34,599 cititori

Să-i dea cineva lui Smiley înapoi rahatul ăla de buletin!

Omu’ tot o arde că l-a pierdut şi în loc să meargă în plm la poliţie, mă stresează pe mine de fiecare dată când dau drumul la radio. Da’ du-te omule şi declară la secţie, te rezolva băieţii instant. Până după-amiază ai unul nou cu poza mai şmecheră.

Trebuie să recunosc, n-am crezut că o să aud vreo piesă care o să mă agaseze mai tare decât cele cântate de Corina Bud (fostă Ciorbă) şi Lidia Buble, la un loc. Dar muzica uşoară românească nu conteneşte să mă surprindă, se pare. Şi nu este numai una, sunt două piese care m-au adus la exasperare. Prima e asta cu buletinul a lui Smiley, a doua tâmpenia aia “niciodată să nu spui niciodată”, pe care o lălăie nevasta lui Măruţă. Nu le mai suport nici eu, nici jumătate din populaţia României (sper) şi cu toate astea tot ce înseamnă post de radio comercial le are pe repeat.

Cu “buletinul” lui Smiley o rezolvăm repede, pentru că există şi o parte bună. Niciodată, indiferent cât am încercat, nu am reuşit să trec de prima strofă. Pur şi simplu nu pot. Poftim, ca să înţelegeţi de ce:

Pierdut buletin,
Nu mai stiu de unde vin,
Nu mai stiu cine sunt,
Sau de cand sunt pe Pamant.

Mi-am rătăcit şi eu buletinul de vreo câteva ori. Bine, era prin casă, dar nu-l mai găseam. Doar o dată l-am uitat la bancă. Cu toate astea am ştiut în permanenţă de unde vin sau cine sunt. Serios, chiar atât de tăntălău încât să nu mai stiu cum mă numesc, fără cartea de identitate, n-am ajuns. Şi, da, îmi ştiu şi vârsta fără să fie nevoie să mă uit la CNP. Sunt curios ce naiba făcea dacă-şi pierdea certificatul de naştere sau paşaportul. Să vezi ce cânta conu’ Smiley de pe la cozile de la “evidenţa populaţiei”, că pentru duplicatul de la certificat îţi trebuie o grămadă de hârţoage. Bine, eu aş fi dat orice să fiu acolo când striga ofiţerul de serviciu: să intre domnu’ Maria! Este că habar nu aveaţi ca aşa-l cheamă pe cantautor?

Ok, ok, nu sunt vreun tâmpit, am înţeles că e o metaforă. Proastă, dar metaforă. Prin care cântăciosul vrea să sublinieze că a rămas fără punctele de orientare în Univers, din motive pe care nu s-a mai obosit să ni le comunice. Dar, după nasul meu, cred că la mijloc este tot ceva parte muierească.

Doar un lucru retin,
Ca seman cu tine,
Si poti sa-mi dai buletinul tau,
Ca nu se prinde nimeni.

Partea asta n-o înţeleg deloc. Am frecat versurile în fel şi chip. Degeaba, mă bagă într-o ceaţă totală. Pe bune, sper din tot sufletul să aibă un frate geamăn şi ăluia să i se adreseze. Dar dacă din întâmplare vorbeşte cu o tipă, aşa cum bănuim toţi, e groasă treaba. Fraţilor, voi aţi umbla cu o femeie care seamănă atât de bine cu Smiley că-i poti confunda? Exact. Chestia asta mă îngrozea teribil şi schimbam postul urgent.

Gata, cu domnul Andrei Tiberiu Maria am terminat.  Trecem la piesa lu’ doamna Măruţă – “Niciodată”.

Nu ştiu dacă vă daţi seama doar ascultând-o, dar când citeşti versurile te cruceşti. Este o contradicţie totală, de la cap la coadă. Nu are niciun sens, nici o direcţie, nimic, nimic. Este doar o înşiruire de cuvinte tâmpite, care se bat cap în cap.

Oo, ne certăm din când în când
Să nu te-aud spunând că e greu
Noi doi am făcut un legământ
Cât suntem pe Pământ
Ne vom iubi mereu
Şi de mi-ar spune cineva
Că tu te joci cu mintea mea
Aş râde “ha, ha, ha”
Te cunosc atât de bine, da
Şi ştiu că n-ai pleca
Din viaţa mea…

Dar orice se poate-ntâmpla…

Avem aici strofa a doua. Care începe direct cu o ameninţare: Bă, să dea dracu’ să te-aud zicând că e greu sau ceva. Păi…. Niciun “păi”. Am făcut legământ? Am făcut. Aşa că, valea, să nu te aud!

Mi-e ruşine de ceea ce urmează să scriu. Vorbesc serios. Când am auzit piesa prima oară am holbat ochii atât de tare că m-a întrebat unul din maşina de lângă dacă mă simt bine. Iar acum mi-e ruşine de ruşinea lor pentru stupizenia asta: “aş râde ha, ha, ha”. Cum, frate, să scrii sau sa cânţi aşa ceva? Mi se pare atât de idiot versul, că mi-e mie jenă de fiecare dată când ascult. Pe bune, pare ceva compus de un copil la grădiniţă şi nici ăla cel mai inteligent din grupa lui.

Mă rog, partea bună este ca până la urmă, cu tot legământul, pune răul înainte şi-şi asumă că iubi s-ar putea să se care în cele din urmă. Şi pe bună dreptate, că prea îl ţine din scurt.

Apoi urmează refrenul. ‘Alucinante, vorba lu’ tanti Patrizia de la MasterChef.

Niciodată să nu spui niciodată
Niciodată să nu spui niciodată
Vezi, ai grijă ce-ţi doreşti
Că s-ar putea să şi primeşti

Faceţi voi legătura între refren şi strofa de mai sus, că eu nu reuşesc. Deci, dupa ce diva se umezeşte toată şi nu mai ştie cum sa descrie câtă iubire este între ei doi, la refren totu-i pe dos. Sună exact ca şi cum a primit ce şi-a dorit, dar la mişto. Fix ca atunci când îţi doreşti o păsărică înaltă, cu picioare lungi şi peştişorul de aur îţi trimite un struţ.

Ca să ne spulbere definitiv îndoielile, vine strofa trei, cântată de unu’ pe nume Cabron:

Inevitabil va fi tot
Deşi nu te-ai fi gândit la asta deloc
Lângă el stai, lângă el iubeşti,
Lângă el n-ai fi văzut prima data vreun trai
Nu-i vreun crai, Da’ nu-ţi vine să pleci,
Ba mai mult – să mai stai – stai
Îndrăgostită lulea,
Când ziceai că nu se poate-ntâmpla
Destinu’ rupe primu’ regulile fireşti
Regulile pur omeneşti
După care-ai mers până să-l întâlneşti

Vezi ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să şi primeşti…

Primele două versuri sunt ca şi cum te-ai scobi în nas cu degetul mare de la picior. Adică incomod şi nici măcar nu intră. Satisfacţie zero, fă biluţe dacă poţi.

După care urmează lovitura de graţie, vine partea care demolează tot eşafodajul de iubire nemaivăzută construit până atunci: “nu-i vreun crai, dar nu-ţi vine să pleci”.  Băbăeţ’, asta sună exact a “rău cu rău, dar mai rău e fără rău”. Ştiţi ce zic? Nu e cine ştie ce amărâtu’ ăsta, da’ altu’ mai bun dă unde?

Apoi se prinde c-a dat-o prost şi încearcă s-o dreagă. Că e “îndrăgostită lulea”, că draci, că laci. Gata, las-o jos că măcăne! Fraier ăla că nu-ţi rupe capul. Cu dinţii.

Am terminat. M-am răcorit.

