2,516 cititori

Știți ce-a zis badea Ion când a văzut girafa?

A zis: “luați repede negrul ăsta de aici!”.

Sper că ați văzut imaginea de mai jos, da? Că a tot circulat azi pe interneți.

Pun pariu că există cel puțin trei milioane de români verzi, semnatari ai coaliției pentru familie, care ar încercui fără nicio problemă copilul ăla negru ca fiind intrus. Pentru că… unde-ați mai văzut voi români negri?

Plus Gigi Becali care ar sta lung pe gânduri ce să aleagă, derutat de faptul că oaia are gâtul așa de lung.

De aici.

14993370_10207443191827098_2795928815828474756_n

55 de păreri la “Știți ce-a zis badea Ion când a văzut girafa?

 1. Presupui ca 3 milioane de romani verzi stiu sa citeasca….

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 5

  • Mai mult de 200.000 cu lejeritate nu cred… restul, jur că sunt analfabeți!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • @Chris, iată o ipoteză la care nu mă gândisem. :)))))

 2. Și mulți se întreabă ce înseamnă ” intrusul” ?

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

 3. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 8 Thumb down 20

 4. Pe vremea când eram la Cluj, pe la ,,şcolile cele mari,, în Haşdeu, doi negrii beţi turtă cântau cât îi ţineau plămânii ,,noi suntem români,,,.. Asta să înţelegi că şi negrii pot fi români. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @9, man, eu mă știu bine cu Cabral. :))))))))

  • În concluzie, nişte incompetenţi do’mle, cu aere de profesionişti 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 7 Thumb down 15

 6. Mai trist este că testul e pentru copii de grădiniță, îi facem rasiști de mici.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 3

 7. Intrusul este girafa. Unde s-a mai pomenit doi bunici cu o girafa pe post de nepotel :))). Aaaa, sorry, si ghemul de lana dintre picioarele girafei :))))

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 8. Si eu incercuiam negrul.In primul rand pentru ca asa e cerinta si pe ala il consideram intrus iar in al 2-lea rand sunt si putin rasist.Dar nu cu oricine.Sunt rasist cu aia care trag de tine pe strada sa le dai 1 Leu(mai nou asa se cere 1Leu nicidecum 10 bani sau 50 de bani),cu ciorile care fura din mijloacele de transport in comun si cu ciorile din trafic cu numere de GB,B care apropo nu respecta nici o regula si se cred cioara suprema.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 7

 9. Las-o-n plm… Aş vrea să ştiu ce ar face aia/ăla care a gândit exerciţiul ăsta dacă aş pune două imagini alăturate, una cu o pwlă şi alta c-un cimpoi, şi aş întreba în care trebuie să suflii şi în care trebuie să tragi…

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 2

 10. Am ajuns dreaq ca mamaie, sa am la orice o povestioara. Well, anii 91, era la moda trupa Panterele Negre. Smoala era alba fratele meu, baietii aia erau negruti totali. Severin, Sia si al treilea imi scapa. Pretena mea o ardea cu Sia.
  Ta-su lu pretena, ii ziceam Ghiaurul, ii interzicea sa vina cu orice purtatator de scula acas, darmite sa fie si negru, blasfemie.
  19 ani aveam, ca doo flori. Si ce se gandeste a mea? Sa vie cu negru la mine in batatura. Maica-mea stia povestea, nu s-a panicat cand a sunt fata la usa cu smolitul.
  Ii poftesc la mine in camera, stam de vorba(Sia vorbea foarte bine romaneste) si la in mom dat, intra bunica-mea sa imi zica ca pleaca pin la piata. Deschide usa, zice: plec pin la Matache si inchide usa. Doo secunde mai tarziu, deschide usa larg, face ochii cat roata Daf-ului si incepe sa urle: negru, e un negru in casa. Pretena s-a cacat pe ea de ras, eu eram jenata maxim de situatie, maica-mea venise s-o calmeze. Ce Matache, s-a dus dreaq piata, aoleu, ca vine politia, avem in negru in casa. Urata treaba, multa vreme mi-a fost jena de baiatul ala.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

 11. La colajul de imagini, mai trebuia pusă o clasă de şcoală şi un popă, şi abia atunci vedeam întrebarea ca fiind corectă.

