pana a ajuns la 93 kg. Apoi dupa un an imi spune ca vrea sa se retraga… Acum probabil ca poate mai bine…. so…

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @RoXena :))))
   Și-acum vor veni bărbații să-ți spună că l-ai înfometat și de-asta s-a retras. Să nu crape de inaniție 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • Q: Cum se numește o femeie care știe întotdeauna unde e bărbatul ei ?
   R: Văduvă.

   @ IepuVera Sunt sigur că tu vei deveni o văduvă veselă ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Vera, vorba bancului: si toti astia sa nu se cunoasca intre ei 😉

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @HabaRnaM sunt soarec, mai! Fii atent si tu, ce naiba!

   @Florr de preferat sa fie unu’ si bun, al meu. Ca am fost 1000% serioasa cand am scris. Da’ acu’ ca zici de bancu’ ala, hai ca parca nu zici rau :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Vera ‘țíar ochii aia… mai bulbucați de atât nu îi puteai face? Cred că preferam mai bine chinezoiul ăla, decât poza asta pisico-șoricească.
   @RoXena, nu a fost sa fie. Pe mine m-a învățat mămica mea că nu e frumos să minți și de foarte multe ori puteam scăpa cu o minciunică mică, am ales întotdeauna adevărul, chiar dacă mi-am luat-o grav rău de tot, măcar am avut conștiința împăcată.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @RoXena, apoi daca tot ati stat pana la 7 dimineata sa povestiti despre diete un an de zile, cred ca s-o fi saturat si omu` ala. 🙂
   Apropo de diete vegane, stiati ca atunci cand mananci un morcov, un iepure moare de foame ?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Alin aia e, daca nu ti-e pe plac, csf… las’ ca-mi place mie. Si kinderitelor mele. Si @Elenei.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Vera… ai înțeles greșit nu am zic că nu îmi place, am spus că preferam… nu interpreta ceea ce am spus. Gata ai un laic de la mine

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Vera…asta trebuia să scrii la articolul de ieri ! Azi e despre ce vrem noi ! Sîc !

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Ananas Honey, eu scriu când vreau eu, ce vreau eu! Dublu sîc!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • Vera, si daca le are pe toate astea da are plwa mică!?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @oviwan Raspuns serios: tot il vreau! Plua nu conteaza, dar sa fie doxa pe practica manuala si orala sau macar sa vrea sa se perfectioneze. Ma deranjeaza plua mare, nu am kinks cu dureri, stii cum zic?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @Vera, adica vrei o femeie. Eu asa inteleg. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 32. Tu ți-ai făcut agenție matrimonială și vrei să ne combini?Ha?Mâine bagi un articol ,,Care sunt cei mai compatibili cititori ai mei între ei.”.Schimb de mailuri ,alea,alea .Acu probabil lucrezi la opțiunea de selecție a statutului pe lângă nume ,adresă de e -mail ,website,este?,,Single,cu puradei,complicated,divorțat,și Fuego e bărbat,nu există femeie urătă ci băutură puțină,șamd”

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 0

  • @Paco, alooo, tu vrei să-mi distrugi ideea dă biznis din fașă???!!!

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • Hahaaa, : ” E numai rebuturi si mai e si lesinate de caldura”

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Shoric, observ că eşti într-o formă de zile mari. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @GabiI, plm, eu acuma am citit cu atentie ce a scris @Vera, ca pe blog pe aici ar fi ca la balciu ala de la Piscani .
   Eu m-am referit strict la baetii aia cu B mare care erau dezamagiti de marfa de la balci. :). Sa nu cumva sa intelegeti ca pe aici ar fi rebuturi si lesinate. :))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Shoric, eu mă refeream la întreaga ta prestaţie de azi. Nu e rău să fii în formă. Şi mi-am dat seama că vorbeai strict de ACEL bâlci.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 33. @Mișhu ,departe de mine acest gând.Era o observație,așa..În fine …Ce zici de :
  ,,Viața – i mult prea serioasă ca să n-o luâm în râs,alături de-un partener cu cel mai mișto surâs!”.Agenția matrimonială Doi guguștiuci.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @Paco, nuș ce să zic, nu prea-mi place aia cu guguștiucii. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Doi porumbei pe-o băliguță, mere ?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Mihai, ia în calcul ceva cu ciorbă, cererea e mare, succes garantat :)))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @HabaRnaM,
   Doar dacă băleguţa e în formă de inimă.
   Deşi probabil porumbei se vor transforma în cuci , la aşa decor.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Mona, se pare ca nu ai fost atenta, ciorba trebuie sa fie calda. Scrie asta de 100 de ori pe zi : ciorba calda, ciorba calda…:)