Ştiţi ce este cel mai trist? Că piesele pe care le difuzează posturile de radio comerciale sunt cele care ne reprezintă pe noi, ca naţie. Alfel nu le-ar difuza. Şi putem să ne dăm noi cu fundul de pământ pe aici cât vrem. Adevărul este ăla pe care ni-l arată cele două “hituri” despre care am vorbit mai sus.

mihai_vasilescu_smiley

232 de păreri la “Să-i dea cineva lui Smiley înapoi rahatul ăla de buletin!

 1. Rezultatul celor doua melodii: Niciodata sa nu-ti pierzi buletinul

  Comentariu beton! Thumb up 111 Thumb down 3

  • Maxim :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 4

  • @Radu, acest comentariu. :))))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 6

  • Sau: niciodata sa nu spui ca ti-ai pierdut buletinul….tine pentru tine……

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Adina, doar tu şi ofiţerul de serviciu de la secţia 14 să ştiţi. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 4

  • Incredibil cata prostie…
   Ascultati melodia lui Smiley pentru ca este genială, se pare ca este totusi prea inteligenta pentru voi. Vorbeste despre faptul că toti tindem sa devenim la fel, sa ne dorim aceleasi lucruri “la moda”, sa ne incadram in tiparul societatii. “Buletinul ” despre care este vorba in melodie semnifica personalitatea fiecaruia.

   Comentariu beton! Thumb up 81 Thumb down 19

  • @Cristi, ştii, cele mai proaste bancuri sunt cele la care trebuie să explici poanta. Ce n-ai înţeles din asta? “Ok, ok, nu sunt vreun tâmpit, am înţeles că e o metaforă. Proastă, dar metaforă. Prin care cântăciosul vrea să sublinieze că a rămas fără punctele de orientare în Univers, din motive pe care nu s-a mai obosit să ni le comunice”.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 22 Thumb down 36

  • Esti chiar idiot. Este ultimul post la care ma mai obosesc sa raspund, poate o sa te luminez. Tocmai asta iti explicam, nu ai inteles ca artistul a comunicat tot ce era nevoie. Tu zici ca nu s-a obosit sa comunice. Se pare ca tu esti cam obosit. Macar asculta naiba toate versurile. Orice incult isi face blog astazi…Melodia este filosofie pură si reda realitatea contemporană, dar esti prea limitat sa întelegi asta. Chiar l-am vazut pe Doc cand a spus ca melodia o sa fie apreciată si m-am gandit ca in Romania este prea multă prostie ca sa fie asa.

   Comentariu beton! Thumb up 55 Thumb down 20

  • @Cristi, gata, m-ai luminat. Acum văd altfel viața.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 16 Thumb down 24

  • Culmea, dupa voturile astea de aici, lumea zice ca TU aberezi

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Credeam ca eu sunt un ciudat si inteleg din melodie ceea ce zici tu…dar acum m-am liniștit văzând ca si alții prind ideea ca se refera oameni fara personalitate si aceleași idealuri in viață…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 5

  • @Mihaly, mi-e groază când mă gândesc spre ce se îndreaptă ţara asta. Este absolut terifiant să vezi că patru-cinci oameni se consideră extrem de inteligenţi pentru ca au descoperit “mesajul adânc” pe care-l transmite piesa de doi lei a lui Smiley. Şi mai mult de atât, sunt absolut convinşi că noi, celalţi, suntem nişte proşti care nu ne-am fi gândit la asta niciodată. Ba, mai mult, deşi eu am scris în text ca este o metaforă, ei o ţin pe-a lor. Doamne fereşte, nu avem nicio şansa la pensie!

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 9

 2. Ai dreptate 100%… Din câte mi-am dat seama Smiley își compune singur piesele, oare atât poate??? Pare mai inteligent decât o arată versurile din piesă analizată!?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 15

  • @Iulian, fix, dar fix la asta m-am gândit şi eu când scriam.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 11

  • Mihai, tot repeti ca ai inteles ca e o metafora, dar ma tem ca n ai inteles metafora. Probabil n ai prins versurile lui Doc, care alaturi de ale lui Smiley spun cam tot despre lumea noastra contemporana. In comparatiile tale de mai sus, piesa asta nu si are rostul. Este cu mult deasupra pieselor de pe radio din cam toate punctele de vedere.

   Eu cred ca tu doar cauti sa trolezi ca sa faci niste 3 vizite de pe spatele unor nume. Altfel, textul tau e lipsit de orice sclipire, coerenta sau argument. Ori astea sunt atribute care definesc un text bun. Nu poti face analiza pe text cu voma plina de ura de mai sus. Nu e analiza, e ura. Borala… Cu bale.
   Dar tu cine esti? Cui ii pasa…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 7

  • @Vasile, m-ai prins, asta făceam, vizite pe spatele lui Smiley. Eu am o singură necunoscută: cum naiba ieşiţi din gropi? Sau mergeti toţi cu scara după voi?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 8

  • Ce zici ma nebune acolo? Ti o arzi spiritual si nu ma prind eu?

   Asta e cel mai citit articol de pe blogul tau. Dar lumea intra pentru Smiley si Doc aici, nu pentru ce vomiti tu.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 14

  • @Vasile, desigur, ai dreptate, doar că nu. Şi mai eşti şi prost… informat. Ia aruncă matale un ochi în coloana din dreapta. Ca să constaţi că nu intră nici măcar în primele zece. Nu că nu intră, dar este la jumatate faţă de ultimul de acolo. Dar, ce este mai uşor decât să dai din taste fără să te informezi?

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

 3. Ei, așteaptă și el să facă cineva o faptă bună și să dea pe Facebook că a găsit un buletin al lui unu Smiley, poate îl cunoaște cineva și îl anunță…

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 3

 4. Ce e ciudat , e , ca atunci când merg cu mașina, n-am timp să analizez versurile. Adica, le ascult involuntar linia melodică , nu mesajul textului. Acum ca le-ai așternut la analiza, mă ia durerea de cap

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 4

 5. Nici eu nu le mai pot îndura. Am ajuns să ascult aproape exclusiv Rock FM. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

 6. Yeee!!! melodia asta o stiu…o mizerie.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Redoo, ce urât vorbeşti. Nţţţ.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 7. Faza cu păsărica și struțul….;))))))))

  Vrei să_ți mai dau niște idei de piese? 😀 ca ar mai fi o grămadă de care să faci misto

  Este una Cinema…cu Glance și încă una tinerica

  Pe mine mă seacă urât de tot rahatul ală de reclama la Lays cu Cabral și Puya…Cabral cât un porcutz bun de Crăciun face reclama la cipsuri…basca îi mai zice lui Puya….puiule :)))))))

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @NagaQ, mie îmi place. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 2

  • “…ne vedem fiecare de treaba lui, da? …” Super!

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

  • @VictorR, ce oameni insinuanţi. Nţţţ… 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @VictorR Daaaa…partea aia e bestiala! ??

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Adevaru-i ca pana nu citești versurile, nu-ti dai seama cat de tâmpite și fără sens pot fi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Irina, da, da, că te dezorientează lălăiala.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 9. Eu cred ca avea sa ii dea bani lui Doc!
  Asa ca i-a facut o piesa in contul datoriei ! O fi pierdut la poker :))))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Viorel, pare cea mai plauzibilă variantă. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 10. Poate ii gaseste una buletinul si ii trece numele la tatic :))) .Sa vezi atunci ce repede isi revine !!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

 11. De ţinut minte : niciodată, dar absolut niciodată, să nu mănânc în timp ce-ţi citesc postările! Faza cu scobitul în nas mi-a scos pe nas micul dejun.La propriu! Nu mi s-a mai întâmplat până acum să râd şi să-mi fie şi silă în acelaşi timp…”Şi dacă cineva îmi spunea” că s-ar putea întâmpla aşa ceva “aş fi râs, ha, ha”. Aşa că da, niciodată să nu spui niciodată.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @CrisS, şi doar ştiai ce te aşteaptă. Amatoare. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

