Am auzit de multe ori oameni care aberau pe diverse teme din astea conspiraționiste, dar nimic pe lumea asta nu egalează postările Oliviei Steer. Serios, cred că abia aici se dau adevărata măsură și ora exactă a nino-nino-ului. Ieri, când am citit minunăţia de mai jos, nu știam dacă să râd, să plâng, să-mi fac cruci mari sau să fug în munți ca să-mi fac sepukku. Luați de savurați:

Ca tata de copil autist, vatamat de vaccinuri, Trump a fost primul presedinte american ce a ordonat infiintarea unei comisii de ancheta pentru verificarea efectelor nocive ale dubioaselor vaccinuri si legatura lor cu autismul.

Trump a fost primul presedinte american care l-a trimis la plimbare pe magnatul Gates, dupa ce individul a avut tupeul sa se ceara in audienta si sa ii solicite presedintelui Americii sa dizolve comisia ce controleaza siguranta vaccinurilor, „garantind el personal (sic!!!) ca vaccinurile sint sigure”.

Trump a fost primul presedinte care a desecretizat documente CIA care arata ca organismul este capabil sa se vindece singur de cancer si alte boli asa-zis incurabile, fara nici un ajutor din partea medicinei alopate.

Trump e primul presedinte american in care cred.

„Aceasta este dovada clară că ne putem vindeca singuri de orice boală. Cel mai bun medicament împotriva oricărui virus este chiar creierul nostru. Numai că trebuie să învăţăm să ni-l folosim. Tehnica se cheamă biofeedback”. (sursa – postare de pe pagina de Facebook a Oliviei Steer).

Desigur, cu toții știm ce-i poate mintea Oliviei, ușor-ușor ne-am cam obișnuit în ultimii ani. Dar ce nu pot eu sub nicio formă să înțeleg este fenomenul Andi Moisescu. Serios, omul pare sănătos la cap și un tip mișto. Cum poți să ajungi seara acasă și s-o auzi din camera cealaltă pe nevastă-ta:

– Dragă, ce bine c-ai venit. Fii atent ce-am citit azi, Trump a zis că ne putem vindeca singuri de cancer. Au recunoscut și ăia de la CIA, dar nu vor să ne dea acces la documente. Deocamdată, dar o să mă ocup eu să se afle tot.

Ei, în momentul ăsta, cum poți tu, cetățean normal și zdravăn la cap, să te uiți în ochii ei și să-i răspunzi:

– Ce tare, iubito, aveam și io o bănuială că e așa, dar nu știam de unde s-o apuc.

În loc să-i spui că delirează și că bate câmpii cu grație? De ce, de ce-ai face așa ceva? Ce-l mână pe el în această luptă? Să mor dacă mă prind.

Iar dacă postarea Oliviei nu v-a fost de ajuns, mai luați de aici un bonus de la mine. Un cetățean, care aparent are dreptul de a se plimba în libertate pe stradă, a comentat (tot la postarea lu’ tanti Steer, desigur):

Postul fără mancare doar cu apa este medicamentul gratis primit de la Dumnezeu pentru a ne putea vindeca si regenera. In 3 zile se întărește sistemul imunitar in 21 zile se sterge informația din ADN si in 40 de zile orice organ se regenereaza. Inainte de orice operație iti face clisma, in ziua operației nu mănânci si dupa operație cateva zile te tine doar cu supa strecurata. Deci lipsa mâncării ajuta la vindecare si nu mancarea.

Și alți 142 de cetățeni, tot aparent liberi să meargă pe stradă și să procreeze (atâția erau când am scris), au dat like.

Ce-aș putea să mai spun în afară de GIZĂS FUCKING CRAIST?!

P.S. Dacă aveți răbdare, timp și un sistem nervos bine echilibrat, puteți să vă delectați cu toate comentariile de la postare. 90% dintre ele sunt priceles, vă spun, priceless.

mihai_vasilescu_olivia_steer

sursa foto