8,156 cititori

Când îți tremură genunchii, dar nu de frig

Dacă e sâmbătă, e Elena

Știți panica aia de marți, cu ninsoare, cu viscol, cu școli închise și cu pluguri pe străzi (în vise)? Nu știu voi, dar eu m-am pregătit de luni seara. Mi-am pus în poșetă două sufertașe de metal cu mâncare ca să am ce ronțăi dacă rămân sinsitrată pe la muncă.

Bun. Dimineată mi-am tras și-un un machiaj rezistent la gheață și vânt, mi-am luat copilul de o aripă și am coborât să înfrunt urgia. Ce credeți? Din două rafale de vânt am ajuns în stația de autobuz. M-am prins cu putere de chioșcul de ziare, mi-am agățat copilul între picioare și am așteptat autobuzul. Care nu mai venea și nu mai venea și NU mai venea.

Cum eu gândesc rapid în situații de criză am stabilit că ar fi cazul ca, înainte să mă transform într-un cub de gheață, să chem Uber-ul. Când am văzut tariful, fraților, mi-au înghețat pe rând mâna, sufletul, telefonul, portofelul și cardul. Fix în momentul în care mă gândeam că la o adică aș putea  să mănânc ce mai uită colegii mei prin frigider și să fac în paștele mamei mele comandă la Uber, apare un taxi.

Doamne, păi când l-am văzut, am zis că fac credit la bancă, dar io în stație nu mai stau nici moartă. Sau mă rog, doar moartă. De frig. La volan era un tip cu geaca pe el și cu gluga trasă pe cap. M-am agățat de portieră ca de ultima speranța a unei vieți mai bune, am tras cu putere, am aruncat copilul în mașină, rucsacul peste copil, poșeta peste rucsac și în final am intrat și eu aruncându-mă pe burtă.

Am dat binețe. Șoferul m-a întrebat “până unde”, dar n-am apucat să răspund c-a răspuns tot el “50 de lei”. Până la urmă am apucat să spun și eu “până la Unirii, dar mai mult de 35 de lei nu am”.

M-a ignorat total, iar eu am înteles din asta că-s un bun negociator. Deja băteam cuba cu fiu-meu pe bancheta din spate. Ce tare ești, mama, ne-a rămas și de o gogoașă, când îl aud pe șofer cu o voce din gât:

– Da’ unde pleci, fey, de-acasă pe vremea asta?

Mă uit mirată la copil, copilul la mine, îmi fac ochii în cap ca la desene animate și răspund încet de abia m-am auzit eu:

– Ăăă, la muncă?!

– Și-ai luat și copilul cu tine?

Paralizasem! Mă gândeam cine e ăsta și ce vrea de la mine? Bag o mână sub rucsac, îmi scot copilul la vedere și îl poziționez pe mijlocul banchetei din spate ca să-l vadă și să mă lase naibii în pace cu întrebările. Că eu dimineața îs ciufută rău. Și nevricoasă. Ce credeți? Nici măcar nu s-a uitat în oglinda aia ca să-l vadă. A continuat:

– Da’ ce te-ai machiat așa dimineată? Sigur te duci la muncă?!

Băi, vă jur! Eram cu spinarea rece. Și nu, nu de la frig. Cum naiba îmi văzuse ăla față că spre mine nu se întorsese deloc și nici în oglindă nu mă vedea. N-avea cum să-mi vadă fața. Mai eram și bandajată cu fularul, iar lentilele de la ochelari erau încă aburite. Plus că nu întorsese capul deloc spre noi. Și totuși, cum m-a văzut? Cum?!

Copilul deja era băgat tot în mine, iar eu mă făcusem una cu păturica murdară de pe banchetă. Cu un ultim efort, m-am prefăcut că vreau să-l pup pe fiu-meu și din două mișcări rapide mi-am șters scurt machiajul pe căciula lui albă, proaspăt spălată. Acum eram ceva între Xena și Piggy de la păpușile Muppets. Mă uit la șofer:

– Acum e ok, boss?

N-am zis și cu voce tare. Erau doar gândurile mele care o luaseră razna. C-o mână pe sufertaș și cu alta pe portieră, îmi plănuiam să mă arunc din mașină la primul semafor, cu tot cu copil. Numa’ bine c-am prins peste tot verde. Ajungem la Unirii. Îi dau fix 35 de lei. S-a uitat cu scârbă la bani, s-a întors pe jumătate spre mine și mi-a aruncat peste umăr:

– Face 50 dă lei! E nașpa afară.

– N-am! V-am zis de când am urcat că am doar 35.

După care l-am admirat cum se chinuie să-și scoată burta de sub volan ca să se poată întoarce de tot spre mine În timpul ăstă mă gândeam că dacă e ceva îl pocnesc cu sufertașul! Dar m-am calmat repede că-i umpleam mașina de sânge și l-am luat la sentiment:

– Știți, ca să fiu sinceră, mai am 5 lei, da’ vrea și ăsta micu’ o gogoașă. Pot?

Băbăiatule, cu un ultim efort reușește să iasă de sub volan, se întoarce către mine și în timp ce-și dădea gluga jos, îl aud:

– Stai, fă, să iau banii de la clientă și vorbim.

Și-și scoate căștile din urechi, mânca-v-aș! Vorbea cu nevastă-sa la telefon.

Până la chioscul cu gogoși am tot auzit un bocănit. Nu, nu erau sufertașele, erau genunchii mei care și-au revenit abia a doua zi.

Vă zic cu toată seriozitatea care, cică, vine o dată cu vârsta: eu nu mai ies din casă până când temperatura nu va crește până la niște grade egale cu vârsta mea!

mihai_vasilescu_taxi_iarna

sursa foto

187 de păreri la “Când îți tremură genunchii, dar nu de frig

 1. Da’ ce articol dă lucs ai scris, fey!! M-am hăhăit şi grohăit cum (nu) numai tu ştii că pot şi acu’ nu mai pot dă burtă.

  “Bag o mână sub rucsac, îmi scot copilul la vedere” – aici am murit! Dar am înviat când ai prăpădit bunătate dă căciulă albă. Bahtă să-i mai scoţi faţa, ahahaha!

  Super articol, mi-ai făcut cafeaua bună. Şi stii tu mai ce… Loveyou, @Elena!

  Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 7

  • @Vero, viața? La asta de refereai că ți-am făcut-o mai bună???

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Elena It’s a yes from me! Veaţa, bo$$! ❤️

   Ok, hai că io mă pregătesc de drum. Fetele mele ie sinistre azi, vor în vizită la tataie. Tataie e un pic… well… mort. Deci luăm lopeţile şi mergem să săpăm. Zăpada de pe locu’ dă veci. #mySaturdays ❤️

   Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 6

  • @Vero, ?.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 2. Am ras cu lacrimi! Buna dimineața, draga Elena si o sâmbăta frumoasa! Ai un mare fel de-a descrie amănuntele. Scenarista sa te faci!

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @ardelenco, m-am luat cu niște treburi, dar mă fac scenaristă. Să mor io!?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 3. Frumos scris.Trebuie să apară umflata aia si îmi păstrez toată răutatea pentru ea.Între timp îmi storc creierii să găsesc motive să o întind de acas’.Sunt curios la a câta replică îi iese cafeaua pe rat si cât durează să i se injecteze ochii.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 0

  • @edelweiss, ce umflată, boss?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Cui, boss? Ce umflată?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @edelweiss, aaa… pretenara neveste-tii. :)))))) N-am băut cafeaua încă.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • Da’,tu iți bei cafeaua acasă,nu mai ai osutaptrujde kile si nu umpli singur o cameră.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @edelweiss, dacă vrei s-o șochezi cu adevărat, fii un perfect gentleman. Eventual servește-i tu cafeaua…direct de pe lama toporului.
   E totuși luna femeilor…:-))

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

 4. Eu acum îmi imaginez poza ta aia cu dinți frumoși și cu machiajul trash pe care ți l-ai făcut! ?

  În altă ordine/dezordine de idei, mi-au tremurat și mie genunchii o dată când nu credeam să ajung vie la destinație cu taxi-ul în care am avut proasta inspirație să mă urc. M-a dat ăla cu capul de toți pereții de nici n-am avut când să respir să pot să îngaim că vreau să cobor.

  Hai, să aveți o zi faină! Eu încerc să ajung la Piatra Neamț azi. O să-mi iau provizii, să am în caz că Mihai prezice o zi de primăvară!

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

 5. Elena, da’ chiar, de ce te-ai machiat așa?
  Foarte fain, mi-ai înseninat ziua.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 6. ”Stai, fă, să iau banii de la clientă și vorbim”…pfff, just music for every wife’s ears. Sunt tare curioasă cum i-o fi declarat iubirea de Valentine’s.

  Și nici eu n-aș mai ieși din casă până când temperatura nu va ajunge la niște grade egale cu vârsta mea… minus vreo 10-15, ca să fie gradul optim de confort termic 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @AKzen, cred c-a fost ceva de genu’: am vrut săț’ iau ceva, fey, da’ a sunat alarma la ieșirea din magazin.

   Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 0

  • @Elena ”fey, draga mea” …

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

 7. Hahahhaa săptămâna trecută am râs la descrierea taximetriștilor făcută de Micuțu’ de mi s-a decimentat o lucrare dentară ?
  Acum am râs iarăși … avea omu’ căscuță ?
  Ție ți-a sărit dantura în halul ăla când ai scris articolul?
  Te rog frumos dințoaso schimbă avatarul ?
  MULȚUMITĂ? strig eu cu o retină zgâriată și o dantura ciobită

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • Achiesez la dorința lui HabaRnaM. Schimbă în plm gravatarul ăla că am coșmaruri noaptea.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @HabaRnaM, moamă, păi la așa cuvinte frumoase io mă înfior toată. Stai să văd ce găsesc disponibil în galerie și execut schimbarea.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @Mihaie, cuvântul ăsta îl așteptam: achieșez.
   Hai c-o fuck!

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 8. Hahahaaaa, am ras de era sa lesin. Asta e Romanica adevarata ?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @DOINA, eu nu. N-am râs.
   Doar puțin am zâmbit când l-am scris.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • “La vita e bella”. Totusi… 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 9. Elena, a trebuit să reiau articolul de jos în sus, după ce și-a scos nenea căștile! :)) Ai un stil narativ jos pălăria! Pune mâna și scrie-ți biografia că ieși din sărăcie, iar din casă nu mai ieși dăcât pe la lansări de carte! Și o să ai și șofer personal!

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @Blanche, cartea o am. Și editura. Șofer n-am găsit încă.

   P.S. săru’mâna, fatahăi!

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @Elena, la câți bărbați cu permis de conducere suntem pe aici, sigur găsești un doritor să-ți fie șofer, poate și moca ?

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @diabolic, atât!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Blanche, nu-i da idei…dacă @Mihai bagă abonament pe bani, @Elena scoate carte, eu ce mai citesc moka și frumos? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Elena, la prima lansare te conduce un comentator vajnic de pe-aici, vorba lui diabolic. Pe urmă faci un casting pentru șofer, te ajutăm și noi fetele cu impresii, nu te lăsăm la greu!
   @AKzen, nu se lasă ea de blog, e ca un drog!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 10. Lasă-le incolo de grade, Elena! Aici a ieșit soarele, cu dinți.
  Eu de juma’ de oră ii aud pe ai mei discutand cu inima: nu scrie, nu scrie femeie!
  Să știi că am câine!

  Zi cu drumuri bune să avem.

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Ambra, o să am și eu câine. Am găsit tatăl deocamdată. Stăpânul, un coleg de serviciu, l-a dus la o cățelușă. Vreo trei zile s-au mirosit și în a patra zi, când să zică cățelul “am pus-o, coa!” a început cătelușa cu figuri. Că mă doare capu’, că porcule nu mă mai iubeșți, că ce? m-ai mirosit trei zile și crezi că sunt vreo curvă?

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

  • Toate femeile’s la fel! :)) 😛 Să nu renunți, merită!

   Ar fi de povestit pe tema asta, nu e locul aici. Al meu mă ceartă de la ușă acum. Fug 🙂

   Am o colegă care e disperată pe shi-tzu-lina ei, ii place singură si liberă.

