14,320 cititori

Bulldogul Francez

LATER EDIT

Pentru că azi e miercuri, după o tragere la sorți dificilă (au fost nu mai puțin de 314 doritori), avem câștigătorul trolerului. El este Alex Patru și-o să-l rog să mă contacteze pe adresa de email de la “Contact” ca să vedem cum facem să ajungă în posesia lui. Pe restul, vă pupă fratele vostru și vedem ce concursuri mai facem vara asta ca să fie bine. 

Probabil că v-ați prins și singuri, după cât de des postez chestii de prin megaimaj, că practic o bună parte din viața mea se petrece acolo, printre rafturi sau la case. Aia e, de undeva trebuie să ne luăm toți adrenalina. 🙂 Și ca să mi se pară că-mi petrec timpul eficient, măcar am strâns de-a lungul timpului tot ce se putea la promoții din alea cu puncte. Mi-am luat prosoape, tigăi, wok-uri, cuțite, ștrumfi, popstixuri (p-astea două nu le-am luat pentru mine, dar fericeam copiii colegilor din firmă). La fiecare campanie din asta, strângeam atât de multe puncte că mai făceam și cadou taloane gata completate. No joke.

Chestia e că acum am văzut că au campanie cu ceva trolere. Evident, m-am pus pe strâns puncte, că-mi mai trebuie unul mare. Și încă repede, pentru că mâine fratele vostru pleacă într-o scurtă dar binemeritată vacanță.

Mai bine zis, mă pusesem pe strâns puncte. Pentru că sâmbătă, când am intrat prima oară în firmă după aproape trei zile, ce credeți voi că mă aștepta lângă birou, sub stricta supraveghere a lui Vasile? Fix cele două trolere de mai jos. Am tras imediat concluzia că unul e al meu și celălalt al lui. Suzana n-a primit nimic, că ea e prințesă și oricum n-ar fi vrut decât ceva roz sau fuchsia.

Mno, doar că socoteala omului nu se potrivește aproape niciodată cu a pisicii. L-am întrebat pe Vasile ce vrea să facă cu trolerul lui și-a spus că nu-l interesează subiectul. Zice că oricum n-are de gând să plece pe nicăieri și cică nu-l interesează nici bulldogii, fie ei și francezi.

Prin urmare, cu acordul lui, p-ăla mic o să vi-l dau vouă. Vi-l dădeam și p-ăla mare, dar chiar am nevoie de el mâine. Eu oricum o să strâng puncte de n-o să am ce să fac cu ele, e suficient să anunț intr-o zi în cooperativa de digital, pe la orele prânzului: mă duc până la mega, vrea cineva ceva? Și strâng punctele pe loc.

Ce voiam să mai spun, ca să fiu extrem de sincer, nu auzisem de brand-ul French Bull până la trolerele astea. Acum, dacă tot le am sub nas, pot să vă spun că, pe lângă că arată surprinzător de bine, se și mișcă natural. Dap, când îți cumperi troler trebuie să fii atent la cinci chestii mari și late: să se încadreze în dimensiunile admise pentru bagaj de mână (mi s-a întâmplat să nu se încadreze și e destul de neplăcut), culoare (să-l identifici mai rapid pe banda de bagaje), fermoarul să meargă brici (numai cine n-a pățit nu știe la ce mă refer), mânerul extensibil să se ridice și să coboare ferm, fără joc (n-ați rămas niciodată cu el în mână? că eu am rămas în plină Barcelonă) și rotițele să meargă lin și silențios (gen, să nu se audă huruitul trolerului de la juma de kilometru). Well, țin să vă informez că trolerele astea corespund bine pe toate cele cinci puncte.

Nfine, revenind, dacă vă tentează trolerul cel mic, tot ce aveți de făcut e să-mi lăsați un comentariu, pe blog, cu destinația voastră de vacanță de anul ăsta. Dacă sunt mai multe destinații, lăsați-le pe toate, că nu vă doare mâna.

Miercurea viitoare face fratele vostru tragerea la sorți și aflăm la cine ajunge micuțul, dar agilul, Bulldog Francez newyorkez. Ah, să nu uit, dacă trăiești în altă țară și câștigi trolerul, să ai la îndemână o adresă de România unde să ți-l pot trimite. Nu de alta, dar n-aș prea vrea sa plătesc transport până la Kuala Lumpur sau în Antananarivo. Știți cum zic?

420 de păreri la “Bulldogul Francez

 1. Aphrodite Village via Barcelona. Deci să duc bulldog-ul acasă zic. 😉

  Sunt mișto. Și eu strâng punctele alea că și fii-mea pleacă des în excursii.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 6

 2. Partikip!!! Mă duc la mega … cu satelitu’ 😜
  Io îl vreau pe ăla mare cu autograf. Dau la schimb altu’ dacă-i musai 🥴

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

 3. Deci pleci şi ne laşi singuri?!
  Trolerele alea sunt silenţioase pe TROTUARE, nu pe chestiile astea de la noi. Dar poate lumea merge în vacanţă în oraşe cu trotuare adevărate.
  Am trei destinaţii de vacanţă anul ăsta: Bucureşti, Mamaia şi Augsburg. la Bucureşti nu îmi trebuie troler. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • Da’ ce îți trebuie la București? Troleu ?
   Doamne ferește de metrou 😜

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • Nu, H, la Bucureşti merg pe jos.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 4. Pentru că ne-au “mărit” salariile (indexare cu inflația, dar în procent mai mic), anul asta îmi voi permite să fac o vacanță în…Romania ! Egzact!

  Slănic Moldova, pozăm maratoniste in colanți !

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

 5. Grecia cu mașina: Patras, Meteora, Lefkada, Corfu. Cu dus întors prin Serbia și Macedonia
  Îmbinăm plaja cu arta.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 6. Destinatia Mamaia…sper

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 7. Si eu vreau trolerul dar deja am fost in concediu si anul asta nu cred ca mai merg decat la Sovata. Se pune? Sau acolo pot merge si cu sacosa de rafie 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 5

 8. Eu plec la Odessa in Ucraina, n-am fost niciodata in zona si abia astept. Drumuri binecuvantate tuturor!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

 9. Cuba 😍

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 10. Noi facem parte din cel mai puturos grup de prieteni. Discuțiile sunt cam așa și încep de prin februarie: mergem în concediu împreună, da? Da. Unde? În Grecia (să zicem). Păi hai să cautăm locații și dăm totul pe grup. Aici se sfârșeste toată programarea și discuția. E 20 iunie, da? Nimeni n-a pus nimic pe grup. Dar vrem să plecăm pe 26 august. Că toți ne-am programat concediile atunci.
  Așa că dacă e vreun agent de turism pe aici astept o ofertă pentru 8 adulți și 6 copii.

  Troler am. Mulțumesc😜.

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 5

  • Incercati prin Airbnb. Sunt proprietati care s-ar incadra la numarul de persoane. Preturile chiar nu sunt mari, asta daca nu vreti lux.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Nu vrem lux. Vrem să fie curat. Atât. Vetific propunerea ta. Săr’mâna.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 11. Torino , sper…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 12. Io n-am Mega așa că plec în Grecia. Iar, că-i mare și frumoasă!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 13. Hunedoara si imprejurimile.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 14. Anul ăsta sunt praf cu banii. Așa de praf încât strâng puncte pt un troler mic, dar cred că mă gândesc de 10 ori înainte să blochez banii în asta. Deci anul ăsta vacanța mea o să constea în: un weekend la Azuga cu colegii, sper un weekend la mare tot cu ei și un drum la Brezoi de 2 zile la festivalul de blues să o văd pe Beth Hart. Dar speranța moare ultima și poate anul viitor va fi mai bun. Vacanță plăcută 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

 15. La Smirna la mamaia mea.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 16. Creta, pentru că, Grecia și pentru că acolo era singurul zbor charter direct. Mno, m-am săturat să conduc câte doua zile… una să traversez Rromânica și cealaltă să traversez Bulgaria și Grecia. Și da, ăla mic e ce trebuie, da’ cu ceva autograf, dacă se poate – să am și eu troler personalizat. Să ai vacanța cum vrei tu. Ura!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 17. Vacanța am tot timpul cand merg la muncă, dar acum serios din cauza nuntilor voi ajunge în Satu Mare. Deci voi avea ce vizita!🤓

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 18. Grecia, pe-o insulă.
  “Să plătesc transport“? Asta-i chiar mai drăguț decât cadoul în sine. 🙂 Dar dacă o să câștig eu, te rog să pui “plata la destinatar”. Zău asa! 😋