 12. Toate piesele pe care le judeci atât de aspru (că-mi vine să râd) le ascult şi eu, uneori fac abstracţie de versuri, alteori îmi intră în cap şi mă trezesc că spun tâmpenii. Aşadar, analizele tale pe text îs mereu binevenite, ′mă râd′ şi mă fac bine.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Din Cartea Evei, stai linistită că si eu fac la fel. Dar îmi sare în urechi câte un vers aiurea şi atunci mă uit pe net după restul. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

 13. …si asta este motivul pentru care Tudor Chirila a castigat Vocea Romaniei

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Tudor, adevăr grăieşte pana ta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 14. Zece chestii banale pe care le facem greșit:

  1.Nu știm să prețuim buletinul la adevărata lui valoare…

  2. Zicem ”niciodată” cam des…

  3.Semănăm așa de bine unii cu alții dar noi habar n-avem…

  4. Practic, nu știm care este rolul nostru pe Pământ, până nu ne spun cei de la evidența populației…

  5 Nu-l lăsăm pe ”alesul” să spună cât de grea e viața: ”Gura! Am făcut un legământ!”

  6. Suntem cam bănuitori, prea ni se pare că celălalt ”se joacă cu mintea noastră”…

  7. Suntem cam fataliști…”orice se poate întâmpla”..nasol de tot…

  8. Râdem doar cu ”ha ha ha” și am uitat de ”hi hi hi” sau ”hă hă hă”

  9. Deși băgăm mâna în foc pentru ăl de alături, ne dorim ca el s-o mai scrântească din când în când…e mai ”funny”…

  10.Și…da…până la urmă, ne dorim cel mai mult să primim ceva…poate prea mult! Dar să stăm liniștiți, vom primi!

  Eeee…să mai zică ceva ăla cu usturoiul lui la borcan!

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 0

  • @Paula, absolut superb. Ahahaha!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mihai, hihihi…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • N-am putut să mă abțin…variațiuni pe aceeași temă:

   7 chestii pentru care fetele îl plac pe Smiley (deși nu are pisică)

   1. E …pierdut…și confuz, musai se cere salvat…

   2. Oferă, așa, ca fraieru, niște flori, fără să aștepte nimic în schimb.

   3. Nici el nu scoate mașina din parcare pe vremea asta…

   4. Vrea să fie un oarecare, da numa așa, puțin, adică unu cu bani și faimă…fix pe placul fetelor…

   5. Mai vine, din când în când, și pe-acasă…când i se face dor…

   6. Are și întrebări metafizice…cât să zăpăcească fanele…adică…rolul omului pe Pământ…come on…

   7. Poate face schimb de buletin oricând, cu oricine…dacă nici asta nu e mărinimie…nuș ce să zic!

   Vă dați seama dacă mai avea și pisică????

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 1

  • @Paula, hihihihi. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 15. Sunt o ignoranta : nu ii stiu ultimul hit al lui Smiley! ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 16. 1. Imi place melodia cu BI( versurile seamana cu filmul “Gattaca”), 2. Te-am rugat NU ANDRA??? “azi nu” vorba lu ‘ Grasu XXL?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • de acord cu Kya .. si mie imi place sincer 🙂 bine… ma refer mai mult la melodie.. nu neaparat versurile… alea.. hmmm… dar per ansamblu imi pare destul de reusita 😀
   @Mihai cat despre andra.. de mult asteptam sa aud “cat iti place” ca eu mereu cand o aud,schimb canalul sau postul… :))))))) cea mai aberanta ,tampita,cretina melodie ever.. 😀 :))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Bogdan, ar fi fost culemea să nu fii de acord cu @kya. Mâncai rece două zile. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Mihai mai dar rau mai esti! 😉 😛 :))))))
   PS: sa stii ca in principiu avem 99,99% aceleasi gusturi.. inclusiv la muzica… 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Bogdan, să-mi aduci aminte diseară să-ţi spun bancul ăla. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • ok bo$$! s-a notat 😀 😉 am pus alarma pe telefon (pe bune :)) )

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Aloooo dnul @vasilescu mihai(ca la catalog?) lasă omul sa se desfasoare? si-asa-mi zice “iar ai înferbântat mâncarea aia”??? mâncare rece NEVER??? si da, incredibil dar chiar ne plac aproximativ aceleasi melodii(accent pus pe melodii?, fara versuri?) avand in vedere ca muzica e ceva “de fundal”, nu necesita atentie excesiva sau “waaaaw??? ce melodie suuuuper”

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @kya, da’ ce, nu-l las io? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 17. Am observat un lucru: cu cat sunt mai tampite versurile, cu atat ai sanse mai mari sa o auzi obsesiv la radio. Si asta pana apare una cu versuri mai tampite.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 18. Muzica romaneasca (cea comerciala) indobitoceste rau. Mesaj n-are, toate melodiile suna la fel. E de asteptat, din moment ce o mana de pseudo-muzicieni produc tot ce e pe piata.

  D-aia nu merge nimic in tara asta, dom’le! Sa le fie rusine!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 19. Bai omule , ai fost pe gandul meu! Ca nu stiam cui sa ma plang de astia de la radio,futu-i in gura sa-i fut ca difuzeaza aceleasi melodii tembele din ora in ora ca-ti vine sa dai cu radioul de pamant . Indiferent ca ar indica topurile , eu zic ca e de neam prost sa pui aceeasi melodie de 7-8 ori intr-o singura zi. Credeam ca anul asata am scapat bai de lesinatul asta cu “”cacare, iti iei masina din parcare si-i dai cuiva o floare , bla,bla,bla” Pizdui-i-as si n-am cui !

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Tara Luipapuravoda, na, că am găsit ceva pe care să fin de acord. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 20. mai bine scrie Smiley o melodie despre cum e sa-ti pierzi capu’:)

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Roberts, asta ar mai lipsi. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. Măi, fraților, nasoale posturi de radio mai ascultați :))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Silv, asta sunt, cu astea defilăm.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Sincer, am auzit niste asa-zise hit-uri internationale care au niste versuri pe langa care versurile in discutie par capodopere. Stati linistiti, se poate mult mai rau. Problema la noi este ca exista foarte putine posturi de radio care sa aiba un playlist de vreo 15 ore cel putin, unde piesele sa nu se repete. Dar, cand asculti mizerii ca astea de cel putin 10 ori pe zi, sau cand playlist-ul e acelasi in fiecare zi, de poti sa-ti potrivesti ceasul dupa el, cand aceeasi piesa “ruleaza” concomitent pe 4 sau 5 posturi diferite, iti vine sa incalci regimul armelor si munitiilor si sa devii criminal in serie.
  Si vor continua sa difuzeze mult si prost, pentru ca au audienta, pentru ca ne e lene sa ne facem playlist-uri proprii si e mai comod sa dam pe radio, pentru ca vom continua sa ne imbulzim la concertele acestor “artisti” (mai ales cand sunt moca), nu pentru ca i-am admira, ci pentru ca alternativele sunt din ce in ce mai putine si mai nepromovate.
  Cei care va mai aduceti aminte de anii ’90…..Si atunci erau multe mizerii dar aveam si multe concerte interesante (Assos, Galele Tele7abc, festivalul berii, care chiar era beton, concerte folk….doar astea imi vin acum in minte). Unii ar zice ca erau mai putine decat acum. Dar erau mult mai bine promovate si mizeriile se strecurau mai greu. Daca v-as intreba acum la ce concerte am putea merge si unde, luna asta, din memorie n-ati sti sa-mi ziceti. Mie, cel putin, nu mi-a “fluturat” nimic pe la urechi, nimic care sa ma intereseze. Trebuie sa googalesc si sa feibucesc la greu ca sa aflu despre ceva de…hai sa zicem….calitate.
  P.S. Eu ascult muzica romaneasca moderna pe….mute.???

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Ionut, eu vreau la concert la Smiley cu Lidia Buble. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Mihai, ai grijă ce-ți dorești, s-ar putea să și primești 😛

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @diabolic, de asta mi-e cel mai frică.

