Într-una din serile trecute, iar am rămas cu băieții la discuții despre subiecte grele și arzătoare. După ce am stabilit cine suntem, de unde venim și încotro ne ducem (noi, ca omenire) s-a trecut la teme mai ușoare care să meargă cu berea și micii.

Și cum unul dintre noi tocmai se întorsese dintr-un mini-sejur în Maroc, conversația a mers lejer spre avioane și chestii legate de zboruri. După câteva considerații scurte despre meniuri și prețuri la bilete, ne-am dat seama că de fapt alta este problema arzătoare care ne macină și nu-i dăm de cap. Mai precis, m-am scărpinat gânditor în cap și am emis teoria conform căreia niciodată, dar absolut niciodată, nu am văzut cu ochiul meu o stewardesă din aia frumoasă ca-n filme (și credeți-mă, am pierdut de mult numărul zborurilor cu avionul). Moment în care băieții s-au uitat lung în gol, încercând să-și amintească, iar apoi au fost nevoiți să conchidă profund filozofic: bă, să știi că ai dreptate, nici noi.

Da, oameni buni, nu am dat ochii niciodată cu o stewardesă din aia care să te facă să rămâi cu gura căscată când apare. Să nu-ți mai ardă nici să mănânci, iar când te întreabă dacă vrei ceva de băut, abia să fii în stare să îngaimi un „îhî”. Ceva de genul ăsta. Și ca să nu trăiesc cu impresia că nici măcar nu există cu adevărat, voiam să-mi ziceți voi dacă ați întâlnit măcar una. Băi, dar nu vreau să-mi povestiți chestii de genul „am zburat eu pe Air France cu una drăguță”, că d-astea stiu și io. Nu, frate, vreau să aud că era una din aia de ați fi stat pe gânduri ce să alegeți între ea și Monica Belucci. Ceva desprins de pe cat-walk și aterizată în avionul cu care zburați voi.

Aaah, și dacă aveți impresia, profund eronată, că întrebarea este doar pentru bărbați, fac pariu cu voi ca vor fi mai multe răspunsuri de la tipe. Pentru că nu există ochi mai crtic decât al unei femei când este vorba despre o alta, care se mai presupune că ar trebui să fie și frumoasă. 😉

Buuun, și dacă tot vorbim despre domeniul ăsta, mai am o curiozitate. Dar una mare de tot. La primul meu zbor am crezut că mor de frică. În clipa în care m-am așezat pe scaun, singurul lucru care-mi mai trecea prin minte era „ce naiba caut eu aici?”. Ei bine, la ora asta nu mai am nici cea mai mică apăsare când urc într-un avion. Ba chiar mi s-a întâmplat să adorm înainte de decolare și să nu mă mai trezesc până la aterizare. Însă pun asta pe seama faptului că n-am avut niciodată vreun incident neplăcut, n-am prins nici măcar o umbră de gol de aer sau ceva mai nasol. Dar sunt conștient că există oameni terifiați de gândul că vor fi nevoiți sa zboare. Pe ei aș vrea să-i întreb de la ce li se trage? De la vreo experiență neplăcută sau este teamă necontrolată fără vreun motiv palpabil (care cred că are și o denumire medicală, dar mi-e lene să caut)?

Hai că v-am dat de lucru azi. Dar sunt foarte curios ce-o să povestiți, în special la ultima chestie.

mihai_vasilescu_stewardesa_sexy

sursa foto