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

  • @Anduțo, fă-ți un pustiu de bine (o să ți se întoarcă dacă-l faci🙂) și dă-mi și mie un pont cu o vilă aproape de plaja, în care să încapă 14 inși.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

  • Elena, ți-aș da un astfel de pont și fără să mi se întoarcă vreun bine, dar nu aș putea să-ți recomand ceva. O singură dată am fost în companie așa mare în vacanță (culmea, tot 14), în Corfu și ne-am împărțit în mai multe căsuțe, nu vilă. Și nu foarte aproape de plajă și cam nejustificat de scump din punctul meu de vedere. Altfel, Booking și Trivago încă funcționează numa’ bine la noi să găsim ce avem nevoie pe unde mergem, dar adevărul e că e mult mai ușor să găsești cazări faine (poziționare, facilități, preț) și din scurt când mergi în doi, sau maxim patru, spre deosebire de grup mare.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 19. Cred că diabolicei mele moștenitoare i-ar plăcea pentru prima ei vacanță la munte 😁

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

 20. Budapesta, Tübingen și, la întoarcere, Viena.

  Vacanță plăcută tuturor! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 21. Croatia, Lacurile Plitvice. Abia astept! Sa vina trolerul la mine!!!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 22. În Deltă la inceputul lui septembrie.
  Exact exact nici eu nu stiu unde.
  Stiu doar că vreau plimbări cu barca și să văd păsări in mediul lor natural.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 4

  • Să ziceti din timo câți hateri sunteti!
   Vă iau cu mine in vacanta să vă destresați.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • Iei si hateri mai pârliți?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Eu mă știu pasionat de ornitologie și domnu’ arond Marius de păsarele și hatereală. Ne iei și pe noi ? Da’ ne aduci și înapoi ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Voi nu sunteti hateri da’ vă iau.
   Abia am și eu cu cine râde pe săturate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Fataah eu nu pot să râd pe săturate că sunt la dietă😜
   Acu’ ce să zic… nefasta abia așteaptă să scape de mine 😜🤣🥴😎

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Daca e vorba de pasari vin si eu si aduc si pusca cu mine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 23. Vacanta de anul asta o vom petrece la Brasov.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 24. Doar Varna anul ăsta, că bugetul e mic.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 25. Lido di Jesolo, Italia

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @Mircea – Să vă luați multe spray-uri de țânțari. E jale acolo.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 26. Adrenalina de la Mega e din seria “Gusturi Romanesti”?

  Concediul il facem la Rachitele, jud Cluj.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 27. Italia.
  La nunta.
  Nu a mea 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 28. Corfu! Și număr zilele până atunci mai ceva ca Dragnea pe ale lui la răcoare!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 5

 29. Panama….iar la noi nu e Mega.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 30. Noi ecam in Thassos si dupa aia incercam o minivacanta la cazanele Dunarii

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • daca ajungi pe clisura dunarii incearca si partea sarbeasca eventual mergi pana la cetatea golubat e super ,vacanta faina tuturor

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 31. Chiar mâine plec în Egipt. So…bagajele sunt deja făcute. Să avem vacanță plăcută! 🙂
  Sper să mă însoțească micul Bulldog fie în Deltă prin august, fie în Cipru prin octombrie.
  Eu i-am oferit toate variantele, rămâne de văzut dacă vrea să mi se alăture 😉

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

 32. Creta, Grecia

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 33. Desi mi-ar placea sa merg in afara, merg 3 zile in Eforie Nord.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 34. Anul asta am decis sa facem o vacanta la “porceala”. Ultra all inclusive in Turcia la Tui Magic Life Jacaranda. Avand fetita de 1 an si 9 luni am decis sa mergem undeva unde sa ne putem relaxa dar sa aibe multe activitati pt. kinder. Anul trecut am fost in Thassos si a fost cam dezamagitor…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • De ce “porceală”? Că ieși mai ieftin decât la Mamaia. 🤣🤣

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 35. Norvegia 😀

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 36. Prea târziu ai apărut cu trolerul ăsta. Luni plec în Delta Dunării. Cu rucsacul din dotare.

  Altă vacanță anul ăsta? Poate se ivește, bine-ar fi 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 5

 37. Întotdeauna mi-am imaginat că una din probele de la interviul pentru hamal sau încărcător sau cum s-or numi băieții care bagă bagajele în cala avioanelor constă în rapiditatea cu care poți distruge un troller. Fiindcă am acasă vreo 6, din care 4 sunt parțial distruse prin aeroporturi diverse și nu le folosim decât atunci când mergem pe undeva cu mașina. Celelalte două sunt ok, doar că unul îl păstrăm pentru fi-miu când pleacă în tabere, iar celălalt e imens.
  Am făcut această introducere că să justific de ce cineva cu 6 trollere ar avea nevoie de al 7-lea, nu că ar interesa pe cineva. 😜
  Planuri de vacanță pe anul ăsta avem, dar mai pe austeritate așa: la neamuri în minunatul Ardeal și, probabil, vreo câteva zile la munte. Dar vara e lungă și cine știe cum ne apucă cheful de vreun Cipru, Grecia sau Malta.
  Deci, dă trollerul încoa și dau eu o bere mai încolo (era să scriu gin cu trandafiri 😜) . Trăiască megaimaj! 🤣

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • Gin cu trandafiri?
   Cineva s-a hipsterizat :))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 5

  • Grav! 🤣

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • Da’ Gina cu Pistol ce are ? Ahh, Smiley 😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

 38. Agistri, Grecia

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 39. Plec in august in Lisabona, can’t waaaait 🥰

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 40. Atena, Eghina, Sicilia si fortez si-o Florida, mai pe iarna, daca nu face Iubi bubițe, ca de la zone exotice si de la preturi, face, cica:))))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • Freacă-l cu ce trebuie și o să îi treacă 😎

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • Cu ce trebuie sau unde trebuie?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 41. Chiar maine plec in Edinburgh ♥ iar apoi in septembrie speeeer la Dubrovnik 😀

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 42. Antalya, dar fii-mea pleacă în tabăra. Ei i-ar trebui😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 43. Destinația mea de călătorie anul acesta este Manchester, UK. Mi-ar plăcea să câștig trollerul pentru că am nevoie. O zi bună!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 44. Torino😍

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 45. In august plecam in Georgia si Armenia, iar pana atunci in Maramures si Piatra Neamt

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 46. Pe coclauri prin Abrud, Jud Alba 😁

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 47. Fetele pleacă în tabăra. Deci, mănușă ar fi😉

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 48. Aegina , Vama , si Italia sper prin septembrie .

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 49. Cu 3 copii de varste mici, destinatia de concediu este una previzibila: litoralul romanesc, mai exact Mangalia.
  Si probabil ceva pe la munte, la sfarsit de august…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 50. Grecia, Corfu! 🙂 Vacanta placuta, Mihai! 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 5

 51. Destinatia mea de vacanta e acasa. Fiind plecata in Marea Britania, prefer sa vin in vacanta in Romania.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

 52. Io am 3 trolere acasă, dar cu toate astea, tot cu o geantă sport umblu după mine. 😀
  Baftă concurenților! 😛

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 53. Veneția și Budapesta

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 54. Mă scoate omu’ in lume😁plecăm la greci, dacă mă si aduce înapoi, mi ar fi de folos trolerul pt copiii din dotare.
  PS. sper sa nu fie roz cu bulinute, ca am baieti si nu ar da bine 🤔Chiar si asa la moca nu fac fițe si ma sacrific , ca o mamă care îs.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 55. Vasileee, ce de treabă ești! Destinația mea de anul ăsta ar trebui să fie Bosnia – Herțegovina, dar cum nu am mașină, nu cred că ajung mai departe de Iași. Hai, Constanța. Sau unde mă poate duce trenul. Și trollerul de la tine! Te pup pe năsuc!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 56. Se pune dacă plec pe la munte cu cortul? Cheile Râșnoavei, Padina, Valea Doftanei!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 57. Circuit prin țară și Cipru.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 58. Băile Herculane. Și promit că dacă nu ajung pe acolo îl trimit primului de sub linia câștigătorilor, pe cheltuiala mea.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 59. Barcelona, sa vadă fiu-meu gradina zoologica de acolo. Ca cică și-a făcut plinul de animale împăiate și alte minuni acum două săptămâni, în muzeele de științe naturale din Siena și Florența. Și da, e nasol când pierzi bucăți în valiză. Noi am pierdut piciorușele, motiv sa studiem pe viu și atracția gravitaționala.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 60. antalia