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Mihai, chiar daca nu vrei, tot acolo ajungi. ???Iti bagi in casti niste “traforaj”sau “grohaieli” si vizualul devine chiar placut. Cu un fond sonor potrivit, nu m-ar deranja reprezentatii cu Buble, Adda, Delia, Sandra N, Alina Eremia, Andreea Banica, Lora etc. (astea mi-au venit in minte asa, pe fuga).

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Ionut, I feel you, man, I feel you! :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. Dragii/dragile mele, bine v-am gasit….

  Am innebunit cand am citit postul lui Mihai si am inteles tragedia care s-a abatut asupra tarisoarei mele, umpluta de zapada, in timp ce eu stau la 40 de grade, ras pe cap (cand ajunge cadoul, domnule Mihai??? pai ce facem??:)…

  Deci, nu pot sa cred
  Deci, asa ceva nu se ezigsta
  Deci nu imi pot sterge lacrimile
  Deci nu pot sa mai dorm
  deci nu mai fac versuri pana la Paste..cand am citit postul si versurile, am ramas mut de uimire si rusinat total..pai babaiatule, versurile alea ma fac sa imi dau seama ca eu nu stiu ce e aia rima incrucisata, imbarligata, etc..

  Revenim la fenomenul musical de talie modiala, acel baiat Cry, parca..nu ii stiu numele ala bun

  Deci baiatul asta si-a pierdut buletinul…FALS, domnilor/doamnelor/domnisoarelor..mai ales domnisoarelor….:)

  buletinul LUI este TATUAT sub axila lui ala mic si alb, al de o tine pe fata aia frumoasa, bre, cum ii zice…Antonia a lui Zapacitu, din capul satului…ma rog, din capul studioului….cum il cheama..ala de are defecte…ajutor ca m-a lasat memoria

  Si, in plus, gurile rele spun ca si-ar fi tatuat buletinul lui si tanti aia frumoasa, Antonia, deh…dar nu spune nimeni unde…alooo..ma refer la ce salon…obsedati mici ce sunteti….:))

  Boooonnn, daca tot nu e bun ala de sub axila si nici alalalt, atunci, se duce fain frumos la sectie, ia o punga de cafea (sa o aiba la el, ca sigur il ia somnul)…si rezolva repede si ii da unul cuu o poza si mai faina…

  hai sa fiti iubiti!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @SorinB, vezi, vezi câte pierzi dacă nu stai în ţară? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 24. Nu fii rau , Mihai …ala , emoticonul , are nevoie de buletin sa dea” copy paste” cand mai semneaza , altfel o face cu trei greseli de ortografie…..pe cand aialalta confirma zicala : …esti prost de nu stii cum te cheama cu buletinu’ in mana….

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @marian, păi n-am fost rău. Doar sincer. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Batranu’, gata, mi-am revenit. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 25. Manca-ti-as ideile tale Vasilesculeeee!=))))) De cand am citit postarea, am vorbit cu clienti nemultumiti la telefon, fac facturi, ma cert cu cei care tre sa-mi dea bani, am pus sa ascult chiar si Mirabela cu a ei “Magistrala Albastra”, Angela Similea… in urechi aud doar Pierdut buletin….=)))))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Camelia, şi remarci că nici măcar n-am lăsat link-uri către “piese”. Toată lumea le ştie. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Normal ca le stiu toti… la cat de des sunt difuzate nu-i de mirare! Problema mea in acest moment este ce dracu sa fac ca sa-mi iasa din cap? O merge cu https://www.youtube.com/watch?v=HPkTGm4RtVM ?
   Am pus-o deja de 2 ori=))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Camelia, şi? Merge? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. D-apoi Pitbull ce piese ca pula face si tot succes are.Cum is piesele lui : spui toate orasele din State, international, worldwide, si bineinteles DALE.Si gata, acolo-i succesu’.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Batranu’, c’mmon, ce comparăm?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Pitbull ii acelasi cacat cu Smiley et comp. doar ca are alte pixde in clipuri.Macar Pitbull are o freza decenta…dale!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Bătranu’, şi Bugatti e tot masina, fix ca Loganul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 27. Niciodată să nu spui niciodată…! Pierdut cap. mă ajută cineva să-l găsesc ? Nu că aș avea neapărat nevoie de el, dar e util pe vreme rea. Nu mai plouă -n gât ! ???

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 28. Ohohooo superpreferatul nostru este “Sugar” de Robin Shulz! Videoclipul e nebun rău? alta tâmpenie e melodia Lorei “Ne impotrivim”(sa rimeze cu “ne potrivim”?), Ruby cu al ei “buna, ce mai zici?”, Adda cu “Lupii”,Sore “când vremea e rea”, nonsensul Elenei gheorghe “iarna ne-a surprins indragostiti” si lista de “bla bla”-uri poate continua. Din pacate nu suntem setati sa putem “decoda” limba engleza la fel de usor din melodiile straine, că să vezi acolo tâmpenii, nonsensuri, apropouri si alte aberații? ex:”don’t worry” – madcon sau “say you love me” jessie ware etc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @kya, şi când zici “nostru” eu ce să înteleg? 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Eu si una bucata copil c’mon? tac-su sa-si dea cu parerea ca are buletin(nu l-a pierdut, sâc să mori de ciuda smiley?)

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Daca fie-mea incepe sa danseze (bâțăială haidi haidi?) cand aude o melodie, atunci aceea e “hit” ? dacă ignoră sau se uita de zici că l-a vazut pe chuck norris cand avea pojar, atunci schimbam canalul?fără lălăieli că-si pune mainile-n cap?(deh, deja avem preferinte) asa ca …… Veselie la toata lumeaaaa!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @kya, deci îţi dai seama care este targetul de vârstă al “pieselor”. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @kya, aaa, buuuun, a scăpat nen-tu @Bogdan. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @nenea Mihai 😀 :)))) Am raspuns mai sus. inca nu citisem aici.. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 29. Am scapat… iu-huuuuuuuuu=))) pupa-o-as eu pe ea de fata!
  Trec la AC/DC “Thunderstruck”

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Camelia, 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Am zis ceva gresit? Nu-mi dau seama ce exprima fata ta!:-))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Camelia, nu, nu, îţi făceam cu ochiu’.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Mă uitam şi la îmbulzeala de nume la autorii textului.
  La lălăiala Andrei: Text: Marius Moga, Robert Toma, What’s Up, Shift, Cabron
  La Smiley e doar o chestie în doi: Text: Andrei Tiberiu Maria, Vlad Munteanu
  Deci furtună de creieri frate, nu glumă!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @krantz, uragan, vrei să spui. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 31. Jur că nu i-am luat eu buletinul! Mie mi l-a împrumutat un prieten pe-al lui și de atunci mă tot confundă lumea pe stradă cu el: Hei, domnu’ amicu’ lu’ Bodgdan, nu v-am mai văzut de mult!

  Cred că am să mă apuc repede să explic aceste versuri mai pe înțelesul tuturor (am o rubrică pe un blog) ca să știe și lumea ce vrea să spună domnul Maria (nu știam că-l cheamă și Tiberiu)!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @TSBogdan, apucă-te. Să pui link-ul şi aici. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 32. Apare pe acolo prin videoclip vreun bun? Să știu dacă “ascult” prețioasele creații. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @lectorarumana, scuze, dar n-am avut puterea să mă uit şi la clipuri. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @lectorarumana alege ?Bunuri imobile: Un apartament cu ușă de metal, baie si dormitor cu iesire pe scări direct?, o firmă(n-am reținut numele) cu x angajați uneori veseli, alteori triști?(in/dupa ziua de salariu cred?), bun mobil una bucata masina condusa ba de smiley ba de nenea clonatu’ care până la urmă o mierlește de mâna lu’ ? căruia ii rămân una bucată nevastă cicălitoare( cand il recunoaste pe clonatu’ , cand nu?) ce sună incontinuu(reclama la ceasurile ce arata cine te suna?), masina, casa si serviciul?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Kya, sar` mana pentru detaliile tale, nu prea stiu despre ce mi-ai scris, dar bai, e vreun tip bun pentru reproducere in videoclipurile astea? Restu` e tacere.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 33. Exact asa ma stresa pe mine melodia Loredanei “Apa”. O detest! si strofa doi e geniala:
  “De câte ori m-am jurat că de mâine am să mă las de tine,
  De atâtea ori m-am trezit ca te sun cu telefonu-n mână,
  Urăsc sentimentul de gol în stomac şi de singurătate,
  Aş da orice să te am lângă mine încă o noapte.”