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Dacă femeia scrie de 100 de ori pe zi ‘ciorbă caldă’ voi cu siguranţă veţi servi la cină hârtia aia, că la aragaz nu mai are timp gospodina să ajungă. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Shoric, caldă este extrem de relativ.
   36 grade o fi bine? Sau trebuie să sufli în ea?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 34. @Vera,unde ?aici i șea???Ce vorbești?Aici i șea cea mai mișto comunitate din onlain.Aici i șea .Numai personaje de benzi animate…???Eu încă mai am dubii,nu știu dacă sunt Rahan sau Pif.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 35. Off topic. Săptămâna viitoare ninge. Ninge!

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @GabiI, taaaaaaaaaaaaaaaaaci!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Cine gângurea ca un guguștiuc pe aici acum vreo două trei zile : v-am zis că vine primăvara?V-am zis.!Na primăvară hipstere,n-ai putut să te abtii.-6 joia viitoare.De cap să-ți fie.
   :))))

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @Mariuse, voi n-aveț’ dă lucru?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Voi de zăpada mieilor nu ați auzit? Vine mereu DUPĂ ce s-a instalat primăvara!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Mona,asta e zăpada melului cum zice cineva .
   Mihai,am,dar n-am chef.Si mai am si 15 minute până plec acasă,asa că….

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Ce ma, ninge in Bucuresti ? stiti de ce ninge primavara in Bucuresti ???. Pentru ca sunteti rai, uoameni rai, de`aia 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Shoric, neah, pă sistemul ăsta ar trebui să-i ardă o zăpadă și-n iulie.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @mihai…te-ai grăbit să-ți dai clăparii…îți prindeau bine marțea viitoare :)))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 36. @Mișhu ,Ok,e bisnisul tău nu mă mai bag.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 37. Mihai,vreau un procent din business! Eu ti-am dat ideea cu site matrimonial in urma cu ceva saptamani. Oricum esti dator cu apratamente la surorile mele din banii pe care ii faci din blog. O sa primesi un mail cu IBAN-ul meu.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Geamana, îl aștept. N-a intrat încă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 38. De când am început să îmi domesticesc hormonii…de vreo 5 ani…am ajuns să fiu al naibii de exigent la 3 aspecte majore:
  1. Să nu fie proastă. Transleişăn taim. Să pot discuta fespre aproape orice. Chiar şi superficial. Nu am nevoie să fie Hawking al cunoaşterii; să ne putem plimba în mai multe subiecte e un atu masiv pt mine.
  2. Să nu se dea călugăriță dacă aducem vorba despre secs. Dupa 30 de ani îmi e extrem de greu să cred că nu a văzut pr0n sau pulă şi îi e teamă de aşa ceva. Că nu mai suntem la capitolul “prima oară”. Deja mă aştept să încercăm şi altele..diverse.
  3. Asta e moft personal. Să percuteze la domeniul meu de activitate. Muzică. Extrapolând: să îşi dea măcar un metru de interes pt ceea ce fac. Zic asta pt că am avut experiențe la care nu mă aşteptam. Şi aşa îmi fute cheful de relație când primesc reacții gen “e plictisitor ce faci tu/mai durează mult?/ etc.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • Bună, @Silviu! ?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

  • Bai, cum a sarit, ca o acvila ? Si daca domeniul lui de activitate este muzica populara ? . scuze @silviu, dar nu ai specificat si poti sa induci doamnele in eroare. ?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Shoric Poate vreau să adopt metoda alfabetului menționată de Redoo mai sus. Îmi lipsesc foarte multe litere, printre care și S ?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Vera, relax. Eu mi-s cu muzica clasică și gregoriană. Transleișăn taim: organist la biserică. Ze tragedy…

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @silviu uhmm, cred că mă strigă mama să intru in casă. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 39. Nu știu ce a vrut al meu până să mă cunoască. Eu m-am îndrăgostit prima de el, l-am invitat la o cafea, a acceptat, am mers și la teatru în aceeași zi și l-am sărutat la despărțire… Se vedea pe fața lui că vrea doar sex, eu deja visam la nuntă. După câteva luni de tăvăleală, omul s-a trezit într-o dimineață și m-a privit de parcă eram Zâna Zânelor. Nu are liniște cu mine, aia la care visează toți bărbații, dar e fericit. Nu e zi în care să nu râdem sau dacă suntem supărați, ne luăm la miștouri și ne trece. Nu am nicio garanție că va fi la fel peste un an sau peste cinci, dar acum e cum nu se poate mai bine. Copiii sunt veseli și sănătoși!
  PS: Menționez că toate fostele lui au fost înalte și cu piept generos. Eu am 1,54 m și port A la sutien. Glumesc, nu port sutien pentru că nu am de ce!

