Indiferent că vă place sau nu fotbalul, sfatul meu e să dați o șansă mini-seriei Beckham, de pe Netflix. S-ar putea să vă surprindă, pentru că este extrem de bine făcut.

Ce m-a spart pe mine, pe puncte:

👉 Dincolo de cât de șmecher a fost ca fotbalist, băiatul ăsta, David Beckham, cred c-ar fi putut să facă bani și din rahat (al lui, desigur). Serios, cred că doar nu i-a trecut prin cap c-ar putea să facă și asta.

👉 Mi s-a reconfirmat că nu-mi place Victoria Beckham, fostă Adams, nici de frică. Posh sau ne-posh, nu-mi place și nu mi-a plăcut niciodată. Plus c-am mai rămas și cu impresia că-l ține pe Beckham sub papuc.

👉 Apropo de Victoria, am râs puternic la o scenă când Beckham povestește că el provine dintr-o familie săracă, de muncitori, la care sare Victoria să explice că și ea la fel, tot din familie săracă de muncitori.  Atât de săracă încât taică-său era uneori nevoit să-și conducă singur Rolls-Royce-ul. Groaznic, vă spun, să-ți vezi tatăl nevoit să ajungă în halul ăsta… Na, știți cum e, când n-ai bani de doi piloți.

👉 Mi s-a umplut inima de bucurie când am văzut că David Beckham are exact același tip de OCD cum am eu. Vă spun, când mi l-au arătat aranjând scaunele alea la dungă, aproape că mi-a dat o lacrimă.

După care, iar am râs cu sunet când a întrebat-o pe nevastă-sa, în timp ce-i arata o solniță, dacă știe în ce dulap trebuie pusă. Aia a zis că știe, iar ăsta a mormăit ceva de genul: „știi pe dracu’”. Nfine, Beckham are OCD, ca noi toți, asta e important. 😊

👉 Bonus unu: a fost extrem de neașteptat să am parte și de Echipa Națională a României, care era în aceeași grupă cu Anglia la CM din ’98. Adică ultimul la care am participat. Trist, dar și mișto.

👉 Bonus doi: Gary Neville. Omul care a avut ideea să-l aducă pe Neville, ca povestitor, și-a meritat și ultimul euro primit. O să vedeți voi de ce.

Cam atât, restul mai descoperiți și singuri.