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 61. Agistri, Grecia

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 62. Am vizitat deja Istanbul si Madrid (+ Toledo & Segovia)
  Urmeaza (cate un pic din fiecare): Maramures, Delta, Mangalia, posibil Marsilia..si nu ma supar daca mai apar si alte oportunitati 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 63. Noi plecam vineri in Corfu. Si eu am ochit trollerele acestea si sunt in procesul de a strange puncte.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 64. Italy! 💜

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 65. Bansko sau Austria .la ultimul troler am ramas cu manerul in mana exact cand ma urcam in taxi. Au urmat doua saptamani destul de nasoale

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 66. Construim casa vara asta, asa ca vacanta o sa fie pe șantier, dar e bine!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 67. Hey!
  Vacanta…ce bine suna!! Anul acesta lefkada, delta si ceva in toamna. Inca nu s-au hotarat babuinii mei daca vor budapesta sau italia..si trebuie sa vedem si unde lasam goldenul din dotare. Complicat! Ah, si mai e vacanta doar cu fetele, aici ar merge perfect trolerasul mic ;).
  Vacanta placuta!! 😉

  Dana

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 68. la Mamaia si Sinaia

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 69. Noi plecam in Thassos cu copiii. Cica plaja Atspas este fita pentru ei, asa ca am rezervat hotelul exact in buza ei.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 70. Anul ăsta am fost deja în concediu, dar o să mai mergem 1-2 week-end-uri la munte, pe undeva prin țară 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 71. Partikip și eu. Chiar mi-ar prinde bine unul pentru că așa am norocul încât de fiecare dată când merg cu avionul mă trezesc că mi-l dau ăștia din aeroport de pământ de se fisurează/apar găuri sau lipsesc roti care sunt efectiv smulse. Am ajuns sa mă coste mai mult trolerele decât biletele de avion. 🤣Și am încercat toate versiunile de trolere și materiale. Tot nu scap. Și că sa nu uit, mergem sa ne batem cu turcii la ei acasă în August!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

 72. Astazi la ora 14 spre Bergamo.Apoi tren Milano,tren Bologna!!.Asa a fost mai ieftin!! In perioada asta toate cursele spre Bologna au fost foarte scumpe!Ce vreau sa zic,😊,e despre fotbal!!D-asta ma duc si eu si la Cesena!😃Sper sa ajung si la Florenta!! Am vazut, au steak bun,bun!!😋….si chiar imi trebuie un troler!!!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 73. Ei, uite, anul asta o sa plecam , după 10 ani în care am făcut o pauză de Turcia , fix in Antalya .O facem si pentru noi, ca sa ne relaxam putin după un an full, dar mai ales pentru “miezul” nostru de 9 ani pe care mi-l imaginez dansand cu animatoarele si balacindu-se până face creț la degete. Stiu, e o vacanță mai ” pe lene si nesimțire ” dar la întoarcerea in tară băgăm si 2-3 trasee montane în Maramureș ca sa scăpăm de baclavale si chiftelele turcești.
  Normal , în ambele destinații vom pleca folosind ce ne vei face tu cadou, altminteri, iar vom fi nevoiți să imprumutam geamantanul unchiului Titel care miroase mereu a Techighiol.👍😜

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 74. Oh well, prima data Mangalia, cu tot ce e pe langa (Vama, 2 Mai, Neptun, Krapets, Albena, Dalboka) si prin toamna niste Thassos (ca deh, e la distanta de mers cu masina, copil inca mic, etc) 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 75. Anul asta la 2 Mai, la anul mai vedem. Probail Londra si dupa 2 Mai 😀

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 76. 1 Timișoara
  2 Zandvoort Beach, Amsterdam
  ….trolerul este pentru Diana Alexandra 😊

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 77. Să ne dăm cu troller-ul, zic!
  Am două deocamdată: Stavros și Attersee (și ce-o mai pica între timp).
  La iarnă aș veni și până în România (Făgăraș).
  Merci de give away și concediu plăcut! Să-ți meargă toate (troller-ele) ca unse!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 78. Probabil Anglia, dacă totul merge bine.

  Concediu frumos să ai!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 79. Grecia, Italia.😊❤️

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • Spania Germania și o puneai și de-o manea :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 80. România🙉😊 … că doar sunt româncă…și după cum e obiceiul la noi … multe nunți vara asta
  Concediul adevărat va fi undeva la toamnă, probabil Grecia (din nou)
  Să avem o vară frumoasă🌸

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 81. Florenta….daca ma invita…”the one”😉

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

 82. Cluj, apoi Budapesta

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 5

 83. O duc pe mama in august prin Belgrad si Zagreb si Plitvice. Cadou de ziua ei. 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

 84. An „greu” pentru mine. Filipine, Grecia(Thassos), Turcia si iar Grecia (Zakynthos). Trolerul vechi a obosit si nu reuseste sa tina pasul cu mine.😀 Acum… ori cumpar unul nou, ori il primesc de la tine.😀
  Vacanta frumoasa!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 85. Krapets, apoi M-tii Retezat si Parang, ca imediat se coc afinele:)

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 86. Ieri ne-am luat biletele de avion și mergem în Bali în septembrie. Trolere nu avem încă luate, pentru ca pe cel pe care îl purtam peste tot sigur îl arunc ca l-am distrus și ne facem de rușine cu el. Parca am merge la cerșit cu el când se deschide câte o granița nouă :)) . Bine, oricum dacă nu câștig, tre să cumpăr, dar nu neg ca ar fi util. Au fost biletele de avion scumpe. 🙂

  Pupici pentru Vasile și printesa Suzana.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 5

 87. Vara asta in Sozopol, Bulgaria…nu sunt bani de Grecia, si in noiembrie in Pisa…😃

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 88. Partikip :))
  Antalya

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 89. Gărâna Jazz Festival + Focșani Blues Festival

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 90. Provence ❤

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 91. Mergem cu copiii in Lara, Antalia

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 92. Kefalonia si Lefkada. Si vreau 2 trolere nu unul 😀 dar am un talon asa ca e ok si doar unul. Din preaplinul inimii am lasat acum.

  Bine ca le-ai facut un review, nu stiam cum sunt.

  Voi unde tineti trolerele? Pe dulap?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 93. Lefkada in curând 😊. Recent ne-am întors din Sibiu.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

 94. La mare… in Thassos.. cu pruncii.
  Si dupa ce scap de ei ca sa am si eu un concediu real (ca ii duc la bunici) … trasee pana pe varful muntilor de la noi 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 95. Oludeniz…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

 96. Pentru ca fetita noastra ( 3 ani) începe sa și exprime foarte clar opțiunile, în primul weekend cu vreme buna vom merge la Dino Park 🤷‍♀️🦕🦖

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 97. Costinesti

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 5

 98. Londra ca e frig si ploua! ☔😁

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 99. Portugalia!
  Trolerul mare a facut deja prima lui calatorie, nu as zice ‘nu’ si la unul mic 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

 100. Thassos, Grecia dar abia in august…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

 101. Ar fi trebuit să plec pe Marte dar cosmodromul de la Brasov nu e încă terminat,o las pe anul viitor.Plus ca dacă am înțeles bine aia a lui Musk au ceva probleme la naveta aia pentru turisti, scârțâie ceva când pun frână.Așa că jur că încă nu știu unde merg dar mă gândeam să cumpăr niște bomboane drept premiu de consolare pentru cei care s au chinuit să scrie și nu primesc nimic.Au făcut totuși un efort, nu e de ici de colo să intrii așa brusc pe teren fără să ti faci încălzirea.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 3

 102. Anul asta mergem in Cipru. Partea turca. Emotii.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 103. Plec la mama! Me! Me! Pick me!
  Acu’ si pe blog! Numa’ da-mi valiza! Barbatu’ o sa-ti fie pururi recunoscator!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 104. Singura vacanță pe anul ăsta va fi în București, voi fi cu treabă.
  Așa că, noroc mie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 105. Cracovia-Varsovia, daca mi-l dai, iti trimit o vedere!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 106. Anul ăsta nu plec nicăieri dar știi cum e vorba “să fie să nu trebuiască”! Poate la anul îmi e de folos dacă nu îl iau după mine la cumpărături și tot îl scot din casă! 😂😂😂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • De fapt e : nu că trebuie dar sa fie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 107. Ksamill, Albania- nici nu stiam unde e pe harta dar in poze arata de vis! O prietena care a fost acolo anul trecut zice ca e ca la noi la mare in anii ‘90 :)) deci am nevoie de trolerele alea ca sa simt in 2019 🙈😂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 108. Faina cutie cu roti!
  Mi-ar placea sa-l plimb anul asta prin Chisinau si prin Odesa!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 109. Aproape doua luni de vacanta in Mykonos, Grecia!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 110. Paris pentru ca nevoie de pauza, Amsterdam la concert, Berlin ca am fost invitata sa expun o fotografie, Iordania ca mi-e dor de casa, Cuba again si Mongolia, aici cu munca, ca organizez ture foto 😀
  am si valizele ca ma temeam ca le cumpara Ester si Motoc pe toate 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 111. Eforie Sud e destinație de vacanță?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 112. Nu stiu de ce nu-i plac cuiva comentariile asa ca am dat cu like la toate. Sa anulam rautaciosul! :)) daca merg cu un copil de un an la mare se numeste vacanta? :)) mergem in Kavala. Sper!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 113. Florența, Italia