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

 12. Am mai zis eu pe undeva pe aici despre cum se minunau babele conservatoare si tradiționaliste cand au venit primii negri la mine in sat…in concluzie, mănâncă porc, e cel mult țiganca.. e de-al nostru. Sunt curios daca in locul puradelului negru de africa, era un indian..de america, ca de era ciuciughez de punjab, rămânea copchilu neincercuit

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 13. Ahahaaaa, cât de tare e faza cu Becali, nu mi-ar fi trecut prin minte :)))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Marisa, nea jiji e idolu’ meu. :)))

  • @Mihai, am observat :)))
   Trebuie să recunoaștem, omu’ e întruchiparea a ceea ce se înțelege azi prin unsul domnului la tunsul oilor. Numai așa se poate explica fenomenul Becali.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 14. E o chestiune de educație permanentă. Fiul meu, când avea vreo doi ani și a văzut o filipineză, a început să râdă și s-o arate cu degetul. Pentru el, cu mintea lui de doi ani, era intrusa acelui loc de joacă se pare :))) N-am încercuit-o, dar l-am luat pe el de acolo ca să nu se simtă femeia stânjenită. Manualele astea idioate doar îți dau mai mult de lucru, ca părinte, să-i explici ceea ce ar trebui să fie normalitate.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Anca, păi, teoretic, manualul nu e pentru părinți. 😉

  • E pentru copiii care vin acasă și lucrează ajutați de părinți. Dar acum nu mai e așa de grav pentru că îi duci prin țări străine în vacanță, văd alte fețe și culori și înțeleg diversitatea 🙂
   Maică-mea și acum se zburlește toată când vede un negru și o mănâncă pielea ca la urticarie :))))) La girafă nu face așa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Norocu’ meu ca fi-mea s-a blazat ; stam in Colentina si a avut colegi de gradi chinezi, iranieni…negri nu imi aduc aminte sa fi avut, da’ nu cred ca se va agita prea tare, mi se pare ca i-am explicat dintr-o enciclopedie care-i faza cu culoarea pielii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 15. Intrusul e, evident!, autorul exercițiului!!!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @VictirR, pe Facebook a zis-o cineva mai șmecher. 😉

 16. Așa zisă civilizație ne întoarce în anii 50-60… mi-e scârbă de nivelul învățământului și de nivelul limitat al părinților de a-și educa copiii.
  Nu vreau să mă întind cu exemple, a început dracu religia să conducă România!
  Atâta timp cât un om serios mi-a spus că e păcat să spăl (spala mașina) am zis că mor în chinuri… Proști dar mulți!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Mulți dar proști. Masă de manevră! Tot din filmul ăla (Lăpușneanu, obviously! 🙂 ) mai putem reține lejer o replică: ”Nimeni nu întreabă țara ce vrea!”

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @cameila, păi e păcat să speli, când ai atâtea spălătorii la îndemână. 😉

 17. Depinde de experienta fiecaruia de viata…Multe femei ar incercui mosul in prima si barbatul ala zambaret in a doua ca intrusi. :))) Dar la gradinita …hmmm…asa se preda rasismul.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 18. Gresesti profund! Depinde de zona, ardeleanul nu ar fi zis pentru nimic in lume asta, ci l-ar fi iubit pe puiul ala negru deoarece ar fi fost sigur ca nu-i ungur!
  Cat despre girafa, dupa 3 ore de contemplare, vreo 20 de scarpinari in cap si tot atatea impingeri ale clopului pe ceafa, ar fi concluzionat ca asa ceva nu exista si ar fi dat raspunsul corect.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Eeeeiiii, nooo, ezistă, cum nu! E un fel de capră care după ce a privit dincolo de gard, unde-i iarba mai verde, a ajuns cu gâtul kilometric! Că doară de aia au şi oltenii gâtul lung, să vadă dacă acolo în Ardeal n-o fi v’un post de director liber. Aşe no! 🙂 Asta-i o capră cu gâtul o ţîră mai mare. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Gabriel, cum? Nu există unguri negri?