   Te k:))) pe dinți! (Să nu mă omor’ț)

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • Tare-s curios cum ar suna povestile voastre despre o catea care nu sta ca o doare capul.Si cum ar suna real ,,sa nu renunti” ala.O fi ceva de genul:
   -I-ai dat afrodisiace?
   -Da.
   -Ok,tu tine-i coada sus ca io-l imping de la spate.
   -Asa Grivei,da in ea ca surdu-n clopot.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • Marius M@ , “să nu renunți” insemna a avea un cuțu așa cum iși dorește.

   In rest, eu am povestit deja. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Sandra,eu am un caine cum nu mi-am dorit.Si nici in cele mai negre cosmaruri nu credeam ca o sa tin un caine in casa.O jumatate de an am incercat sa scap de el.Acum sunt doi ani si vreo doua luni de cand il am si daca vrea cineva sa exersez pe el cu toporu’ sau cu bata nu trebuie decat sa se ia decat de vagabontul meu.PUNCT.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • erata: se pare ca forma corecta e vagabond.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Marius M@, am ințeles exact ce ai scris. Am pierdut cainele pe care mi l-am dorit, mai exact s-a pierdut cand eu nu eram acas’. Am acum un hibrid de la mama vechiului caine si alt tată, cred c’am mai spus. A compensat de parcă știe ceva din frica mea dar și despre cum gandesc in ceea ce privește animalul la casa omului, adica la casa cu curte. Câinele te adoptă, tu devii familia lui.

   Eu plecasem totuși de la dinți când am ajuns la câine; ii doresc Elenei sa se pricopsească cu șifonatul ăla albastru, cred ca e delicios. (MariusEm, sper sa nu incepi acum cu imaginea horror a deliciosului, nu suntem chinezi)

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 11. Când o să am chef de surplus de adrenalină, dau o fugă până la Bucale și mă plimb cu taxiul pe care, obligatoriu, o să-l iau de la Gara de Nord.

  @Duamna Elena, am grohâit de râs precum mistreții de la mine din pădure. Mulțam! ?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @diabolic, să-ți fie de bine! Thx, man!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 12. Te iubesc, Elena! M-ai înveselit din nou.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Elenuș, nici n-aveai cum să nu mă iubești. Purtăm același nume?.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 13. @ElenaP, si pana la urma ti-au mai ramas bani de gogoasa, sau ai luat pa caiet ?

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • E timidă draga de ea și nu vrea să ne comunice că are propria gogoșerie, ne lasă să ne dăm seama din context.
   De la ce crezi că vine Elena P?
   Elena PatiXena ?
   Ps Are și contract cu municipalitatea : pune covrigi în coada maidanezilor, dar cam dă rateuri la montaj?

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @Shoric, am luat. Cum să nu. L-am înduioșat cu fiu-meu. Bine, cu căciula aia murdară a început lumea să ne dea bani pe stradă de milă.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @HabaRnaM, adica tu vrei sa zici ca @Elena ne vinde gogosi sambata ?

   ElenaP, :)))

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Da’ chiar așa @HabaRnaM?!?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Elena, a găsit fiică-mea o soluție pentru căciula murdară, poate te ajută data viitoare.

   Era clasa a doua, mă duc într-o zi să o iau de la școală. O întreb de ce are fesul pe dos.
   – Aaaa, păi ne jucam în curtea școlii și mi-a aterizat un găinaț pe cap. Am pus fesul pe dos ca să nu se mai vadă.
   – Măcar l-ai șters și tu înainte? întreb în timp ce făceam, în gând, inventarul tuturor sfinților.
   – Normal că l-am șters, zice mândră. Pe pantaloni.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Didino, acum am văzut comentariul tău.
   Pe pantaloni în față este???

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Elena, e-nvățată să facă treburile cu simț de răspundere, așa că l-a întins bine, de la genunchi pân’ la șold. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 14. ?????
  Îmi închipui cum vorbeai singură în taxi! Tare faza!?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 15. :)) M-am trezit cu o mare portie de ras, la micul dejun si am zis ca o sa tin “dieta” ca cica ingrasa rasul asta. Offf m-ai facut dependenta de blog si sambata….?
  Weekend fara peripetii @ all!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Eliza, stai liniștită că și eu sunt dependentă. Deci ești ok?.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 16. @Elena, parcă văd cum ai plonjat pe burtă în taxi ? tare mult ce îmi place hazul tău! Când vine vorba de taxiuri în București, mă apucă damblalele. Îmi aduc aminte și acum de nea Costică, eram cu o prietenă, ne-a luat triplu pe o cursă dar ne-a lăsat senzația că am făcut afacerea vieții. Și numărul de telefon, ahaha!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Mona, geez! Eu când am cobor am avut senzația că am renăscut. Dacă-mi dădea numărul de telefon, îl mâncam. În loc de gogoși.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Elena, mă anunți când e lansarea și vin cu o ladă de gogoși, din alea adevărate, calde, pufoase și brumate cu zahăr. Contează pe mine. Autograful să fie cu inimioară, mulțumesc nesfârșit!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Eu am luat acum ceva ani un taximetrist de la Gara de Nord, care atât de tare s-a supărat pe mine că a fost cursa prea scurtă și bacșișul probabil prea mic, încât mi-a zis de toate cele, din lună și din stele. Tirada invectivelor a culminat cu ”și să-ți iei singură bagajul din portbagaj!”. De parcă m-aș mai fi așteptat s-o facă el :-)). Mno, mi-am luat catrafusele ușurel, calm și liniștit cum mă știți, iar când am ajuns la intrarea din bloc i-am arătat un mare semn mijlociu și i-am transmis din vârful buzelor ce am crezut eu că se cuvine în acel moment.
   E adevărat că după asta, vreo două săptămâni m-am tot uitat după el, să nu revină să-mi tragă și vreo două după cap, în vâltoarea evenimentelor nu mi-am dat seama că intram doar în bloc, nu într-o rachetă spațială cu bilet doar dus.
   Totul a fost ok în final, dar de atunci n-am mai luat taxi din stradă, niciodată.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

  • ,, Mno, mi-am luat catrafusele ușurel, calm și liniștit cum mă știți ”
   Ti-a scapat asta?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Marius, hahaaaa. Cred c-a editat Mihai comentariul.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Marius M, @Elena am zis bine, în ”lumea mea” asta e definiția calmului.:-))
   Cu zen-ul ăsta sunt deja cu un picior în groapă.
   Nu cred că se bagă @Mihai să-mi editeze comentariile, în cel mai rău caz mă trimite iar la închisoare. Și cică freedom of speech, pfff .
   PS glumesc, voiam să văd dacă citește cineva textele mai lungi 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 5

