Da, da, tu cea care profiți de cele 40 de grade de afară ca sa pui o fustă mini pe tine sau niște pantaloni scurți, de fapt curvăsărești la greu. Și n-o spun eu, o spune chiar Biblia.

Şi iată că i-a alergat înainte o femeie îmbrăcată ca o curvă şi cu inima şireată. Proverbe 7-10

Stați că n-am luat-o razna, doar am citit chestia asta absolut stupefiantă:

E cald, e vară. Cum ne îmbrăcăm?

Păi o pereche de pantaloni de o palmă și un tricou frumos decoltat sau ceva cu umerii goi. Pare cunoscut?

Recent am văzut o tânără cu pantaloni de o palmă stând lângă un băiat. Cred că mi-a crescut tensiunea. Avea niște super picioare, nu zic că nu. Cred că asta e și părerea băiatului care a stat lângă ea.

Draga mea, teoretic vorbind, oricare dintre băieții lângă care stai poate să fie soțul meu. Nu ai nici măcar un drept să te îmbraci în felul în care o faci și să te fâțâi prin fața lui. Nici măcar unul. E soțul meu. E soțul altcuiva. Ție ți-ar plăcea ca după ce ești căsătorită să vină una și să stea lângă soțul tău mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată? Și pe deasupra să fie și din biserică?

Să fim sincere? Chiar îți e cald?

Nu știu cum stau lucrurile la voi, dar io am rămas cu gura căscată. Mai ales că articolul e scris de o tipă destul de tânără care nu pare stupidă. Pentru numele tâmplarului care a înviat, ce te poate face să ajungi în halul ăsta? Sunt revoltat, vă jur! Ce te poate spăla pe creier în așa hal încât să scrii aberațiile astea? Din ce sectă de reduși mintal face parte? Cum naiba să nu te mai poți bucura nici macar de nimicurile astea mișto care sunt hainele sexy?

Citiți tot, vă rog, am lăsat link-ul mai sus. Citiți și mulțumiți cui vreți voi că sunteti niște oameni normali care pot aprecia o fată cu picioare frumoase, îmbrăcată într-o fustă mini sau cu o pereche de pantaloni scurți, fără să considerați că e doar o curvă care vrea să vă fută bărbatul, iubitul, prietenul sau amantul.

Gizăs fucking craist! Asta nu e altceva decât varianta habotnică a teoriei violului: “și-a căutat-o și aia, că prea umbla cu fustă scurtă pe lângă pwlă sculată, ce se mai miră atâta c-au violat-o?”.

Pentru conformitate și ca să ne mai clătim ochii în această zi de miercuri cenușie, v-am căutat niște curve din astea cu fuste scurte. Le aveți mai jos.

P.S. Fetelor, care dintre ele care credeți că se dă la bărbatul vostru?