Un lucru a ieșit la suprafață ca untelemnul turnat într-un pahar cu apă rece de izvor, după pandemia asta: cu toții ne-am dat seama cât de mult depindem de utilitățile publice, dacă e.

Iar dacă pe persoană fizică lucrurile mai sunt cum mai sunt, că oamenii au început să caute să se mute la casă și sa devină cât se poate de independenți măcar din punct de vedere energetic, antreprenorilor și proprietarilor de afaceri a început să le licărească același beculeț, adică ăla al costurilor reduse și al independenței energetice.

Pentru ei, am io un pont numai bun azi. Ia fiți atenți aici ce email am primit zilele trecute de la ENGIE, dar am tot amânat să scriu despre șmecheria asta. Pe scurt, dacă ești proprietar de afacere și vrei să nu mai depinzi de rețeaua publică de energie electrică, dar să și reduci din costuri, bagă un ochi mai jos.

ENGIE Solar BusinessSoluția personalizată de panouri fotovoltaice, primul pas spre independența energetică. Dar pentru că n-ai cum să te apuci de o trebușoara ca asta singur-singurel, că nu ești Edison, tot băieții de la ENGIE vin și cu soluția completă, la cheie, pentru centre comerciale, zone industriale și platforme de producție, depozite,  hoteluri, dezvoltatori imobiliari, clădiri de birouri și lanțuri de retail. Dupa cum urmează:

Consultanță și proiectarea soluției personalizate

➡️ Toate soluțiile sunt personalizate în baza profilului de consum al afacerii tale dar și pe caracteristicile tehnice ale locației.

Instalare

➡️ Managementul proiectului va fi asigurat de o echipă ENGIE dedicată. La final, te vei bucura de beneficiile energiei verzi fără eforturi suplimentare din partea ta.

Finanțare

➡️ Vor identifica cea mai bună soluție pentru finanțarea proiectului tău – plata în avans, în rate sau după modelul F-BOOT.

Suport documentație

➡️ Adică se ocupă ei de tot ce-ți trebuie pentru fiecare etapă a proiectului, inclusiv pentru obținerea tuturor avizelor necesare. Sper că înțelegeți la adevărata dimensiune cam ce înseamnă asta.

Mentenanță și monitorizare

➡️ Echipa ENGIE va monitoriza digital, de la distanță, performanța sistemului instalat și te va sprijini oricând va fi nevoie. Și p-asta sper c-o prindeți la justa valoare.

Iar acum, pentru că probabil te întrebi „ce mama naibii înseamnă modelul F-BOOT ăla”, o să-ți spun, pe scurt, aici. În rest, vă mai informați și singuri, că doar de-aia au făcut oamenii ăștia de la ENGIE ditamai site-ul unde găsiți tot ce vreți să știți.

Ȋn modelul F-BOOT, ENGIE finanţează integral sistemul, tu nu plătești nimic pentru echipament și primești construcţia la cheie. Ȋn schimb, semnezi cu ENGIE un contract de electricitate, care îţi este furnizată la un preţ negociat pentru o perioadă de timp. Atât preţul, cât și durata contractului le negociezi tu cu ENGIE. Pentru că îţi produci singur o parte din energie, nu numai că faci economii, dar nici nu mai depinzi de reţeaua publică. La finalul contractului de electricitate, sistemul devine proprietatea ta.

Mno, cam atât, sper c-am reușit să vă fiu util și azi.