 17. În loc să-i aduci mulțumiri “domnului” taximetrist că ți-a dat subiect de articol (astfel poate nu dormeai noaptea de grijă) tu l-ai bănuit de gânduri necurate. Păi e frumos?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Xenopol, adevărul e că am câteodată insomnii. Bă, ce să mai scriu?! Hahahaaaaa

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 18. Nu port palarie.Asta e.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 19. Elena, și tu…păi așa machiată te urci în taxiul omului, tz tz tz…Un pic de respect, orișicât!
  Și DA, prețurile cresc cu ocazia zăpezilor, nu știai? Într-un fel merge taxiul pe un drum și în alt fel pe același drum dar inzăpezit. Gogoșile nu au ce căuta în acest context complex și complicat. Zi bună și frumoasă! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @GMT, gogoșile alea de la Unirii sunt viața mea.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 20. Norocoas-o!
  Ai scăpat de Uber, da’ eu tre să merg cu fică-mea în berăria H și nici nu pot să o mișc dacă nu vine Uber la ușă!
  Îmi plac povestirile tale! Mult!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Gigi have fun, culturistu-le ?
   Io am avut noroc si am proptit copiii in primul parc din cale. Doamne-ajuta, nu congelam pe la locul cu verdeata ?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Gigi, veźi că pe colt în dreapta au o gaură în zid. Rămâi acolo și vezi ce se întâmplă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Vera….parc?…pe vremurile astea?….nu stau în frig azi, am făcut un mic derdeluș pe întâi seara!
   @Elena, un indiciu ceva, ce ar trebui să urmăresc? Să știu cu ce mă imbrac!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Doamne, @Gigi, n-ai citit INCĂ “marirea și decăderea unui tată de fată” ? E opera de artă a lui @Mihai. Caută repede pe blog. Găsești toate răspunsurile acolo.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 21. Adica 23 de grade, sau cum?!?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 22. Foarte tare articolul, povestea banala de vara… ups, de iarna (adica toti am avut cred patanii cu taximetristi)… dar talentul tau de a povesti !!! Am ras de la prima ora! Eu am testat prima data Uberul in Romania cand am venit in tara saptamana trecuta, miercuri dimineata la ora 3 jumate a fost 36 de lei din Militari la aeroport, mi s-a parut mai mult decat rezonabil iar soferul foarte simpatic, am avut ce discuta tot drumul. Asa ca deocamdata Uber rules!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Anca, Uber-ul devine simparic când e frumos afară. Dar, da. Oamenii de acolo sunt chiar ok.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Pai tocmai, ca miercuri la 3 dimineata ( de fapt miercuri de saptamana asta ca nu s-a terminat inca, my mistake) numai frumos nu era afara, carosabil acoperit de gheata si zapada, viscol usor, cam toate ingredientele de pret dinamic ridicat, de aia am fost placut surprinsa! Dar cum spuneam, experienta mea e recenta si relativ limitata, vreo 5 curse in 4 zile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Anca eu n-am testat încă Uber (am vrut s-o fac anul trecut, tot în perioada nămeților, dar m-a luat durerea de cap când am văzut estimatul de cost), iar de mers cu taxi-ul mă feresc cât pot, că, na, nu-ți poți alege șoferul ca pe iubit, tre’ să te mulțumești cu ce-ți vine la scară.
   Cu toate acestea, unele povești cu aceste personaje atât de controversate pot deveni extrem de savuroase în cercul de prieteni și nu numai, ca dovadă povestea Elenei de azi. 🙂
   Personal, am si eu o amintire nasoală cu un taximetrist, dar restul sunt chiar ok, iar unele de-a dreptul hazoase.
   Dar clar trebuie să testez și Uber ăsta, aud pe toată lumea cât de minunați sunt:-)

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @AKzen, vezi cum îi “testezi”, da?
   If you know what i meen!?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • I will try to be gentle @Elena. Dar dacă auzi la știri că a banat Uber un client…:-))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 23. A dispărut Edelweiss … cred că ia arătat colecția de topoare și junghere prietenei nevestesii. Face pe taxidermistu’. Îi ajung oare paiele de pe un hectar de cereale ?
  @ Elena P taximeveselu’ ăla te-a lăsat cu 35 de lei că auzise de articolul tău haurit ?
  Felicitări pentru noul avatar! Mă simPt ca la școală ?. Ești profesoară?

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @HabaRnaM, e cea mai recentă poză. Și chiar am vrut să fiu profesoară. Am terminat mate-fizică pentru asta.
   Nu mi-a ieșit. Am fost orice altceva dat nu profă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • merge și profa de S….cris….nu săriți că e de scris, nu e oral, nu de alea, alea!! Când vrem să râdem așteptăm ca puii de Crevedia ziua de sâmbăta…

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @ardei gras, dacă-mi vezi picioarele poți să juri că-s puiul ăla pe care-l aștepți. Așteptați?.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 24. Elena, de fapt el era speriat de tine. taximetristul este cititor fidel al blogului. te- a vazut din departare asteptand in statie (iti luceau dintii) si a inceput sa se roage. cand a vazut ca l- ai oprit omul a inscenat totul de frica ta, a facut pe durul, atac la “tencuiala ” ta de iarna (era compliment) tu ai replicat cu scoaterea juniorului de sub rucsac. aici s- a jucat totul si i- a pus capac. a fost atat de speriat ca a pulsat cu tariful de iarna.
  PS misto scris. esti de belea.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 25. @Eleno, trăi-ți-ar talentu’, am râs bine. Mulțam’!

  Am avut și eu acu’ câțiva ani un dialog cu căștile unui taximetrist, tot un Fane Barosanu’.
  Propun ca magazinele să vândă căscuțe doar pe bază de examen cu test grilă:
  1. Unde puneți șervețelul după ce v-ați extirpat mucii: A. la gunoi; B. în buzunar; C. unde vreau eu, îi adună @Mișu oricum.
  2. Care este cel mai bun moment pentru achiziționarea căscuțelor: A. dimineața. B. La prânz. C. seara, la închiderea programului, oricum ăia nu și-au făcut targetul.
  Etc.
  Iar pentru taximetriști ar trebui să se vândă unele speciale, cu LED-uri sau ceva, să nu mai inducă lumea-n eroare.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @didino, înainte să mor vreau sa aflu ce vârsta ai. Really!
   Ai umor. Pe bune.???

