Eu știu că voi vreți să vă povestesc despre Cracovia și să vă las poze sau videouri, doar că există o mică problemă. Deși am stat aici trei zile, un cumul de factori total advers mie a dus la imposibilitatea de a face toate astea.

Imediat vă explic și-o să vedeți că nu exagerez deloc.

Prima zi: duminică

Am ajuns în Cracovia pe la prânz. M-am cazat, după care am plecat să vizitez orașul. Dar n-am apucat să vizitez nimic, că mi-am futut piciorul și m-am întors în cameră. Deci prima zi a fost complet pierdută.

A doua zi: luni

La ora 12:00 aveam intrarea la Auschwitz. M-am dus, am vizitat, m-am întors în Cracovia pe la ora 17:00, dar m-am întors degeaba că ploua cu găleata. Evident, m-am dus în cameră. Altă jumătate de zi pierdută.

A treia zi: marți, adică ieri

Ia ghiciți voi ce se întâmpla în Cracovia când m-am trezit dimineață? Exact, ați ghicit: ploua cu găleata.

Când am dat draperia la o parte și-am văzut că în continuare plouă, am făcut unul dintre lucrurile pe care le urăsc cel mai mult pe lumea asta: m-am dus la mall. Că ce era să și fac? Vorba Marei, la un muzeu nu te-ai fi dus. Nfine.

Acum înțelegeți că n-am exagerat deloc când am zis de cumulul de factori?

Sunt chiar un pic speriat, cred ca trebuie sa mă înscriu la un retreat de manifestare pe pozitiv, că nu știu cum am ajuns în situația asta. Păi am fost io mama dracului, la Nordkapp, și era cât pe ce să fac insolație.

Iar aici, în plină caniculă, sub Cupola de Foc care a acoperit Europa, pe mine mă plouă si-mi mai e și frig?

Nu, vă zic, așa ceva nu e posibil, cred că mi s-au defectat chakrele și nu mai reușesc decât vibrații energetice joase sau ceva. Eu, care-mi îmbrățișam sinele și prin geaca de iarnă, acum stau și mă rog de un pic de soare?

Nu e posibil, nu admit așa ceva.

P.S. Am făcut totuși un video scurt și drăguț în cele câteva ore de ieri în care n-a plouat, ba chiar a mai ieșit si soarele. Îl aveți mai jos.

P.P.S. Mă voi știți să dați play videourilor în YouTube, da? Toate astea filmate portrait, se văd mult mai mișto în YouTube decât dacă vă uitați direct pe blog.