  S-a trezit ca il suna cu telefonul in mana… D’OH!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @RoXena, poate e somnambulă. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Mai dornic de atentie de cat tine sunt fetitele de 5 ani intr-un magazin de papusi. Esti fie penibil, fie la menstruatie?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 10

  • @adrian, da, dar eu măcar ştiu să scriu corect “decât”. Vezi, există un secret, când faci pe şmecherul, încearcă să nu pari prost.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 35. Ai dreptate dar nu prea cu ultimul aliniat, piesele alea nu ne reprezinta ca natie, suntem un popor de manelisti, iar manelele nu se dau la radio pentru ca le e rusine celor care conduc radiourile astea de 2 lei, ca cica nu vor sa raspandeasca muzica proasta chit ca oricum aia fac. Si ne baga pe gat alte manele cu Smaili si piranda lui Maruta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @radu, ce n-am spus eu în text este că şi astea sunt tot un fel de manele. Uneori bit-ul seamănă izbitor. Ascultă piesele lui Randi. Sunt manele toate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • “și ma dor ochii ma dor”? adi țâță….ups, sînă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @kya, betooon.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 36. Foarte corecta analiza. Andra oricum fură curent…a mai avut o piesă nu demult…unde zicea ceva de genul “dumdagadada ești refrenul din viața mea” penibil…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Encipi, spre marele meu noroc, nu ştiu despre ce piesă vorbeşti. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 37. Băi, ca să zic așa, pe Smiley nu-l halesc deloc, mi se pare că o face tristul ca să impresioneze damele sensibile. Dacă-i și iese faza, atunci chapeau bas, dar tot nu-mi place de el !

  Bon, acuma că am lămurit-o cu Zâmbărilă (sau Le Souriant, cum ar zice frătziwerii care mă înconjoară), să trecem la Andra. De ea îmi plăcea vag, când era mai tânără, dar după ce s-a măritat cu gunoiul de Măruță a ieșit și ea din listă. Ultima oară când m-am uitat la un videoclip de-al ei a fost când m-a combinat fii-mea să văd aia cu Falava, Falaba, Talaba, Taraba sau cum dracu i-o zice, că am lipsit de la orele de portugheză. În fine, o întreb pe fată de ce aș vedea clipul, la care ea mi-a dat un răspuns care m-a dezarmat: pentru că e o dansatoare negresă care sigur îmi va plăcea. Ce să mai zic, m-a lovit unde mă durea, dar n-am lăsat să se vadă, să nu i se urce la cap, dar mărturisesc că mi s-au umezit ochii de emoție: ia uite, drăguța de ea, ce ușor l-a citit pe ta-su !

  P.S. De plăcut, pe locurile 1, 2 și 3 este Inna. Înainte de a da cu pietre în mine, să știți că nu îmi voi schimba părerea, mai ales că am auzit-o și la radio în Haiti, deci deal with it !

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @AxelB, eu zic să începi, uşor-uşor, să te fereşti de fie-ta. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 38. da’ Feli cu creioanele colorate ?!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @lavinia, o să-ţi spun o chestie, dar rămâne între noi, nu mai zici nimănui (oricum nu aş recunoaşte): îmi place piesa asta cu creioanele colorate. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

  • Si noua 😀 🙂 Adica eu,sotia si una “bucata copil” 😉 (ca sa folosesc expresia cuiva.. 😉 )

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Intrebare de blondă: De la ce vine Feli?(soțul mi-a răspuns de m-am “rupt” de râs?, acu’ e rândul tău?)

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @kya, got no ideea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai feli = fel.ție 😀 :)))))))))))))))))) (asta a fost raspunsul meu)

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Bogdan, 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. Analiza este pertinenta si hazoasa. Bravo! Traind de multi ani afara, am fost “ocolit” in ultimii 10 ani de “binefacerile” anticulturii si prostelii promovate obsesiv si cu de-a sila pe posturile comerciale. Asa functioneaza si afara, dar la noi atacul e mai agresiv, pentru ca “stapanii lumii” stiu ca suntem mai greu de indoit spiritual. Asa ca ne hranesc tanara generatie cu “perle” care indobitocesc sau exaspereaza repetate ceas de ceas. Un tanar cu “repere sprituale” ca acestea e mai usor de manipulat sau prostit. Si inca nu am avut curajul sa ascult pentru ca daca analizam si partea “muzicala” cred ca e rasul lumii mai ceva decat versurile. Trist…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

  • @Mitica, cred că ai dreptate 100%.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 40. Mihai,da’ ca bine zici . Andra ma disperaa,schimb post radio sau inchid radio,asa de tare ma enerveaza.eu cred ca zice ceva din experienta ei cu Maruta( altul care nu imi place deloc ),ceva de genul cu povestea lor de dragoste.
  Nu am auzit cea cu buletinul luí Smiley deci nu zic nimic dar am auzit “apa” Loredanei,paí chiar asa versuri la asa “diva”?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ninush, pune mâna şi ascultă Smiley, nu ştii ce pierzi. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • “Niciodata” a Andrei e castigatoarea ( in acest caz ) a premiului Cea mai enervanta melodíe! Smiley inca nu ma enerveaza .inca.
   O seara faina sa ai!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Ninush, vezi, asta e cu gusturile. Nu se discută. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 41. Multumesc pentru actualizare! Cu postari de asemenea gen, simt ca intru si eu “in randul lumii”… n-am ascultat niciuna dintre “capodopere” si nici nu o voi face, stii, nu vreau sa cresc numarul de vizualizari, cu toate ca as oferi cu o rapiditate iesita din comun un UNLIKE la ele, dar mi-e teama ca nu se va simti! Am noroc ca atunci cand ies prin oras, fie este setat MagicFm (desi si pe-aici si-au facut loc niscaiva anomalii muzicale), RockFm, unde mai pui, ca daca este setat vreun post de radio de “mare talent” compania acopera fundalul :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Scorpya Cistina, macar Smiley ascultă, te rog. Că mi-au zis câţiva oameni că exagerez şi nu realizez ce mesaj puternic are piesa. Vrei? Please!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Stii ceva? Credeam ca suntem prieteni! Ntz,ntz, ntz… asemenea rugaminti nu se fac prietenilor… Iar daca melodia asta are “mesaj puternic”, ma gandesc ca acele persoane nu au avut acces la muzica 😀 Trecand peste versuri, muzica si video, m-am delectat la maxim cu comentariile… A trecut ceva timp de cand nu am mai ras citind comentarii pe YT la acest tip de “muzica”.
   Chiar si-asa, astept urmatoarele studii de caz, dar, te rog, data viitoare nu ma mai ruga sa vizionez! Please! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Scorpya Cristina, tu nu înţelegi că este o metaforă cu mega-mesaj?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. Mda interesant subiectul si atractiv, in acelasi timp. Cele doua; andra si corina imi sunt cunoscute de rapandule cantacioase. Dar melodia asta, daca se poate numi asa, a lu’ Smiley e prima data cand o aud. Stiu sa-mi fie rusine, sunt un necunoscator, etc., etc. Dar de obicei daca Europa FM pe care o ascult m-a astupat cu cretinitatea de melodie a cantacioasei andra pe asta, cu buletinul, nu a difuzat-o cand eram eu pe frecventa. Sincer sunt stupefiat de… chestia asta lalaita. N-am auzit versuri mai penibile decat la aia de ”canta” melodia aia cu bicicleta prin spatiu, cu care pedaleaza ei…etc. Pacat! Aveam pretentii de la Smiley, care, fie vorba intre noi a facut si ceva piese bune. Dar altceva doream sa scot in evidenta. Faptul ca tu ai inceput o discutie si s-a ajuns la… un top al preferintelor unde fiecare a venit cu cate o melodie care mai de care mai…pe intelesul lor. Dar daca tu ai aceasta placerE de a impartasi experiente auditive…eu nu vad de ce m-as plange. Hai La Multi Ani!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 43. Eu cred ca acești 2 “cantaciosi ” dau bani grei ca sa li se difuzeze atât de des piesele la radio.
  Altfel nu.mi explic.
  De ce alte piese nu sunt atât de mediatizate? ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Ianosh, păi probabil e mafie şi în domeniul ăsta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 44. Apuca-te de Snoop ,YG eazy-E =]]]
  Fa tu un post radio și baga rap american :))) ???