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Elena, 40. ?
   Mulțumesc, încerc doar să țin pasul ca să nu mă fac de cacao p-aci. Noroc că am ceva ani de atletism la bord.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 26. Sa le puna un indicator ca la usa studioului de radio ON AIR .Si cand vorbeste la telefon sa se aprinda.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Marius, sau să dea drumu’ la căldură în mașină ca să nu mai fie nevoiți să stea cu gluga în cap.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 27. ? ? ? ? ?
  Super!!

  Și iată, ai găsit și poza cu părul drept și picioare lungi. Mulțumesc că ai schimbat-o, acum pot spera la un weekend liniștit 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Laura, a achisat @Mihai d-aia am schimbat-o. Ce poala mea o însemna asta nu știu. Da’ m-a dus gândul la o cafteală ceva și eu la bătăi sunt sensibilă??

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Par drept vad dar picioare lungi nu.Cred ca am nevoie de ochelari.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @marius M,
   Sunt atât de lungi, încât n-au încăput în poză 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 28. Pentru toti astia heitari,după ce am băgat replica:trage dracu si tu burta aia să putem deschide usa la debara,mi-am luat luminile ochilor mei si ne-am tirat.Pachidermu’ in sufragerie si noi bărbații supraviețuitori pe holul de la intrare.Am mâncat in oras,ne ducem la un bowling,ping pong,biliard.Petrecem timp de calitate tată -fii.Pentru linistea voastră sunt perfect ok.

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

  • @edelweiss, păi și cum ați ieșit, cum ați deschis ușa?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @cuscrule cam multe activități. Acu’ trebuie să duc și io fetele la bowling, ping pong și biliard ca să aibă copiii cum se distra împreună. Nu de alta, dar ale mele azi au prestat dăcât leapșa, fața-ascunselea (și-au săpat gropi în zăpadă să se ascundă ?) și, favorita mea, “ruperea în figuri la magazin”…
   Ne-am întors acasă rupte de oboseală și urlând. Good good morning ?

   P.S. Partea bună e că se antrenează la săpat. Momentan, ar putea îngropa liniștite câte-un pisoi/hamster/canar. Se aude, @Miguel?!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

  • Eu chiar îmi făcusem griji. Atât de mari că deja mă cosrumasem.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 29. am căscuță fey :)))

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Fey, am râs! ‘Te-n capac de haios!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • tu bolundă…..de amu o să fiu fey și nu ardei gras….ardei rimează cu fey :))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 30. @Elena,
  Pățania ta îmi amintește de o zi în care îi făceam morală fiică-mi și eram foarte mândră de frazele bine punctate ce-mi ieșeau ascendent în eter. Ca la un moment dat să-i aud vocea: ‘-Ce spuneai? Ascultam un mesaj audio de la Ana.’
  Cât despre căciula albă pictată cu fard, trebuia să o pliezi cum făceam noi cu acuarelele pe foaie când eram copii și ne ieșea un ? multicolor de vis.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @solandi, aseară am dormit cu fiu-meu. Mai fac și d-astea câteodată.
   Când s-a trezit și nu m-a văzut în pat, m-a strigat:

   – mama!
   – hău!
   – te iubesc!

   Mi s-a dus naiba și machiajul.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

 31. “și din două mișcări rapide mi-am șters scurt machiajul pe căciula lui albă, proaspăt spălată. Acum eram ceva între Xena și Piggy de la păpușile Muppets.” – mai degrabă a Alice Cooper sau Iron Maiden ….Fecioara de Fier….feciorelnică arăți , de fier ești…. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 32. @Elena, mie mi se pare cam liniște pe-aici azi… crezi că se mai animă atmosfera dacă mă aventurez să spun că taximetristul din povestea ta îmi pare a fi nu doar un exponent remarcabil al breslei sale, dar poate chiar unul al bărbatului român (și nu numai)?
  PS. înainte de a zvârli cu roșii în capul zen al emițătoarei acestei grozăvii, notați că am zis ”îmi pare”. Cu siguranță mă înșel 🙂
  PS. evident, persoanele masculine de față se exclud, mă refer doar la ce am avut ocazia să cunosc/văd personal cu ochii din dotare, sunt doar curioasă ce cred și doamnele de-aici.
  PPS. domnilor, îmi mai pare de asemenea că nici femeile nu sunt(em) mai presus, dar acum e martie, e luna noastră, suntem toate zâne diafane și trebuie (cred că e scris și în Constituție pe undeva) să fim iubite și apreciate doar pentru că respirăm. :-).
  PPS mi-am pus casca, shoot.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 6

  • @AKzen, stai să bag niște lichide în mine și dăm drumu’ la balon.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Elena, eu dau fuga până la magazin să fac și niște provizii, cine știe când oi putea să mai ies safe din casă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 5

  • @AKzen…zâne diafane…..iubite şi apreciate….şi scãrpinate (mai ales tu)! Ai simţit cã am bãgat bãţu?….prin gard!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • Cine @Io, io? Nu simt nimic, am cască. Dar lasă bățul și treci încoa’ și zi cât de porci sunt bărbații, sau cât de zâni și ei. Eu să știi că sunt de partea lor azi, deci cu mine te lupți dacă te iei de ei. Iar eu n-am bețișor, am ditamai paloșul.
   PS. dar cum faci diacriticele alea așa unduioase?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 8

