Dap, m-am intors. Nici eu nu stiu cum am reusit, dupa tot ce mi s-a intamplat, dar uite-ma ca sunt din nou cu voi.

Stiu ca ati fost cativa de pe aici ingrijorati de soarta mea. Asa ca, special pentru ei (dar nu numai), voi povesti pe scurt prin ce am trecut. Tineti-va bine!

Fratilor, am fost rapit de extraterestrii. Stiu ca nu va vine sa credeti (ce, mie mi-ar veni?) dar chiar asa s-a intamplat. Intr-una din serile cand ma duceam spre casa, am simtit cum masina mea pierde contactul cu asfaltul si n-am mai putut s-o controlez. Pe cand se inalta, stiu ca am mai apucat sa gandesc : “ce tare, de-acum am scapat de aglomeratia de pe Magheru”. Nu de alta, dar n-are cum sa te mai sperie un banal zbor cu autoturismul din dotare, cand vezi coada aia neintrerupta de masini stationare, careia bucurestenii obisnuiesc sa-i spuna trafic.

Asadar, ma bucuram cu spor ca am scapat de semafoare si de-acum ma va ghida turnul de control de la Baneasa, cand am mai apucat sa vad nava mama si am simtit cum am trecut in alta dimensiune.

mihai_vasilescu_et

sursa foto

Desigur, tot ce ati citit mai sus are o vaga legatura cu realitatea. Am avut cateva motive personale pentru care am fost absent in aceasta perioada. S-au rezolvat si acum revin printre voi, ca sa va fac cafeaua aia de dimineata mai dulce sau mai amara, dupa gust.