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 0

  • @Blanche, zici ca le cunosti pe fostele, nu ai cumva si numerele lor de telefon ? poate este cineva pe aici interesat de tipe inalte si cu piept generos 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Shoric, cunosc trei dintre ele. Una chiar a venit la nuntă îmbrăcată în rochie albă, o fi vrut să-l răpească și să-l ia ea de soț!? S-au căsătorit toate între timp.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 40. Superb (și greu de descifrat) subiect (și) azi, nu pot decât să urez mult succes celor care se află în vâltoarea luptei de a-și găsi iubit (ă)/ partener(ă)/ soț (soție). It’s a jungle outhere, dar îmi place să cred că nu e chiar imposibil să scapi cu viață. Și cu zâmbetul pe buze.

  Doar o notă de subsol: bugetul României nu e gol ca patul din poveste, e căzut în gol, ca un pat căruia i s-au rupt stinghiile.

  Și o clarificare, rogu-vă, să nu mor proastă: cum se grăbește muta la lupă? Și, dacă tot suntem la expresii frumoase, ce înseamnă a ”achieșa”? L-am tot văzut pe-aici, mă macină curiozitatea.

  Și, referitor la articolul de ieri- ce înseamnă ”temorar”? E vreo combinație între temporar și temerar? Că s-ar potrivi, îmi pare. Cum altfel ar putea fi o femeie ajunsă între atâția bărbați (toți sfinți :-)) in rai?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 15

  • @AKzen,
   ‘Achiesa’ e un termen juridic. Îl găseşti lejer în dex.
   La ‘temorar’ lipseşte un ‘p’ (temporar).
   La cealaltă expresie mă jenez să-ţi răspund.

   P.S.Tot invizibilă eşti, nu ai reuşit cu gravatarul ăla?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Solandi am înțeles, eram nedumerită dacă e ”luptă” sau nu :-)). Retrag întrebarea, m-am jenat și eu acum.

   Mie a-nceput să-mi fie drag de chenarul ăsta gol. Mai stau așa o vreme.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 10

  • @Akzen, nu te supara, da` ce plm de legatura este intre bugetu` Romaniei si subiectul de azi ?. Daca tot intri pe aici sa aberezi, nu poti sa lasi la intrare grupurile alea de pe feisbuc ?.
   Si mai am o rugaminte, lasa-o mai jos cu intrebarile tale stupide pentru ca macane. Esti exact ca un martor al lui Iehova , politicoasa, inteligenta dar … enervanta.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 8 Thumb down 15

  • @Akzen, bai, daca mai stii numarul masinii si mi-l spui, jur ca ma interesez de omu` ala la ce firma lucreaza si ce numar de telefon are ca sa-l intrebi personal. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Bre @Shoric, dacă aș fi știut vreodată numărul mașinii aș fi făcut mai mult decât să-l sun să-l întreb. I-aș fi cerut și scuze că l-am făcut bou.
   După care probabil m-aș fi simțit vinovată față de bovine.
   Asta e, va rămâne unul din marile mistere ale vieții mele.:-)

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 9

  • sa ii explce cineva de ce se grabeste pwla la muta….muta e femeia ideala…idealul suprem din “ce vor barbatii”…. si mai nou trebuie sa fie si ” fara degete”….sa nu poa’ sa scrie ce-i trece prin caputzul ala transparent care nici nu reflecta si nici nu refracta lumina

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 6

  • @Sorine, să-nțeleg că din tot ce s-a comentat aici doar nedumerirea mea ți-a atras atenția. Well, that makes me feel so special :-)).
   Eu zic s-o lăsăm în pace pe muta cu lupa și mai bine zici și tu ce-ai căutat la soția ta (dacă ai) sau la iubita ta (dacă ai).

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 7

 41. @Mișule nu prea ești corect. Ieri ți-ai tras chiloții peste ștrampi și-ai fost nițel tendențios, azi văz c-ai dat-o în scenarii și poze soft.