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @AXEL, gata, cer licenţă pentru frecvenţă. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 45. Vina ne apartine exclusiv noua! Daca atat ne duce capul sa ascultam si si privim la tv asta primim…de ce oare ne uimim atat? Sunt mai bine de 5 ani de când am renuntat la muzica romaneasca si de a mai deschide TV ul..doar atat mai e de spus: TREZITI-VA MA!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Alex, absolut corect, doar că eu ziceam despre radio.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 46. Deci… intra pe youtube si urmareste cu atentie videoclipul “pierdut buletin”. Poate asa o sa intelegi si versurile si mesajul piesei. Cat despre restul, ami mai dreptate.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Blondu, sunt înnebunit după oamenii care încep conversaţiile cu “deci”. O să prefer sa rămân, totuşi, în ignoranţa mea. Nasol, nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Poate nu scrii corect dar macar ti-ai dat seama de mesaj.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Cristi, exaaaaact. În sfârşti un lucru adevărat. Da, exact ăsta este targetul piesei: analfabeţii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 47. Prietene, nu mai da drumul la radio. Nu te obliga nimeni.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 4

  • @Mihai, mulţumesc, aşa am sa fac. Mai dă-mi niste recomandări totuşi. Să mănânc am voie? Sau, stai, facem altfel, de fiecare dată când o să vreau să fac ceva, întâi te întreb pe tine dacă pot.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 48. Esti încet rau prietene! Rar vad atata prostie…
  Este vorba de regăsirea sinelui si despre faptul că toti tindem să urmăm acelasi tipar iar cei care ies din el sunt priviti ca niste ciudati.
  Sper ca ai doar 15 ani si abia acum înveti niste lucruri, altfel e grav.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 5

  • @Cristi, tu speri, dar eu ŞTIU că esţi exact genul de tâmpit, posesor de adevăr absolut, care nici macat nu e în stare să citească un text până la capăt. Ce pula mea n-ai înţeles de aici? “Ok, ok, nu sunt vreun tâmpit, am înţeles că e o metaforă. Proastă, dar metaforă. Prin care cântăciosul vrea să sublinieze că a rămas fără punctele de orientare în Univers, din motive pe care nu s-a mai obosit să ni le comunice”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Vai de capul tau…
   Dupa post-ul acesta ma indoiesc ca o sa ramai cu cititori care au mai mult de doi neuroni.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 5

  • Nu ai inteles metafora. Altfel nu ai mai fi comentat ad-literam. Sa-ti explic eu, buletinul este singurul lucru care ne va deosebi pentru ca in rest vom fi la fel, “la moda”, cu aceeasi frizura, aceeasi mâncare, acelasi telefon etc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 3

  • @Cristi, mulţumesc. Altă viaţă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Cristi Da-mi voie sa-ti spun.. Esti irecuperabil! Cand o sa vezi macar 2% din populatie mancand aceeasi mancare inseamna ca ti-a aparut un neuron… ? iar cand eu voi avea aceeasi freza ca tine si acelasi telefon inseamna ca mi-a murit si ultimul neuron!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Cristi, sunt aşa de trist că mi-ai dat vestea asta. Şi crezi că nu se mai poate face nimic? Dar dacă-mi cer iertare?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 49. Man sunt jumătate de acord cu tine dar piesă lui Smiley ală chiar e bună adică dacă stai să asculti(trebuie să asculti versurile nu să le auzi ai grijă ca e diferență)bine chiar ai de învățat pe când melodia ai cu niciodată să nu spui niciodată e de tot rahatu

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Na Nu stiu daca ai ceva de invatat neaparat dar daca vezi videoclipul pana la sfarsit sigur o intelegi. Si Mihai chiar a spus ca intelege ca e o metafora.. Acum, ca nu ii place… Fiecare cu gusturile lui..nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Na, da, piesa lui Smiley e bună rău de tot. Şi Smiley are şi voce. Apoi m-am trezit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 50. Nea Mihai, dacă asta ai înțeles tu din piesă, pot să afirm ca ești prost cu diplomă (în cazul tău, cu blog)

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 8

  • @Dragoş, nu-i problemă. Cum naiba v-aţi mai da voi, deştepţii, seama cât sunteti de inteligenți, fără noi proştii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 2

 51. In buletin scrie de unde vin si de cand sunt pe pamant? Simpatica melodie 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @dispecer, n-auzi că e o metaforă adâncă? 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 52. Mihai, esti prost. Esti si prost si scrii si prost. As vrea sa folosesc cuvinte mai elevante, am incercat sa evit jignirile, dar efectiv nu e posibil. Unele lucruri nu pot fi evitate. Hai sa-ti dau un sfat cum sa intelegi lirica lui Doc (valabil si pentru Cedry2k, Underman si orice alt poet contemporan)

  1. Asculti piesa de 2-3 ori
  2. Scrii pe hartie cam tot ce nu ai inteles sau ti se pare dubios.
  3. Cauti pe Google referintele facute de ei sau citesti macar 100 de carti antice/filozofice sa ai o baza culturala de la care sa incepi.
  4. Incepi sa deslusesti cam ce vrea “sa spuna autorul in propozitie” si te minunezi de aceste ghiduse si surprinzatoare jocuri lirice stratificate pe niveluri de intelegere.
  5. Realizezi ca ai fost un ignorant.
  6. Iti torni un coniac, te afunzi in fotoliu cu castile pe urechi si asculti cu sentimentul ca ai descoperit ceva pretios. Best feeling ever.

  Nu e nici o. rusine sa fii prost. Toti am fost acolo. Ideea e sa ne ridicam singuri din mocirla.

  P.S. Site-ul tau merge ingrozitor pe device-uri mobile. Am incercat atat Droid cat si iOS. Poate ai vrea sa te uiti prin html. Just saying.

  P.S. 2 Marea masa a comentatorilor, nu te flateaza deloc sa stii. Niste imbecili superficiali care au dormit toata viata.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 9

  • @Dani, bă, trebuie să recunosc că sunt prost, altfel nu-ţi aprobam comentariul. Dar este atât de funny ce-ai scris, ca nu m-am putut abţine. Ţara asta se duce naibii. Şi mi-am dat seama exact când ţi-am citit punctul 5. Geez, săracii Eminescu, Bacovia şi Minulescu se răsucesc în mormânt dacă astea sunt “jocuri lirice stratificate pe niveluri de înţelegere”. Doamne fereşte, a ajuns băşina asta de melodie să fie “joc liric”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 3

  • Nu ma refer la melodia asta in sine care nu exceleaza decat in sound. Trebuie sa studiezi. Incepe cu Underman – Dimensiuni (care e legata tangetial de motivul clipului) apoi da-i cu Cedry2k, Aforic, SDST, si vei incepe sa intelegi ce inseamna “jocuri lirice stratificate pe niveluri de intelegere”

   Nu pleca de la premiza ca doar daca scoala ti l-a prezentat pe Eminescu ca poetul neamului, acesti baieti ii sunt net inferiori. Dinmpotriva. Poezia evolueaza odata cu anii si doar daca temele difera, nu o face musai inferioara.