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 5

 114. Buna dimineata la toată lumea! Va pot da un ghid de supraviețuire în aeroportul Fiumicino-Roma pentru cei care au doar bagaj de mana și merg cu Blue Air. (în schimbul trolerului ;)) E ceva de groaza! În schimb, de la Barcelona la Roma, cu Vueling, a fost cea mai plăcută experiența!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 115. Mie imi trebuie. Fix pe strans puncte ma pusesem si eu ca o duc pe sor’mea la Berlin si n’are troller.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 116. A doua vacanta o sa fie in Zakynthos, Grecia. Din prima abia am venit, am fost in Italia.
  Ce pacat ca a aparut promotia la mega dupa ce mi-am luat deja 2 trolere, dar unul mic tot imi trebuie pentru Grecia ;).

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 117. La Techirghiol si la proceduri la Pucioasa.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 118. Paris, sarakilor. Partikip.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 119. Eu merg in Croatia.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 120. Olanda (tur cu masina: Eindhoven, Hertongenbosch, Groningen, Amsterdam, Ultrecht, Delft, Haga, Rotterdam)🏃‍♀️

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 121. Noi vom pleca in Thassos:)

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 122. De aici, de la Cluj, mergem în Spania-Malaga, cu avionul și facem o Croatia în septembrie, cu mașina, nu renunțăm la marea noastră iubire.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 123. Paris 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 124. În principiu, acasă pentru că venim din Germania, unde locuim, însă ne gândim să facem o abatere de câteva zile ca să vedem cum e Pula croaților. 😜😂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 125. Neptun, ca-i frumos la noi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 126. Corfu si Istambul 🙂

  Pe al meu l-am făcut praf anul trecut, dar la cât sunt de norocoasă, mai bine mă apuc să strâng și eu punctele.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 127. Anul acesta am ales Thassos… 4 masini, 14 persoane; nu am plecat asa multi niciodata, ca imi place linistea, probabil la intoarcere voi mai avea nevoie de cateva zile acasa sa ma odihnesc 🙂
  Si prin august vom mai merge undeva, la noi probabil, pe la munte, dar nu am hotarat nimic inca.
  Multumesc!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 128. Constanța, și apoi un mini-tur in Europa: Paris, Amsterdam și Bruxelles (momentan, probabil ne mai răzgândim de câteva ori până plecăm). Și cel mic e chiar perfect pentru toată treaba ❤️

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 129. Nu am nevoie de troler, o să fac un tur al bisericilor din zonă și cum multe sunt în zona de munte o să mi iau un rucsac.Oricum încap mai bine chiflele în el decât în troler.Am vrut doar să ti mulțumesc pentru fapta bună.
  Dumnezeu să te binecuvânteze.
  Crăciun fericit!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • Hahahaa make my day ! Adevărat!
   Ps. Nu uita să pui și șosetele lângă chiftele😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 130. Anul asta eu o sa rup vama in 2 și, după o experiență plăcută de 1 mai, o sa mai merg o data în Băile Olănești – curat, aerisit și cu o piscină făcută pe fonduri europene 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 131. Barcelona, evident, să testez mânerul😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 132. ptr ca eu am fost absentaa cu rost de la tine , m-am gandit macare sa iti spun ca in sfarsit voi reusi sa am si eu 6 zile de vacanta = zilele de miere , dupa cununia civala .
  asa ca fiind dog walker si evident foarte solicitata pe zona care stau , nu reusesc neam sa imi iau zilele libere , dar na acum cu forta ne luam la sf lunii iulie si mergem in Bruges , un loc de care m-am indragostit si ptr ca are 3 muzee care doresc printre altele sa le vad , muzeul ciocolatei /dantelei si al berii.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 133. Destinația de anul acesta: maternitate.
  Sunt deja aici si mai am de stat, așa că dacă la externare aș avea acel minunat troler mic, mamica mai șic decât mine nu o sa fie.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 134. Istanbul, Sicilia. 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 135. Croațiaaaaa, la plajă, început de septembrie. Schimb prefixul anul asta și am ales să-mi petrec ziua tolănită pe coasta dalmată.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 136. Malaga- Caminito del Rey. Ca tot il aman de vreo 3 ani

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 137. Londra 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 138. Obzor, Bulgaria, la odihna. Si, spre toamna, in Italia, la umblat si vizitat.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 139. Eu nu am Megahaha, si inca nu plec in concediuhuhu… dar pana atunci pot face 1-2 simulari de facut bagajele. Pisicile mele sigur vor proba trolerul daca il las la indemana lor…ar merge si o geanta model ziggy (asta penca m-am uitat acu pe campania French Bull de la Mega).
  PS: Elena,adoptati-ma si pe mine in grupul vostru de concediu, la perioada ne potrivim, ne potrivim si la faptul ca inca nu am cautat cazare…😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 140. Și anul asta mă duc tot la mama 😂 Noroc că sta în Spania și ma bucur de soare și o plajă a linistita și curata. Ce să faci, când ai copii mici, te duci pe unde găsești sti niște ajutor așa, să prinzi un 5 minute în plus de somn. Să mai spun cu câte bagaje plec de acasă? #iautoatacasacumine 🤦‍♀️

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 141. Am fost in Dublin Irlanda Killashee Castle e fantastic am sarbatorit 2 ani de la starea civila ♡ in Spania Lanzarote cand am facut 30 ani in mai ♡ mergem la aniversarea casaroriei religioase in Amsterdam dar fara copil 😎😎
  Whopwhop!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Te lauzi sau vrei trolerul?că nu se înțelege exact.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 5

 142. Vacante scurte am tot avut… Mama vacantelor, vacanta aia de vine cu trenul din Franta ne duce… in Grecia, in august. Trolerul ala mic mi-ar fi de mare ajutor. Calatoresc mult cu avionul si pare sa fie dimensiunea perfecta pentru bagaj de mana. Am unul de culoare rosie, dar saracu’ arata de zici ca a trecut ambele razboaie mondiale.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 143. Anul asta va fi hardcore!
  La Krapets, la cort, cu 2 toddleri. Vom vedea dupa daca chiar a fost vacanta 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 144. in iulie mergem in toscana si in august in muntenegru
  vacanta linistita!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 145. Bunaaaa! Destinatiile de anul acesta, Cluj, Bruxelles, Kavarna – Bulgaria si Pragaaa!
  Sa vina Bulldogul la mine. O zi frumoasa!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 146. Eee, ramane de vazut pe unde ne aventuram cu doi copii mici, dar macar pana la Balcik sper sa ajungem. Si la Bolboci.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 147. Partikiiip.

  Anul asta ma duc la Cluj si apoi mai la toamna spre iarna in Cipru. Sa stau la soare cand ceilalti ingheata, Muhaha.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 148. Eu plec în vacanță în Croația. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 149. Din cele nșpe mii de destinații din wishlist, anul asta o sa “bifez” Toscana și Cinque Terre. Abia astept 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 150. Anul asta as vrea sa ajung din nou în Grecia, în toamna 😁

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 151. Am fost plecați deja în Grecia că e mai ieftin și răcoare in mai. Acum urmează plimbări prin țară de weekend. In iulie o escapada la Brașov. ar fi ideal pentru mine și fi-miu un troller de genul acesta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 152. Vama Veche va fi destinatia de anu’ asta. Vine bebe si vrem sa fim aproape de Bucuresti. Asadar, un troller mic pt bebe ar fi un cadou nemaipomenit 😅🥰

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 153. În toamnă o să mergem unde am fost si anul trecut: Toscana- Italia. Nu ne-am saturat. Mai vrem!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 154. Lisabona, in septembrie.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 155. Dubai, vacanta permanenta 😛
  Liwa Oasis Abu Dhabi (weekend). Am cam avut vacanta, in ordine: Spania, Romania, Spania. Poate prin Septembrie, inca o data Spania.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