  În fine, mai devreme voiam s-o ard superficial și să zic ceva de craci musculoși și cur beton, da’ norocul meu a fost că mi-a deschis ochii un reprezentant al sexului căpos.
  După un schimb de câteva mail-uri, în care ne-am certat pe acordul subiectului cu predicatul, m-a și sunat. Să-mi explice cât sunt de varză. Băi, știu, e nasol cu frazele lungi, mai dau și eu cu mucii-n fasole sau arunc virgule aiurea, dar să-mi dau un sertar în gură dacă-nțeleg perseverența asta de-a-n pulea, în special când nu e nicio miză.
  Mi-am adus aminte, după această aventură, că cei 7 ani de-acasă, câțiva de școală și-un strop de echilibru cântăresc mai mult decât orice.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @didina, vezi, vezi? Și tu voiai să te iei dă mine.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Didina, eu l-am ales echilibrat. Că la cât sunt eu de schimbătoare se alegea praful de noi. Îi mai zic câteodată: știu că ți-am spus că facem în felul ăla, anulăm. După cinci minute, anulez anularea. :))
   Cum s-a terminat conversația cu respectivul? L-ai convins sau i-ai închis telefonul în nas?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Mișule stai încordat. Dacă n-apuc azi, mâine primești porție dublă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Blanche, omul își dorea doar să aibă dreptate, orice discuție e de prisos când îți servește “E corect pentru că așa zic EU”.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 42. Daca e vorba de preferințe în materie de el/ ea:
  ,,Ea : Eu iubesc doar bărbații curajoși!
  El privind-o în ochi : Te-ai îngrășat!”

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • @MAS, ahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 43. Lalter edit: aici tot plouă dar centrala termică e OK. Cu femeile rămâne cum s-a stabilit! ? Vorba lui Stratan: “După două-trei pahare, gustul lor se face același gust!” ?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 44. Dacă m-ar fi întrebat cineva mai demult ce vreau de la un bărbat pentru o relație serioasă, nu cred că aș fi avut o listă bătută în cuie cum a pus Elena de curând lista prietenei ei. Uitându-mă acum la bărbatul cu care sunt de o grămadă de vreme pot să zic că am căutat un bărbat care:
  – să fie la fel de obsedat de aspectele de igienă ca mine. Nu doar normal, ci mai spre maniac, așa.
  – să accepte că viața mea nu se învârte în jurul lui, că există și „eu”, nu doar „noi” și invers – să fie capabil să existe (și) independent de mine (hobby-uri, prieteni, activități etc.), să nu ne sufocăm unul pe altul.
  – să aibă cel puțin la fel de multă școală ca mine, cu foarte puține exceptii.
  – să fie inteligent, să-i meargă mintea.
  – să avem umor compatibil, să râdem la același gen de glume.
  – să fie destul de înalt încât să mă ridic pe vârfuri ca să ajung să-l sărut când sunt desculță, să fie bine făcut, lat în umeri, nu slăbănog, desigur destul de drăguț încât să-mi fie drag să mă uit la el.
  – nu m-a interesat situația financiară, adică să aibă ce știu eu ce salariu și funcție la locul de muncă, dar m-a interesat să aibă un loc de muncă stabil. N-aș fi vrut în veci un artist care azi are din ce trăi, mâine – nu se știe, depinde dacă vinde vreo lucrare, carte etc. Nici genul care scoate bani din tot felul de învârteli semi-dubioase oricât de mulți ar fi fost. Nici politician oricâtă școală și oricâți bani ar avea.

  Despre defecte – tolerabile sau nu – altă dată 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Rox, pfoaii, cum au unele femei noroc in veata. Da` cal alb a avut ?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • @Shoric, dacă îmi spune cineva că m-am îngrășat o să-i răspund că de la șoric :))) ești belea, omule :)))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Shoric, daaa, sunt convinsă că din câteva paragrafe reiese că l-am apucat pe D-zeu de un picior :)))) Dar postarea lui Mihai se referea doar la calități. Dacă ar lansa o discuție pe tema “ce vă disperă la parteneri” aș putea scrie de două ori pe atâta despre ce ne face să vrem să ne strângem de gât sau să ne luăm câmpii uneori și atunci ai veni poate să întrebi: “doamne, femeie, dar de ce mai stai cu el?” :)) Cum o dai nu e bine 🙂 Nu e perfect, nici eu nu sunt, suntem dificili amandoi, iar relația noastră e departe de a fi exemplară.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 45. Cele care vreți ceva sigur,stabil si de durată puteti sa vă faceți un credit pe 30 ani la bancă.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 46. Vă spun ce vrea un anumit bărbat de la o anumită femeie,fix in momentul ăsta.Sa-l lase să isi termine liniștit meciul de Dota 2 că oricum nu se duce să vadă o secunda din ceva cu nu stiu ce cacat de fermă la pro.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 47. Ce-ti mai place sa pui paie pe foc cu articolele de genul asta! :)) Dar ce-i drept imi si face o placere nebuna sa-mi beau cafeluta in timp ce citesc comentariile si ma amuz cu pofta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 48. Sa aiba ochii frumosi..?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.