   Inchei cu ceva de Cedry2k “Sunt ca Bacovia: scuip versuri direct din cavou / Insa pun pariu ca ti l-as fi facut pe fraier la flow”. Tind sa-i dau dreptate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 7

  • @Dani, clar, şi eu. Cred că o să fac un articol prin care o să cer să se introducă Cedryk2k în proghrama şcolară. La câţi idioţi il ascultă, cine ştie, poate îmi şi reuşeste demersul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Probabil ca Eminescu, Bacovia sau altii, nu fumau cand faceau versuri 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Alex, măcar de-ar fi fumat şi împricinaţii. Dar cred c-o ardeau pe cola.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 53. Doc, e din alt film nu e genul lui, clar a fost prins cu ușa. ,,As rade Ha ha ha” este o reclamă subliminală la casa Hahaha ,,∆” production, nu e vină lor ca sunt așa des la radio, cei care conduc posturile de radio ,,∆”sunt de vină. Ce spui tu e valabil în afară cu piesa lui Adele, poate chiar și la noi. Tot ,,∆”(spălare de creier)

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @john, dacă “aş râde ha, ha, ha” este reclamă la “Hahaha production” eu îmi scot pălăria. Nu cred. Este doar prostie. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 54. Nu te supara, ne-ai putea spune, te rog, de ce este “o metafora subtire”?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @The Fierce Banana, ai folosit un plural “ne”, despre cine este vorba? Ai personalitate multiplă?
   Pentru că este subţire. Aşa cred eu. Trebuie să mă justific de ce?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 55. Nu e melodia lui Smiley.Piesa este de pe materialul,, In HD ” Doc(mc) si Motzu(producator).Piesa e foarte buna,insa cand e non stop difuzata la radio devine banala si enervanta.Pentru Doc e un succes. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Claris, vezi, de-aia e bine că suntem diferiţi. Dacă tu spui că “piesa este foarte bună” asta nu înseamnă că o face foarte bună şi pentru mine. Este strict părerea ta. Dacă ţie-ţi place salata de vineet, nu este obligatoriu să-mi placă şi mie, deşi tu poate o consideri foarte bună.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 56. Date’n plm de hater,toti sunteti blogeri acum si va dati voi cu parerea despre orice.la o adica nu te pune nimeni sa asculti,poti sa le ignori.si te iei de piesa lu smiley cu doc care ii o piesa tare din toate punctele de vedere,sound,video,versuri….te trezesti tu care cred ca nu ai inteles despre ce e vb in piesa sa urli sus si tare ca piesa e enervanta si te agaseaza.date-n plm si asculta taraf.sa va iau toate blogurile de cacat in pula !!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 8

  • @Muieblog, voi sculpta în piatră aceste cuvine înţelepte şi îmi vor deveni moto în viaţă.
   Ah, a propos, mulţumesc pentru comentariul semi-analfabet, care confirmă încă o dată (dacă mai era nevoie) care este targetul de audienţă al “piesei”. Good job!

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

 57. Întâi gândește ba cocalar . Da în pula mea se duce de râpă muzica și ce pula mea mai cânți, dar prostimea asta cere . Nu îți baga nimeni pe gât. În era tehnologiei Îți permiți sa te plângi de un post radio, nu îți place , schimbi. Cauți pe soundcloud și bagi ce îți place .
  Ps: melodia ” pierdut buletin ” se referă la pierderea identității în societate. Nu la o bucata de plastic . Inteligent ce ești dacă asculți melodia integral înțelegi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 8

  • @FOCUS, mă gândeam, dar nu prea am curaj să te rog. O să îndrăznesc totuşi: ai vrea să fii mentorul meu? Simt că abia acum m-am regăsit, când ţi-am citit cuvintele pline de miez.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 2

 58. Genul acesta de comentariu sau nu stiu cum sa numesc aceasta postare, reflecta nivelul scazut de cultura ce se regaseste in societatea romaneasca. Astfel de oameni nu inteleg decat versuri de genul…ma dusei la padure sa culeg cateva mure…daca intelegeti ce zic…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Emcos, aşa zic şi eu. Voi sunteţi viitorul. Uuups, asta a sunat prost.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 59. Amice nu mai asculta muzica !! Asculți degeaba ! Piesa transmite mult mai multe decât poți tu percepe . Ești penibil 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 5

  • @Laur, amice, îţi mulţumesc că mi-ai deschis ochii. Fără voi, ăstia doi-trei retarzi care ţin să-mi dea ssfaturi, nu ştiu ce m-aş fi făcut.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 60. Nici eu nu am inteles la inceput versurile (pentru ca nu intelegeam ce spun, dar le-am gasit scrise) si radeam de melodia asta, pana mi-a explicat un prieten ca e vorba despre pierderea identitatii individuale in societatea moderna, printre altele. Da, sunt putin stupide versurile, iar pamfletul de mai sus este oarecum amuzant – daca ramane plamflet si nu e luat ca atare. Scriu acest comentariu, repetand mesajul altora, pentru a demonstra ca se poate si fara injurii. Dar, la fel ca melodia, si aceasta postare este cam de doi bani…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Sergiu, hai, fii şi tu generos, de trei bani. Mai ales că “piesa” lui Smiley e atât de profundă că a trebuit să-ţi explice altcineva înţelesul ei adânc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 61. Cat interes a mai ramas pentru cuvant odata ce mai bine de 90% din muzica difuzata la noi este in limba engleza, desi doar 2% din populatie e in stare sa inteleaga un text mediu ca dificultate intr-o limba straina?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 62. La fix m-a nimerit postarea ta ! Nu mai suport, frate, sa aud ineptii subumane din partea scursurilor astora. Innebunesc. Ok, pot si evit, de cele mai multe ori o fac. Dar ce ma fac atunci cand nu pot sa evit ?

  Aia ca le-am spus si fetelor e in clipa asta pe locul 1 la idiotenii. Cum, mai, tu ca femeie, sa sustii:

  “Si ma anunta c-a plecat
  De iubire, suparat
  Se intoarce, apare in noapte
  Sa fiu a lui jumatate

  Are o dorinta, da
  Ne jucam de-a dragostea
  Si ne iubim intruna
  Inima e numai una”

  adicatelea, baby e suparat de iubire si pleaca. dar se intoarce, sa iti arate el ce inima mare are si sa va iubiti “intruna”. Pai ori e suparat, ori nu ? si daca a plecat, de ce s-a mai intors ? sau ii place suparat… baby e emo.
  Good. Mai departe, totusi, de ce naibii trebuie sa le spui fetelor cum te atinge ala ? Ori esti o fufa de scuipi coji de seminte la coltul strazii si nu mai ai subiecte de barfa, ori esti sadica si vrei sa le vezi pe alea balind. Glumesc. Astea sunt chestii de pastrat inside. Nu de spus fetelor. Punct.

  Niciodata sa nu spui niciodata… alta cretinitate zbierata de o paralitica si un analfabet.
  Indeed, asta cu ha ha ha mi se pare hilara. Mai, nimeni nu sta sa citeasca si sa gandeasca si sa filtreze un pic versurile alea ? Imi imaginez ca e un cretin care le scrie, dar pana sa ajunga in urechiusele noastre, ar trebui sa fie o intreaga echipa care sa le filtreze, corect ?
  Banc: Cum rade Andra ?
  R: Ha ha ha.
  Si sa zica mersi ca nu e hi hi hi. Nu stiu ce ne-am fi facut atunci.

  Mai adaug aici, la “nefiltrate” si cretinitatea Nicoletei Nuca, melodie care poate n-ar suna rau daca ar fi exprimata intr-o limba vorita corect. Cum sa canti “Nu sunt cea care te-AM iubit oricand” ??? Bai, fratilor, chiar v-ati pierdut orice sansa ca urmatoaerele versuri ale piesei sa imi mai intre prin urechi. Misto e cand vad lume din jurul meu fredonand-o, ori postand-o pe fb.. V-ati tampit de tot ?