  • @AKzen, am avut eu parte de un exponent de genul când eram tânără și toantă. Mi-a zis la un moment dat că dacă nu încetez cu isteriile îmi dă una! Atât i-a trebuit, am ieșit din mașină și i-am spart un geam lateral cu o sticlă de vin (trebuia să sărbătorim ceva). Pe urmă am luat-o la fugă, noroc că aveam interfon la bloc. De-atunci m-am orientat spre indivizi mai pașnici!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @AKzen, nu iti raspund la intrebare dar iti povestesc altceva. Eu am un mare respect pentru oamenii de pe acest blog. Sunt aici pentru ca sunt timida, bolnav de timida, par snoaba chiar. La inceput comentariile au fost afectate, se vedea, se simtea de la o posta, sau cel putin mie asa mi se pareau, nu conteaza oricum, pentru ca altfel nu imi ieseau. Cum si de ce, nu stiu si nu conteaza, am inceput sa ma simt ok, toti vorbim de toate, uneori suntem seriosi, alteori nu, si chiar nu suntem superficiali daca facem haz. Nu am interactionat cu multa lume pe aici. Daca vreau vorbesc, daca nu vreau nu o fac, este ok. In viata reala sunt efecte vizibile si bine primite. Am vrut sa iti spun de ceva timp dar mi-a fost cumva jena, nu vreau sa te simti jignita. Cu tine am senzatia ca trebuie sa fiu in alerta, acu apari, acu dispari, ma bati pe umar, trebuie sa raspund, sa imi asez camasa. Cred ca nu vrei sa faci asta, dar uite, eu asa te percep. Parca sunt la interviul vietii pe care l-am picat cu brio, am muncit pe branci si am pierdut si trebuie sa il reiau reiau reiau … Asa simt. Orice as face orice as zice, parca nu este suficient pentru tine. Ai prea multa energie dar nu creatoare, parca vrei sa darami tot. Vera si Elena sunt naucitoare, 2 comete. Dar nu simt nevoia sa imi fac freza in fata lor, cred ca si daca m-ar prinde in budigai, am rade cu pofta si atata tot. Nu este o lectie, nu am vrut sa iti fac morala. Am fost sincera, am folosit cuvinte simple, ieiiii, si din toata inima sper sa iti gasesti echilibrul. N-am diacritice dar am … gogosi!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Mona te rog să mă crezi că ți-am citit comentariul și m-a bușit plânsul. Nu mă simt jignită sau ceva, pur și simplu chiar nu mi-aș fi dorit ca prezența mea aici să devină toxică sau să creadă cineva că nu vă respect. Adevărul e că fac uneori glume proaste, ca cea de azi cu întrebarea de mai sus, o să încerc să mă abțin. E un subiect sensibil, greu de discutat pe net.
   Chiar nu știu ce să mai zic, pentru a nu fi înțeleasă greșit. Dar mulțumesc că mi-ai scris exact ce simți și să știi că mie nu mi-ai făcut deloc impresia unei persoane timide. Na, virtualul ăsta, pe face to face sunt mult mai dibace în a prinde corect semnalele și-mi adaptez temperamentul în funcție de interlocutor.
   Sincer chiar n-aș vrea să dispar momentan de pe-aici și am zis deja c-o să urmez sfatul lui Mihai de a ochi prin interacțiunea 2D persoanele care mă simpatizează pentru a interacționa. Sper să fi ochit bine. Chestia asta în viața reală n-o prea fac, vorbesc în general cu oricine se nimerește prin preajmă, iar aici ”prin preajmă” ați fost toți…
   Și probabil că n-ar fi tocmai rău să mă rezum la un comment pe zi referitor la articolul zilei și cine dorește să intre în discuție cu mine, bine, cine nu, iarăși bine.
   PS Faci și gogoși umplute cu ciocolată?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • @Blanche ai avut mare curaj cu sticla aia. Dar păcat de vin…
   PS tu ai zis ieri că-ți sunt simpatică, pot să vorbesc cu tine, da?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Da, @AKzen, le umplu și cu ciocolată, cu gem sau le las simple, după cum am chef. Mă bucur că mi-ai înțeles corect mesajul și sunt convinsă că ai loc printre noi, dar doar un loc, nu chiar toate ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Mona :-)) Dar dacă mă mai vezi că o iau razna, zvârle-mi o gogoașă de-aia cu ciocolată între dinți, să mă țină ocupată 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @AKzen,
   @Mona a zis bine ce ți-a zis, dar nu-i cazul să bușești în plâns. Mai degrabă umblă la dozaj.
   Știi cum are aparatul de radio un buton pentru ”mai tare/mai încet”? Ar fi bine ca tu să dai butonul mai încet.

   P.S. Noi toți ne suntem simpatici unii altora pe-aici, dar asta nu înseamnă că ne țipăm simpatia zilnic, la fiecare postare 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Laura G ador să râd și-mi face foarte bine să plâng când vreau sau simt s-o fac. Des, și una, si alta, din varii și diverse motive, înțelese sau neînțelese de alți oameni.
   Per total îmi dă cu plus la râs, chiar si în țara asta, chiar și în aceste vremuri.
   Cu butonul mă străduiesc, dă-mi o țâră de răgaz să nimeresc dozajul optim pentru fiecare 🙂
   Simpatia eu obișnuiesc s-o strig (aici o s-o șoptesc) când am chef, cui nu-i place, well, nu trebuie să ne placă chiar tot 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 33. In prima zi după nenorocirea aia de zăpadă dau sa ies din casă și sa plec la muncile câmpului. O aud pe maică-mea:
  “Pe unde bântui azi? ” Ii zic eu că la dracu în praznic, tocmai in marginea opusă a județului vecin și plec repede să dau zăpada de pe mașină…
  Peste câteva minute, când dădeam eu la lopată cu spor, mă trezesc cu maică-mea lângă mine.
  ‘Ia asta’ zice și îmi intinde geanta mea aia mică de voiaj.
  ‘Ce naiba să fac cu ea?? Ce-i inauntru? ‘
  ‘ Taci din gură. Păturica aia pufoasă, căciulă și fular, trei milioane și niște senvișuri. In caz că te inzăpezești, nu te mai uita așa la mine’ zice ea și dispare….
  Am mai apucat să mormăi ‘Sărut mâna, mamă’
  Un taximetrist oprit mai in față puțin, dădea zăpada de pe mașină…
  ‘Dacă nu vreți senvișurile, puteți să mi le dați mie. Cafea in termos nu aveți? ‘

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @Miki, eu nu știu cum a văzut ălaa ca ai și termos în gentuță, că mie mi s-au oprit ochii la “trei milioane”.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Miki pfff, mama ta… ❤️

