👉 A Body that Works – serial, Netflix

Din motive care țin de Euro și de prezența României acolo, activitatea mea cinematografică a fost extrem de redusă în ultimele săptămâni.

Daaar, chiar și așa, de când m-am întors acasă am avut imensa inspirație să dau play acestui serial israelian care m-a spart.

Prieteni, este unul dintre cele mai bune seriale care există la ora asta, este ca un diamant în marea asta de mizerii care se tot lansează.

Este foarte bine scris și extrem de bine jucat, dar asta nu mai constituie vreo surpriză, deja știm cu toții cât de buni sunt evreii pe seriale (dacă n-ați văzut Fauda sau Shtisel, sfatul meu e să lăsați orice altceva și să faceți ceva în sensul ăsta începând chiar de AZI).

Unde mai pui că joacă și Lior Raz, adică nimeni altul decât Doron, prieteni. Doron is here, doar o telecomandă stă între voi și el.

Iar fata care joacă rol principal feminin, Rotem Sela, doamne apără și păzește! Oameni buni, este una dintre cele mai frumoase femei care au călcat vreodată pe Terra. Este atât de frumoasă încât sunt dispus să arunc la gunoi toate listele anterioare de freebies, nu-mi mai trebuie nici Angelina Jolie, nici Cate Blanchett.

Problema e că nu știu dacă s-o strig „Rotem” sau „Sela”. Nfine, mă lămuresc eu repede, dacă e. 😁

Ca să înțelegeți cât e de gravă situația, o să vă spun c-am făcut ce n-am mai făcut niciodată: i-am dat follow pe Instagram. Este, de altfel, singura actriță străină pe care o urmăresc.

Dar dincolo de cât e fata asta de frumoasă și de orice glumă, sfatul meu e să-i dați play. N-am nicio îndoială când spun că este unul dintre cele mai bune seriale care există la ora asta.

Aștept să-mi confirme sau să mă contrazică cei care deja l-au văzut.