Nu prea dau eu interviuri, dar și când le dau. M-a luat la întrebări Cristina Stănciulescu și-am răspuns și eu cât m-a dus capul. Până la urmă, nu m-a dus chiar așa rău, am mai scăpat o perioadă de dormit pe balcon.

Dacă vă interesează cam cum se desfășoară lucrurile într-o casă unde există patru reprezentante ale sexului frumos, luați de citiți. Dacă nu, vedeți-vă de ce făceați pe acolo.

Mihai, locuiești cu trei persoane de sex feminin: o femeie și copilele sale, gemene. Cum ai descrie situația asta din punctul tău de vedere?

Din punct de vedere logistic, al spațiului locativ, ca să zic așa, ne descurcăm binișor. Din celălalt punct de vedere, afectiv, e ceea ce mi-am dorit. Și cred, sper, că și ele și-au dorit același lucru. Că nu e ca și cum m-ar fi băgat în casă cu forță și nici nu s-au trezit într-o zi cu mine la ușă: „Bună dimineața! Azi mă mut aici. Aduc lucrurile acum sau mai târziu?

Ah, încă ceva, locuiesc cu patru persoane de sex feminin, Suzana o să se simtă foarte ofensată c-ai omis-o la numărătoare.

De ce au nevoie femeile la orice vârstă ar fi ele?

De patru lucruri: iubire, atenție, protecție și luna de pe cer.

Ce trebuie sau ce ar trebui să știe un bărbat atunci când pe lângă soție, mai are două trei copile, o mamă și o soacră, de exemplu. Adică trăiește mult în mediul feminin…

Un bărbat ar trebui să știe că mama și soacra trebuie să stea la ele acasă. Din momentul în care conviețuiești cu oricare dintre cele două, poți să faci pipi pe ea de relație. Da, știu, există mame și soacre extrem de cool, e o plăcere să stai cu ele, unde mai pui că te ajută și cu copiii. NU, NU EXISTĂ! Iar dacă ai făcut copiii ca să ți-i crească mă-ta sau soacră-ta…

Cât despre mediul feminin, nu cred că se deosebește în vreun fel de mediul masculin. Nu e ca și cum ar fi vreo o boală care se ia. Dimpotrivă. Să știi că uneori poate fi extrem de plăcut să fii înconjurat de fete care, atunci când vor să alinte pe cineva, te au doar pe tine la dispoziție. Iar mie-mi place să fiu alintat.

….

Eu am făcut o selecție de întrebări și răspunsuri, dar dacă vreți să-l citiți pe tot, îl găsiți la Cristina Stănciulescu.