Războiul ăsta va trece, toate trec până la urmă. După ce ne liniștim sper să ne aducem aminte cu toții de toți muiștii ăștia care îl pupă în cur pe Putin acum. Eu promit că nu voi uita niciodată. Nu ai cum, efectiv nu ai cum să fii atât de jegos.

În ceea ce o privește pe doamna Steer, vreau să-i mai aud și acum pe ăia care o scuzau când mânca căcat pe teme medicale. Vai, știți, ea a avut un necaz mare in familile și de acolo i se trage, a luat-o un pic razna, dar în rest e fată bună.

Vreau să-i aud ACUM pe toți care mi-au recitat placa asta de-a lungul timpului. Că acum nu mai sunt teme medicale, nu ne mai contrazicem pe puterea vindecătoare a mămăligii vârtoase sau despre cum menstruația este capacitatea organismului femeii de a elimina toxinele și nu are legatura cu fertilitatea. Acum este vorba doar despre a fi ticăloasă si mârșavă gratuit. Ah, scuze, am greșit. Mai mult ca sigur nu gratuit.

Despre fata cu sparanghelul nu avem ce discuta. Te uiți la fața ei și-ți dai seama că inteligența a trecut tangențial pe lângă ea, dar a trect.

Iar Șoșoacă e de intrat pe tratament medicamentos, vă zic. După ce s-a dat cu curul de pământ pe motiv ca războiul nu există și că în Ucraina n-a distrus nimeni nimic, s-a apucat să spună cum s-a dus să ajute refugiații ucraineni de la ganiță. Alooo, care refugiați, femeie? Dacă războiul și distrugerile nu există, ăia ar trebui să fie turiști veniți de plăcere, nu refugiați.

Băi, sper să nu uitați. Că eu sigur n-am să uit. Futuvăngurăsăvăfut.