 156. Am fost in spania, dar urmeaza sa aratam copiilor si Romania cea frumoasa.
  Multumim.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 157. Harghita Bai, impreuna cu copiii.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 158. Copiii in tabara pe plaiuri mioritice. Apoi, Corfu

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 159. Buna, eu plec in vacanta pe Riviera Francez, trollerul s-ar potrivi de minune. Toate bune!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • Ai scris gresit, nu e Riviera Francez, e Rivierul Francez.:))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • @Marius, îi iei locul lui HM?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @SM dăci ca să ne înțelegem : MM e un fel de sensei 😜😎. Dacă ai știi câte locuri are,ahh, ai rămâne impresionată. Apropo, ce e cu timiditatea asta pe tine ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @HM: Timiditate? De ce ai crede asta?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 160. Anul asta a fost deja cu niste mare, ceva munte si urmeaza Budapesta, Viena, ceva Cluj si inca ceva mare, cel mai probabil undeva la sud de Vama.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 161. Grozav!! Un troler nou nu mi-ar strica! Nu de alta dar al meu s-a cam forjat… Deci tocmai am venit din Tirol si, peste 2 luni voi merge in Thassos la leneveala iar mai apoi, sper, In Dubai! Hai ca m-am laudat destul, poate sunt norocoasa de data aceasta si vine trolerul la mine! Zi faina!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 162. Köln, Düsseldorf, Arden (NL). Nu mi-ar strica, nu am. Danke!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 163. Thassos in iulie

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 164. Salut, chiar mi-ar trebui pentru vacanta de anul acesta: 5 zile în Koln, 5 zile în Amsterdam…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 165. Corbu, lejer, de vara 😁

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 166. Doar la Sinaia

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Nema Mamaia ? Ioc Tataia ?
   Glumesc, scuză-mă!! Cum e cu neuro … ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 167. Roma🙆‍♀️

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • Mai mai sa iei trolerul, daca nu puneai maimuta aia dupa Roma, ala tau era!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

 168. Maramures. La strabunicii piticului din dotare 🙂 Apoi in Buzau, la bunicii piticului. Iar apoi cateva zile la mare, la Navodari.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 169. Vacanța nr 1. La plivit straturi la buna în grădină. Apoi în Croația.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • I laic iu ? Unde-n Croația?

   Se vede acolo ? Straturi, nu zone …3 😜

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 170. Căciulata.
  Și hainele de femei însărcinate ocupă mai mult spațiu. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 171. Anul asta am anulat toate vacantele dar mergem, spre marea noastra bucurie, la Sindelfingen Germania in noiembrie. Pustiul meu de 7 ani e campion national la karate si mergem sa reprezentam Romania 🇹🇩 la campionatul mondial 😁

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 172. Rotterdam 😁

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 3

 173. Venus…. Ar merge și un buldog… francez😇

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 174. trebuia sa mergem in barcelona si pe costa brava, dar din motive de sarcina (neasteptata, dar primita cu multa bucurie) am anulat. un weekend la jurilovca se pune?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 175. Urmează un eurotrip de 13 zile prin zona de vest a Europei:
  Londra – Paris. O noapte în Paris (cu vizită la Versailles, în a doua zi)
  Versailles – Lyon. O noapte în Lyon.
  Lyon – Torino. Două nopți în Torino.
  Torino – Milano. Patru nopți în Milano (aici, ținând cont că stăm mai mult, vizităm și chestii „prin zonă”: Genova, Como, Verona)
  Milano – Geneva. O noapte în Geneva.
  Geneva – Paris. O noapte în Paris.
  Paris – Bruges. Două nopți în Bruges.
  Bruges – Londra. Acasă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 176. Ma inscriu si eu pentru troler. Eu nu am nevoie de el, dar m-au pus parintii sa le caut de vreo 3 saptamani unul, iar pe sportsdirect nu gasesc nimic de calitate la un pret decent. Daca se nimereste sa-l castig, parintii se vor bucura de el.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 177. Aveam destinatie Instanbul, dar am renuntat pe motiv de “nu mai vreau”. Am schimbat cu sfanta Grecie, in Halkidiki, apoi ma las la niste manastiri pe munti, pe urma ma opresc la Salonik. Apoi viu in Romanica, ca, puii mei: cat sa si stai in concediu.

  In rest, fac d-alea de genul “unde mergem?” “Haida la mare.” Si rezerv ceva pe loc si ura si la gara.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 178. Angers, Franta si Grecia continentala. Mai pe limitare ca inflatia nu se sperie de Orlando.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 179. Pai daca tot te citesc, sa si comentez for the first time. Plecam la o mare, inca nu stiu care si prin zona Sibiului. Imi plac si mie punctele Mega, tot ce am luat a fost f ok.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 180. Vara asta am programata o vacanta pentru mult timp departe de birou, pe insula Hvar in Croatia. Dupa asta raman plecarile spontane. Poate cateva zile undeva in Grecia si macar un weekend la noi la mare.
  Vine si cu crema FPS pentru trolere? Daca nu, sa ma interesez unde sa ii gasesc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 181. Nenea Bazil, se potrivește cu Blueru, ăla micu?

  Că fix în prima sâmbătă din iulie pleacă fi’miu ăl mare cu 2 bunici și alți 3 verișori în plimbări peste mări și țări.
  Toți restu’ au traiste de mână (2 sunt oricum prea mici să-și care singuri papornițele) și chiar mă uitam prin magazine de un asemenea troller pentru puștiul meu.
  Dacă zici că e ok, fac o nefăcută și mă înscriu.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • Bazil, știi ceva? NU mai VREAU.
   Prea multă mocangeală strică.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Ok. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @MV 👍😤
   @Holly Devil da’ nici umplut cu zacuscă d’aia gusturi românești nu îl vrei ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 182. Baile Herculane. Nu că n-aş avea troler, dar după cum l-ai lăudat, merită.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 183. daca il voi castiga promit sa-l iau intr-un city break pana in Barcelona.

  multumesc,
  Dan

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 184. Să-mi fut una! Ce de comentarii…
  Destinatia de vacanta anul acesta va fi Mamaia. Mă gândeam la o Grecie sau o Antalie ceva… dar parcă e prea departe!
  Cu munca mai am planificată o excursie de vreo lună în Germania, pe undeva prin septembrie. Mai aveam o miniexcursie în Cipru la Limassol… dar mi-au luat-o și au dat-o altcuiva. Too bad!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • Un troler ca să fie bun pe lângă cele enumerate de către tine, ar trebui să aibă roțile încastrate, mai ales dacă e dat ca bagaj de cală. Nu prea ai vrea să ți se rupă o roată în călătorie.
   În 12 ani de călătorii am schimbat 2 trolere. PS. Dacă câștig vreau ca troler-ul să ajungă la @VictorR la Brașov!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Psss Dacă câștig vreau ca BaGheRa să își fută una 😜😉🤣

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Habar bună asta! :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Asta care ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 185. Destinația mea de călătorie anul acesta este Romania…
  Locuim de 5 ani in UK, si nu se poate sa nu venim macar o data pe an in Romania (desi in ultimele 8 luni am fost de 3 ori din cauza ca am pierdut un parinte) tot mai avem frati, surori, nepoti si parinti de revazut/petrecut timp cu ei. Si l-as folosi cu mare drag pentru vacantele mele in tara mea de suflet.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 186. Anul acesta voi trai visul american. Traseul incepe in Phoenix Arizona, Las Vegas, New York si cam atat :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 187. Croatia, Grecia

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 188. Mexic, Xcaret . Vreau sa fericesc pe cineva in Romania ca doar nu ai sa mi-l trimiti in Ontario :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 189. Spain. Pais Vasco

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 190. Lefkada , Grecia .

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 191. din cauză de șomaj planurile de vacanță sunt în mega-ceață.
  dar dacă s-o întâmpla ceva, cumva, o prietenă îmi șoptea de cabanele romsilva. cică-s ieftine.
  pădure, răcoare, drumeții montane, visul meu.
  dar un troler nu-mi strică, al meu s-a cam rablagit (s-a rupt un suport în zona roților, nu mai stă decât sprijit de ceva), iar unul mic, de cabină, ar fi și mai mișto (dacă nu bag ghetele de drumeție sunt genul de femeie care poate face un concediu de o săptămână cu un troler de cabină 🙂 ).

  ps. vin eu și-l iau de unde vrei tu din București, nu te complici cu expedierea. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 192. In Grecia, pe insula Thassos. Am un troller acasa, dar i s-au rupt o roata si manerul ☺

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 193. Lisabona

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 194. Io nu vreau troller, nu știu nici unde mă duc, nu știu nici măcar dacă merg.
  Scopu la mesaj e să îmi zică și mie cineva care e mărimea standard pentru bagaje de mână, că m-aș duce tri zile să mă coc în față la sagrada familia. Până amu am mers doar cu poșetă și bagaj de cală și habar nu am.
  Dacă știți ceva cazare și bodegi ieftine sau de încercat, băgați și informația asta.
  Mersi.
  Mihai, vezi că pe bune nu vreu trollerul. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 195. Honolulu merge ?

