Citesti sau vezi la stiri asa ceva si un singur gand iti vine in minte: de ce p*la mea toti cretinii au voie sa procreeze in tara asta? Cu urmarea logica: cat de greu o fi sa faci o lege pentru controlul natalitatii? Ma doare in fund de Uniunea lor Europeana si de drepturile omului, chiar nu se poate face nimic in sensul asta?

Vitele alea doua (parintii) au aceleasi drepturi cu mine. Le-as suspenda doua dintre ele incepand de maine: dreptul de a avea urmasi si dreptul de a vota. Ma rog, in cazul lor e un pic cam tarziu. In afara de fetita subnutrita despre care este vorba, mai au cinci copii acasa. CINCI intelegeti?

Uitati-va la stire, daca nu ati vazut-o deja. La un moment dat cretina aia sinistra care ar fi trebuit sa fie MAMA, zice o chestie de genul: „am vazut ca are ceva, dar am crezut ca isi revine”!? Cinci ani, femeie? Atat ai asteptat tu sa vezi daca isi revine? Iar copilul ala cantareste undeva pe la cinci kilograme. O fi vreun experiment stiintific, iar cele doua vite sunt cercetatori de fapt. Ceva de genul greutatea trebuie sa fie proportionala cu numarul anilor si sa nu cumva sa o depaseasca. La majorat isi serba copila si cele optsprezece kilograme.

Puscarie, asta trebuie in cazul de fata, pentru cei doi iresponsabili. Sau ar fi trebuit intai sa moara fetita, ca sa poti sa-i bagi? Pai sa le-o dea inapoi, ca au ei grija. Si-i legam dupa ce moare sau cum? Iar pentru restul dobitocilor din tara asta, care fac copii doar ca sa aiba dupa ce lua alocatia: lege pentru controlul natalitatii! Sa demonstrezi dracului ca ai cu ce creste un copil si abia dupa aia sa ai voie sa-l faci. Sa nu mai vorbim de doi, trei sau mai multi. Ca sa-ti iei un cacat de masina sau de casa, tre’ sa completezi hartii de-ti cad mainile, dar copii poti sa faci la foc continuu, nu te intreaba nimeni nimic. Vrei copil? Demonstreaza-ne ca ai cu ce sa-l cresti!

Unde cacat e dreptatea fratilor? Unul din cei mai buni prieteni ai mei a facut tot ce era omeneste posibil pentru a avea un copil. Dar, cel putin pentru moment, nu-l poate avea, fara a exista vreo explicatie logica. Si-si doresc mult si el si nevasta-sa. Sunt mai mult decat realizati din punct de vedere financiar. Ar putea sa-i creasca pe toti cinci ai nenorocitilor astora doi. Si muritorii aia de foame ii fac ca sursa de subzistenta.

M-am saturat in p*la mea de toti jegosii astia care traiesc ca acum doua sute de ani, dar sunt pe picior de egalitate cu mine. M-am saturat de hoardele de tigani care au puit de mai au un pic si ne depasesc numeric.

P.S. Ah, si mai stiti ceva? Uite acus vin alegerile din nou. Ghici pe cine or sa voteze astia?

mihai_vasilescu_subnutriti

sursa foto