  Adaug cu brio rahatul ala de “Ma dor ochii ma dor”. Ce logica are ma, Sina, sa scrie asa versuri ? Are el vreuna ? Ce logica are fatuca aia sa cante asa ceva ? Are ea ceva materie cenusie in capsorul ala al ei de blonduta naiva si firava ? Nu.

  Mai sunt, dar nu mai am eu timp.

  Cum se pot difuza ieftiniturile astea la un post de radio public si cum de le acceptam ? Asa natie de cretini suntem, incat sa le cerem noi ?

  Nu, te rog, nu.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Andreea, cică nu înţelegem noi mesajul adânc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 63. credeam ca numai mie mi se pare.

  in fiecare dimineata ascult radio21, matinalul lor e cel mai beton dintre toate. si au niste piese pe care le propun ei pt. piesa saptamanii sau ceva de genu’. intr-o zi au propus de ex. coldplay – adventure of a lifetime, care este de-a dreptul sublima. din pacate nu au putut sa o redea din cauza directorului de program, care nu a fost de acord cu aceasta piesa, cica nu e prea “melodioasa”. in schimb, manelele lidiei buble sunt direct pe corason. ma intreb cata spaga o primi un “director de playlist” ca sa aprobe toate ineptiile? si daca e mare (spaga), cum pot aplica si eu pt. un post?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Bogdan, uite o întrebare bună, dar nu cred ca vom afla răspunsul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 64. De asta nu mai ascult ce e pe la noi la radio.. Sunt prea multe texte! Muzica ma intereseaza! Niste acorduri frumoase, ceva bun puse pe un beat bun! Asta’i combinatia. Nu ma intereseaza textul. Nici nu’l ascult, nici nu ma intereseaza ce zice cantacioasa/osul in melodie. Dar, chipurile, iti transmite un mesaj.. Ma pis pe el de mesaj. House, rnb, hip-hop, nu conteaza genul, doar sa’mi placa melodia. Sa ma faca sa dau mai tare. Da’mi melodie, muzica, nu versuri de tot rahatzelu’..

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Alex, treaba ta, nu auzi că pierzi un mesaj adând de tot?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 65. As

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 66. Trăim în democrație deci pot spune : omule, ești idiot.

  Melodia are un mesaj. Tu chiar nu poți înțelege, nu ma mir.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Gabriel, aia e, nu pot înţelege şi pace. Nasol.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 67. Ba Mihai, de asta Romania e asa saraca, ca peste tot sunt saracii ”la minte”, ca tine, care comenteaza aiurea chiar si lucrurile bine, ca altceva n-au de facut! Schimba canalul baiete daca nu iti place, fa-ti un CD in masina, solutii sunt multe! De ce trebuie sa comentezi o melodie? O comentezi cand cineva te intreaba cum ti se pare poate… in fine, sfatul meu e sa lasati prostiile si sa va faceti griji pentru adevaratele probleme ale vietii!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Vlad, cum să-ţi răspund ca să fie pe înţelesul tău? Ah, da, am găsit: pentru că pot şi pentru că aşa vrea pula mea. De-aia.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Pe principiul asta, inteleg ca nu te-ar deranja sa asculti manele in locuri publice, corect ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Andreea, dacă pe mine mă întrebi, ai nimerit prost. Eu scriu la mine pe blog, unde nu este obligatoriu să intri. Dacă asculţi manele în locuri publice, practic îi obligi şi pe alţii să asculte, fără voia lor. Capisci?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nu, Mihai. Mesajul meu era pentru Vlad. Nu stiu de ce nu s-a inregistrat reply-ul la mesajul lui.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Andreea, ah, ok. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 68. Prietene, esti frustrat rau. Ai incercat sa fii cantaret si nu ti-a reusit?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Piulitsa, da, cant-autor, mai precis. Şi acum mă roade invidia.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 69. Ma refer strict la piesa lui Doc cu smiley: esti prea prost ca s-o intelegi. Ma bucur din suflet ca schimbi postul atunci cand se difuzeaza(desi e exagerat si poate agasant dar asta e vina radioului nu a artistilor). Dobitocilor nu le trebuie aratata mila sau compasiuni, nu trebuie sa iasa din starea latenta in care se afla ,fara sa gandeasca. Te rog ramai acolo!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Vlad, fii atent, că te învăț o chestie: “compasiune” este substantiv deficient de plural. Pe limba ta, coae, nu există “compasiuni”. Ai prins-o, profundule?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 70. Domnul Vasilescu, norocul lui Eminescu ca nu sunteti contemporani, ca daca ar fi scris “cobori in jos luceafar bland” ati fi spus ca nu stie ce e ala pleonasm, ca doar in jos cobori, ca etc. Ca vai de capul lui…. In alta ordine de idei, nu prea inteleg de unde ati tras concluzia ca ar fi vorba neaparat despre o femeie cu care seamana, si nu despre orice alt om din jurul lui. Va rog sa ma luminati. Fara aroganta caracteristica, daca se poate. Daca nu, tot e ok, ca “e blogu lu matale si faci ce vrei”… ca doar e domocratie numai pentru unii, pentru altii nu. Inteleg frustrarea cu piesele fara mesaj, cu versuri facute pe genunchi, dar melodia lui Smiley mi se pare putin in alta liga. Cu un mesaj bun. Daca aveti timp si buna-vointa va rog ….explicati, daca tot ati inteles metafora cu buletinul, si sa presupunem ca, prin absurd, ati facut o greseala si el nu seamana doar cu o femeie, atunci ce nu este in regula cu mesajul acestei melodii?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @vlad, da, melodia lui Smiley este mamăl şi tatăl melodiilor. Dar, ca să înţelegi şi să nu fiu nevoit să repet, eu o consider de căcat şi am mai şi scris asta pentru că aşa vrea pula mea. Iete ce uşor a fost. Acum e limpede?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • E foarte limpede. O argumentare sustinuta si mai ales… cuvinte potrivite. Pai na, la o asa putere, o astfel de opozitie, ce sa spun. Va multumesc. Tot nu am inteles, in afara ca “eu o consider de c…t”, pe ce considerente? ca e prea difuzata? Daca am putea sa mentinem un limbaj spre decent, ar fi ok, daca nu , oricum in “casa lu matale” nu putem sa ne tragem de sireturi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @vlad, exact, ai înţeles cum stau lucrurile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 71. Ai mare dreptate cele mai idioate melodii…daca ai nervii tari iti recomand sa asculti melodiile celor de la Akcent care au dat o prea pe comercial,cu alte cuvinte sunt melodii cu iz de manele.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Teo, cred ca o să zic “pas”. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 72. Se întâmplă… unii nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână dar fără el…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 73. “Bagi has nu vrei sa te lasi bagi m********a, le-ascunzi pe unde poati sa nu le vada mama
  http://Versuri.ro/w/eefdke
  mama
  Hai hai, hai sa-ti zic direct. decat sa-mi tai venele, prefer sa mi-le-ntep”. Probabil ca “textierul” avea prea mult has in sange cand i-a facut textele lui Smiley si sotiei de Maruta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Adrian, nu, nu, cică nu înţelegem noi mesajul profund.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 74. bai smechere(Mihai) ba varzaciune se pare ca melodia lui smiley si doc ni iti place nu este asa ba bitch.IA SA imi raspunzi la acest comm ce intelegi tu prin melodia asta pierdut buletinul
  PS:Esti mai prost decat prezice legea:p
  apropo esti prost
  este ca am dreptate?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ovidiu, nu pot să răspund decât un singur lucru: faptul că melodia place unui om care scrie precum o faci tu, nu face decât să-mi dea dreptate. Din păcate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 75. Pingback: mihai vasilescu blog | Ce să vă aducă 2017

 76. Pingback: Ora de muzica – RockSchool

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.