Efectiv nu ai cum să inventezi așa ceva, pur și simplu pare prea mult, n-ar crede nimeni că e adevărat. Și totuși este.

Iată:

Între 28 și 29 septembrie, Ferma Dacilor va găzdui „cel mai mare Barbecue Brunch din România”, eveniment menit să atragă iubitori de carne și preparate la grătar, care vor avea ocazia să învețe cele mai noi tehnici în arta gătitului cu foc și fum de la câţiva dintre cei mai cunoscuți chefi din România, precum Chef Orlando Zaharia. (sursa, pagina de Facebook Ferma Dacilor)

Vă reamintesc că anul trecut, în preajma Crăciunului, la Ferma Dacilor a avut loc o tragedie, un incendiu în care au ars de vii 8 oameni.

Sunt singurul care găsește cel puțin bizară și inadecvată asocierea între „incendiu” și „preparate la grătar”? Grătar care va avea loc exact în locul în care au murit arși de vii 8 oameni?

Că dacă sunt singurul care gândește așa, puteți să-mi spuneți și șterg articolul. Nu glumesc, chiar îl șterg dacă se dovedește că sunt singurul care crede asta.

Eu înțeleg că oamenii trebuie să facă ceva să producă, că doar n-or să moară de foame, dar, serios, „cel mai mare barbecue” este singurul eveniment pe care te-a dus mintea să-l concepi? Puteai să inventezi o vânătoare de melci, un cules de trifoi, un maraton cu iepuri, cea mai mare ciorbă la cazan, sărbătoarea ciolanului cu fasole, ORICE, dar nu un eveniment care să facă asocierea cu incendiul.

Băi, nu știu, cred că pe omul ăla care are Ferma Dacilor ori nu-l duce capul, ori îl doare-n fund. Altă explicație eu nu găsesc.

Cum, mă, să faci cel mai mare barbecue brunch pe locul unde au ars opt oameni, dintre care unul era copilul tău? CUM?

Serios, sunt în stare de semi-șoc, mintea mea nu poate să ducă așa ceva.