  Bine acu io doar vreau sa ma dau cu troleru prin casa 😛

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • Uăi tu vrei să strici cu rotițele alea dă troller cablurile la wi-fi, a ?
   Pfoai, ce nemernic! Simpatik!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 196. Eu plec oriunde o avea fii-miu concert să-l susțin 🙂 …

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 197. Jupiter si Bruxelles.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 198. Păăăi… Vin acasă, în România! Se pune?😜

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 199. Budapesta, Hungaroring. 1-5 august.
  Imi iau eu geanta de umar asortata. 😊

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • Poză cu geanta ca să realizăm cu ce echipă simpatizezi 😜. Nu cumva era 2-4 perioada ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 200. sunny beach, Bulgaria

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 201. Skala Rachoni, Grecia. Şi n-ar fi rău un troler nou. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 202. Elena, vine si Vera?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 203. Pe litoralul românesc, ca sunt șefa la tichete de vacanta:)) impreuna cu copilul si aia batrani. cu tichetele pe doi ani poate ne încadram sa stam 3 nopti🙈

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 204. Bulgaria, cu cele doua fetițe din dotare. Cea mare ar vrea deja sa aibă trolerul ei. Ar prinde bine !

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 205. Turcia😁
  Și chiar îmi făceau pofta trollerele de la mega 😜

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 206. Partikip si eu! In Grecia cu mic cu mare, apoi Albania, mai pe ieftineala asa! Troleru’ mi a fost sustras :)) dac’o fi sa fie cu noroc :)) buldog francez n am, da’ am beagle si face cat 10 la un loc!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 207. Destinatia de vacanta de anul asta este mai mult una de weekend, așadar alegem sa mergem la munte si la mare(la noi in tara momentan)

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 208. Hmmm….pai sa vedem 🙂
  Italia un picut , asa prin Apulia ffff frumos :))).

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 209. Anul acesta, traseu prin tara. Sibiu, Cluj, Oradea, Timișoara, Drobeta-Turnu.
  + mare, soare in Venus.
  Ma multumesc și cu trolerul mic 🤭

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 210. Suceava, Bucovina, răcoare, oameni faini. Am rezervat un sejur la hotelul domnului Mandachi, poate îl întâlnesc și iau rețeta de făcut autostrăzi. Nu pentru mine ci pentru un prieten. P. S. Nici trolerul nu este pentru mine ci pentru fiica mea, ea călătorind mult mai mult decât min; oricum mie, o pungă de plastic, chiar și de la megaimaj, îmi este arhisuficientă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 211. Suceava, Bucovina, răcoare, oameni faini. Am rezervat un sejur la hotelul domnului Mandachi, poate îl întâlnesc și iau rețeta de făcut autostrăzi. Nu pentru mine ci pentru un prieten. P. S. Nici trolerul nu este pentru mine ci pentru fiica mea, ea călătorind mult mai mult decât mine; oricum mie, o pungă de plastic, chiar și de la megaimaj, îmi este arhisuficientă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 212. Și așa că am deja un bulldog francez de ăla original.. ar prinde bine și acesta ! Măcar pe cel din urmă îl pot lua cu mine in Grecia! 🌞

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 213. Egipt

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 214. Niciunde, că n-am troler!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 215. La marea noastră sigur si, daca se aliniază toate planetele, undeva prin Europa…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 216. Primul concediu pe bune din viata mea, pe banii mei! Egipt – Hurghanda, Cairo, Luxor. E pe lista de locuri de vizitat în viaţa asta.(Aparent s-a întâmplat să fie și primul). Fix asta e problema : nu știm ce trolere să ne cumpărăm. Ceva sfaturi? Mulțumesc mult

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • După buget coane Fănică, după buget. Dă la Lamonza la Samsonite și până la Tumi îi loc pentru orice gust și orice portofel😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Asta cu bugetul o știm și noi coane Fănică și partea cu brandurile. Problema este că nu știm de care ?Textil, abs, chestiile de genul.Din ce am văzut unii recomandă textil mai mult decât abs.Faza este că e și primul zbor cu avionul din viața noastră și din auzite că de știut nu știm ce și cum, cică dau ăștia prin aeroport cu ele în toate direcțiile.
   Altfel, mulțumesc mult pentru răspuns! Chiar apreciez sincer orice sfat

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Robert dacă ai planuri mari de călătorii în viitor merită să investești niște bani în achiziționarea unui Lamonza sau Samsonite. Dacă faci o călătorie pe an nu se merită. Un troler trebuie să fie cu roți încastrate, să fie de culori stridente ca să fie ușor de recunoscut, să îi meargă bine fermoarul, și să fie încăpător. Eu îl am textil, zbor destul de multicel și nu am nici o problemă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Aș adăuga înfolierea, care după părerea mea, oferă un plus de protecție. Zbor ușor și lasă grijile deoparte !!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Multumesc mult pentru sfaturi! La faza legată de culorile stridente nu mă gândisem…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 217. Ia uite la ce carnat de lista de comentarii duce un troller mic si albastru :)). Noi daca venim din Franta in tara, se pune ca si concediu ? Ps. Nu particip. Nu de alta da in afara cazului in care in troleras nu incap 2 difuzoare de 1/1, o moto clasica si toate sortimentele de branza pe care o sa trebuiasca sa le aduc aci cand ne intoarcem, plus niscaiva palinca si visinata…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 218. Bulgaria…….la mare la soare

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 3

 219. Mamaia 1 saptamana, Arieseni 2 saptamani, Sinaia 5 zile

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 220. Eu plec la Sebes la un client si n-am in ce pune cataloagele! 🙂 Se pune?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 221. Să vă prind eu că mai ziceți că din cauza psd-ului sărăcește lumea și scade nivelul de trai!! Am reconstituit 80% din globul pământesc cu destinațiile de vacanță pe care le-am citit aici. 🤣🤣🤣

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • Când eu ziceam că Liviu Dragnea are dreptate și astia de la muntinationale iau bani cu carul si nu platesc taxe,nu ma credeati.Astia si bugetarii de lux, 95% din cei care au comentat ii putem incadra in categoriile astea! Acum Dragnea e in puscarie, l-au invins:((

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Bine mă… beletele la control 😜

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Mariuse să vezi ăia de lucrează în construcții au salarii cu 30 la suta mai mult pe motiv de PSD… și cam iau salarii mai mari decât ăia cu multinaționalele.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Mariuse și încă o chestie că văd că esti în eroare puțin. Nu toți cei care lucrează în multinaționale sunt scutiți de “taxe” (10%) ca cei din construcții de luna trecută (35%). Doar cei din IT, dezvoltare de software, ale căror companii au un anumit cod CAEN, care realizează profit >10k euro per cap de vita furajeră și angajatul trebuie să fie încadrat în anumite funcții.
   Uite îți las un link pentru mai multe detalii:
   https://accace.ro/exceptarea-angajatilor-din-domeniul-it-de-la-plata-impozitului-pe-salariu/
   Am mai avut o dată o discuție cu unul care zicea că multinaționalele sunt răul după lume. Plm dacă nu veneau în România erau și mai mulți oameni plecați din țară.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 222. Mno, vara asta fac Cluju’ si litoralul romanesc. Asa ca un troler at fi binevenit 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 223. Plec la munte in vacanta. Cu copilul din dotare la aer curat și relaxare. Si dau intra si pe Transfagarasan și Transalpina.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 224. Partikip!
  Nu știu unde și nici dacă plec în vacanță.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 225. Argentina, Peru, Chile si Bolivia

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 226. Mai mult ca sigur c-o sa patesc oarece tur. De soacra.
  Partea buna: am o soacra aproape umana.
  Partea ailalta: nu suporta ciinii (eu am dobermani, deci vedem noi ce aduc in lesa si be) are o clanta doamna soacra… Si cum le stie ea pe toate, mai rar asa ceva.
  Pe cale de consecinta, macar toalele doamnei mele sa stea frumos, ma bag.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 227. Anul asta concediu în vizită pe la Voroneț, Putna, Cetatea de scaun, adică ce e de văzut prin Suceava, Piatra Neamț, Vatra Dornei….. Și, prin zona pe acolo. Și da, ar prinde bine un troler….. 😎

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 228. Trogir, Croatia.