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Elena
   Pai n-aveam termos. Că nu beau cafea.
   O fi plusat și el la cacialma.. cred că iși dorea senvișuri și cafea.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Vera
   Și eu o iubesc mult…
   Suflet de mamă.. Oricât aș fi de mare tot copilul ei sunt..
   Cred că și palmele alea după ceafă pe care mi le mai scapă din an in paști, tot din iubire sunt 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Miki,parintii sunt parinti.Si cum a zis mama,poti sa ajungi tu la 50 de ani,daca eu traiesc,pentru mine tot copilul meu esti.Sau tata ,cand nu stiu de ce avea nevoie de o suma mai mare de bani si a zis ca se duce sa scoata ca-i are depusi si i-am zis ca-i dau eu sa nu se mai duca pana acolo.Replica a fost fenomenala:Bai,eu vitel sa suga de la vaca am vazut dar vaca sa suga de la vitel inca nu.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • Băi, terminați-vă cu discuțiile astea de suflet că vă fac un text sâmbătă de plângem toți.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 34. Akzen, realizezi că ai cele mai multe comentarii? Chiar simți nevoia să intri în dialog cu toată lumea?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Gabil, eu am cele mai multe.?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Elena, da, dar tu ești gazda azi, e normal. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @GabiI, hai că n-am intrat în dialog chiar cu toată lumea, dar gazda de azi mi-a zis în repetate rânduri că mă preferă turbo. Încerc să fiu și eu pe undeva pe la mijloc.
   🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 6

  • @AKzen, io zic că trebe să începi să înveți să te moderezi un pic. Numa’ un pic. E mai ok ce faci acum față de data trecută, dar tot e oleacă prea mult. Ochește oamenii care te simpatizează și interacționează mai mult cu ei.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Mihai, notat. Termin discuția cu Shoric să văd de ce-o fi fost nervos taximetristul meu și mă duc la săniuș.
   Mulțumesc de intervenție.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 35. Să nu sară doamnele de fesieri în sus ,dar cea mai friki experiență cu taxiul am avut-o cu o tanti șoferiță aici în Spania.
  A venit un cuplu de prieteni în vizită,oameni finuți,foarte potenți financiari,anturaj high clas.Un fel de bășini,dar la nivel înalt.,,Foamea urlă în noi,ce ne recomanzi?,,Well,fă duce fratele vostru,la un restaurant,dar e cam departe.Facem un mic de mișcare pe faleză,în jumate de oră,sunem acolo.,,Noo,ce mișcare ce faleză,luăm un taxi,că se strică Jimmy Choo de la mers”Mbun.Mergem în stație,deschid ușa la ultimul taxi,holh,hola ,mergem acolo.Tanti studia absorbită ceva hârtii.Ne suim ,eu în față ,cuplul și Doamna în spte.Aruncă hărtiile pe bord,pornește mașina,pune cutia de viteze pe sport și demarează de ochii s-au lipit direct pe tetieră.După trei depășri și două semafoare trecute pe roșu ,îi susur cu blândețe că nu e nici o grabă.Reacție zero.Duduia conducea cu încheitura mâinii pe volan ,cu degetele bătea darabana pe bord și cu cealată scoasă afară pe geam lovea ritmic portiera.Mă uit în spate:toți palizi,cu privirea fixă.Doamna ,într-un puseu de curaj ,bagă capul pe după tetieră și mă întreabă cu voce scăzută:,,Asta-i,,trasă”?(drogată).Am dat doar din umeri,că eram împietrit în scaun.Trecem peste neacordări de priorități,pietoni evitați la milimetru pe trecere.Am mai avut două tentative,că nu-i grabă,dar degeaba.Din spate deja auzeam rugăminți ,că e Ok,să
  oprească că mergem pe jos.Într-un final am spus că e bine ,mulțumim,poate să tragă pe dreapta că vrem să coborâm.A urmat o frână de am crezut că se desprinde motorul și zboară la dracu- praznic și noi prin parbriz.,,Păi nu ați spus că mergeți la restaurantul X?”pe un ton gen starea civilă ,când răspunsul trebiue să fie afirmativ.Nu am apucat să mai dau detalii,că deja eram singur în mașină cu șoferița psihopată ,prietenii și Doamna ,au părăsit rapid ambulanța și cu pas alergător se îndepărtau.Am plătit rapid,am luat restul încercând să evit privirea variantei feminine a lui Hannibal Lecter.Eu am debarcat rapid,ea a demarat în trombă,lăsându-mă cu o dilemă:oare hărtiile alea pe care le citea când am urcat în mașină,era sențința de divorț și partaj sau ceva înștințări de la taxe și impozite?Sau ceva analize care au ieșit nașpa?

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

  • @Paco, cred că ceva amenzi “nejustificate” pentru depășirea vitezei.
   Hahahaaaaa! Ai talent, fey, și tu la povestit. Mi-au sărit fesierii de râs.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 36. @AKzen, tocmai am citit experienta ta cu taxiu`. Io` cred ca nu din cauza bacsisului prea mic era nervos taximetristul ala.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Shoric, dar de ce-o fi fost? Că eu am tăcut tot drumul, sincer 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 6

  • @Akzen, nu mai rupe refreshu` ala, ca nu-ti raspund nici de-al dreaq`. du-te la sanius. 🙂
   PS. sa intri mai seara,asa, cand termina @ElenaP perfuzia aia cu Mona, si-ti raspunde ea la toate intrebarile.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Shoric, cum să-mi tihnească săniușul fără să elucidez misterul supărării taximetristului? Sper că glumești.
   Bine, paaa, sper să văd răspunsul la întoarcere. De fapt, mai bine mă duc și-l caut și-l întreb direct. :-))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • @Shoric, achieșez la dorința ta ? merlotul se soarbe în tihnă, face bine la echilibru!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 37. In cazu’ in care nu ati realizat până acu,Vadim este viu si a năvălit aici pe blog,plm.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Vadim era băiat valabil ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Acu’ a devenit ceva emisiune între Vadim si Piersic.Stăteau pe intravenoase si nu se dădeau duși.Nici publicitatea nu avea loc de ei.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 38. Gg M.V. ? daaaar …
  Care mă simpatizanți pă mine??pă persoană fizică??
  Repede treceți-vă pă listă că mâine mere mamaie la biserică și are o șustă cu popa ?
  Dumnezo vă-n’burdă-n rai!!
  Ps. Ăștia care nu beți cafea să nu vă treceți la adormiți!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @HabaRnaM
   Io te simpatizez

   … Și nu beau cafea… decât in caz de forță majoră, a se citi nedormită de două nopți și cu examen a doua zi ( sau ruta aia lungă).

