Nu, că trebuie să vă spun asta.

Am oprit să alimentez la singura benzinărie din Polychrono. Una din aia mică, cu o singură pompă și trei oameni care se învârt pe lângă ea.

Nu știu dacă știți, dar aici, la greci, la cele mai multe dintre benzinăriile astea mici nu alimentezi tu de capul tău, că nu te lasă oamenii ăia cu benzinăria. Probabil le răpești iluzia c-ar munci sau ceva.

Așa că degeaba te duci tu spre pompă și încerci să alimentezi, c-o să apară sigur-sigur cineva care să-ți ia furtunul din mână și să se răstească în greacă la tine.

Fix cum s-a întâmplat și la benzinăria asta, doar că aici a venit o femeie. Mă întreabă dacă să bage full, îi zic că da, după care, în timp ce alimenta, o întreb dacă pot să plătesc cu cardul? Da, da, sigur că puteți. Efharisto. Parakalo.

Termină cu benzina, hai să plătesc.

Deși mă mănâncă degete să vă povestesc în continuare, o să mă abțin. Pentru că, prieteni, pot să pariez pe ORICE, pe absolut orice, un rinichi pot să-mi pariez, că n-o să ghiciți în vecii vecilor amin de unde a scos femeia aia POS-ul și mi l-a adus să plătesc.

Îmi pare rău că n-am fost pe fază, ar fi trebuit să filmez, pentru că așa ceva nu mai vezi a doua oară în viață.

Ia să vedem, vă băgați să încercați să ghiciți?