  Vacanta Placuta! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 229. Corbu, apoi prin Ciucas și Tușnad. Vin acasă ca să am de unde sa plec la concertul Metallica.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 230. Salut! Plec la Băile Felix și la Medjugorje!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 231. Anul asta destinația de vacanta este Sicilia. Abia aștept! Amr 10 zile

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 232. Clasic… Turcia :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 233. Doritori la greu, si mai zice romanu ca e sarac si nu are bani de vacanta

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • De vacanță are. N-are de troller. 🤣

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 234. Mno, ca sa zic asa, oferta m-a prins un piculetz tarziu, tocmai in insula poetei Sapho si oricine ar zice ca nu mai am ce face cu trolerul right now. Dar ca orice om prevazator in penultima zi de concediu bineinteles ca ma gandesc la urmatorul concediu, City break, ce-o da Domnu si onor multinationala. Deci un Berlin mai pe toamna ar fi perfect pe trolerul asta. Merci

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 235. Islanda, Sicilia, Napoli, Bucuresti (no joke, vin intr-un city breake la capitala)

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 3

 236. La sonata…. aaaaa, scuze Sovata 😜!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 237. Toroni, Sithonia, Grecia

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 238. In iulie Cipru si Bulgaria😊

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 239. Grecia…mai ca saracii asa…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 240. Anul asta sunt “aroganta”. După ce am strâns juma de an, dacă nu mai bine, ne facem de cap în Grecia… Aroganta maxima e ca ne ducem în doua insule.. Lefkada și Kefalonia. Cu mașina evident.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 241. Londra-câteva zile la începutul lunii septembrie,
  Galați-câteva nunți ( se ia concediu și pt asta)
  Montreal-decembrie 2019/ ianuarie 2020

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 242. Mamitica mea, cate mesaje!!! dar hai sa ma bag si eu, macar sa ma fac de kakat si sa va distrati si voi.
  Destinatie de vacanta: Medgidia, sat Cuza Voda. Nu la Tanta si Costel, la socri. Toata vara din 2 in 2 saptamani, in weekend, cu trenul ala misto plin de copii care merg gratis in orice pozitie. Obiectivul calatoriilor distractive si regulate: sa-i convingem pe socri sa vanda si ei 2-3 hectare de pamant sa ne platim datoriile fara sa facem alt credit la banca.Trolerul pare mai rezistent decat ce avem noi, asa ca putem sta confortabil pe el si intre vagoane.Atat.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 243. Lisabona, Portugalia, in noiembrie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 244. Eu l-aș vrea pentru ai mei părinți. Pleaca la Căciulata si ar trebui sa le achiziționez unul, pentru sejurul la băi. ☺

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 245. La marea noastră, stațiunea Venus!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 246. ….undeva la Palilula….

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 247. Nice… franceza, nu engleza 😁

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 248. Torino, Sighisoara si Constanta 🙂
  Drum bun pentru tripul tau 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 249. Dublin.. in octombrie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 250. Mai oameni buni, voi ati vazut ca de fiecare data cand face Vasilescu o pomana, toti aveti cate un thumb down? Pariu ca primesc si aici.
  Statul paralel nu a disparut?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 251. La ochiometru, aşea, majoritatea care partikipă este de sex slab care sigur au pregătite 3-4 trolere de alea mari pentru concediu, da’ nu strică încă unu’ mai mic. Să fie acolo, că poate nu încap cele 50 de costume de baie în trolerele mari.
  @Vasile, sper că ai marcat troleru’ ca să aibă fericitul câştigător un autograf de la tine 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Ha, 50? S-a instituit vreo limită de număr și n-am aflat noi? 😬

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Amu’ depinde unde faci plajă 😜
   La nudiști cică nu-i cu costume … decât d’alea cu șhoric – uneori șifonat🥴

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Shoric, eu am un singur troler în care pun haine pentru doi adulți și doi copii. M-am lecuit de cărat chestii inutile după ce în prima vacanță cu copilul am luat toate minunile după noi. Mergem pe minimal de ani de zile.
   Nu ziceai că în iarnă te-apucă depresia și bagi un Peru ca soră-mea? Trebuia să te înscrii la troler! :p Ea nu merge pentru făina de calitate, merge cu iubitul să cutreiere. Vor locui la ferme unde vor lucra contra masă și cazare. Niște boemi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 252. Pe cuvantul tau ca primesc trofeul dacă zic?
  Mă risc acu’ eu vroiam sa fie secret 😉 am făcut rezervare la o agenție de turism care are un program pentru Iordania asa cum imi place mie, nu turism religios ci de relaxare cu vizite la Petra, Wadi-rum, Marea roșie și Marea moartă, cu timp de relaxare cate 2 zile in fiecare obiectiv, ceea ce este rarisim pe piata turistica.
  Am mentionat cumva rezervare pentru 2 persoane? E😄 una are troler iar alta asteapta…. poate cade norocul😄!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 253. Borsh, la albanezi.Bun pontul cu punctele, dar in Craiova nu e Megaimage.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 254. Paris!
  Fără discuții! Un oraș absolut minunat. Ce zici, Îți place orașul ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 255. Cluj-Barcelona

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 256. Mai e valabil anuntul? Asea: destinatia noastra: Grecia, Vourvourou (n-am auzit in viata mea de locul asta dar cine a ajuns acolo jura ca e excelent). Apoi o saptamana in Bucovina. Apoi o saptamana in Maramures. Ca da, pentru prima data in viata mea mi-am luat 3 saptamani de vacanta. Broblema? Sotul si-a rupt genunchiul ieri, taind gardul, cu scara sprijinita de gardul pe care il taia. De ce as vrea totusi trolerul? Ca sa ii aduc in camera lui, unde va fi tintuit la pat 5 saptamani, niste doze de bere si ceva de rontait. Ca eu concediu cam pa, macar el sa dea trolerul in stanga-dreapta patului.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Cine-i prost, să stea acasă 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • Acasă la cine ? Avantajul e că poate să facă nudism cât vrea … 😜

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Confirm pentru destinație, abia am venit de acolo, plin de români dar dintre cei care nu se dau in stamba😉. Nu tu faleză unde să-ți expui toalele, nu borduri😄 plaje pe alese de la cele ale vilelor cu ieșire pe plaja pentru cei mici, la cele mai greu accesibile pe jos sau cu barca. Și un plus, aproape!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 257. Nu stiu, stiu doar ca e la munte, weekendul viitor. E surpriza de la iubi, pt ca m-am operat si de o lună sunt la pat. Azi am reusit sa ma ridic fara ajutor asa ca am primit acest cadou de însănătoșire. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 258. Veneția 🙏🏻

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 259. Rostock Germania

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 260. La Madrid in curând! Suntem fani a unei echipe de fotbal si e prima oară când vom merge în Madrid. Ar fi drăguț sa avem si un troller nou. 😊

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 261. Magdeburg.Germania

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 262. Tocmai am fost la Bicaz kayak fest weekendul trecut si am gaurit o geanta de voiaj cu niste scule de-ale omului 😔. Mi-ar fi de mare ajutor un catel din asta prin iulie cand merg in Delta. Ahhh, da’ eu strang in continuare puncte 😁

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 263. Thassos – Grecia

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 264. Cum, frate, să te bați atâta pentru o valiză când mergi de trei ori în Grecia și o dată în Bali?!
  @Dyamisi, felicitări! Să-ti fie pruncul sănătos!
  @Unpeste, baftă cu socrii, să vă scape de datorii!
  @Aline, păi acu’ te-ai lăsat de flotări când a venit vara, ntz, ntz.
  @ Elena, spor la alegerea destinației! Aia cu pleacă de-aici până nu uit să înjur a fost genială! Eu înjur ca un birjar de când am copii: îmi bag p*la în ea de cheie pe unde o fi, îmi bag p*la, mi-a luat o juma’ de oră să îmbrac copiii și când cobor 9 etaje cu liftul, plouă, îmi bag p*la, iar a răcit unul din copii, după trei zile urmează și celălalt, iar febră, muci, tuse, vomitat de la muci (@Ionuț, I feel you, man)…
  @Anduța, am râs cu muci la “sper că nu se va rupe”! Vacanță plăcută, te invidiez că îți stau copiii la bunici în vacanțe, dar parol că n-am aruncat cu niciun dislike.
  @HM și @MM, aveți umor! 😜😜