  • poate negri-n cerul gurii! dar la noi, in Ardeal, nu, desi am cam vrea. dar ar fi bine sa fie de genul feminin, nu masculin!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 19. e simplu sunt 2 intrusi in poza2. Cei 2 parinti nu au ce cauta in romania mama trebuie sa fie in Italia la spalat babe iar tata in spania la constructii. BTW girafa e pe ajutor social iar ala mic si mai colorat e experiment din facultate 🙂 e greu de explicat asta dar de obicei mama o lua la maro 🙂 ca sa intelegeti :)))

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 20. intrusi eu vad ghemul si suzeta. astia de au realizat acest test sau ce mm lor e sunt complet idioti. iti dai seama ca special l-au lasat pe cel mic negru jos si nu l-a pus in brate la femeie?! unde plm e consiliul lu’ mm de duminica?! acum de ce nu zice nimic in gura mamei lor de javre numite politic. vai iar mi s-a umflat vena.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 21. 1. Citesc comentarii…mă uit la poză…mă uit la poză…. unde-i intrusul??? Iar mă uit la poză și… “batman ! Batman!!!!” (Pentru cine-şi mai aduce aminte reclama )
  2. Mă gândesc cum ar fi reacționat familiile franțuzești sau copiii din școlile franțuzești la acea imagine…

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • … cum sa reactioneze 🙂
   tare ma temca francezii sunt mai rasisti decat noi – diferenta este ca se manifesta diferit

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Și ce-au invățat copiii din exercițiu? Girafa e girafă, dar copilul “intrus” e copil… Nu cred că ai mei ar sesiza diferența de culoare și i-ar incercui pe toți la un loc. Sau ar intreba simplu:” Doamna, și girafa?”?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 23. da -cunt multe idiotenii in cartile pentru copii dar le ignor
  faza criminala a fost pentru mine intr-o zi in tramvaiul 1 de la tineretului la eroii revolutiei – era un nene cam de 60 ani incoltise un tip de culoare pe la 20 si ii tot turuia – ca si voi acolo in africa sunteti vai de capul vostru, ca eu vorbesc cu tine ca nu ma intelegi , etc- tipul zambea la el si nu ii zicea nimic
  cobor eu si tipul din tramvai – isi scoate asta telefonul din buzunar si suna- hai ma ca iar m-a gasit unu in tramvai sa ma vaite ca vin din africa si sunt amarat
  vorbea asta o romana mai corecta si mai clara ca mine :))))
  nenea in schimb nu a aflat niciodata ca ramasese in tramvai

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 24. Citind comentariile (și ipocrizia din spatele lor) încep sa inteleg cum e posibil ca personaje precum Trump ajung la putere.

  Una e sa fi PC (sa ai bun simt pe romaneste) și alta e sa ai paranoia “eu nu vad culoarea pielii”. În cel mai bun caz e ridicol.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 4

 25. Din Doi albi nu poate iesi un copil negru. La fel din doi negrii. Se face prea multa gălăgie hipstereasca din nimic. Tipic uniți salvăm. Cati dintre progresistii care sar de cur si au dat copiii la gradinite sau scoli, in clase cu majoritatea copiiilor de etnie roma? Mai usor cu rasismul pe scări. Nu toata lumea care nu are opiniile progresisto- stângisto -incalziste e rarista toleranților.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Bogdan, “negri”. Cu un “i”. Când dai sfaturi e bine să știi măcar să scrii (cu doi “i”).

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.