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • HabaRnaM, Și eu. mai ales de când ai ochi albaștri.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Eu. Si am habar ce-ți spun.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • HaBarNam@, eu am trecut-o pe mamaie pe lista popei la Ierusalim. Se pune?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Mno pentru a păstra tonul cu Elena PatiXena ? am schimbat și eu avatarul.
   E un elefant roz din Selgros ? … și nu , NU am ochii albaștri(aia era retina zgâriată de dinții cuiva) . Îs un elefant de 100 de kg cu ochii verzi-căprui, nu roșii … n-am nici treabă cu cireșii …poate cu vișinii ?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Avem temă să întrebăm cine ne simpatizează, doamna profesoară @Elena?

   Eu am o compunere de făcut; cu elefanţi.

   @HabaRnaM, te simpatizez dacă îmi spui o poveste cu un elefant şi un leu fricos. Scurtă şi cu happy end. Terapeutică.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @HabaRnaM, și io. Că ești roz și bucălat!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Solandi, nu, mă! Că sunteți toți simpatici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Solandi, aveam eu o poveste cu un elefant, dar bănuiesc că e ceva temă dată de la școală și n-aș vrea să-i stric viitorul copilului.

   Caută-mă când e vacanță. Plecată.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Elena, da, îmi trebuie ceva cu bulină din aia “AP”.
   Pentru banc te caut eu in vacanță.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 39. No, acu’ sunt zile de când stau zilnic pe blogu’ ăsta si văd ce vieți pline de acțiune aveți!? Da’ ce mă enervează pe mine e că nici1 nu s-a îmbolnăvit de la frigul si de la zapada asta catastrofică de afară! Eu imi suflu( la propriu!?) mucii de două săptămâni :inainte, in cursul și după căderea zăpezii de 5 cm de la noi! Unde e corectitudinea ..politică??

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • … Apă cu sare,
   … Țuică fiartă cu piper
   … Aspirina cea mai ieftină
   … Râs pe blog la domnu’ Mihai până te taie transpirația…

   De fapt… Soiu’rău, asta-i… de nu se leagă nici boala de mine…

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Camilla, dacă te ajută cu ceva la moral, eu am răcit în prima zi de concediu și m-am făcut bine în ultima zi.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 40. Elena, io aș mai vrea niște terapie de asta free! Rogu.te lamurește.ma cum e cu INTUIȚIA feminină si cu bărbatul perfect ( fa.o in stil propriu si te.oi “scăpa ” de niște radiatoare d.alea la reducere !).

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 41. Vine primăvara, da` nu aia a lu` Mihai!, și n-o să mai ai motive să treci prin d-astea. Acum întreb și io să mă aflu-n treabă sâmbătă seara: te știm fată isteață, de ce gaia nu ț`ai luat permis de conducere? Că – la valoarea ta! – mașina nu cred că-i o problemă pentru tine! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Victor, când m-am născut io și au venit ursitoarele au decretat la unison: o facem perfectă pe amărâta asta. Aveam cât o pungă de cafea peste doua kg și vreo 45 de cm.

   Doar că printre ele era și una “prefăcută”. Și când m-a atins cu bagheta magică mi-a luat orientarea în spațiu.

   P.S. acum vreo 12 ani am facut rată pentru un Opel Vectra C. După 3 ani de plătit rate l-am vândut, am mai pus vreo 5000 de euro și am închis creditul.

   P.P.S. sper că te-am lămurit buștean.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Insist (văd că nu-s singurul sâcâitor din spațiul carpato-danubiano-vasilescian): la voi la Altecs nu se vând GPS-uri? 😀

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Elena P,
   Apăi, dacă-i numa’ orientarea de vină, nu-i bai. Și io-s varză, dar mă tratez (încă) chiar și după 25 de ani de condus mașina…

   P.S. Sunt așa dezorientată încât am zile când nu găsesc bucătăria 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Stiti bancul ala cu GPS-ul care ii spune soferului ,opreste ca eu ma dau jos!
   ?
   O fi inspirat de Elena?
   Nu-i bai ca n-ai orientare,compensezi cu multe altele.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Laura, eu nici fierul de călcat nu-l găsesc. Dacă dau de el din greșeală, nu găsesc masa de călcat. Și tot așa.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Victore, fii sincer! Ai vreo mașină de vândut și n-ai client?

   Citește comentariul lui @Marius.
   Intuiția mea feminină îmi spune că e bărbatul perfect.

   @Oviwan, ți-am răspuns și ție cu ocazia asta.

   ???

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Eu?Barbatul perfect?
   S-a rupt scaunul sub mine de ras:))).Jur.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Eu n-am mașină nici pentru mine, deși-s proprietar pe două! Am ajuns de mă rog de prunc și de muiere să capăt și eu o mașină când mă arde sub tălpi.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Victore,că Elena este femeie cu mintea la ea si nu vrea sa care juma’ de urbe pe capotă.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @edelweiss, man!
   Atât!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mariuse, acum ca un bărbat adevărat, pune-o pe soția ta să-l repare?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Neah.Am eu multe bube da’ la reparatii nu o las pe ea.Nu-mi place sa umble nimeni cu jucariile mele.
   Adica la mine in casa singurul care f… e si face reparatii is eu.
   Sper:))))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Marius, nu mă pot abține, nu te supăra: e și doamna de față când f…i sau când repari?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Doamna Elena.Nu ma supar.Un singur membru al familiei are voie sa asiste la ambele chestii.Sotia e prezenta doar la una.La reparatii ma lasa in pace.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 42. daca luai un uber (not pay any fucking tax) …..plateai salariul pe luna pentru servicii pe pamant……dar macar ala vb. frumos cu nevasta/amanta in casti…..sau nu vb. deloc ca nu avea nici una nici alta….ca doar era un ubersex

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @sorin, nu mai iau taxi. Gata. M-am lecuit!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 43. Nu m-am prins de ce a trebuit sa-ti stergi machiajul, dar m-a amuzat povestea. Bine ca ai plecat, ca tipul cine stie cate cliente mai avea in portbagaj.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 44. Pingback: Articole interesante de citit pe bloguri, 4 martie 2018 | Iote Blog

 45. Care ești sub Rentă original? 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 46. Pingback: mihai vasilescu blog | Să-ti dea ăl de sus un copil exact ca tine!

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.