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Blanche,
   Mulțumesc, am doi băieți și mai am de stat la maternitate până au amândoi greutatea normala.Așa că extragerea lui MV mă prinde tot la maternitate si cine știe, poate chiar o sa fiu cea mai elegantă mămică.Cu troler nou!😍

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Oho, distracție la dublu! Să fiți bine toți trei! Ai mei tot niște gemeni 😅 (la 1 an și 8 luni distanță), fac totul deodată: pipi, kk, năzdrăvănii…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Blanche, și dacă aruncai vreun dislike nu era vreo problemă. Deși părerea mea e că faci parte dintre oamenii care preferă și știu să folosească bine vorbele și nu semnele pentru a se exprima. Ceea ce personal îmi place foarte mult la tine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 265. In excursie la admitere

  Pot sa confirm ca merita sa strangi puncte pentru wok si tigai

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 266. Salut. Trolerul tau ar urma sa mearga cu fiica mea de 13 ani la Cannes, in august, intr-o tabara de limba franceza.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 267. Lefkada, Grecia

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 268. Dunavatul de Jos , Tulcea -Delta Dunarii 😊

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 269. Destinatia mea pentru aceasta vacanta ar fi fost Zakynthos in septembrie. Noroc ca nu am apucat sa rezerv nimic (desi eram la 3 zile distanta de a rezerva) ca am aflat ca in septembrie voi avea alta destinatie: Maternitate! Astfel in concediul asta vom merge cel mai probabil in Maramures cateva zile. Lasam Grecia pentru anul viitor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Sper că n-ai aflat ieri nouă destinație. Nu de alta, dar ar fi fost cel puțin ciudat să afli în luna 5-6 că ești gravidă. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Vai! Nu, inca din ianuarie. Ne place sa ne planificam din timp concediul. ^_^
   Zi faina.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Bun așa. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 270. ATENTIE!
  Pentru troler daca nu ati comentat ieri puteti sa comentati astazi la postarea cu Sa fii primul si sa nu castigi nimic.Atentie, pe langa destinatia de vacanta trebuie sa scrieti mare, cu caps lock: VREAU TROLER! LASA -MA PAPA LA MARE! .Fara aceasta nu veti putea fi inscrisi la tombola.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 271. Anul asta m-am inscris in Brigada Diverse, recte ma plimb pe la munte si la mare. Local, nu trec granita!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 272. Destinatia acestui an va fi Istanbul 😁

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 273. Eu am schimbat corporatia in miezul verii, asa ca brusc m-am lins pe bot de concediul al’ mare, de 2 saptamani, obligat-fortat. Ca sa nu simt prea tare socul inca unui an fara odihna, o sa merg totusi pana la Viena sau Nessebar, 3 zile (in functie de vreme se alege destinatia), si cred ca ar fi interesant sa merg in vacanta cu troller (pana la 31 de ani am calatorit numai cu rucsac, parca ar fi tare sa nu mai car 10 kg pana la Hotel si inapoi..).

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 274. Anul asta plecam in concediu cu soacra ca deh avem 2 copii mici. Ca destinatie am ales Pula, Croatia, ca tare ma amuza ideea discutiilor intre babele de la soacramea de pe strada: “unde te-a dus nora ta in vacanta? In Pula si a fost tare frumos” 😅

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 275. Partikip si eu, clar! Se da gratis, cum sa nu???
  Eu merg cateva zile la Lyon sa ma intalnesc cu un amic francez, asa ca va puteti imagina cum or sa-i arda obrajii de la lacrimile nartionaliste fierbinti, cand o sa ma vada cu troler francez, nu???

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 276. Smida – Apuseni în august. Pen’că jazz.

  Și un traseu mai luung, din Ceahlău până prin Deltă, mai la toamnă. Să vină bulldogu’ la mineee 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 277. Planificam un city break in Cipru cu piticul si albastrelul acela cred ca este ideal pentru bagajelul nostru! Si daca tot sunt rotitele silentioase, il punem pe Boroboata calare si il distram prin aeroport, sa nu se plictisească🙃😁!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 278. Eforie Sud

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 279. Anul asta mergem în Grecia, Thasos e prima noastră aventura în Grecia și suntem tare încântați de asta, numărăm zilele pana pe 4 August și culmea chiar avem nevoie de unul d asta mic și fâsneț 😂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 280. Neapărat un drum până în Portugalia, că avem 2 bucăți pisici lăsate în vacanță la bunicii portughezi, și trebuie repatriate 🤭
  Și restul… Timp sa fie și bilete de avion ieftine, că lumea e mare 🤷

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 281. Ei bine, eu o să-ți spun unde trebuia să mergem, dar n-am mai făcut-o: 4 zile la Istanbul.
  Trebuia să plecăm marți, dar omul meu n-avea pașaportul valabil. Am călătorit mult în Europa, în ultimii ani, iar de pașapoarte am uitat. Te obișnuiești repede cu binele 🙄
  În fine, am pierdut destui bani, că, de, am luat bilete nerambursabile și cazare la fel, să fie mai ieftine.
  Acum, ce să facem?! Am înghițit gălușca și aia a fost…am fost în Târgu Jiu, apoi la Rânca, iar acum suntem acasă.
  În august, în schimb, plecăm în Vamă, iar în octombrie, de ziua mea, la Barcelona.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 282. Da, măi, că-l iubesc 😬
  Și-a pus toată cenușa-n cap 😂
  O să meargă săptămâna viitoare să și-l facă. Zilele trecute îi spuneam din oră-n oră: mda, acum trebuia să fim în Bazar, acum puteam să bem bere turcească, acum puteam mânca baclava, etc. Pentru mine e motiv să fac mișto de el, cel puțin un an.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 283. Istanbul! 🇹🇷😍

  Pana atunci dau o fuga pana la Mega sa strang si eu niste puncte.😁

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 284. Prin tara in iulie, mai exact spre Miercurea Ciuc si in Grecia in august.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 285. Eu voi face un road trip prin „insorita” Danemarca: Odense-Copenhaga-Aarhus si orice alt orasel ne mai face cu ochiul intre timp.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 286. Destinatia de vacanta:Creta

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 287. Ammoudara-Gazi, Creta GR 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 288. Eee…uite cum vine acest post fix cand cautam troler pt junior (5 luni jumate), dar cum cred ca stiti cand se pleaca in vacanta cu un bebelus, chiar si doua zile, trolerul cel mai mare ghiciti al cui e 😊??? Anul acesta nu parasim tara, la cate vom avea de carat cu noi si asa ne va trebui o zi sa le punem in masina, asa ca am ales o minivacanta la mare cu pitikul din dotare si inca vreo 2 zile la munte daca ne mai tin balamalele 😊😁.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 289. New York

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 290. Kapadokya, Turcia.
  Venus si Sambata de Sus, Romania.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 291. Vacanta s-a consumat deja, in Punta Cana. Acum se cojeste bronzul ala frumos 🥺 Mai urmeaza o iesire prin septembrie, la Verona, la un concert si, daca se aliniaza planetele bine, un Bali de sarbatori! De troller mic am nevoie, pentru fiica-mea, ca i-a pierdut Taromul bagajul in drum spre Madrid, acum vreo 2 saptamani. Multu! Si vacanta placuta si voua!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 292. Destinația mea din vara asta este Neptun 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 293. Anglia si Scotia, apoi o saptamana prin Apuseni. Pe munte nu cred ca urca trolerasul :), dar pentru UK ar cam merge, cred ca aluneca frumos picaturile de ploaie pe el…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 294. Se merge mult si des in tabere, se plimba troller pe banda aeroport Paris, Londra și prin autobuze si masini in drum spre localitățile țării noastre. Se echilibrează cu gentute atașate si se umple cu rochii si sandale, se stie! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 295. Se merge mult si des in tabere, se plimba troller pe banda aeroport Paris, Londra și prin autobuze si masini in drum spre localitățile țării noastre. Se echilibrează cu gentute atașate si se umple cu rochii si sandale, se stie! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 296. Pai in vara asta planul ar fi asa: Sibiu, cateva zile in Poiana Glavoi (asta-i pentru cunoscatori, pentru cei lipsiti de spirit montaniard ii putem spune “undeva in inima Apusenilor), doua nopti unceva langa Huedin, ceva prin Salaj, ca n-am fost niciodata si Maramures

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 297. La noi la mare,Popasul Pescarilor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 298. Amsterdam, Berlin si Thassos.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 299. Bun băiat, Vasile ăsta! Mă gândeam să îi propun un blat, să îmi dea mie troleru’ și eu, în schimb, să îl iau în vacanță în Lefkada. Dar am impresia că e un tip incoruptibil si legat de cooperativa lui digitală, deci îmi văd de treabă 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.